Liigan siirtohuhut kaudella 2021–2022

  • 1 413 267
  • 3 636
Todennäköisesti uhattiin aseella samaan aikaan. Tai sitten Tappara tapansa mukaan laiminlöi pelaajansa terveyttä selvän mielenterveyspotilaan kohdalla.

Ja sitten vielä ihmetellään, miksi Tapparaan on enemmän imua kuin Ilvekseen....

Mutta hyvä pointti, kaikki aktiivipelaajat ottakaa ylös...

Tampereen mielenterveyspalvelujen riittämättömyys, sekä osan väestöä kokema (vuosikymmeniä jatkunut ) syrjäytyminen näkyy ja kuuluu jopa täällä Jatkoajassa. Voimia!

Ja tervetuloa Tapparaan Olli, kai sinne yksi "snaipperikin" saadaan , rakkaudella, sovitettua, lähes omalle kasvatille!
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jonkun toimittajan (oliko Arponen?) Liigaankin huhuilema Slovakian MM-kisa pakki Martin Gernat siirtyi HC Lausanneen Sveitsiin kolmen kauden sopparilla.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja silti huhuilevat Ilvekseen.

Palola-huhu oli esillä keväällä eli jonkinlainen neuvotteluyhteys on todennäköisesti ollut. Kun mitään ei ole kuulunut, se viittaisi tähtäimen olevan kuitenkin muualla tai sopijaosapuolten olleen eri mieltä ehdoista (euroista).

Onko tästä siis jotain uutta vihiä vai viittaatko aiempaan huhuiluun?
 
Mihinkähän mahtavat suunnata Olli Palola ja Pekka Jormakka? Kysymys tuli mieleeni lähinnä Jukurien tulevia hankintoja pohtiessa. Kärkeen on sentteri ja laituri hakusessa ollut. Keväällä joukkuetta koonnut Mikko Hakkarainen totesi, että ulkomaalaispelaajia joukkueessa ensi kaudella on 5-6. Tällä hetkellä sopimuksen alla on jo kolme (Afanasyev, Stransky, Zabransky) ja tuo määrä täyttyisi, kun huhutut ruotsalaiset tulevat (Rohdin, Nässen, Lundgren). Tuolla pohjalla siis kärkeen tulevien ukkojen pitäisi olla suomalaisia.

Tällä hetkellä vaan tuntuu, että jossain määrin realistiset vaihtoehdot ovat jo sopimuksen johonkin tehneet. Palola, Jormakka ja Otto Koivula nopealla vilkaisulla olisivat kotimaisista kovimmat vapaana (tai sopimus ainakin katkolla) olevat vaihtoehdot. Otto Sompin ja Kasper Björkqvistinkin pahvit Pohjois-Amerikkaan päättyivät keväällä. Somppia tosin taidettiin Jokereihin jossain kohdin huhuilla ja löi sen verran vahvat näytöt keväällä AHL:ssä, että tulevaisuuden suunta on varmastikin muualla kuin Suomessa.

Ei tosiaan huhuja itselläni ollut, vaan tämmöistä pohdintaa tähän väliin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Keväällä joukkuetta koonnut Mikko Hakkarainen totesi, että ulkomaalaispelaajia joukkueessa ensi kaudella on 5-6. Tällä hetkellä sopimuksen alla on jo kolme (Afanasyev, Stransky, Zabransky) ja tuo määrä täyttyisi, kun huhutut ruotsalaiset tulevat (Rohdin, Nässen, Lundgren). Tuolla pohjalla siis kärkeen tulevien ukkojen pitäisi olla suomalaisia.

Tämä "kiintiö" ei pidä enää paikkaansa. Sopiva(t) pelaajat kun löytyy, niin kansalaisuudella ei ole väliä.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä "kiintiö" ei pidä enää paikkaansa. Sopiva(t) pelaajat kun löytyy, niin kansalaisuudella ei ole väliä.
Aha, no sitten ei muuta ku Palola, Jormakka ja Otto Koivula remmiin! Helppoa kuin heinänteko!

No joo, katotaan, kai Jukurit vielä hankkii joku nimimies, jos kärki-äijiä tosiaan hakusessa,.
 
Viimeksi muokattu:

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Mihinkähän mahtavat suunnata Olli Palola ja Pekka Jormakka? Kysymys tuli mieleeni lähinnä Jukurien tulevia hankintoja pohtiessa.
OJ tietää molemmat ainakin Minskin MM-kisoista 2014. Palola oli tuossa turnauksessa Suomen paras maalintekijä. Molemmat varmasti ihan hyviä nimiä Liigaan, mutta kiinnostavia varmasti vielä Keski-Euroopankin markkinoilla,. Viime syksynä myös Kai Suikkanen houkutteli Jormakkaa Itävaltaan, kun KHL-uistin oli vielä vesillä. Enää ei taida KHL:ään riittää, saatika SHL:ään.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Instagram-skouttauksella, joka meillä IFKlaisilla on heikommassa jamassa vs. muiden seurojen fanit JAssa, Danny Kristo hyppäsi silmille seuraajista. Aloittelevana Instagram- skouttina en toki tiedä kauan on IFKta seurannut (*hymiö*).
 

jrh1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilmeisesti käsiä löytyy. Muuta vinkkiä en kuvasta saa.

Olli Palola vuoden pahvilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös