Liigan siirtohuhut kaudelle 2024–2025

  • 640 662
  • 1 813

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
- Hongan pelipaikka ratkeaa syksyn leirien jälkeen (ja tällöinkin Carolinan AHL-tilanne vaikuttaa asiaan)
Tämä onkin erittäin mielenkiintoinen kysymys. Chicago Wolvesin farmisopimuksen päättyminen tuli sen verran nopeasti, että Canesin olisi luullut etsivän hyvinkin pian uutta AHL-joukkuetta ensi kaudelle ja kaiken järjen mukaan tämä kausi jäisi poikkeukseksi.

Nopealla googletuksella en löytänyt viitteitä uudesta mahdollisesta farmista ja jos KSML nostaa tällaisenkin mahdollisen skenaarion, niin kinkkiseltä vaikuttaa Canesin tilanne. Olisi kiva tietää, jos joku tietäisi paremmin.

Vaikka Ville Koivunen on pelannut käytännössä jo Liigan läpi, niin mielelläni katselisin häntä ensi kaudellakin, vaikka siihen on vaikea uskoa. Liiga-seurat pitäisivät mieluusti myös Hongan ja Heimosalmen, vaikka osapuolten toivoisi pääsevän jo lähemmäs NHL-unelmaansa.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
JMJ on edelleen loistava ylivoima pelaaja, mutta en usko riittävän kärkijoukkueissa.
Ässissä ei ole ihan lähtenyt :D Näen Järvisen vahvuudet enemmän kokonaisvaltaisessa pelissä.

Ei toki oli ainoa syy Ässien umpisurkeaan ylivoimaan, mutta ei myösjään syytön.

Pitäisin ehdottomasti Ässissä, mutta jos kelpaa Tampereella jommallekummalle niin lienee mahdoton pitää.
 

Trick9

Jäsen
Suosikkijoukkue
-..'
Taas se aika vuodesta, kun kaikkia entisiä Ilveksen kasvatteja huhuillaan takaisin. Se ainakin on ihan selvää, että kaikki huhut ei toteudu. Mäntykivi ja Bau on pohjilla, siihen sitten 2-3 muuta nimeä vielä sentteripalapeliin.

Mattila melkeinpä sytyttää tällä hetkellä vähiten näistä huhutuista, muttei hän taida olla edes tuloillaan. Palve olisi ykköstoive kärkiketjuun, mutta ulkomailta tullee todella kovaa tarjousta pöytään. Ilomäki olisi kokenut ja monipuolinen sentteri, joka istuu mihin tahansa kokonaisuuteen. Toivotaan, että hän tulee.

JMJ on käyttökelpoinen vain jos rooli on kaavailtu kolmoseen tai neloseen. Lähtökohtaisesti vähän erikoinen huhu on tämä. Miten tähän yhtälöön mahtuu enää Adam Najman, josta on ollut pisimpään huhuja. Ei varmaan sitten mitenkään ja tämä mielenkiintoinen Tsekki ei edes ole tulossa. Hyvä aloittaja, EHT-kokemusta, isokokoinen pelinrakentaja, ikää juuri sopivat 23v. Tuo kuulostaa niin mielenkiintoiselta paketilta, että harmi, jos lipuu ohi. Mieluummin tuollaisen nousevan nimen ottaisi tuonne kuin jonkun näistä muista. Palvetta lukuunottamatta, Oula on tehnyt sellaisen vaikutuksen Ilves-kansaan, että hänelle löytyy rooli ihan milloin vain.

Ilveksestä varmaan paljon huhuja myös liikkeellä kun optioita on ja sopimuksia päättyy pelaajilta jolla on ihan realistinen tilanne vaihtaa parempiin sarjoihin mutta eivät välttämättä tiedä tilannettaan vielä. Noille sitten kartoitetaan jo varasuunnitelmaa ettei putoa tyhjän päälle jos optioita käytetään.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Jaa että tuo Schnarr oikeasti Jyväskylään :D Noh saanpahan ainakin minä näpeilleni kun naureskelin noille huhuille jonkun aikaa sitten. En kyllä tajua millä muskeleilla Jyp nappasi miehen mutta onpahan kova hankinta.
Viitanen on saanut käsiinsä sen verran arkaluontoista materiaalia Schnarrista, ettei pelaajalle jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin siirtyä Jyväskylään.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Ja onhan tuo Kondytek kirjoitusvirhe, onhan?
Ei ainakaan tuolla nimellä Google löytänyt ketään. Kovasti kondyloomaa yritti ehdottaa. Ilveksen pelaajat on sitten saaneet tarttuvan syylän pukukopissa.
 

Kyle

Jäsen
Jos jostain voi Jyppiä ihailla ja vähän kadehtia niin siitä, että siellä on pitkään ollut lähes kaudesta kauteen terävin kärki kunnossa. Ensi kaudella siis Schnarr, nyt on Turkulainen, sitä ennen on löytynyt mm. Immonen(useamman kerran), Suomela, Perrin jne. Ja näillä ollut päteviä tutkapareja/kakkosheppoja Gardiner, Puustinen, Nättinen, Tuppurainen, Hytönen jne...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pientä huhua kuulin, että Eetu Koivistoinen olisi siirtymässä Espooseen. Ei ole mitään varmaa tietoa. Ihan huhu asteella vielä.

= joku luki Jatkoajasta. Sitä en epäile, etteikö Kiekko-Espoo olisi Koivistoiselle sopimustarjouksen jättänyt, mutta tässä kohdassa ei kysyntä ja tarjonta niin sanotusti kohtaa. Varsinkaan, kun Koivistoinen ei ole missään kohtaa edes profiloitunut miksikään espoolaisen kiekon puolestapuhujaksi.

Oikeasti mä uskon, että tässä on kyse siitä, että Koivistoinen on todellisuudessa Osku Koivistoinen. Hän siirtyy ensi kaudeksi Kiekko-Espooseen. Mutta Eetu Koivistoisen siirtymiseen en jaksa ihan tosissani uskoa. Nyt on nimittäin se hetki, kun palkka nousee ja K-Espoon taas ei kannattaisi oikeasti laittaa yhteen pelaajaan sitä, mitä Koivistoisen on järkevää ja realistista pyytää.
 

Hesari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen hiihto ja painimaajoukkue
Aikamoinen kotiseuturakkaus saa olla jos suostuu roimaan palkan alennukseen mutta hyvä palanen Espooseen jos näin on
Pelaahan Koivistoinen nyt jo pääkaupunkiseudulla. Lähinnä kasvattajaseura rakkaudesta kyse, jos Koivistoinen Kiekko-Espooseen siirtyisi. Itseä ihmetyttää tämä huhu, HIFK on myös aivan varmasti Koivistoisen perässä isolla rahalla. Puhutaan kuitenkin yhdestä sarjan parhaimmasta sentteristä. En jotenkin jaksa uskoa, että HIFK päästäisi Koivistoista naapuriin.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Pelaahan Koivistoinen nyt jo pääkaupunkiseudulla. Lähinnä kasvattajaseura rakkaudesta kyse, jos Koivistoinen Kiekko-Espooseen siirtyisi. Itseä ihmetyttää tämä huhu, HIFK on myös aivan varmasti Koivistoisen perässä isolla rahalla. Puhutaan kuitenkin yhdestä sarjan parhaimmasta sentteristä. En jotenkin jaksa uskoa, että HIFK päästäisi Koivistoista naapuriin.
Rehellisesti sanottuna en tiedä onko sillä kiekkoilijalle jotenkin ero onko halli nordis vai mikä se Espoossa nykyään nimeltä onkaan. Ajatuksen tasolla on kiva jos tuollaisia 100% kasvattiseuran nimeen vannovia löytyy mutta kuten todettua, uskon kun näen..
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jyväskylässä halutaan ensi kaudella lisätä uusia mausteita peliin ja erehtyivät hyllyllä, kun piti ottaa Knorria ja tuleekin Schnarria.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Onko Schnarr tulossa pelaamaan Jyväskylään pelipaikatonta peliä, vai potkitaanko se Hämäläinen helvettiin sieltä?
Tavoitteena potkia, kova on yritys katsotaan miten päättyy.
 

Baldrick

Jäsen
Oma perehtymätön epäilykseni on, että Schnarr on tehnyt sopparin JYPin kanssa ennen Rautakorven potkuja ja kaikkea sekoilua. JYP vissiin oli ihan kalkkiviivoille kamppailemassa Schnarrista syksyllä ja voi olla, että kun Pelicansissa lähti hyvin käyntiin, niin samantien lähestytty isolla Jofan kassillisella käteistä. Jos näin on käynyt, niin mahtanut kyllä Natea vituttaa ihan kevyesti kuulla JYPin toilailuista kauden mittaa.

Tärkeimmät JYPiä koskevat huhut ovat kuitenkin:
Urheilutoimenjohtaja Viitanen -> Ulos
Käärmeöljykauppias Hämäläinen -> Ulos

Ehkä ensi kaudella saadaan edes jotenkin uskottava seura osallistumaan Liiga-kauteen 2024-25 kahden jälkimmäisen toteutuessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös