Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lapa11, 10.12.2016 klo 22.56.

 1. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  En oikein näe, että pärjäisi ylemmissä ketjuissa ja alemmissa ketjuissa ei tuo mitään arvoa. Onhan näitä mestis-tähtiä nähty esim. Kuopiossa Teemu Virtala, josta Ranta on aikalailla kopio.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kello 15 Sport julkistaa uuden kanukkihyökkääjän. Vielä ehtii spekuloimaan kuka? *hymiö*
   
 3. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Steven Stamkos. Varma tieto. Alkukausi mennyt änärissä ihan vihkoon, kun ei ole tehnyt maaleja kuin 0,5 keskiarvolla. Lisäksi Valtosen karismaattinen persoona on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen.
   
 4. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Joey Tenutea huhuilevat Sportin osiossa. No kohtahan tuo selviää.

  ps. väärin meni että napsahti.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2017 klo 15.03
 5. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Joey Tenute? Oli jo Tappara-visiitillään täysi turhake ja siitäkin on jo vuosia aikaa.
   
 6. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Andrew Kozek... Sportiin, onneksi on tryout.
   
 7. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  Mitään en Rannasta tiedä, mutta kyllä Ilvekseen tullut Juhani Tamminen on vuoden nuorempi ja ottanut isojakin kehitysaskelia viimeisen parin vuoden aikana. Toki Tamminen on hiukan erikoistapaus, kun on kai alkanut elää kuin ammattilainen vasta hiljattain. Mutta siis myöhemmällä iällä kuitenkin kehittynyt ja vetää pirun hyvin tällä hetkellä liigassa.
   
 8. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No joo onhan se toki mahdollista että pelaaja kehittyy myöhemmällä iällä ja osalla pelaajista niin käykin. Ranta on kuitenkin vetänyt pari vuotta sitten Jukureissa hyvän kauden Mestistä mutta miksi paikkaa ei auennut silloin Liigassa? Vai oliko hänen tarkoitus lähteä silloin ulkomaille sitä en toki tiedä mutta luulisi että SM-Liiga olisi ollut hänelle parempi paikka kehittyä kuin joku DEL2-liiga vai eikö hänelle sitten löytynyt sopivaa roolia Liigasta?

  Mestiksessä Ranta on pelannut lähes piste/peli tahdilla monta hyvää kautta mutta paikkaa Liigaan ei ole oikein auennut kunnolla ja tilaisuuksia on kuitenkin annettu. Tämän tyyppisen kaverin pitäisi pelata tulosyksikössä mutta vähän vaikea nähdä häntä alaketjujen rouhijana Liigassa kun on melko pienikokoinen kaveri. Toki en kaverista muuta tiedä kuin mitä nuo tilastot kertovat. Mutta luulen kuitenkin että Ranta menee Mestikseen ja sieltähän voi sitten olla taas mahdollisuudet päästä pelaamaan myös Liigapelejä vaikka jonkun Liigajoukkueen yhteistyöseuran tai farmiseuran kautta.

  Voisi olla toki halpa pelaaja jollekin Liigaseuralle ja ainahan sitä mahdollisuuksia on mutta kun ikää alkaa olla kohta kolmekymmentä ja pelaajan kokemus on kertynyt enimmäkseen alemmilta sarjatasoilta niin mahdollisuudet ovat jo pienemmät siihen että kaverista tulisi kova tekijä Liigassa.
   
 9. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Jeps. Aki Keinänen ja Jani Väänänen olivat Ässissä aikoinaan hyviä esimerkkejä myös tuollaisesta pelaajatyypistä. Sen sijaan täksi kaudeksi hankittu Appelgren on sellainen pelaajatyyppi, joita Mestiksestä kannattaa hakea (jos nyt ilmiselvät liigatason pelaajat jätetään pois laskuista). Mestistähti, mutta erittäin käyttökelpoinen myös alempiin ketjuihin.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Oisko peräti pisimpään yhtäjaksoisesti pelannut Mikkelissä mestistä. Tänne vaan takaisin, ei ketään palkkaa nostavaa hankita kuitenkaan mutta Ranta saattaisi suostua pelaamaan kulukorvauksilla.
   
 11. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Pari vuotta sitten Liigaan huhuttu 23-vuotias Peter Quenneville saanut fudut Pardubicesta. Välissä käynyt voittamassa Tanskan maalipörssin, mutta tällä kaudella ei oikein Tsekeissä lähtenyt. Ei lähtenyt kyllä koko joukkueellakaan, sillä Pardubice on sarjassa kolmanneksi viimeisenä ja päästänyt eniten maaleja koko sarjassa. Quenneville kerkesi istua pelikieltoakin polvitaklauksesta.

  Youtuben perusteella heikohko liike, mutta maalintekijän ominaisuuksia ja ehkä hyvällä tarjonnalla voisi verkko heilua Suomessa paremmin?

  Linkki eliteprospectsiin.
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllä tuo KalPaan kelpaisi. Tuskin on mikään megakallis pelaaja kuitenkaan. Liekkö pelannut sentterinä vai laiturina? No se ja sama meillähä keskikaistalla leveyttä jo riittää. Olisi kyllä aika kalpamainen signaus.
   
 13. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Quennevillellä ei pitäisi olla mitään palaa Liigassa tähän asti nähdyn uran perusteella. Mieluusti toki toivon, että joku nappaa, kunhan ei Ilves.
   
 14. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No SaiPalle kelpasi try-outilla. Low risk high reward.
   
 15. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Arvokisojen perusteella Tanskan hockey on mennyt viime vuosina kovasti ettepäin, joten ei tuo maalipörssin voitto mistään bulgariasta ole hankittu ja onhan sieltä suunnalta ennenkin hankittu SaiPaan vahvistuksia kuten vaikkapa Redenbach. SaiPan puolustuspeli alkaa jo olemaan sinne päin, joten onkohan nyt aika keskittyä hyökkäyspeliin ja ylivoimaan. Tämä jantteri näyttäisi nopean youtube-scouttauksen perusteella osuvan liikkuvaan kiekkoon, joten saattaisi olla se täsmähankinta kaarelle. Try-outin aikana nähdään riittääkö liike liigaan. Mikäli ei, niin uutta käärmettä pyssyyn.
   
 16. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Michael Parksin onnistuminen on varmaan nostanut kannattajien odotuksia ja toiveita näiden P-Amerikan ukkojen suhteen. Ei tästä Quennevillestä nyt oikein kuitenkaan mitään high-reward-hakua aiempien meriittien perusteella saa.
   
 17. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Ennemmin medium risk - low reward.
   
 18. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No vaikka sitten niin. 1kk Try Out tuskin kuitenkaan on suuri riski seuralle ja vaikka olisikin niin pääasia että nyt saadaan SaiPan rosteriin vähän lisää leveyttä loukkaantumisten varalle jos ei muuta. Jos Try Out ei tuota tulosta niin sitten voi laittaa taas uudestaan verkkoja vesille. Tuskin Quenneville on kallis mies. Pääasia että Quenneville on hyvä joukkuepelaaja joka toivottavasti pystyy välillä myös maalintekoon, tuo toivottavasti Rightin puolen kätisyydellään SaiPan ylivoimaan lisää vaihtoehtoja ja toivottavasti omaa myös hyvän asenteen jolla sopii Lehterän pelitapaan. Siinä on jo paljon jos näissä onnistuu :)
   
 19. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Luulisi että Quennevillellä on ainakin asenne kohdallaan. Kauden alkuun kaveri pelaa Tsekissä 12 ottelua kunnes tulee lähtö, ja sitten tulee SaiPaan 13 ottelun mittaiselle tryoutille. Jos joulun jälkeen pitäisi lähteä hakemaan kauden kolmatta joukkuetta, niin siinä olisi jo agentilla selittelemistä potentiaalisille työnantajille. Se on sitten tietysti isompi ongelma, jos taso ei vaan riitä Liigaan.
   
 20. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aake Kalliala katsoo ruutuun: "Hän on LAHJA"
  Tai sitten ei. Tämäkin selviää ennen kuin lihava leidi laulaa.
   
 21. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Tämä on vähän niin ja näin. Mikään ei takaa pistelinkoutta Liigassa, mutta noin räikeä onnistuminen vaikka vain Tanskassa tarkoittaa silti mahdollisuutta Suomessakin.

  Hyvä startti vaan, ja Quennevillestä voi oikeasti olla hyötyä SaiPalle.
   
 22. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Quennevillen haastattelun voi katsoa SaiPan sivulta. Peter kertoo että neuvotteluprosessi SaiPan kanssa eteni tosi nopeasti, noin 24 tuntia ja homma oli paketissa.

  @wunderveba saattaa olla oikeassa epäilystensä kanssa, mutta onneksi Quennevillellä on 13 ottelun pituinen tryout. Toki joukkueiden pelityylit ja scouttaukset ovat erilaisia, joten ehkä Quenneville sopii SaiPalle mutta Ilveksessä homma ei olisi toiminut.

  SaiPan ja Ilveksen välisistä eroista tulee hakematta mieleen Mitch Wahl, joka tyrkyttämisestä huolimatta ei kelvannut SaiPalle mutta sai kuitenkin Ilveksestä vuoden sopimuksen.

  Näin nimerkki @wunderveba kommentoi Mitch Wahlin hankintaa Ilveksen Mitch Wahl -ketjussa:
  Lainaus:
   
 23. Pika1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ja syy miksi ei ollut kelvannut edes AHL-tasolle oli todennäköisesti liike ja luistelu, mikä ei riittänyt liiga-tasolle. Sitten jatkoikin talvella matkaa eteenpäin.
   
 24. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mihin menee Joel Mustonen? Sopimus Pelicansiin purettu pelaajan aloitteesta. Ei täyttänyt millään asetettuja odotuksia, mutta yllättävä veto kaikesta huolimatta.