Liigan siirtohuhut kaudelle 2016–2017

  • 1 843 919
  • 3 941

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ja Tapparan omalla palstalla Kerästä jo huhuillaan. Noinkohan olisi. Sinänsä hyvä olisi pysyä esim. Kärppien mukana tässä ns. kilpavarustelussa, sekä tietenkin IFK:n.
Joutuukos se Haapala olemaan pitkään pois? Voisi olla siinä mielessä ihan looginen hankinta jos on pitkäkin huili.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ja Tapparan omalla palstalla Kerästä jo huhuillaan.

Niin Ilvekseen.

En usko, että Tappara edes olisi Keräsen perässä, kun laituriosasto on se osa-alue, mihin vähiten vahvistusta kaivataan. Enkä pitäisi tuota huhua erityisen luotettavana.

Aluksi:
"Keränen on mukana viimeistään Ulkojäillä. Tämä kuultu eilen klubilla."

Jonka jälkeen:
"Kolme vaihtoehtoa, joista yhdellä on perse auki ja yhdelle Keränen tehnyt oharit. Ja yksi on Tappara. Do the math."

Ja sitten:
"Tarkennettua tietoa. Keränen pelaa Ulkojäillä kaksi peliä. "

Huhu ja lainaukset siis lähtöisin tuolta.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sinänsä hyvä olisi pysyä esim. Kärppien mukana tässä ns. kilpavarustelussa, sekä tietenkin IFK:n.

Eipä nuo kummankaan kesken kauden hommaamat "kovat nimet" näytä olevan kummoisia vahvistuksia. Taitaa Repo olla aika korkealla kesken kauden siirtyneiden pistepörssissä? Liigakärjessä on helppo katsella, mitä muut tekevät ja reagoida vasta, jos jotain isoa tapahtuu. Toistaiseksi ei ole tapahtunut mitään sellaista, että Tapparan olisi pakko reagoida. Haapalan tilannetta katsellaan päivä kerrallaan.
 
Liigakärjessä on helppo katsella, mitä muut tekevät ja reagoida vasta, jos jotain isoa tapahtuu. Toistaiseksi ei ole tapahtunut mitään sellaista, että Tapparan olisi pakko reagoida. Haapalan tilannetta katsellaan päivä kerrallaan.

Ja tuo on hyvä tilanne. Ei tarvitse etsiä mitään jeesuksia pelastamaan, vaan voi katsoa rauhassa sellaisia palasia mitkä mahdollisimman varmasti sopii omaan palettiin. Tapparalla on hyvä pöhinä ja se kestää Haapalankin poissaolon. Loppukauden poissaoloja kärkijätkiltä ei tietty juuri mikään jengi kestä.
 
Tokkopa on kovin kauaa siellä. Tuskin kukaan kärkijoukkueistakaan haluaa Kärppiä keväällä vastaan vaikka tulisi säälien kautta.

Ensin pitäisi päästä sinne sääleihin, että voisi edes teoriassa päästä sieltä jatkoon. Mutta kilpavarustelusta sen verran, että ensin nuo hommasi määrällisesti oikean määrän pelaajia (toki kaponen rinki) ja sen jälkeen ovat joutuneet hommaamaan paikkaajia loukkaantuneita varten. Vieläkään eivät saa kuin 2 ketjua liigapelaajia kasaan, joten kilpavarustelun sijasta puhuisin selviytymisestä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Miten on jos Tuokkola haluaa Keräsen Kouvolaan?
Se on niin, ettei KooKoolla ole rahaa häneen. Tuskin on oikeastaan kehenkään muuhunkaan, jos ei joku lähde ovesta toiseen suuntaan.
 

Fordél

Jäsen
Miten on jos Tuokkola haluaa Keräsen Kouvolaan?

Ei ole akuuttia tarvetta vahvistaa joukkuetta enää tälle kaudella ja eiköhän tämän kauden jengi ole tässä. Tottahan toki Keränen sopisi Tuokkolan pelitapaan kuin nenä päähän, mutta korkeintaan ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tim Stapletonilla on pari vaikeaa kautta takana ja nyt hän sai lähtöpassit Färjestadista. Hakeeko jälleen uralleen nostetta Liigasta, vai hyppääkö suoraan johonkin rahakkaampaan Liigaan?
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Tim Stapletonilla on pari vaikeaa kautta takana ja nyt hän sai lähtöpassit Färjestadista.
Minun Jokereissa on aina hänelle tilaa. Toki nyt ei päädy meille, koska Keränen ulostettiin sentterin tieltä.

Aiemmin, ketkä olette Keräsen hinnasta, miettineet, niin oma veikkaus on, että Keränen ottaa ennemmin (tai ainakin kannattaisi ottaa) vastaan sen ykkösketjun roolin pienellä palkalla kuin isompi palkka ja rotaatioon. Kumminkin on muistettava, että Jokerit joutui KHL- sääntöjen mukaan maksamaan 2/3 loppukauden palkasta JA ensikauden palkasta 1/3 osan (tai 1/5 osan, koska en tarkkaan muista kuinka tuo sopimuksen purkupykälä menee ja puhelimella baarissa olen, joten en jaksa kaivaa tarkemmin).
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Toteutuessaan Liigakauden kovin siirto.
Millähän mittarilla ? NHLssä yksi peli 6min jää ajalla alle, AHLstä pois ja KHL seurasta pois. Sitten tulee liigan top4 jumbojengiin. On tuolta tullut ehkä hieeeman kovempaakin ukkoa ovista ikkunoista.. En sitä sano, etteikö Keränen voisi loistaa Ilveksessä mutta että kovin..
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keränen on hyvä peluri, mutta ei lähellekään kauden kovin siirto. Kyllä sieltä menee edelle Niko Kapanen, HPK, Jiri Tlusty, Kärpät, Juhamatti Aaltonen HIFK ja joitakin muita.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Mikä tekee Keräsestä esimerkiksi Tlustya, kovemman, paitsi että siirtyy sinun suosikkijoukkueeseen?
Öö pistepörssin voitto nyt ainakin. Okei, Tlusty toki tuli änäristä jne, ei kokemusta Liigassa, klesana tänne. Keräsellä näytöt liigassa kovemmat
 

Ralph

Jäsen
Öö pistepörssin voitto nyt ainakin. Okei, Tlusty toki tuli änäristä jne, ei kokemusta Liigassa, klesana tänne. Keräsellä näytöt liigassa kovemmat
Keränen ei ole koskaan voittanut pistepörssiä Liigassa ainakaan. Joten mistä pistepörssin voitosta nyt on puhe?

Alla kaksi keskinkertaista kautta AHL:ssä sekä potkujen värittämä alkukausi nyt KHL:ssä. En nyt hirveästi antaisi painoarvoa kolmen kauden päähän, jolloin Ilkka Mikkolakin teki 33 pistettä. Vai onko Mikkola myös tähtihankinta, koska oli tehokas kolme kautta sitten?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös