Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Finlandi_36, 23.10.2018 klo 20.41.

 1. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Lassi ei halunnut pahaa mieltä ja haikeutta, niin päätti hylätä kaikki sopimustarjoukset ja tavoitella yhden kauden maaliennätystä Liigassa.
   
 2. senilix Jäsen

  Lainaus:
  No ei ole Lahdesta. Sattui vain syntymään siellä kun perusraumalainen Sami Lehtinen pelasi silloin Pelicansissa.
   
 3. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Lassi Lehtinen syntyi Lahdessa helmikuussa 1999 ja Sami muutti Lahdesta pois vasta kesällä 2001, eli Lassi asui sellaiset 2,5 vuotta elämänsä alusta Lahdessa - eli ottipa se kuinka koville tahansa, niin Lassi on Lahdesta ja lopullisesti perhe on asettunut Raumalle 2005, kun Sami lopetti uransa. Eli kyllä Lassi Lukon kasvatti on, mutta ei missään nimessä Raumalta :D
   
 4. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lassi Lehtinen on yhtä Lahtelainen kuin Sebastian Aho Raumalainen.
   
  Rommeli, Dalhan, Arnold ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Rapala Jäsen

  Karhu nähty Isku Areenalla
   
 6. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Isä Sami on syntynyt Raumalla, Lukon kasvatti, pelasi liigaakin Lukossa. Perhe muutti Lahteen 1995, koska Samille ei Lukosta löytynyt pelipaikkaa.
  Perhe palasi sitten maaseutukiertueen jälkeen kotiin Raumalle.

  Tuolla logiikalla Niskala on ruotsalainen, koska on sattunut syntymään Västeråsissa. Ja Sebastian Aho on raumalainen.
   
 7. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Sebastian Aho on tietääkseni syntynyt Porissa ja jopa pelannut Ässissä maagiset kolme peliä tehoilla 0+2. Ihan selkeästi siis meidän porilaisten oma poika. Ja hymiö perään...
   
 8. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Mitä helvetin väliä sillä on onko Lassi Lehtinen raumalainen, lahtelainen vai nakkilalainen?

  Mielenkiintoista nähdä, että mihin viime kaudella Ketterässä pelannut Sameli Ventelä suuntaa ensi kaudeksi. Luulisi, että Liigassa hänelle olisi ottajia ja sopimusta SaiPaan pidettiin jossain vaiheessa jo lähes varmana. Muistaakseni kevään aikana oli myös jotain huhuja HPK:sta. Voisi olla aika hyvä low risk - high reward hankinta oikeastaan mille tahansa liigajoukkueelle.
   
 9. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, jos molemmat puhutte suomea äidinkielenänne, ettekä silti ymmärrä eroa sanojen "lahtelainen" ja "Lahdesta" välillä.

  Lassi on syntynyt Lahdessa ja elänyt siellä elämänsä ensimmäiset 2,5 vuotta --> hän on Lahdesta.

  Lassi on kasvanut ja asunut valtaosan elämästään Raumalla, Rauma on hänen kotinsa ja hän asuu siellä edelleen --> Lassi on raumalainen.

  On täysin mahdollista (ja yleistä), että raumalainen ihminen on alun perin Lahdesta. Ei se vähennä Lassin raumalaisuutta millään tavalla :D
   
 10. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Henkilökohtaisesti sillä ei ole mulle yhtään mitään väliä, koska Rauma, Lukko, Lahti, Pelicans ja Nakkila ovat minulle kaikki harmaata osastoa - ei mitään merkitystä. Mutta pakko se on tarttua, kun ihmiset eivät ymmärrä omaa äidinkieltään :D
   
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Älkää välittäkö... raumalaisilla toi syntymäpaikkakunta on aika herkkä aihe. Nehän on melkein kaikki Porissa syntyneitä.
   
  Manazeri, Euro71 & Hokipedia tykkäävät tästä.
 12. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Mikä tässä syntymäpaikka keskustelussa on vuodesta toiseen niin uskomattoman epäselvää? Syntymäpaikaksesi merkitään aina se paikkakunta, jossa äitisi on kirjoilla sillä hetkellä kun päätät tulla maailmaan. Riippumatta siis myös siitä, missä paikassa fyysisesti tulet maailman. Tämä siis liittyen ihan oikeaan saivarteluun Sebastian Ahon syntymisestä Porissa, koska Raumalla ei ollut vuonna 1997 enää synnytysosastoa lainkaan, vaan sieltä tullaan Poriin keskussairaalaan synnyttämään. Raumalaiset siis syntyvät fyysisesti Porissa, vaikka heidän syntymäpaikkanaan lukee toki Rauma, tämähän on yksi pahiten hiertäviä asioita näillä Suomen rakkaimmilla naapureilla *hymiö*

  Ja tuo mainittu syntymäpaikkasi ei siis muutu koskaan, vaikka muuttaisit yhden päivän ikäisenä toiselle paikkakunnalle. Syntymäpaikka merkintä on ikuinen..
   
  Hokipedia tykkää tästä.
 13. Iris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  alkkisfaija
  Mitä vittua täällä tapahtuu?
   
  RäpyläRepe, Dalhan, egar ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 14. Moderaattorit Jäsen

  Palataampa sitten taas ketjun aiheeseen. Tämänhetkinen vääntäminen syntymäkunnista ja kasvattajuudesta ei tähän ketjuun kuulu, eikä kyllä johdakaan yhtään mihinkään, joten senkin vuoksi pistetään nyt peli poikki sen osalta.

  terveisin,
  Modet
   
  Pekka Kaukalo, Jaded, Roku ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 15. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Näinpä, koska esim. lukkofanit eivät vielä itse ole ehtineet nostamaan Lehtistä viimeisen 2 vuoden aikana seuraavaksi koko universumin messiaaksi - eivät siis missään nimessä ainakaan junnuleijonaketjuissa.
  Ja ai niin, Luukkonen on antikristus ja Ahokas puusilmä. Hyi.