kuka on liigan paras pelaaja?

 • Sebastian Aho

  Ääniä: 45 27,8%
 • Kristian Kuusela

  Ääniä: 64 39,5%
 • David McIntyre

  Ääniä: 13 8,0%
 • Eric Perrin

  Ääniä: 4 2,5%
 • Aaron Gagnon

  Ääniä: 8 4,9%
 • Tomas Zaborsky

  Ääniä: 5 3,1%
 • Joku muu, kuka?

  Ääniä: 23 14,2%

 • Äänestäjiä
  162

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi
Eli kuka on mielestäsi Liigan paras pelaaja kaudella 2015 - 2016?

Itse liputan tietysti oman ihmepoikamme puolesta ja vastaan Sebastian Aho. Huikea pelimies ja vasta 18v.
 
"älä tuu mulle selittään"
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia
Kristian Kuusela. Tosin mietin vaihtoehtoa Jani Lajunen, mutta valitsin nyt tällä kertaa donskoin ennen kemppaista.
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Pikemminkin "kerro joukkueesi paras pelaaja". No, en sano ketään Ässien ykkösketjusta, mutta vastaan Sebastian Aho.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Värilasit päässä sanon, että McIntyre. Kaveri on kuitenkin profiililtaan ennen kaikkea kahden suunnan hyökkääjä, ja hyvän omaan päähän pelaamisen lisäksi on Liigan pistepörssin kakkosena ja omalla yksilötaidollaan nostanut myös Raun ja Tommi Jokisen pelaamaan uransa parasta kiekkoa.
 
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuusela se on. On kyllä jännää kuinka monipuolinen pelaaja Kuuselasta lopulta muodostui. Ässissä ollessaan oli aika puhdas snaipperi vielä.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

Lucius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Vili Sopanen on selvästi liigan paras pelaaja, Kuusela kakkonen ja Aho on kolmonen. Jotain mcintyrejä ja zaborskyjä ei voi vakavasti edes verrata tuohon kolmikkoon.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Se HPK:n maalivahti Perhonen on liigan MVP ja paras pelaaja. Näin on näreet ja asian laita. Mikäli pelaisi paremmassa joukkueessa olisi jo päässyt kokeilemaan EHT:hen maajoukkuepelejä, mutta HPK:ssa maalivahti jää niin kovin yksinäiseksi, että sieltä on vaikea ponnistaa parrasvaloihin.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Kristian Kuusela on kyllä Liigan paras pelaaja. Bubbling under Sebastian Aho sekä omasta mielestäni myös Jani Lajunen.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Vastasin Perrin. Yksi kaikkien aikojen Liigan ulkomaalaispelaajista, ja tämä kausi on sujunut hyvin TPS-paidassa.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Vastasin Perrin. Yksi kaikkien aikojen Liigan ulkomaalaispelaajista, ja tämä kausi on sujunut hyvin TPS-paidassa.
Eki on eittämättä hyvä ja tehnyt hienon uran, muttei ole edes TPS:n paras pelaaja. Samalla tasolla tai edellä ovat Kallio ja Tallinder, ja jos Tukonen olisi terve, voisi hänetkin varmasti mainita.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: PELATAANKO VAI EI!?
Eero Kilpeläinen. KalPan pakiston takana jos pystyy pitämään torjunta% yli 92, on kova jannu. Ottelua kohti tehty vain noin 2 häkkiä per peli.

Pelastanut varmaan 20 pistettä KalPalle.
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Vähän ehkä hankala arvioida hyökkääjien, pakkien ja maalivahtien väliltä, mutta hyökkääjistä tällä hetkellä lienee Kristian Kuusela ja Sebastian Aho hieman ylitse muiden. Tekisi mieli sanoa että Aho on tärkein pelaaja omalle joukkueelleen, mutta toisaalta ei pidä Kuuselankaan panosta missään nimessä väheksyä. Tappara ei ole tainnut kuitenkaan joutua hirveästi pelaamaan ilman Kuuselaa, olisiko muutama peli sieltä täältä? Kärpillä on kuitenkin useampikin matsi ilman Ahoa, ja monessa niissä ei pelissä ollut mitään järkeä. Kyllä mä värilasit päässä hieman kallistun nyt Ahon suuntaan, vaikka kyllähän tuon Kuuselankin koska tahansa ottaisi takaisin Kärppiin pelaamaan...

Puolustajista paras/tärkein lienee Henrik Tallinder TPS:lle, Tommi Taimi sitten aikalailla perässä. Tai sanotaanko että Tallinder on tällainen yleispuolustaja ja hyvä joka puolella kenttää, ja Taimi taas hyökkäyspäässä aika suvereeni.

Maalivahdeista paras sitten Kilpeläinen, Zapolski sitten heti siinä perässä.

Btw, mitä noihin pakkeihin tulee, niin toivottavasti saisi vielä tämän kevään aikana nostaa Joni Pitkäsen nimen siihen kun puhutaan liigan parhaasta pakista. Mitä tällä kaudella on pelejä tullut nähtyä, niin kyllä kaksi puolustajaa on omalla tekemisellään nousseet melko kirkkaasti yli muiden, ja ne ovat nimenomaan aiemmin mainittu Henrik Tallinder ja sitten Pitkänen. Ei se ihan sattumaa ole että nämä kaksi puolustajaa ovat olleet ihan absoluuttisesti maailman huipulla mitä puolustajiin tulee.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!
Katselin TPS-Kärpät -peliä ja silloin kentällä erottui puolustajista Tallinder ja hyökkääjistä Sebastian Aho. En osaa sanoa ovatko liigan parhaat omilla pelipaikoillaan, mutta ehdotonta kärkeä kuitenkin. Tietysti yksi ottelu on otantana ihan naurettava, mutta myös muissa tällä kaudella näkemissäni peleissä on samansuuntaista näyttöä tullut.

Kuten tästäkin ketjusta näkee, mitään ehdotonta ykköstähteä on hankala nimetä. Kertooko sitten siitä, että niitä tähtiä on useita vai, että täällä on sitä tasaisen harmaata massaa, mene ja tiedä. Monissa muissa liigoissa olisi helppo nimetä 1-2 ehdotonta tähteä.
 
RELEASE THE KRAKEN
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy