Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Puolivälierässä oli 10 minuuttia, kun Saksa ja Sveitsi menivät rankkareille.

Samaan olen törmännyt aiemmin CHL:ssä. HIFK ja TPS taisivat pelata tuon jokunen vuosi sitten.
 
0-3 -> 4-3

kingstonwall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näistä muistui mieleeni kaudella 2016-17 paikan päällä näkemäni A-nuorten ensimmäisen pudotuspelikierroksen IFK-TPS ottelu, jossa pelattiin täysi 20 minuutin jatkoerä 3 vs 3 menetelmällä. Paras kahdesta tyyppisessä sarjassa, otteluvoittojen ollessa kahden pelin jälkeen tasan 1-1, ratkaistiin peli tuolla jatkoerällä. Tosin siinä oli erikoisuutena se, ettei peli ratkennut ensimmäiseen maaliin vaan jatkoerä pelattiin tosiaan loppuun. TPS teki melko nopeasti ensimmäisen maalin ja osa yleisöstä luuli jo ottelusarjan päättyneen. Lopulta IFK vei jatkoerän ja jatkopaikan maalein 2-1 ja jollen väärin muista niin 2-1 maalin teki juniorisarjoissa ennenkin ratkaisumaaleja latonut Niklas Nordgren.
Saattoi tuolloin muitakin sarjoja mennä tähän erikoiseen 3 vs 3 ratkaisuerään. Tämä kokeilu taisi loppua tuohon yhteen kertaan(?)
 
Mies kun päättänyt on niin. Mies suunsa pitää kii. Ja aloittaa kaiken alusta.

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko ja Ässät kohtasivat 6 kertaa viime kaudella. Maaliero Lukolle 26. Jos yhden ottelun jättää pois, niin 5 ottelua ja maaliero 25 Lukolle. Onko tuo jonkin sortin ennätys että Lukolle ja Ässille olisi ollut yhden kauden aikana 5 yhteistä peliä, joissa lopputulema (maaliero ja pisteet) olisivat samat, vaikka Ässät olisi luovuttanut nuo viisi peliä (normaalin kauden säännöillä)? Ja onko tuo 4 puuttuvaa maalia erotuksena 6:n luovutusvoittoon, myös jonkin sortin ennätys?

Onko Porissa tarkempaa tietoa näistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy