kuka on liigan paras pelaaja?

 • Sebastian Aho

  Ääniä: 45 27,8%
 • Kristian Kuusela

  Ääniä: 64 39,5%
 • David McIntyre

  Ääniä: 13 8,0%
 • Eric Perrin

  Ääniä: 4 2,5%
 • Aaron Gagnon

  Ääniä: 8 4,9%
 • Tomas Zaborsky

  Ääniä: 5 3,1%
 • Joku muu, kuka?

  Ääniä: 23 14,2%

 • Äänestäjiä
  162

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
1. Timi Lahtinen
2. Robet Rooba
3. Henri Auvnen

Kuusela saattaisi kenties olla listalla jos kestäisi edes vähää alusta iskuja tai pitäisi edes päänsä ylhäällä.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Joku muu, kuka, ja vastaus on Ryan Zapolski. Ihan vaan vittuillakseni, kun ei ollut päässyt edes vaihtoehtoihin.
Kenttäpelaajista kallistun Kuuselaan, vaikka Gagnon on ehkä nykyvireessään jopa parempi, mutta alkukausi ilman Vahalahtea / keskialueella paikallaan seisovan Vahalahden kanssa oli sen verran hiljainen, että pakko se on Kuusela sanoa.
 
"Varmistaaksemme mahdollisimman korkeatasoiset keskustelupalstat,
emme valitettavasti myöntää kirjoitusoikeuksia automaattisesti kaikille hakijoille" -Modet

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kuten tästäkin ketjusta näkee, mitään ehdotonta ykköstähteä on hankala nimetä. Kertooko sitten siitä, että niitä tähtiä on useita vai, että täällä on sitä tasaisen harmaata massaa, mene ja tiedä. Monissa muissa liigoissa olisi helppo nimetä 1-2 ehdotonta tähteä.
Kertoo siitä että kirjoittajilla on useita eri suosikkijoukkueita ja kaikki käy vuoron perään huutamassa sen oman joukkueen pelaajansa.

Äänestyksellä ois edes vähän pointtia jos pitäisi vastata pelaaja oman joukkueensa ulkopuolelta.
 
Our culture is not for sale.

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Paras hyökkääjä on Aho eikä valintaani nyt edes vaikuta pelaajan nuori ikä vaan se, että poika nyt yksinkertaisesti suorittaa kokonaisvaltaisesti niin jäätävällä tasolla, ettei asiasta pitäisi olla mitään epäselvyyksiä.

Parhaaksi puolustajaksi valitsen Daniel Grillforsin. Virheetöntä peliä puolustusalueella, tukee hyvin hyökkäyksiä ja ne oikea-aikaiset avojään taklaukset. Todisti myös kykenevänsä ottamaan kiekollista roolia silloin kun T.Taimi oli saikulla.
 

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Seattle Kraken
Tosipelit ratkaisee, onko se tämän kauden osalta Aho vai Kuusela. Krisse viime kaudella 20 peliin 6+12=18 playoffeissa ja odotan vähintään samaa, kun on ollut runkosarjassa paljon parempi tällä kaudella, mitä viime kaudella. Kyllähän Kuusela kokonaisvaltaisella panoksellaan on iso tekijä Tapparassa, ihan harjoittelusta ja jokapäiväisestä esimerkistä lähtien. Ei turhaan ole varakapteenin 'A' -rinnassa. Aho on lahjakkaampi ja ehkä kentällä hieman jollain tavalla parempi, mutta toisaalta Kuusela on kokenut ja yksi joukkueen niin pelillisistä, kuin henkisistäkin johtajista. Niinkuin aluksi sanoin, playoffeissa mielestäni ratkeaa omalta osaltani tämä pari.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy