kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olis kyllä mieluinen vahvistus, mutta jos Palmu olisi tulossa Ässiin, SaiPaan tai vaikka TPSiin, niin miksi ei jo ole täällä? Vancouverissa kuitenkin tiedettiin kertoa, että pelaa Suomessa tulevan kauden.
Jotenkin tuntuu että Palmu on tulossa Tepsiin mutta asiaa ei haluta julkistaa ennen kuin Virtasen keissi on hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Pelkkää mutua tämä.
 
"Voitto on tietenkin odotettavissa. Jotkut joukkueet voisivat nyt lähteä katsomaan, että katsotaan miten käy. Me emme lähde siihen. Me uskomme edelleen siihen, että voitamme koko paskan."

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tai ehkäpä Palmu odottaa Kärppiä, että saako Kärpät kiinnitettyä Junttilan ja jos Junttila pelaa Kärpissä, niin Palmu tulee johonkin vaihtoehto Bhen, mikä saattaisi sitten olla joku näistä kolmesta...
Siinä mielessähän tuo sopisi että Kärppien osiossa huhuilija mystisesti vihjaili (tai ainakin spekuloi) huoltoaseman turvakameran tallenteellakin näkyvän kiekkoilijan olevan mahdollisesti Sasha Huttusen kesällä Kärppiin huhuilema pelaaja. Huttunenhan silloin teki selväksi että kyseessä ei ole Junttila. Junttilankin kohdalla huhut ovat kuitenkin tulleet ajankohtaiseksi.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureihin tulossa huomenna kello 10 ilmeisesti uutta pelaajaa. #10 kantaa selässään tämä julkaistava kaveri.

Pakkiahan tuo ainakin näin katsojan silmään kaipaisi, mutta saapa nähdä mitä sieltä sitten on tulossa.
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Dzierkals on erittäin mielenkiintoinen haku Jukurien tapaiseen pikkuseuraan toteutuessaan! Luulin että hän siirtyy Suomen, Saksan tai Tshekin keskikastin jengiin jos ei saa jatkoa Rigasta, mutta Mikkelissä rooli olisi vielä sitäkin suurempi.

Mies oli keskustellut pari viikkoa sitten Dinamon valmentajan Girts Ankipansin kanssa agentin ollessa myös läsnä, ja tuo ei ole tainnut tuottaa tulosta. Normaalisti sopimukseton pelaaja ei keskustelu tarkasti elämästään ison sarjan valmentajan kanssa, mutta temppuilevan Dzierkalsin tapauksessa tämä toteutui, koska kyseessä on yksi Latvian lahjakkaimmista nuorista hyökkääjistä.

Taitoa löytyy paljon, ja nuorukaisella on isot luulot itsestään, mutta se kääntyy toisaalta myös itseään vastaan kun siirrytään junnuista aikuisiin. Junnuissa tuli vielä kovia tehoja, mutta MM-kisojen ja KHL:n tapaisissa laatumatseissa Dzierkalsin peli menee helposti näpräämiseksi ja erilaiseksi tuittuiluksi. Ammattilisuuden opettelussa on myös ollut ongelmia. Hän sai U20-kisoissa valmentajan vihat niskaansa ja joitain koirankoppia välipäivänä ryyppäämisen takia, vaikka hän oli Latvian harvoja tähtiä siinä jengissä. Samojen tiimojen kohdalta käytiin myös tuo keskustelu Ankipansin kanssa, joten viime kausikaan ei tainnut olla ongelmaton, ja poika on taidettu päästää kasvaamaan. Top6 paikka on kuitenkin parempi kuin KHL:n 3-4.ketjut, kun kiekoton pelaaminen on vielä heikkoa/laiskaa.

Olisi hyvä haku Jukurien nimettömään nippuun. Ilman noita heikkouksia häntä ei olisi mitään mahdollisuuksia saada Mikkeliin. Jos löytää itselleen järkevän sentterin, niin käsiä löytyy hyvin näihin vähän heikompiin sarjoihin. Tuo myös laukaisu-uhkaa ylivoimaan, jos sitä nyt vihelletään kun esto- ja mailankäyttötulkinnat ovat tääll aika "mielenkiintoiset". Toronto varasi Martinsin vuonna 2015 pienellä varausnumerolla 68. Jos kaveri haikailee vielä uraa Amerikassa, niin hiljalleen pitäisi aikuistua ja tässähän sitä mitattaisiin hyvin kun saisi roolia ja sopivamman sarjatason!
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko

Latvialainen Martins Dzierkals ilmeisesti tämä kympin mies. Vaikuttaa ihan hyvältä haulta Jukureilta!
Ihan mielenkiintoinen haku, ja varmasti Jukurien näköinen. Siksi on pakko oikein kommentoida, että ainakin tuossa reilu vuosi sitten puhutaan kaverilla kyllä merkittävän suuresta stepistä, kun 0,7ppg ECHL:n tehot (ECHL on tasoltaan suunnilleen liigan ja Mestiksen puolivälissä) muuttuivat yhdessä kesässä ihan siedettäviksi 0,3ppg KHL-tehoiksi. Ja varmaan kuitenkin pienessä roolissa oli Koohelossa.. että mielenkiintoista nähdä mitä tuleman pitää
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Siksi on pakko oikein kommentoida, että ainakin tuossa reilu vuosi sitten puhutaan kaverilla kyllä merkittävän suuresta stepistä, kun 0,7ppg ECHL:n tehot muuttuivat yhdessä kesässä ihan siedettäviksi 0,3ppg KHL-tehoiksi.
Dzierkalsilla kävi hieman huono tuuri, kun hänet varasi juurikin Toronton. Heidän organisaationsa on ollut viime aikoina laadukkaan syvä, joten kaikki sarjatasot ovat mestaruusjahdin arvoisessa kunnossa. Dzierkals ei täten mahtunut Marliesin joukkueeseen, vaan joutui vetämään melkein koko kauden ECHL:ssä. Jos nuorukaisella oli tuossa vaiheessa bileputki päällä, niin ei ole ihme jos se ei ainakaan helpottanut kun joutui farmin farmiin. On varmasti hankalaa motivoitua kauteen kun laadukkaat/himokkaat junnupelit vaihtuvat alemman kastin ammattiliigaan. Heikommassa organisaatiossa Dzierkals olisi päässyt vetämään AHL:ssä. Esim kannattamani Montrealin farmissa pelaa pykälää heikompi Latvian talentti Nikita Jevpalovs.

KHL oli Dzierkalsille liian kova sarja, koska pakit eivät mene siellä vipuun kovinkaan helposti ja löysäily kostautuu nopeasti omissa. Syksy oli todella heikko, ja hän joutuikin käymään hakemassa itseluottamusta farmijengistä Latvian liigasta. Joulun jälkeen homma alkoi luistaa paremmin, ja Martins sai luotua tilanteita siihen tahtiin kuin tuon tyyppiseltä lupaukselta voisi odottaakin. Tammikuu tuotti myös saman verran pisteitä kuin alkukausi siihen asti yhteensä, joka toi mukanaan myös nimeämisen KHL:n kuukauden tulokkaaksi. Loukkaantuminen katkaisi nousun runkosarjan lopulla. Tasakentin rooli oli toki rajallinen kolmosketjussa, mutta miehen vahvuus on juurikin kiekollisessa pelissä, joten hän sai ylivoimaa toisessa yksikössä.

Mikkelin reissun kannalta Dzierkalsin suurin kysymys on henkinen kasvaminen. Hänen pitää ottaa itseään niskasta kiinni, ja aloittaa elämään ammattiurheilijan tavoin. Pelkällä talentilla ei voi liitää loputtomiin! Aivotärskyjä ei tarvitsisi myöskään enää tulla. Viime kauden töötti ei ollut nuoren uran ensimmäinen, ja hän joutuikin antamaan haastatteluja ennen MM-kisoja, miten pää on kunnossa, eikä hän saa särkyjä liiasta valosta tms. Surkea alkukausi pilasi mahdollisuuden 0,5ppg kauteen KHL:ssä, mutta edes sen etäisyydelle pääsy lupaa hyvää SM-liigaa ajatellen. Hyvillä perusominaisuuksilla varustetut KHLn ja SHLn alaketjujen kaverit ovat kuitenkin keskimäärin kovaa valuuttaa nykyLiigassa. Jos Dzierkals ymmärtää keskittyä olennaiseen, niin "laadukas luistelu ja hyvät kädet"-kombinaation pitäisi tuottaa ongelmia Jukurien vastustajille. Monilla joukkueilla on kuitenkin aika monenlaisia pakkeja kärkinimien takana, joten vauhdin pysäytys rehellisin ottein ei tule olemaan helppoa.

Toivottavasti Dzierkalsille ymmärretään kertoa Mikkelissä, että täällä on sallittua rikkoa kiekollisia ja jopa kiekottomia pelaajia. Se tulee varmasti monille yllätyksenä, kun siihen ei ole tottunut jos olet alle 30-vuotias pelaaja. Kädet ja suu alkavat varmasti käymään, jos hän ei tuosta tiedä ja ensimmäisissä peleissä heitetään pari kertaa selälleen kiekottomana, kun yrittää ehtiä päätyyn ennen jotain kankeaa pakkia. Jopa Dan Sextonin otteita oli aikanaan tuskaista seurata TPS:ssä, kun hän joutui vetämään virveli kainalossa jatkuvasti. Mies nauttii nyt selvästi KHL:ssä kun voi käyttää vauhtiaan ilman että estelyä esiintyy "joka vaihdossa".
 
Viimeksi muokattu:

RäpyläRepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bobs & vagene
Mies nauttii nyt selvästi KHL:ssä kun voi käyttää vauhtiaan ilman että estelyä esiintyy "joka vaihdossa".
Huvittaa mielikuva hyökkäyspäässä kiekon kanssa luistelevasta Dan Sextonista, joka hymyssä suin polkee maalia kohti "selvästi nauttien", samalla muistellen niitä kauheita aikoja Liigassa ja kuinka siellä kahvattiin.

Muuten kyllä hyvää vähän syväluotaavampaa tekstiä Latvian raikulipojasta. Hyvää luettavaa.
 
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." - George W. Bush, 5.8.2004.
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
Tuomas Kiiskinen SaiPaan. Kuukaudeksi...
 
"Vituttaa, vituttaa niin saatanasti, sama laulu ku eile." -Tero Lehterä 1.2.2020

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lauri Tukonen, kerran vielä?
Tukonen pelasi viimekaudella viiteen vuoteen eniten pelejä, eikä tietääkseni ollut loukkaantumisia viimekaudella. Eiköhän Latelle vieläkin ottajia löydy. Tietysti loukkaantumattomuuteen voi osana vaikuttaa se, että välillä aina oli pelaamatta sopimuksien välillä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaa
Lappeenrannassa tapahtuu. Hyvä juttu että reagoidaan ja siihen myös pystytään. Uusi pelaaja jälleen haavissa huhujen mukaan.

Muoks. Eliteprospectsiin linkki

 
Viimeksi muokattu:
Who motivates the motivator?

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Lappeenrannassa tapahtuu. Hyvä juttu että reagoidaan ja siihen myös pystytään. Uusi pelaaja jälleen haavissa huhujen mukaan.

Muoks. Eliteprospectsiin linkki

Ei ole hän. Huhuttu pelaaja on kanadalainen, eikä yhdysvaltalainen.

Facebookin huhujen mukaan nimikirjaimet ovat WG. Pelinumero #99.
 
Marko Anttila - Vain vähän kovempi clutch kuin Logan Couture.

"Hienoa peliä kyllä, mutta et sitten ilmeisesti ole naista (tai miestä) ikinä saanut?? " totesi vihainen Manu-fani Jakke76 Liverpoolin johtaessa 1-0 Manua.

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Ei ole hän. Huhuttu pelaaja on kanadalainen, eikä yhdysvaltalainen.

Facebookin huhujen mukaan nimikirjaimet ovat WG. Pelinumero #99.
Tämäkin menee hudiksi.
 
"3000 miles is a long way to go, to be beaten by a dwarf in Mexico."
- The Business

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Olli Palolan olemassaolo iski yhtäkkiä muistiini ja valitettavasti näyttää siltä, että viime kaudella KHL:n kiinalaisjoukkueessa isketyt 19 maalia ovat vain kaunis muisto entiselle Liigan maalikuninkaalle.
10 ottelua Kunlunissa tuottaneet Palolan osalta tällä kaudella nimittäin pyöreät tehot 0+0.

... Kaipaisiko ujosti kauden aloittanut Tappara lisätulta miehistöön tutun sepän muodossa?
... Vaiko menisikö Palola kotikaupunkinsa joukkueen riveihin, jossa Puljujärvi ei olekaan ollut Liigan alkukaudella J-P Haatajaa kovempi tehoilija?
... Tai sittenkö kuitenkin tuttuun Lukkoon, jossa Olli voisi vanhan pelikaverinsa E. Elon kanssa muistella toisinaan sietämättömästi unohtuvaa maalinteon taitoa?
...Mahdollisesti, ottaisiko Palola ehkä kuitenkin junnumyllyään kunnioittaen Kiven pois Ilveksen tassusta?

Huhuja en ole missään muodossa Palolasta kuullut, mutta suoritustaso antaa graniitin lujan intuition siitä, että Liigaa laadukkaammalla sarjatasolla mies ei lätkää tätä menoa vuodenvaihteen jälkeen pelaa.
 

Kukko

Jäsen
Olli Palolan olemassaolo iski yhtäkkiä muistiini ja valitettavasti näyttää siltä, että viime kaudella KHL:n kiinalaisjoukkueessa isketyt 19 maalia ovat vain kaunis muisto entiselle Liigan maalikuninkaalle.
10 ottelua Kunlunissa tuottaneet Palolan osalta tällä kaudella nimittäin pyöreät tehot 0+0.

... Kaipaisiko ujosti kauden aloittanut Tappara lisätulta miehistöön tutun sepän muodossa?
... Vaiko menisikö Palola kotikaupunkinsa joukkueen riveihin, jossa Puljujärvi ei olekaan ollut Liigan alkukaudella J-P Haatajaa kovempi tehoilija?
... Tai sittenkö kuitenkin tuttuun Lukkoon, jossa Olli voisi vanhan pelikaverinsa E. Elon kanssa muistella toisinaan sietämättömästi unohtuvaa maalinteon taitoa?
...Mahdollisesti, ottaisiko Palola ehkä kuitenkin junnumyllyään kunnioittaen Kiven pois Ilveksen tassusta?

Huhuja en ole missään muodossa Palolasta kuullut, mutta suoritustaso antaa graniitin lujan intuition siitä, että Liigaa laadukkaammalla sarjatasolla mies ei lätkää tätä menoa vuodenvaihteen jälkeen pelaa.
Eiköhän Palola hae seuraavaa steppiä uralleen. Menee varmastikin siis mestarisuosikki Ilvekseen, sinnehän ne kaikki parhaat nykyään. Ilveksessä kovin vetovoima valmennuksen ja pelaajia kehittävän luomukiekon johdosta.
 
@Roger Moore 7.2.2020:
-Tukka-Jukka ei mestaruutta enää voita.

Isäntä

Jäsen
Vaiko menisikö Palola kotikaupunkinsa joukkueen riveihin, jossa Puljujärvi ei olekaan ollut Liigan alkukaudella J-P Haatajaa kovempi tehoilija?
Tämä taisi olla vähän pilke silmäkulmassa heitetty, mutta itselleni ainakin tuli yllätyksenä, että Palola on tosiaan syntynyt Oulussa. Keuruun Kovalchukista kuitenkin on puhuttu niin kauan kuin Palola huipulla on pelannut ja KeuPasta hän Ilvekseen siirtyi. Kyllä Palola voisi varmasti Kärppiinkin siirtyä, mutta tuskin kaupungilla kauheasti tekemistä asian kanssa olisi, vaan lähinnä sillä, että Kärpät on no.. Kärpät. Tamperetta ja Keuruuta Olli varmasti kotipaikkoinaan pitää.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Aina jostain syystä olen inhonnut Palolaa (älkää kysykö miksi en osaa itsekään selittää!), mutta jotenkin jos mies päätyisi vapaille markkinoille niin kuulostaisi aika loogiselta hankinnalta HIFK:hon. Maalinteko on mätännyt meillä pahiten, Dyk on aika suuri arpa vieläkin sen suhteen, että pystyykö olemaan tällä kaudella hyvä ja tehokas pelaaja IFK:lle ja sitten vielä Nordgrenin tilanne kun ei ole pystynyt peliäkään pelaamaan. IFK:lla on myös näissä ns. tulosketjuissa pyörinyt koko alkukauden nelosketjun jamppaa mallia Juho Keränen niin kuulostaisi ihan loogiselta hankinnalta stadiin jos homma ei lähde Kunlunissa toimimaan enää ja mies saa fudut sieltä.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy