Liiga-aiheisia videoita

  • 370 400
  • 865

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Eiköhän tuostakin jotain napsahtaisi. SM-liiga - Vitun homot! Menisi toki teemaan paremmin, mutta jälleen kerran imetyn hiekan määrä voisi mennä johtoportaassa turhan suureksi. SM-liiga - Tekee sen itse! Olisi ainakin sellainen, mihin ei voi puuttua. Esim palloliiton juristilta on selvitetty, että Palloliitto - kulttuurin tappaja, menee kannattajien kritiikin antoon, jonka rajoittaminen olisi sananvapauden rikkomista. Palloliitto - Haista vittu! menee taas solvaamisen puolelle, johon Palloliitto voi halutessaan puuttua.

Toki näinkin, mutta lähinnä hain sitä että mitä SM-Liiga pitäisi tällaisesta mediahuomiosta. Juuri kun uutisoitiin siitä miten jonkun IFK-jannun mersu vandalisoitiin ja että miten katsomossa huudetaan vittua ja homoa niin julkaistaan tuollainen "uhkakirje", että jos homottelu ei lopu niin rapsuu. Samalla sanotaan että kyllä ne lapsetkin vielä uskaltaa matsiin tuoda kun vähän sakotetaan. Mitenköhän liiga reagoisi tuollaiseen kun avaavat jonkun Iltalehden etusivun jossa lukee tyyliin "fanit reagoivat voimakkaasti ympäri liigaa - uhkavaroituksia/sakkoja protestoitiin monella paikkakunnalla!". Kauankohan jaksaisivat jatkaa tuota linjaa kun huomaavat että siitä ei saakkaan positiivista julkisuutta, kun kaikille ei tuo "united smile" meininki kelpaa.

Ei toki yllättäisi jos olisivat sitä mieltä että kaikki kaikki julkisuus on hyvästä ja sakkoja lisää. Ehkä sitten parin vuoden päästä kun ylesömäärät laskevat huomataan että jotain tehtiin väärin.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Repeilytti tuossa videossa erityisesti se fanimatkojen harjoittelu. "Hypätään paikallisbussiin ja annetaan jokaiselle oma pullo jallua ja jos kävelee ominjaloin pois nii on läpäissyt testin". Kyllähän se kieltämättä melko realistinen kuvaus joidenkin kannattajien fanimatkoista on.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Repeilytti tuossa videossa erityisesti se fanimatkojen harjoittelu. "Hypätään paikallisbussiin ja annetaan jokaiselle oma pullo jallua ja jos kävelee ominjaloin pois nii on läpäissyt testin". Kyllähän se kieltämättä melko realistinen kuvaus joidenkin kannattajien fanimatkoista on.

Kyllähän se tosiasia on, että jos Oulusta lähtee katsomaan esimerkiksi Espooseen peliä joka alkaa klo 16.00. Bussissa menee pelkästään matkustamiseen 8 tuntia + tauot siihen päälle. Kiusaus ryyppäämiseen on melkoiisen suuri, sillä todennäköisesti hyvä porukka on ympärillä. Pelin jälkeen ( 19 .00 ) kun lähetään valumaan takaisin Oulua kohti, on peli-iltaa jäljellä vielä arviolta 12 tuntia :)

Yleensä Kärppäfanit ovat eteläsuomessa ympäripäissään jos ovat Oulusta aamusta lähteneet ja kyllähän tuo matka tekee myös tehtävänsä. Yllättävän kovalla prosentilla jengi pääsee kuitenkin halliin.

Onhan Kärppäfanit järjestäneet kotipelifanimatkoja, eli bussilla ajellaan ympäriinsä ja juodaan miehekkäät kännit, sitten mennään halliin ja tunnelma on taattu. Myönnän olleeni tällaisella fanimatkalla aikanaan. :)
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Ei se vaan yllätä, kuinka kujalla tuolla liigassa ollaan. Olihan tämä hieno video ja innolla odotan lisää. Fanien "kekseliäitä" huutojahan tuolla "vitun homot"-kohdalla ironisoidaan, mutta liiga on liiga.

Toivottavasti keksivät Vuorisesta jotain kivaa myöhemmin.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä kärppävideohan oli loistava. Siinä parodioidaan suomalaista kannatuskulttuuria aika osuvasti. Valitettavan monella suomalaisella on sellainen ajatusmaailma että kun vedetään fanipaita päälle ja vielä joku hassu päähine, niin silloin voidaan käyttäytyä kuin apinat. Miksi ei voi käyttäytyä kuten normaalit, hyvän kotikasvatuksen saaneet, ihmiset käyttäytyvät kalustetuissa tiloissa? Ymmärrän että alkoholilla on osuutta asiaan ja viina vapauttaa estoja, jolloin saadaan vähän tunnelmaa halliin. Jollain tapaa ehkä ymmärrän vielä senkin että nuoret ihmiset eivät vielä tunne rajojaan ja saattaa vahingossa lipsahtaa se neljäskin olut tai siideri. Sen jälkeen ollaan aivan pelti kiinni eikä osata käyttäytyä ollenkaan. Mutta jos ikää on kertynyt jo reilusti yli 20, niin mikä ihme siinä on että pitää silti vetää överiksi käyttäytyä kuin ääliö. Eikö sitä nyt parin kerran jälkeen ole opittu mitään? Tämä ei rajoitu tietystikään urheilun kannatuskulttuuriin, vaan on ihan yleistä muutenkin yhteiskunnassa. Urheilun yhteydessä se vain pääsee helpommin otsikoihin.

Tottakai omia pitää kannustaa ja pitää meteliä hallissa. Se on pelaajienkin mielestä omaan suoritukseen positiivisesti vaikuttava asia. Mutta kai sen kannustamisenkin voi tehdä asiallisesti. Sillä tavalla ettei tarvitse tilata poliisia ja palokuntaa paikalle tai sillä tavalla että ketään ei loukata? Kyllähän tuomaria tai jotain pelaajaa voi arvostella mutta kai senkin voisi tehdä sillä tavalla että ei käytetä sanoja "vitun homo"? Joillain se sanavarasto on vain valitettavan suppea ja mitään muuta ei suustaan saa ulos. Pari kautta sitten Synergia-areenalla muutama penkkirivin päässä takanani istui eräs reilusti keski-iän vanhemmalla puolella oleva mieshenkilö, jonka ainoa tehtävä peleissä tuntui olevan tuomareille huutelu. Alkoholilla oli epäilemättä osuutta asiaan ja kielenkäyttö oli sitten sen mukaista. Kaikki tuomarin ratkaisut olivat hänen mielestään huonoja ja hän sen kähisevällä äänellään toi myös ilmi. Tämä mölyäminen aiheutti monesti vitutusta monella samassa katsomossa olevalle. Minä en kehtaisi edes huutaa jos ääneni olisi samalla tavalla kähisevä kuin tällä henkilöllä oli. Joku saattaa ehkä muistaakin tämän aikoinaan B3:ssa istuneen henkilön. Onneksi siirtyi johonkin toiseen katsomoon.

Toivottavasti tämä video avaa edes muutaman tällaisen apinan silmiä ja laittaa ajattelemaan myös muita ympärillä olevia ihmisiä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Ei se vaan yllätä, kuinka kujalla tuolla liigassa ollaan.

Ja muuallakin. Lätkätoimittaja Juha Hiitelä twiittailee:
"Siis sillä videolla oli Kärppien hyväksyntä? Herrajestas mitä ne on ajatelleet?"

"Paitsi että se video ei ollut vähääkään hauska niin se oli myös täysin mauton. Mä mietin katsoessani että paskaa mainosta Kärpille"

"Mikä on tämä Kalpan lohikäärmevideo? En ole nähnyt, mutta tämä Kärppien tekele veti junttitutkan punaiselle".


ps. Kotipelifanimatka kuulostaa kyllä aika extremeltä.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Kärpät saanut siis ilmeisesti huomautuksen tuosta videostaan. Anna Maijan ja liigan puhelin käyny taas kuumana kun IFK perhe pommittaa valituspuheluilla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minusta liiga toimii tässä ainoalla järkevällä tavalla, liigan pitää olla "perheiden" puolella ja varman päälle enemmän kuin "äijien puolella". Nähkää kauemmaksi, realismia on, että vaikka tämä video oli hauska ja osuva, seuraava samalla aiheella leikittelevä menisi mahdollisesti överiksi. Onko kyseinen skenaario mielestänne liigan kannalta järkevä veto? "No mutta nuokin teki homotteluvideon...". Ja nyt video sai enemmän julkisuutta kuin ilman noottia.

Kesyhän tuo lopullinen kärppävideo sitäpaitsi loppupeleissä on, alkuperäinen kässärini siihen sisälsi paljon enemmän natseja, pornoa, blondeja ja keniamannerheimeja^tm työnimellä "Ilsa, SM-Tigress of Lapland".
 

moxey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
tämä video oli hauska ja osuva, seuraava samalla aiheella leikittelevä menisi mahdollisesti överiksi

Mie oon ollut aina vähän sitä mieltä, että kun kielletään varmuuden vuoksi jotain "ettei ehkä sitten joskus kun jos joku keksii jotain mahdollisesti ehkä", niin mennään jo kieltämisessä yli.

Tällä samalla periaatteella pitäisi kieltää stand-up komiikka, Kummelit jne.

Tämä taitaa kuitenkin olla ihan kotimainen käytäntö nykyään vähän kaikessa asiassa, muttei se tee tätäkään ratkasua mun mielestä yhtään sen paremmaksi. Täyskielto on helpompaa kun pyydettäisiin käyttämään omaa järkeä saati käytettäisiin sitä itse.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Mie oon ollut aina vähän sitä mieltä, että kun kielletään varmuuden vuoksi jotain "ettei ehkä sitten joskus kun jos joku keksii jotain mahdollisesti ehkä", niin mennään jo kieltämisessä yli.

Tällä samalla periaatteella pitäisi kieltää stand-up komiikka, Kummelit jne.

No ei "oikeinhomottelusta" ole noin pitkä matka "väärinhomotteluun". Eikä pissa på ifk lätkän mainosvideossa ole sama kuin pissa på hurri jossain kummelissa.
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Oletko varma? Mielestäni alun "anteeksipyyntö" viittaa selkeästi "kohuun".

Toki voi olla, että ovat osanneet ennakoida seuraukset.

Äkkiäkös tuommoisen irrallisen intron kuvaa alkuun. Suhteellisen selkeää vittuilua Vuoriselle, peukut ylös.

Yllättävän hyviä pätkiä ovat molemmat videot olleet, vaikkeivat mitään huutonaurumurotnäppiksille-fiiliksiä aiheutakaan. Normaalisti en pahemmin tällaiselle huumorille lämpene, mutta kyllä nuo pystyi ainakin kerran katsomaan ilman myötähäpeän tuntemuksia. Se on jo paljon suomalaiselta sketsisarjalta.
 

kuuskytä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppänä Paikalla - Jakso 2

No niin, huomattava parannus ensimmäiseen videoon. Tästä on hyvä jatkaa, nyt tuli sellainen fiilis että oikeasti odottaa seuraavaa osaa, tuo ensimmäinen oli mielestäni ehkä turhan provoisoiva ja aavistuksen mauton. Toisaalta nyt oli hyvä kuitin paikka SM-liigan johdolle, ja siihen myös tartuttiin videon alussa.

Ilkka Mikkolalla on selvästi jopa näyttelijän lahjoja, sen verran hyvin vedetty tuo "haastattelu"! Vieläkin tuntuu, että osa videon jutuista meni vähän ohi, mutta koko ajan ollaan menossa enemmän ja enemmän "asian ytimeen", sellaista huumoria kohti joka ainakin itselle kolahtaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
No niin, huomattava parannus ensimmäiseen videoon. Tästä on hyvä jatkaa, nyt tuli sellainen fiilis että oikeasti odottaa seuraavaa osaa, tuo ensimmäinen oli mielestäni ehkä turhan provoisoiva ja aavistuksen mauton. Toisaalta nyt oli hyvä kuitin paikka SM-liigan johdolle, ja siihen myös tartuttiin videon alussa.

Minusta tuo ensimmäinenkin oli ihan hyvä, ja varsinkin se HIFK- läppä oli mielestäni erittäin onnistunut, nauratti ainakin allekirjoittanutta. Saahan se huumori olla ronskiakin, jos siinä on joku ajatus! Riman alituksia on sitten nämä "pissa på"-jutut, joissa se korkein ajatus on nimenomaan alatyylisessä vittuilussa.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Bluesin youtube-kanava

http://www.youtube.com/user/EspooBluesTV?feature=watch

Linkki vie Bluesin Youtube-kanavalle, ja onpas kyllä tehty kauniit videot. Sekä "kannata paikallista seuraasi" että pelaajaesittely ovat varmaan parhaiten tehdyt SM-liigan videot, ikinä, näin värilasien läpi katsottuna. Voittavat ainakin kilpisoturit sun muut ;)

E. kilpisoturit, ei kilpisydämet. Ei pitäisi noin täpinöissään kirjoittaa!
 
Viimeksi muokattu:

Bronco

Jäsen
http://www.youtube.com/user/EspooBluesTV?feature=watch

Linkki vie Bluesin Youtube-kanavalle, ja onpas kyllä tehty kauniit videot. Sekä "kannata paikallista seuraasi" että pelaajaesittely ovat varmaan parhaiten tehdyt SM-liigan videot, ikinä, näin värilasien läpi katsottuna. Voittavat ainakin kilpisydämet sun muut ;)

Ei mitään mullistavaa, mutta tosiaan tyylikkäästi toteutettu kausiesittely ja siihen sopiva biisivalinta (All Good Things - Fallout).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös