Liigan Horror Team: toimisto ja valmennus

  • 9 627
  • 65

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Esko Nokelainen. Valmennusseppä.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tomi-Pekka Kolu ja Zinzinon käärmeöljyt muine mausteineen varmasti sopii tähän organisaatioon.

Myös Nupe tietyillä ehdoilla.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä Ipan entinen johto on ultimaattinen huippu, mitä Suomessa on koskaan ollut. Täydellisyyttä hipovaa suorittamista hyvistäkin lähtökohdista huolimatta. Jatkuvaa, periksiantamatonta perseilyä ja upeaa näköalattomuutta useiden kausien ajan. Piinkovaa ammattilaisten ohjeiden ohittamista tiukoissa paikoissa ja ammattimaista velan ottamista ja talouden romuttamista. Lisäksi ripaus ylimielisyyttä ja muiden seurojen, lähinnä paikallisvastustajan, menestyksen väheksymistä ja verbaalisesti lahjakasta omien ryssymisien parhaaksi päin selittämistä. Ja sitten oli vielä kirsikkana kakun päälle mestariteos verovelan kuittaamisesta upeiden selitysten kera.

Suoritusta toki hieman himmentää se, että ei ikinä päästy siihen konkurssiin.
 

Jo

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä Jukka Suutari pitäisi saada myös sekaan, siinä on kaveri joka katsomossa huusi "tapa se" ja ihannoi jääkiekko väkivaltaa. Sitten jotenkin ihmeellisesti onnistui pääsemään jopa pelaajatarkkailijan tittelillä töihin IFK:n toimistolle, joten luonteva kaveri hoitamaan tämän dream teamin pelaajien scouttaamisen. Olisi niitä hampaattomia kanukkeja tarjolla.
 

Iitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Koovee, Hifk
Honkalehto on varmasti ansainnut paikkansa hall of shamessa.

Manngardin osuuden kyseenalaistan, sillä mies kantoi paljon rahaa Ilvekseen ja lopuksi antoi velat anteeksi. Hänen virheensä oli se, ettei joukkueeseen koskaan panostettu kylliksi, jotta menestys olisi ollut mahdollista. Mannngard oli kiduttaja ja nälkään näännyttäjä, mutta silti tarjosi olosuhteet joissa ylipäätään oli kiekkoa, mitä katsoa. Sekään ei ollut mikään itsestäänselvyys. Jos Saipalla olisi Manngard nyt, huolet olisi kertaluokkaa pienempiä.

Myöskin Hautamaalla on pelaajascouttinakin isoja onnistumisia, joista tulee mieleen Hannes Hyvönen, joka saatiin tänne ihan nollaresursseilla naarattua ja loppu on historiaa. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta tämä oli nimenomaan Hautamaan haku.
 

Polvitaklaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Koskelan pyydykset
Valmennusporras vaatii miettimistä ja muistelemista, koska etenkin muiden kuin Ilveksen apuvalmentajia täytyy vähän koittaa pohtia tarkemmin. Mutta toimisto on kyllä melko selvä, joskin ehkä painottaa liikaa nykyhetkeä. Perusteena on se, miten saadaan mahdollisimman suuri sekasorto aikaiseksi. Tällä porukalla paitsi sotketaan hommat sen verran taidokkaasti, ettei sitä kuivin suin kestä katsella, niin myös viestitään medialle, yhteistyökumppaneille ja faneille tavoilla joista Saddam Husseinin tiedotusministeri Muhammad Sa'id al-Sahhafkin olisi kateellinen.

Toimisto
Pääomistaja: Vincent Manngard
- Ei lopulta todellisia haastajia vaikka kaikenlaista sitä löytyykin, myös tästä ketjusta. Epäviralliseen Grima Käärmekielen rooliin luonnollisesti Jouni Jääskeläinen kuiskuttelemaan kuninkaansa korvaan.

Hallituksen puheenjohtaja: Jukka Seppänen
- Tähän olisi varmasti hyviä ehdokkaita muitakin, mutta nyt painotan sitä, että Seppäsen horror-ura on vahvasti nousujohteinen. Parasta ei todennäköisesti ole vielä nähty!

Toimitusjohtaja: Esa Honkalehto
- Lisää Ilvestä listalle. Ei sille vaan voi mitään, että jos perseily olisi jääkiekkoilija niin Ilveksen entinen toimisto olisi Wayne Gretzky - mittatikku kaikelle.

Urheilujohtaja: Jussi Markkanen
- Viimeistään Operaatio Idän Pikajuna sementoi pestin Markkaselle. Todella vahvaa tekemistä.

Strategiatyöryhmä: Raimo Summanen ja Tomi Lämsä
- Ihan vain siksi, että saadaan vähän toimintaa sillekin ajalle, kun Manngard on nukkumassa arkussaan, Honkalehto golf-kentällä ja Markkanen Milanossa. Seppänen on... ei hajuakaan. Jyväskyläläiset varmaan tietävät.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Veltto Virtanen voi toimia henkisenä valmentajana.

E. Kuten siis Ilveksessä ysärillä, kun joukkue kuunteli jotain valaan ulvontaa porukalla.
 
Viimeksi muokattu:

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
Myöskin Hautamaalla on pelaajascouttinakin isoja onnistumisia, joista tulee mieleen Hannes Hyvönen, joka saatiin tänne ihan nollaresursseilla naarattua ja loppu on historiaa. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta tämä oli nimenomaan Hautamaan haku.

Ja "meriittilistalta" löytyy myös sen ajan suurimman timantin eli Perttu Lindgrenin välien poikki menemisen Ilveksen kanssa. Ilmeisesti Hautamaa oli tosissaan yrittänyt vokotella Pertun mielitiettyä.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Tiimi tarvitsee vielä maskotin ja kapteenin. Voisi olla sama henkilö. Sometiimiin voisi tulla Poju. Tekisikö maalibiisin samalla?

Ida Vainiolle ja Valalle ehdottomasti myös roolia. Vala ehkä rahastohommiin?
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todellisia onnistumisen kokemuksia saadaan kun katsotaan tarvittaessa myös lajirajojen ulkopuolelle.

Hallituksen PJ: Jukka Seppänen
Päävalmentaja: Mixu Paatelainen
Joku pilipali-kolmoskoutsi: Juhani Tamminen
Talousjohtaja: Jussi Markkanen
Hallikuuluttaja: Mika Saukkonen
Cheerleader: Kaj Kunnas
Markkinointivastaava: Aleksi Valavuori
Fysiikkavalmentaja: Marko Yrjövuori
Videovalmentaja: Axl Smith
Joukkueen lääkärit: Pirkka Mäkelä ja Juha-Pekka Turpeinen
Maskotti: Buli
Parhaan pelaajan kiertopalkinto: Suski
 

Kafka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin ravintolapianistit ja harhaoppiset joogaajat
Onko näin? Miten mulla oli Pajuojasta sellainen muistikuva, että veti Ilveksessä ihan vihkoon. Ässistäkin tuli monoa aika nopeasti.
Sen kauden Ässistä ei näin jälkikäteen ajateltuna voida suuriakaan päätellä. Joukkueen kasaaminen tehtiin edellisen kauden hyvästä urheilullisesta ja taloudellisesta menestyksestä huolimatta ihan kengännauhabudjetilla, ja uskottiin että sama temppu toimii toisenkin kerran.

Uusikartano vaihtui Toni Häppölään, Hisey korvattiin Ville Hirvosella, Justin Forrest Peter Astonilla, Riksmanin ja Nissisen tilalle maaliin umpisurkea Matti Kaltiainen ja hädin tuskin rippikoulusta päässyt Eero Kilpeläinen...

Jälkiviisaus on helppoa ja hauskaa, mutta Pajuoja tuli kyllä täysin mahdottomaan tilanteeseen, vieläpä ihan noviisina liigatasolle. Toki Hirvonen oli Pajuojan oma toive, mutta siitä huolimatta esimerkiksi Virta sai mestaruuskauden jälkeen joukkueeseensa muutaman ihan oikean jääkiekkoilijan, eikä sekään tilanne valmentajan näkökulmasta varmasti mikään kovin herkullinen ollut.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vieläkös tämä Pasi Kaukoranta vaikuttaa jääkiekon tiimoilla ? Wikipedian mukaan on jääkiekkovalmentaja ja analyytikko. Pori ja analyytikko samassa lauseessa kuulostaa....
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Tälle ei ole kuin yksi mahdollinen nimi ja se on Buli
Buli ei kuulu Horror Teamiin. Buli on erittäin sympattinen ja mystinen hahmo. Dream Teamissa on aina taas tilaa tälle rujolle ämpäripäälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös