Levyraati

  • 20 567
  • 111

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tähän mennessä olen todellakin pitänyt ohjelmasta, mutta voi kauhea sitä katsoessa on tajunnut / ajatellut olevansa vanha, kun lähes jokaisen artistin kohdalla on tuumannut, että jaa...taas tällaista nyky- / nuorisomusiikkia...Musiikki ei ole osunut itselle, mutta ohjelma on, joten toivottavasti jatkuu (todennäköisyyksien mukaan sieltä silloin tulee vielä se yksi kappale omaakin musiikkia).
Kyllä se näin on. Melkein puolet biiseistä on sellaisia, että miettii, miten hitossa kukaan kehtaa tehdä tuommoista epämusiikkia ja se vielä menee kaupaksi. Ei voi mitään, en edes yritä ymmärtää.
Toisaalta joskus on osunut uusia juttuja joista lähes diggaan. Suolahan tuossa on just tämä Forrest Gumbin suklaarasia-aspekti.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
No nyt tuli sitten sitä raskasta tykitystä vihdoin. Lähiöbotoxia Levyraadissa. Hyvät pisteetkin tuli.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt selkeästi kaksi biisiä erottui yli muiden. Lähiöbotoxin lisäksi tuo Helene Schjerfbeck oli hyvä. JLo ihan OK, ei huonointa mitä on tehnyt. Sen sijaan tuo viimeinen oli kuin jostain 90-luvun kamalimmat rock-biisit-koosteesta ja video oli aivan karsea. Mutta toisaalta ihan hyvä että tällainen marginaalimusa saa Levyraadissa näkyvyyttä, vaikka ei itselle kolahtaisikaan.
 
Viimeksi muokattu:

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Liian hyviä pisteitä annetaan liian helposti tässä uudessa Levyraadissa. Mutta kai se johtuu siitä kun on some ja kaikesta loukkaannutaan verisesti ja sitten "somekansa raivostui" kuten iltapäivälehdet sanoisi. Jos pääsisin tuohon ohjelmaan pisteitä antamaan niin yli kutosen arvosanaa olisi aivan hemmetin vaikea saada. Tällä kaudella 1-2 kappaletta olisi yltänyt siihen. Yksikään ei kasiin asti.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aika sanavalmiita vieraita on onnistuttu tähän löytämään. 80-luvun Levyraati oli kuuluisa näistä ”tätä olis kiva kuunnella autossa” tavisvieraista. Nyt ei ole sellaisesta ollut tietoakaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Levyraadit on nyt MTV Katsomossa nähty, ja ainoa esitys, jolle taviksena olisin antanut enemmän kuin 1-6 pistettä, oli Bjørkø/Värinvaihtaja. Sille olisin 8 pinnaa antanut.
Kuuntelin sen näkemättä videota, ja vanhoja mestareitahan siinä musisoi. Jopa melodia löytyi.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Valitettavasti myös Sointu Borg on tuolla. Rasittava akka.
Jos ei jostain ihmisestä ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluiten hiljaa.

Mutta ihan oli positiivinen juttu tämä levyraadin uusi tuleminen. Ainoa häiritsevä pikkuasia on, kun liian helposti biisit saavat hyviä pisteitä. Mutta se on varmaan viisasta tällä somen hallitsemalla aikakaudella. Ettei tule turhia kohuja ja mielensä pahoittamisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös