Liigakarsinta 2009: Ässät – Sport

  • 283 461
  • 915

#76

Jäsen
Tami on viihdyttävä persoona kuten Matti-Esko Hytönen nostaessaan Hauiksensa Suomen julkkisten kentälle. Hetkittain sitä tosin uskoo Tamin olevan tosissaan juttujensa kanssa, mutta viihdyttävä mies kaikkiaan ja olisi ligalle rikkaus mikäli nykyisten olemattomien valmentajien joukkoon tulisi Tamminen. Tosin jäisi nähtäväksi olisi Liiga-Sportin valmentaja Tami vai joku liigassakin menestynyt tekijä.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko&Boca Juniors&Carolina Panthers
Oli mitä mieltä Tammisesta henkilönä tahansa niin ei voi kuin ihailla miten herra käyttää mediaa etunaan tässä sarjassa. Sportin joukkue saa valmistautua joka peliin omassa rauhassaan, Tammisen vetäessä kaiken huomion itseensä persoonana.

TosiFani taisi tuossa karsintojen alla olla sitä mieltä että Tamminen teki Sportille hallaa medialle meuhkaamisellaan, mutta nyt näyttää siltä että asia on täysin päinvastoin. Tamminen on osoittanut joukkueelleen että on valmis tekemään mitä tahansa voiton eteen! Onko Suhonen näyttänyt samaa omalle joukkueelleen??
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Onko Suhonen näyttänyt samaa omalle joukkueelleen??

Ööö, koko kauden?

Luottoa löytyy vielä, kotipelit kun hoidetaan niin se riittää mulle. Pääasia että sarjasta päästään voittajana lomille. Sillä ei ensi syksynä ole paskankaan väliä voitettiinko sarja 4-0 vai 4-3.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Mites tässä sarjassa? No jos pleksiin nojailun voi tulkita mukana elämiseksi niin ehkä sitten..

Koko kauden se sinne plekseihin on nojaillut. Jos oikein käsitin, niin tarkoitit kuitenkin noita lehdistötilaisuuksia ja pelin ulkopuolisia asioita, nimittäin Ape on aika hyvin vetänyt huomion pois joukkueesta aivan kuten Tamikin, jatkuvalla valittamisella. Tami tosin on vetänyt tämän jo hiukan överiksi.

Ja mitä Apen toimintaan tässä sarjassa tulee, niin mitä veikkaat, onko Apelle langetetun kymppitonnin uhkasakolla kenties jotain vaikutusta hillitylle käyttäytymiselle?

Saas nähdä vaikuttaako sama temppu Tamiin. Oma veikkaukseni on, että ei.
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
--onko Apelle langetetun kymppitonnin uhkasakolla kenties jotain vaikutusta hillitylle käyttäytymiselle? Saas nähdä vaikuttaako sama temppu Tamiin. Oma veikkaukseni on, että ei.
Minäkin veikkaan, että ei.

Sinänsä aika korni tilanne, että Sport kerää tällä hetkellä rahalahjoituksia kannattajiltaan. Eli ensin vaasalaishitsarit ja mopopojat tunnollisesti lahjoittavat korttipelirahansa ja ylimääräiset veronpalautukset seuran kasaan. Sitten tämä "Aurinkokuningas" pistää kaikki vaivalla kerätyt pennoset (ja enemmänkin) palamaan sakkorahoihin päästäkseen esille Ilta-Sanomissa. Huhhuh. Ei sillä, Alpo on samanlainen valittaja, mutta ainakaan vielä Ässät ei ole uinut niin syvällä, että keräilee hilutkin kansan taskuista.

No, huomenna sitten The Big Game, joka todennäköisesti ratkaisee sarjan. Lupaa sitä, että ottelun jälkeen jommallakummalla on taas sanomista.
 

Fordél

Jäsen
Tällä kaudella sitä on allekirjoittaneella mennyt moni ennustus täysin päin metsähallitusta ja niin näyttää käyvän tämän liigakarsinnankin suhteen. Elin siinä kuvitelmassa, että Ässät on oikeasti liigatason joukkue, koska joukkueen peli oli tällä kaudella parhaimmillaan todella mallikasta. Nyt se on kuitenkin ilmeisesti henkisesti niin lukossa ja valmentaja on täydellinen lapanen, jolloin Sportilla on ollut paikka iskeä. Vaasalaisten taso on kyllä yllättänyt ja siitä täysi tunnustus. Olette tehneet todella hyvää työtä! Katsotaan riittääkö kotkan lento vielä loppuun asti.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mahtaako Ässien kärsimysviikon piina huipentua kiirastorstaina Vaasassa? Voi olla, että porilaisjoukkueen tie käy Mestikseen, josta ei ylösnousemusta ole odotettavissa ihan vielä kolmantena päivänä.. Sorry tämä hieman kolkko vertauskuva, mutta en malttanut olla rinnastamatta tätä ajankohtaa ja Ässien tilannetta.

Toisaalta voisi olla herkullinen asetelma, jos karsinta ratkaistaisiin vasta seitsemännessä pelissä. Draamaa koko rahan edestä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä hetkellä tuntuu että Ässien selkäranka on nyt katkennut, varsinkin kun vielä viimeisellä minuutilla tasoitusmaali hylättiin. Mutta tämä sarja on jo nyt tarjonnut sen verran yllättäviä käänteitä että en minä vielä ihan ihmeenä pidä jos Ässät onnistuu vääntämään sarjan tasoihin ja menemään vielä ohikin. Tiukka on paikka Ässillä mennä tästä Vaasaan pelaamaan, mutta tiukka on paikka vaasalaisillakin. Ihan mitä tahansa voi näköjään tapahtua tässä sarjassa.

Tämä sarja on kyllä ollut parasta mainosta sille että liigassa täytyy olla karsinnat! Tämä sarja on ollut mielenkiintoisempi kuin yksikään playoff-sarja tähän mennessä tällä kaudella. Vielä kun nämäkin televisioitaisiin...
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mahtaako Ässien kärsimysviikon piina huipentua kiirastorstaina Vaasassa?


Pääsiäinen on kärsimysten ajankohta kyllä Ässille. Eihän se olisi käynyt päinsä, jos oltaisiin voitettu Lukko. Tai jos oltaisiin voitettu jo Tappara. Jos ja jos. Entäs jos nyt ollaan menossa torstain jälkeen Mestikseen? Jos, jos ja jos.

Harmillista, että Lukko jää toiseen sarjaan. Mikä meidän paikallisvastustaja muuten ensi kaudella on?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Harmillista, että Lukko jää toiseen sarjaan. Mikä meidän paikallisvastustaja muuten ensi kaudella on?

On hiuksenhienolla erolla Turun Tovereihin Lempäälän Kisa. Lempäälään 133 Porista, Turkuun 139.

Nautinnollista kautta 2009-2010. :)
 

Jöysmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja D-Team
Olen kyllä äärimmäisen pettynyt canal+ kanavan toimintaan. Tämä sarja olisi ehdottomasti pitänyt televisioida. Todella jännittävä ja tasainen sarja.

Tässä pelataan todella kovista panoksista, ja mielenkiinto pelejä kohtaan on melkein kovempi kuin välierissä. Tuntuu että peleissä on tunnetta kuin finaaleissa.

Toivoisin molempien joukkueiden olevan SM-liigassa, sen verran hyvää vääntöä näyttää olevan.
 

Rave On

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Toronto Maple Leafs
Ei voi olla totta, ei siis mitään Tammisen sporttia ensi kauden äijänsuolle, tai no Tamminen on tainnut ennen kauden alkua tukehtua itsekehuun. Nyt tosiaankin herätys siellä Ässäleirissä! Huolestuttavaa kyllä että Ape ei näytä saavan edes itkupotkuraivareita ja Tami vie tuomareita 100-0. Eiköhän Apen pitäis nyt avautua ja ottaa vaikka muutaman euron sakot että oltais samalla viivalla Vaasassa
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Synkän loskaisen lokakuun hegemoniaa... Tiistaina Ässät-LeKi paikallisvärinää. Seuraavana torstaina pelinä tiukka melkein saman kaupungin sota TuTon välillä ja loppuviikosta vielä Rovaniemelle Joulupukille heiluttelemaan. Ai niin, eihän Mestiksessä olekaan tuo ti-to-la -rytmi..
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huolestuttavaa kyllä että Ape ei näytä saavan edes itkupotkuraivareita ja Tami vie tuomareita 100-0. Eiköhän Apen pitäis nyt avautua ja ottaa vaikka muutaman euron sakot että oltais samalla viivalla Vaasassa

En ole kyllä mikään Tammisen fani mutta täytyy myöntää että melkein pitää ihailla sitä miten hyvin Tami osaa tuon mediapelin. Vaan kyllä pelottaa jo etukäteen se itsekehun määrä ja pullistelu jos Sport tämän vie...
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mikä meidän paikallisvastustaja muuten ensi kaudella on?
Mitä vittua sää tuollaista jauhat. Käsittääkseni kukaan ei ole irrottanut raumaa mantereesta ja työntänyt sitä Turkua ja Tamperetta kauemmas. (EDIT: Vaikka aihetta aina välillä olisikin)

Tuollainen syke päälle 60 minuutiksi mitä kolmannessa erässä oli niin Sportti ei vaan voi kestää sitä. Sarja ei ole ohi vaikka Tammisen mouhuaminen onkin tuonut aika selkeän eron tuomaritoimintaan. Toinen saa tehdä mitä vaan, mm. poikkaria pariin otteeseen saman pelaajan naamaan ja kaikki sitten kruunasi hylätty maali jossa pelaaja sai jumalauta jopa asetella kiekkoa ennen laukausta ja sitten vasta tulikin hylkäys.
 

zorro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jok, Jokerit
Jos Sport olisi voittanut 3-0 olisi sarja varmaan jo käytännössä ohi. Ässien loppunousu näyttää Ässille tien vankkureihin mukaan. On Sport ollut vahva. Toivottavasti Tamminen jotenkin pysyy nahoissaan. On hurja meno päällänsä kyllä. Enpä olisi uskonut, että etu on tässä vaiheessa Sportilla.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Todennäköisempää on se, että Elvis laskeutuu kiirastorstaina ufolla Senaatintorille kuin se, että Ässät pelaisi liigaa ensi kaudella. Onnittelut Sportille liigapaikasta, kiitokset voitte lähettää Aholalle suoraan.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Asiaa sivuten. Laitoin kierrätyskeskuksen puolelle "Canal+ protesti" ketjun.
Käykää antamassa asiallista palautetta kyseiselle firmalle siitä mitä mieltä olette kun tätä sarjaa ei näytetä.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jep, usko on mennyt. Olo on lyöty ja helvetin pettynyt. Perinteikäs Porin Ässät on raiskattu ensin oman johtoportaan ja nyt Tamin toimesta. Toivoa sopii, ettei koko kioski mene nurin, sillä se olisi jo liikaa.

Menossahan on tasonmittaus ja Sport on jo nyt osoittanut olevansa parempi joukkue kuin Ässät. Ei auta itku markkinoilla. Eteenpäin on mentävä.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Enpä olisi uskonut, että etu on tässä vaiheessa Sportilla.

Tiesin alusta asti, että mestiksen kärjen ja liigan häntäpään ero on todella pieni ja veikkasin ennen liigakarsintojen alkua, että Sport voittaa ottelusarjan 4-2. Eiköhän Sport hoida seuraavan pelin kotonaan ja Ässät voi sen jälkeen alkaa keskittymään ensi kauden mestispeleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös