Liigakarsinta 2009: Ässät – Sport

  • 283 473
  • 915

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
"Toivottavasti paikalliset ja ulkopuolisetkin kiinnostuvat jääkiekosta enemmän kuin omasta minästään"

Alpo pisti kyllä aika pahan YLEn nettisivujen mukaan pressille. Taitaapi olla että numero 79:n ja grappamiehen välit eivät ehkä ole aivan ystävällisimmät.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Muuten kyllä alkaa näyttämään siltä, että Sport ei saa tehoja 5-vs-5 pelissä ja täten Ässillä on melkoinen etulyönti siitä. Sarja on kuitenkin kaukana taputellusta, vaikka täällä ollaan näköjään jo sitä mieltä. Veskapuolella alkaa näkymään Kilpeläisen ja Suomalaisen ero, joten Sportin toivo on paremmassa hyökkäyspelissä, sitä ei kuitenkaan ole ainakaan vielä nähty.
Sport ei saa tehoja mistään, Sport häviää liikaa kaksinkamppailuita tiukoissa tilanteissa, Sport tekee todella paljon isoja virheitä. Paljon pitää vaasassa pelin aikuistua jos oikeasti aikovat vielä sarjan kääntää. En näe tätä juurikaan mahdollista.

Ässät pelasi täysin kolmannen ottelun puolivaloilla ja vielä toinen polttimo hajalla, mutta Sportilta puuttui maalipaikoissa terävyys täysin. Pitäisin aivan uskomattomana jos sarja tästä vielä kääntyisi. Kovin näyttää 4-1 sarjalta mitä olen koko ajan toitottanut. Tasoero on olemassa. Rutiinissa.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä Sportin mahdolliset mahdollisuudet (heh) alkavat tippua kuin Tammisen hiukset. Tami tuhlaa energiaa turhuuksiin jne.

Alpo ja Tami alkavat selvästi lämmetä sarjan varttuessa. Sarjassa taidetaan loppujen lopuksi ratkaista vain "parasta" läppää heittävä valmentaja. Huikeita juttuja vielä luvassa, se on varma.
 

lihaani

Jäsen
Jos Ässät jaksavat jauhaa omaa peruspeliään niin Sport häviää satavarmasti rumin lukemin. Ässät pelasi runkosarjassa ainakin näkemäni pari peliä ihan hyvää ja organisoitua kiekkoa. Patalauman railakkaasta fyysisyydestä ei liene apua kun Sportin mikkihiiret Soosi Sihvosta lukuunottamatta eivät osaa ottaa ässäpelaajien painavia taklauksia vastaan. Jälki tahtoo silloin olla ruman näköistä ja ryntäysjäähyjä satelee.

Jos olisin Ape niin evästäisin pelaajia hyökkäämään lähinnä puolinopeilla pakki-pakki tai pakki-sentteri lähdöillä. Siitä kiekkoa suoraviivaisesti maalille ja ylivoimaisella tilannekovuudella trafiikkia maalin suulle sekä lapioimaan räkämaaleja Suomalaisen taakse. Jääkiekko ei ole ydinfysiikkaa vaan pallopeli.

Siinä Tamin momentumit jauhautuvat kovaluisten ässäpelaajien jalkoihin.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Ja seuraavaksi onkin sitten edessä se kuuluisa kolmas peli - eikö useimmiten juuri sen kolmannen pelin voittaja voitakin koko ottelusarjan?

Muistan parin vuoden takaiset ottelut KalPan ja Jukurien välillä. Silloin kaksi ensimmäistä ottelua menivät jatkoajalle, mutta kolmannessa Jukurit romahti KalPan latoessa kahdeksan häkkiä.

Näinhän tämä menee tätä vanhaa kaavaa. 5-0 tällä kertaa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Alpo pisti kyllä aika pahan YLEn nettisivujen mukaan pressille. Taitaapi olla että numero 79:n ja grappamiehen välit eivät ehkä ole aivan ystävällisimmät.

Kuuluvatkohan Alpo ja Tami vielä tänäkin keväänä YLE:n asiantuntijatiimiin MM-kisoissa? Olisi ihan mielenkiintoista nähdä näiden herrojen kohtaaminen studiossa. Saattaisi olla, että asiaa riittäisi muustakin kuin kisojen pelitapahtumista.

Itse aiheeseen, toivottavasti yksikään Ässien pelaaja ei kuvittele, että tämä sarja olisi jo voitettu. Ässät on näistä kahdesta ehdottomasti se parempi joukkue mutta ilmaiseksi se ei silti tule saamaan yhtään mitään. Vaasaan pitäisi siis saada vielä hereille (herätys on aamulla, keksikää parempia fraaseja hei) taisteleva ryhmä joka tekee nöyrällä asenteella töitä, eikä sorru neppailuun. 3-1 johtoasemasta olisi jokseenkin mukavampi lähteä ensi tiistain kotiotteluun kuin 2-2 tilanteesta.
 

Temp

Jäsen
Sarjasta

Eilinen peli ei Ässiltä mitään huikeata pommitusta ollut, vaikka numerot niin näyttäväktin. Sport pysyi liikkeessä hyvin mukana aika ajoin, mutta toisen erän kehuttu pyöritys Ässien päässä ei kyllä tainnut tuottaa yhtään maalintekopaikkaa. Huonosta kulmasta ja ilman maskia laukaistut vedot on helppo Eeron poimia. Painostus painottui lähinnä kulmissa pyörimiseen. Propsit Sportille silti karvauksesta, joka tuntui olevan Patapakeille yllättävän vaikea murtaa. Kaksi Sporttilaista otti Patamaalin edestä syöttölinjat kiinni ja Ässien pakit oli ihmeissään.

Sarja on vielä pahasti kesken, mutta uskon, että kääntyi nyt viimeistään Padalle. Sportin hurmosta on tässä hehkutettu ja viikon verran, niin ei voi muuta kuin kysyä mikä olisi ollut eilisen pelin tulos jos Sportilla ei olisi hurmosta päällä? Ässät esitti ihan peruspeliä ilman kummempaa yritystä tai tunnetilaa ja lukemat 5-0. Jossittelut on kyllä ollut huikeita Tammisen puolelta. Sarjan kootut helmet. Tietenkin vain tappiopeleistä.

Sport - Ässät 1-3
-Jos Takalan "läpiajosta" olisi tullut rankkari
-Jos tolppalaukaus olisi mennyt maaliin oltaisiin oltu pelissä mukana.

Ässät - Sport 5-0
-Jos ei olisi vihelletty pitkää
-Jos tuomarit olisi viheltänyt paremmin
-Jos Rasmussen ei olisi kiusannut
-Oltiin pelissä mukana hyvin
-Pelaajat teki itsestään pieniä

Neljästä voitosta pelatessa ei yksittäiset pitkät kiekot, paitsiot tai rankkaripaikat sarjaa ratkaise.

Pitää kuitenkin muistaa, että jääkiekko on maalintekopeli. Se kuinka monta laukausta on maalia päin ammuttu ei ratkaise pelejä. Eiköhän tämäkin Tamille mene pian perille.

Valmentajien mediapelistä melkein pisteet menee tällä hetkellä Apelle kun Tami alkaa mennä omiin "trappeihinsa". Lausunnon "Kitisijöille on omat liigat" jälkeen mies alkaa kitisemään. Ape ei ole onneksi lähtenyt mukaan tähän touhuun pahemmin vaan antaa Tamin pelata peliään, pitää kuitenkin muistaa Tamin sanoin: "Olen pala tätä näytelmää". Syvällä sisimmässään Tami varmaan ajattelee olevansa tämä näytelmä, eihän tätä olisi olemassa jos Tamia ei olisi... Odotan kuka on se tuomari joka uskaltaa Tamin pistää katsomoon. Eilisen pelin mesoaminen olisi ollut jo sen aiheinen.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mielenkiintoista sarjaa kyllä pelataan, mutta Tamilla alkaa selvästi kasetti venyä muutaman tappion jälkeen. Tänään Hesarissa alettiin kaataa paskaa jo liigan niskaan ja tuomarivalintoihin sekä tuomaripeliin. Tami ilmeisesti näkee asetelman Vaasa vs. muu Suomi.

Lisää vettä myllyyn ja saadaan kunnon keskustelua karsinnoista pitkäksi aikaa.
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoista sarjaa kyllä pelataan, mutta Tamilla alkaa selvästi kasetti venyä muutaman tappion jälkeen. Tänään Hesarissa alettiin kaataa paskaa jo liigan niskaan ja tuomarivalintoihin sekä tuomaripeliin.

Myös Pohjalaisen webbisivujen jutusta voi itse kukin käydä tarkistamassa mistä on ollut kysymys.

Kylmä tosiasia on että Tammisen käyttäytyminen torstain ottelutapahtuman yhteydessä oli erittäin epäurheilijamaista ja asiatonta sekä meni henkilökohtaisuuksiin sisältäen jopa rasistisen kommentin. Pidän itse täysin käsittämättömänä, että liigakarsinnan järjestävä taho sallii tämän puuttumatta asiaan. Omasta mielestäni kyseisen herran pitäisi olla näillä teoilla jo välittömässä toimitsijakiellossa tämän sarjan osalta.

En silti ylläty ettei mitään tapahdu, koska sm-liiga todennäköisesti laskee selviävänsä pienemmällä mediakohulla kun painaa kyseisen valmentajan lausunnot ns. villaisella.
 

Iiro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liperin Taimi
Olin ulkopuolisena, neutraalina kiekkokatsojana torstaina Porissa. Hieno kiekkonäytös, mutta vain tunnelman osalta. Itse peli oli tasollisesti heikoin, mitä olen vähään aikaan liigatasolla nähnyt. Liigatasoahan tässä voitaneen vaatia.

Eilisen kaltaisella pelillä kumpikaan joukkue ei ansaitse liigapaikkaa. Ei ainakaan Sport, jonka toiminta hyökkäysalueella oli junioriliigan tasolla. Varsinkin laukausten laatu (kvaliteetti, sanoisi Juhani) oli jotain aivan käsittämätöntä. Wanhaa kunnon vetolaukausta viriteltiin kyllä useaan otteeseen, mutta montako lämäriä viuhui kohti Eero Kilpeläistä?

Vauhti, jolla Ässät "murskasi" Sportin ei päätä huimannut. Esimerkkinä kallispalkkainen ja nelosketjuun vaipunut Marko Kivenmäki, jota taistelu voitosta ei näytä kiinnostavan pätkän vertaa. Missä on pelaajan ammattiylpeys, kun pelaamisen taso on eilisen kaltaista?

En jaksa uskoa, etteikö Sportilla ole jatkopeleissä mahdollisuuksia, jos Ässät jatkaa eilen nähtyä kävelyvauhtiaan. Mutta jos Ässistä löytyy edes ripaus siitä lähes sukupuuttoon kuolemassa olevasta porilaisesta hulluudesta, joka tässä tapauksessa tarkoittaa ensisijaisesti taklauksia, pitäisi Sportin jatkossa olla pelkkä vastaantulija. Mutta jaksaako/ viitsiikö Ässät asettaa itseään kunnolla likoon? Epäilen, että kävelystä siirrytään korkeintaan kevyeeseen hölkkään.

Juhanille pitää kyllä nostaa hattua mediapelin taitajana. Jos oma joukkue ei eilistä parempaan pysty, on puheenaihetta tarve siirtää tuomareihin. Kruus ja Vuohtoniemi onnistuivat eilen hyvin, joten voimistelunopettaja Tamminen voisi löytää jotain parannettavaa myös omasta toiminnastaan.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kiva saada puolueeton kommenttikin tähän ketjuun.

Vauhti, jolla Ässät "murskasi" Sportin ei päätä huimannut. Esimerkkinä kallispalkkainen ja nelosketjuun vaipunut Marko Kivenmäki, jota taistelu voitosta ei näytä kiinnostavan pätkän vertaa. Missä on pelaajan ammattiylpeys, kun pelaamisen taso on eilisen kaltaista?

Mave on Mave vaikka voissa paistaisi. Kivenmäki, jos kuka, on asennepelaaja, turkulainen tsekki. Jos liigassakin asenne heijastuu heti surffailuna ja liukumisena, niin kuvittele, mikä tilanne on nyt, kun koko joukkue on taistellut motivaatiostaan näiden pelien pelaamiseksi. Ammattiylpeyttä ei tästä kaverista varmasti löydy, vitutus voittaa sen 100-0. Ei nappaa, mutta ensi kaudella saattaa olla täysin eri ääni kellossa.

Mutta jos Ässistä löytyy edes ripaus siitä lähes sukupuuttoon kuolemassa olevasta porilaisesta hulluudesta, joka tässä tapauksessa tarkoittaa ensisijaisesti taklauksia, pitäisi Sportin jatkossa olla pelkkä vastaantulija.

Kyllä sitä asennetta lähdettiin hakemaan tuota kautta, Rasmussenin erinomaisella taistelulla ja esimerkillä, mutta tuo irvikuva taistelevasta, vauhdikkaasta ja taklaavasta jääkiekosta tapettiin hyvin nopeasti tuomarilinjalla. Ikävästi ensimmäinen peli on vaikuttanut Rasmussenin kontaktipeliin, eikä mikään ihme, että mies on lievästi turhautuneen oloinen. Tässä pelissä, oikean lätkän säännöillä, Rasmussen olisi vielä nykyistäkin kovempi jätkä.

Toivotaan tosiaan, että Iiron mainitsema hulluus vielä löytyy. Ensimmäisessä erässä eilen siitä oli jo viitteitä, josko tuo joukkue vielä innostuisi pelaamaan lähellä omaa tasoaan?
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Pitää esittää kiitos. Nämä ketjut ovat olleet loistavaa viihdettä. Paljon parempaa kuin itse ottelut, koska nehän ovat olleet - varsinkin Ässiltä - hirveä rimanalitus.

En olisi uskonut, että työttömienkin meisseliin voi virrata näin paljon verta, kun voitot ovat 2-1. Näin kuitenkin tapahtui.

Kiitokset lisäksi Tammisen Juhanille. Hetken aikaa - Viirin yhteydessä - ajattelin, että ehkä sä ootkin ok. Eilinen taas todisti, että haluan sut vittuun Vaasasta, joten kiitos siitä.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tami kirjoitti:
Kitisijöille on omat liigat, if you can't stand the heat, stay out the kitchen. That's it.

Näin siis Tami eilen. Kukahan tässä nyt on kitissyt.

Taas uhkaa kansalaisuuden vaihdolla ym. Lapsellista.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Paljon parempaa kuin itse ottelut, koska nehän ovat olleet - varsinkin Ässiltä - hirveä rimanalitus.

Liigan ja Mestiksen tasoero lienee sitten niin suuri, ettei Ässien tarvitse kuin kävellä Sportin yli. No menee se sitten niinkin. Pääasia on tietenkin se, että liigapaikka säilyy.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Liigan ja Mestiksen tasoero lienee sitten niin suuri, ettei Ässien tarvitse kuin kävellä Sportin yli. No menee se sitten niinkin. Pääasia on tietenkin se, että liigapaikka säilyy.

Tämähän tiedettiin jo etukäteen, miksi siis itku ja hammasten kiristys ekan karsintaottelun jälkeen?

Pääasia, että karsinnat ovat palanneet. Yksi voitto liigajoukkueesta ja erityisesti mielenkiinto näihin peleihin, todistavat osaltaan, että päätös on ollut oikea.

EDIT: yks iii ja sss liikaa.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kiitokset lisäksi Tammisen Juhanille. Hetken aikaa - Viirin yhteydessä - ajattelin, että ehkä sä ootkin ok. Eilinen taas todisti, että haluan sut vittuun Vaasasta, joten kiitos siitä.


Eilisen huippuhetket ovat hauskaa luettavaa Tamilta.

Yksi kovimmista väitteistä oli "kolmannen luokan ulkomaalainen". Jep jep, niinhän se oli, että Martin Bergeron oli maailmanluokan pelaaja.

Me ässäfanit muistamme mainiosti Tamin myös vuosien takaa kesäbileistä. Tami oli fyysisesti läsnä, tosin eri muodossa kuin lihassa ja veressä. Ja meillä oli niin mukavaa.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tamminen käveli allekirjoittanutta vastaan Punavuoressa keskiviikkona iltapäivällä. Ei päävalmentajan varmaan tarvitse olla ammattilaisjoukkueen luona 24/7 edes playoffsarjan aikana, mutta vähän ihmetytti, että joukkue pelaa kauden tärkeimpiä pelejä ja päävalmentaja pyörii kahden ottelun välipäivänä toisella puolella Suomea.
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Yksi kovimmista väitteistä oli "kolmannen luokan ulkomaalainen". Jep jep, niinhän se oli, että Martin Bergeron oli maailmanluokan pelaaja.

Wanhana 'perseroon'-fanina pitää kuitenkin muistuttaa, että mies naputteli kuitenkin vielä Ässissä 38 pinnaa (17+21), eli enemmän kuin esimerkiksi yksikään Ässä-pelaaja tällä kaudella runkosarjassa. Bergeronin luistelu oli kieltämättä jo ihan pappavauhtia, mutta ei nuo pisteet nyt ihan paskat olleet.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Pohjalaisen sivuilta löytyy oikein ääninauhalla lehdistötilaisuudet ja ihan rehellisesti tuntuu että Tammisen pelin jälkeisiin välipaloihin on kyllä joku kussut. Julistaa kyllä siihen malliin että bin Ladenkin olisi omissa palopuheissaan kateellinen. Ihmekös tuossa että jollain toimittajalla pettää pokka, ihme lähinnä ettei useammalla pettänyt.

On se vaan vitun hyvä että Tamminen saatiin pois Porista ja kolmatta yritystä ei tule. Parasta olisi jos Tammisen audin navigaattoriin viritettäisiin sellainen opastus että Turku-Vaasa -välikin taittuisi Huittisten, Kankaanpään ja Kauhajoen kautta. Lähemmäksi ei tartte tulla sen jälkeen kun tämä sarja on ensi viikolla ohi.

EDIT: Siis ei kai kukaan noita Tamin puheita niin tosissaan ota...
 
Viimeksi muokattu:

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pohjalaisen sivuilta löytyy oikein ääninauhalla lehdistötilaisuudet ja ihan rehellisesti tuntuu että Tammisen pelin jälkeisiin välipaloihin on kyllä joku kussut.

On kyllä tosiaan - jopa tässä kontekstissa ja kyseiseltä henkilöltä - hämmentävä esitelmä. On todella vaikea lukea tuota enää pelkästään taktiseksi vaikutusyritykseksi.

Sen sijaan väkisin tulee mieleen, että pitäisiköhän hänen nyt reflektoida hetki ihan rauhassa omaa sanontaansa "if you can't stand the heat, get out of the fucking kitchen". Vuodatuksen kontrolloimattomuus ja jopa vainoharhaisuus on niin vahvaa, että oman kasetin lämpösuojauskin lienee syytä tarkistaa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pyöreähuone kutsuu

Alkaa oikeasti jo tuntua siltä, että tässä ollaan lähellä sitä pistettä, jossa Juhani haetaan pois pelistä ambulanssilla, syynä totaalinen naksahdus pääkopassa.
Salaliittoteoriathan kuuluvat pitkälti tietynlaisten sairauksien ensioireisiin.
Timo.TA Mikkosta olen pitänyt pahimpana itsensä rakastajana tässä maassa, mutta kyllä tämä kyseinen Turkulainen ylittää, tässäkin lajissa, kaikki terveen ihmisen itsekehun rajat! Jännityksellä seurataan, jos Ässät lauantaina voittaa, niin mitä tapahtuu kuninkaan pääkopassa...
 
Viimeksi muokattu:

lihaani

Jäsen
Suhosen ja Sheddenin itkut ja J. Jalosen mailanmittaukset eivät yhteensäkkään saa semmoista myötähäpeää ja säälintunnetta kuin Tamin eilinen purkaus.

Tämä mies ei tämän sarjan jälkeen enää ikinä tule valmentamaan Suomen sarjoissa. Melkein voisi lyödä eurokossun vetoa.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yksi kovimmista väitteistä oli "kolmannen luokan ulkomaalainen". Jep jep, niinhän se oli, että Martin Bergeron oli maailmanluokan pelaaja.

Mitä vikaa Bergeronissa nyt oli? Yksi historian kovimmista äijistä I divisioonassa, eikä mikään huono ollut Ässissäkään. Ihan toista luokkaa kuin teidän änäri-Rasse. Bergeron oli aikanaan täydellinen ulkkarivahvistus. Teki nöyrästi duunia joukkueen eteen joka ilta ja heilutti verkkoa enemmän kuin usein. Nykyään suomikiekko on niin uskomatonta paskaa, ettei ole bergeronin vertaisista vahvistuksista tietoakaan.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Jos nyt kuitenkin seurataan Bodhisattva Suhosen polulla ja ollaan enemmän kiinnostuineita jääkiekosta kuin omasta minästä, niin seuraavaa voinee nyt todeta:


Maalivahtipeli:
Ennakko-odotusten mukaisesti Kilpeläinen on ollut Suomalaista edellä. Kilpeläinen on ollut tasaisempi ja vähemmän virheitä tehnyt. Unelmapelastuksia ei ehkä ole oleellisesti kummallakaan toista enempää

Puolustus:
Ässien puolustus on isompi ja ilkeämpi, Sportin ehkä kiekollisesti parempi ja liikkuvampi. Toistaiseksi Sport on ollut helisemässä maalinedustapelissä, jossa Ässät on taas selvinnyt paremmin. Ainakin oma käsitys näkemäni ja kuulemani perusteella on se, että Sportin pakkien avauspeli on ollut parempaa ja Ässillä ollut ongelmia Sportin antaessa painetta. Tämä osa-alue on tasan.

Hyökkäys:
Ässillä on enemmän leveyttä ja rutiinia, samoin tuiki tärkeä maalinedusta on ollut Ässille. Taitotasollisesti ei voida puhua mistään valtavasta erosta, Ässien laukausten laatu on ehkä astetta parempi, mutta siinä se melkein on. Joku Luomala kyky kikkailla kentän läpi kulmaan ei vie Ässien peli yhtään eteenpäin vaikka näyttävältä vaikuttaakin. Selkeä rutiiniero näkyy kuitenkin ja tämä osa-alue Ässille.

Valmennus:
Ekassa pelissä Tamminen pesi Suhosella lattiaa ja oli tilanteen herra. Ässien onneksi Tamminen ei tunnu olevan nyt tilanteen herra. Ässät on myös pelannut joukkueena astetta paremmin kaksi viimeistä ottelua kuin sarjan avauksen. Sportilla tilanne päinvastoin. Tamminen dominoisi tätä sektoria jos kasetti pysyy kasassa, nyt vaikea sanoa missä mennään.

Henkinen puoli:
Sportin hurmostila ei ole vielä kokonaan ohi, mutta sellaista lähes virheetöntä zonella oloa kuin ekassa pelissä ei ole nähty. Ässät on saanut itseluottamustaan takaisin ja pahin pelko tuntuu olevan puserosta pois ... mutta toisessa kädessä tuntuu olevan viitteitä taas siihen, että hyvänolon tunne hiipii puseroon.

Sarjan alusta nähden siis otaksuttu materiaaliero on olemassa. Se mikä on nyt arvoituksellista on valmennus ja henkinen tila jatkossa. Tamminen sukelsi syvään kolmannen ottelun jälkeen ja miten tästä nousee sekä numero 79 itse että Sportin joukkue on mielenkiintoinen juttu. Marginaalit eivät ole kuitenkaan kovin isot ja pelien ensimmäiset maalit tuntuvat olevan todella merkittäviä. Seuraava peli on lauantaina Vaasassa ja yleisön tuki valtaisaa kunhan Sport hiukan saa ensin kaadettua bensaa liekkeihin. Ässäjoukkueessa on riski sille, että hommaa pidetään taas selvänä ja tullaan toistamiseen yllätetyiksi housut kintuissa. Jos Tamminen ei riehuisi nyt joka sektorilla, olisi Ässien nukahdus varmempaa, nyt jostain syystä kokenut valmentaja Tamminen tuntuu huolehtivan lähinnä vastajoukkueen motivoinnista.

Kokonaisuutena sarja on kaukana taputellusta, eiliset numerot olivat rumat Sportin kannalta, mutta Suomalainen tsempannee tasonsa ylös ja joukkue vahvistuu toipilaiden paluusta. Todella vaikea peli on Ässien kannalta tiedossa lauantaina. Tuon ottelun voittaja lienee lähempänä liigapaikkaa. Ässien voitto pistää Sportille liian monta ottelupalloa selvitettäväksi ja Sportin voitto taas sysää paineet Ässille ja momentumin takaisin Sportille.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Asiallinen arvio MJ:ltä sarjasta, tosin ehkä mairittelee Sportia jonkin verran. Kuriositeettina voisi sanoa että 5-3 yv on kummallakin uskomattoman paskaa..

Jos Tamminen ei riehuisi nyt joka sektorilla, olisi Ässien nukahdus varmempaa, nyt jostain syystä kokenut valmentaja Tamminen tuntuu huolehtivan lähinnä vastajoukkueen motivoinnista.
Se on kyllä kumma kuinka Tammisella on kyky nähdä hetkessä vihollisia kaikkialla ympärillään. Vastustajan pelaajat ja valmentajat, tuomarit, SM-liigan johto jne. Ei tarvitse miettiä hetkeäkään kumman vahvuudeksi tällaiset lausunnot kääntyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös