Liigan siirtohuhut kaudelle 2016–2017

  • 1 843 516
  • 3 941

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ei ole mitään järkisyitä olemassa miksi Karalahti johki Mikkeliin menis. Mutta jos liigaan asettuu niin kyllähän sitä toivoisi kotkanuttuun. Ainahan toivoa saa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai että Aaltonen neuvottelee HIFK:n kanssa - just, näinhän se varmaan menee...

Eikös tämä yksi entinen HIFK-pelaaja ole ilmoittanut, että pelaa Liigassa joko Jukureissa tai TPS:ssä?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Neitikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hassuttelut on hauskoja. Mutta enpä jaksa uskoa Juhin tulevan enää Pelicansiin, vaikka varmasti sopimustarjous on lähetettykin. Miksei lähetettäisi, jos kerran tämän tason oma kasvatti on vapaana...

Suomela kuulostaa silti uskottavammalta ja hyvältä myös.
Tietääkseni ihan Oulun poikia on.. Mitä haet omalla kasvatilla?
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Nämä on näitä. Aho on Ässien kasvatti, Mäenalanen Pelicansien ja Kalapudas nyt tietenkin selvä KalPakasvatti.

Boldaus oma ja sisältää hauskaa. Ei kai nyt sentään? :D Sai tosin putken kulkemaan nimenomaan ässävisiitillään, mutta eiköhän tuo ole vähän liioiteltua?

Josh Grattonia tosiaan useasta lähteestä huhutaan Jokereiden turvajoukkoihin ensi kaudeksi. Pelillisistä taidoista voidaan olla montaa mieltä, mitä tulee KHL-tasoon Grattonista puhuttaessa, mutta omaa jotain mitä Jokereissa ei ole kummallakaan KHL kaudella ollut.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Nämä kasvattiheitot on aina mahtavia. Onhan KalPa-ikonit Kapanen, Jokinen ja Timonenkin IFK kasvatteja. No OJta ei voine ikoniksi sanoa mutta kuitenkin. Samoin kuin hyvässä nosteessa olevat Pakarinen, Ikonen ja Puustinen ovat IFK kasvatteja
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Sekä Teemu Ramstedt on luonnollisesti TPS-kasvatti.

Topi Nättisen vuoden diiliä Jukureihin voidaan pitää varmana. Samoin kuin Louhivaaran ja Hytösen siirtoa takaisin JYPiin.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulipa Ahosta muuten mieleen, että Liigauransa ensimmäisen maalin mies tinttasi muuan Teemu Lassilan selän taakse 12.9.2014
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eric Fehr on HPK-kasvatti.

Eiköhän tämä ala olemaan jo vanha vitsi kuka on minkäkin joukkueen kasvatti. Huhuja on ilmeisesti vähän liikkeellä, kun pitää jauhaa jonnin joutavia juttuja samasta aiheesta viestistä toiseen?
 
Näin olen myös kuullut, taitaa mennä Lofquist Tirkkosen perässä SHL:ään. Oliskohan siinä jotain perää kun on kerran peluuttanut Lofquistia ihan helvetisti, vaikka peliesitykset eivät ehkä olisi siihen aihetta antaneet.

En keksi yhteyttä noiden kahden asian välillä. Siis jos Lofquist seuraa Tirkkosen perässä Ruotsiin johonkin seuraan ensi kaudella, niin miksi Tirkkosen pitää väenväkisin peluuttaa Lofquistia tämän kauden SaiPassa helvetisti, vaikka aihetta siihen ei ole?

No sitten varsinaiseen huhuun. Tiedot Ruotsista kertovat Siim Liivikin suuntaavan ensi kaudeksi Örebrohon muutaman muun suomalaisen seuraksi. Simolla on kyllä sopimus Helsingin IFK:n kanssa ensi kaudesta, mutta sopimus ilmeisesti mahdollistaa siirron ulkomaille. Lähteenä siis tuo Mr. Madhawkin blogi, joka yleensä on varsin hyvin hajulla asioista.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
HV71 hyvästelee Jere Karalahden Instagram-tilillään, joten siellä ei ainakaan ole jatkamassa. Jukurit vai TPS, siinäpä vasta kysymys..? Tai sitten ulkomaat..
Tässä lainaus Kiekkoareenan jutusta kuukauden alusta:

- Voi hyvin olla, että palaan takaisin Suomeen ja silloin suuntana on TPS tai Jukurit. Luit oikein. Mun rakas kasvattajaseura HIFK sanoi ei ensi kaudesta, Karalahti kirjoittaa.

Uran jatkaminen myös Ruotsissa on Karalahden mukaan mahdollista.

- Silloin seurani on HV71 tai Tukholman perinteikäs AIK, jos ne nousee pääsarjaan. Ja on tässä kyselyitä myös Saksasta ja Tsekistä, joten vaihtoehtoja riittää. Valinnat syntyvät tässä lähipäivinä, hän jatkaa.
Tiedämme nyt siis, että Karalahti ei jatka HV71:ssä eikä AIK pystynyt nousemaan SHL:ään eli Suomi, Saksa ja Tshekki ovat ilmeisesti ne Karalahden vaihtoehdot ellei ura jostain syystä pääty.

http://kiekkoareena.fi/jutut/jere-karalahti-valaytti-ensi-kauden-seurakseen-muun-muassa-tps-aa(Linkki Kiekkoareenaan, josta lainaamani kappale löytyy.)

Edittiä; alempaa tuli tietoa siitä että Jukurit eivät pestaa Karalahtea.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös