Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

  • 820 770
  • 2 259

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Ilmeisesti Lennu on nyt treenannut Jordan Eberlen ja Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa samassa ketjussa. Ehkäpä valmennus on antamassa Petrellille pientä näytön paikkaa kärkiketjussa palkinnoksi ihan hyvin sujuneista viime peleistä? Olisihan se kiva nähdä edes yhden pelin verran Lennua näiden nuorten huippujen kanssa.

Eiköhän taustalla ole se, että Oilerssin kausi on käytännössä paketissa; ovat varmasti ulkona play-offeista. Oilers johto testannee Lennua myös isommassa roolissa jotta näkevät tekevätkö jatko-sopparin vai annetaanko miehen siirtyä muualle. Totuushan on, että Lennun tyylisen eurooppalaisen on hyvin vaikea saada paikkaa ylhäällä, koska erikois-osaamista ei oikein ole (vrt. perus kanukki/Jenkki).

Lennun on varmasti Jalosen papereissa korkealla kevään MM-karkeloita ajatellen. Viimekauden loistavien esitysten jälkeenhän Lennulla oli varma paikka kisa-koneeseen, mutta loukkaantuminen viimehetkellä esti matkan.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Oilers johto testannee Lennua myös isommassa roolissa jotta näkevät tekevätkö jatko-sopparin vai annetaanko miehen siirtyä muualle.
- - -

Twitterissähän tuosta juuri puhutaan:

"NHL_Oilers Coach Renney says Andy Sutton will return to the lineup tomorrow and Lennart Petrell may play top 6 up front as part of line shuffling."
- - -
"This should be looked at as an opportunity for him to see what else he can do for us." - Coach Renney on Petrell 12 hours ago"

Loppukevennyksenä viideota Edmontonin hyväntekeväisyystapahtumasta syöpälapsien hyväksi. N. ajassa 2:35 vilahtaa Lennukin hiukset leikattuina, ennen kuin äkkiä on pipo päässä...

Hair Massacure 2012 Video - NHL VideoCenter - Edmonton Oilers
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Ilmeisesti Lennu on nyt treenannut Jordan Eberlen ja Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa samassa ketjussa. Ehkäpä valmennus on antamassa Petrellille pientä näytön paikkaa kärkiketjussa palkinnoksi ihan hyvin sujuneista viime peleistä? Olisihan se kiva nähdä edes yhden pelin verran Lennua näiden nuorten huippujen kanssa.

THE TEAM TODAY. Promotions & Demotions. Petrell moves up with RNH & Eberle (lainaus Edmontonin sivuilta).
Eli ensi yönä (klo.4.30) täytyy nousta katsomaan kun Lennu pelaa nuorten tähtien (Ryan Nugent-Hopkins ja Jordan Eberle) ketjukaverina Dallasia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikoni pääsi tosiaan viime yönä kokeilemaan siipiään isossa roolissa eli hyökkäsi Starsia vastaan Nugent-Hopkinsin ja Eberlen kanssa.

Kahden erän jälkeen oli pakko mennä vielä hetkeksi nukkumaan että jaksoi aamutreeneihin, mutta ainakin toisessa erässä ketju alkoi saada enemmän aikaan ja aika lähellä oli Lennu jopa maalintekoa kun sai herkullisen paikan maalintekosektorilta. Latasi suoraan syötöstä snapshotin jonka Lehtonen kuitenkin torjui, irtokiekonkin vippasi Eberle ohi eli vaarallinen tilanne ei tuottanut tulosta.

Vastuuta tuli ja vaikka tehoja ei tullut, en näkisi miehen mitenkään epäonnistuneen vaan toinenkin matsi samassa ketjussa voisi olla paikallaan. Peliälyä, jalkoja ja käsiä Ikonilla löytyy ja vaikka mitkään näistä ominaisuuksista ei noissa kaukaloissa ole tietenkään parasta a-ryhmää niin kyllä Lennulla odotetusti NHL:ssäkin on ainekset oikeassa paikassa muuhunkin kuin siihen pelkkään raadollisimpaan nelosketjun jarrurooliin.

Toivotaan että ura rapakon takana saa jatkoa, jos ei niin alkaa armoton jännitys. Jos ura NHL:ssä päättyisi jo tänä keväänä niin malttaisiko Ikoni palata heti takaisin kotiin vai alkaisiko ns. pakollinen kiertue jossa fyrkat ja toki pelillisetkin kokemukset haetaan Venäjältä. No, Lennu on sen verran kova periaatteen mies että raha ei tietenkään aja kotirakkauden edelle, eli se on NHL tai IFK tai sitten jotain siltä väliltä..
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Mistäs moinen sähinä lähti? Tekikö Yandle jotain ikävää?
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Kypärä päässä Lennu otti tämänkin matsin, ei kai ehtinyt ottaa pottaa pois kun oli kiire tositoimiin...
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Aina yhtä vittumainen Lennart komeilee hienossa kuvassa NHL:n Facebook-sivun kansikuvassa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No johan tänne joku kerkesi, itse olin tulossa samaa kirjoittamaan :D
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti vielä Lennun vika kotimatsi Edmontonissa katsoa, kun loppukaudesta ei ole montaa peliä pystynyt näkemään. Anaheimilta tuli siis kuokkaan 3-2 jatkoajalla, Lennun statseja ei ole vielä päivitetty, mutta jotain 10 minuutin pintaan todennäköisesti peliaikaa, 0+0 ja -1. Anaheimin 1-1 tasoitus meni ikävän helposti sisään Lennun ollessa kentällä. NHL-kauden tuomaa kypsyyttä huomaa kyllä miehen otteissa, kyllähän se vieläkin taklaa ja kovaa jos tilanne tulee, mutta huomattavasti enemmän ottaa varman päälle tilanteet kuin IFK-aikanaan. Usein Lennu on se ensimmäinen pelaaja, joka pudottautuu alaspäin varmistelemaan kiekonmenetysten varalta. Alivoimaa ei Oilers paljoa pelannut, mutta kävi Lennu sielläkin pikaisesti pyörähtämässä ja tasaviisikoinkin blokkasi pari laukausta hyvin.

Kolmannen erän lopussa Lennun ketju pääsi jopa puolittaiseen 3-1 -hyökkäykseen, mutta tilanne kuivui harmillisesti kasaan. Ihan loppuminuuteilla ja jatkoajalla sitten ei ymmärrettävästi miestä enää näkynyt. Pikkuisen elättelin toivoa, että mentäisiin rankkareille ja tarpeeksi pitkälle, jotta Lennu kurvaisi laukomaan, mutta Getzlaf murskasi turhat toiveet.

Kaiken kaikkiaan fiksua ja kokonaisvaltaista pelaamista tässäkin pelissä, hyvin vähän mies tekee virheitä ja tekee jatkuvasti oikeita ratkaisuja myös taalajäillä. Pelikäsitys riittäisi ylempiinkin ketjuihin, mutta kädet eivät, joten kolmosketjua ylemmäksi Lennulla tuskin on NHL:ssä mitään asiaa ellei ihmeitä tapahdu. Toivon toki olevani väärässä. Hartikainen pääsi Edmontonista tänään vetelemään Nugent-Hopkinsin kaverina ykkösketjussa saamatta juuri mitään aikaan, ja kyllä kävi mielessä että Lennu olisi vetänyt paremmin. Noh, Lennun näytönpaikka taisi tuossa jokunen viikko takaperin jo tulla.

HFBoardsia lukeneena fanit kyllä ainakin arvostavat Lennun pelaamista, muuten vuoristorataa menneellä kaudella Petrell on ollut positiivinen yllätys nimenomaan tasaisten esitystensä ansiosta. Tekee harvoin virheitä, väläyttelee välillä, taklaa painavasti ja vetää joka vaihdon sata lasissa. Meidän Lennu siis. Yhden suunnan sopimuksen suhteen en ehkä henkeä pidättelisi, joten paljolti homma riippuu siitä, onko miehen arvo nähty taalajäilläkin tai jaksaako Lennu vielä koittaa kahden suunnan sopparilla yhden kauden. Kävi miten kävi, kotona sulla on paikka aina. Hieno mies.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hartikainen pääsi Edmontonista tänään vetelemään Nugent-Hopkinsin kaverina ykkösketjussa saamatta juuri mitään aikaan, ja kyllä kävi mielessä että Lennu olisi vetänyt paremmin.

Hartikainen on myös tehnyt tulosta tuossa ketjussa toisin kuin Petrell. Mun mielestä tuo Lennun pelaaminen näyttää sellaiselta varovaiselta pelaamiselta, jossa pelätään virheitä. Ei pelaa omilla vahvuuksillaan, vaan käsijarru päällä. Ei tietysti ole paljon varaa tehdä virheitä Lennun statuksella, koska muuten heilahtaa poppariosasto. Loppukauden mittaan on myös tuo alivoima pelaaminen jäänyt vähille minuuteille. Pääsee sentään ihan hyvin pelaamaan tasakentällisin, kun ei Oilersin rupusakilla ole mitään panosta peleissä, liigan pohjasakkaa.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu on uskomattoman hieno mies. Vapaapäivä ja kaveri tulee Nordikselle!

En usko, että olisi yhtäkään IFK-henkistä ihmistä, jonka IFK:hon Lennu ei olisi tervetullut takaisin.
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Lennun kuulumisia koskien viime kautta. Innolla kyllä odotan Lennun palaamista kotiin, olkoot se sitten yhden, kolmen tai viiden vuoden päästä. 32!
Mukava nähdä Lennu taas kotiympyröissä. Linkin takana tuore haastattelu, jossa jutustelu tapahtuu ilman teennäisyyttä ja vastaanotto HIFK:n toimistolla on lämmin. Toivottavasti ura jatkuu hyvissä merkeissä - missä sitten jatkuukin. On vain yksi punainen #32.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja jumalauta kiekkomaailma pysähtyy, Ikoni iski juuri maalin leijonille ja on taas askelen lähempänä Hall of Famea.

Toivottavasti Lennart on kisajengissä mukana, jaksaisi katsella matseja ns. Lennusilmällä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ja jumalauta kiekkomaailma pysähtyy, Ikoni iski juuri maalin leijonille ja on taas askelen lähempänä Hall of Famea.

Ja heti perään Janne "Teurastaja" Pesonen gooneili itsensä pihalle! Isokokoinen tsekki lähinnä säälistä vain hieman painiskeli ja ihmetteli, että mikäs takiainen tämä nyt on. Jos Lennu ei ole MM-kisoissa, eipä ole juurikaan intressiä niitä katsella.
 
Jos Lennu ei ole MM-kisoissa, eipä ole juurikaan intressiä niitä katsella.

Tämä on muuten omalla kohdalla totta. Vastaava tilanne oli aikoinaan, kun Kimmo Rintanen valittiin kisoihin ennen Kibeä vuonna 2004. Silloin taisin kahdesta pelistä katsoa osan ja noissa Rintanen oli sysipaska ja ei saanut koko turnauksella, kuin yhden pisteen. Täysin samalta tuntuisi nyt, mikäli siellä joku Mika "hyväveli" Pyörälä tai Antti Pihlström skrinnailisi Ikonin paikalla. Noh, onhan siellä vielä Kousa ja Peltonen kuitenkin, Söden kisapaikkaan en jaksa uskoa, ei sen takia, ettei taidot riittäisi, vaan sen takia, ettei vain tunnu olevan Jalosen mieleen.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Noh, onhan siellä vielä Kousa ja Peltonen kuitenkin, Söden kisapaikkaan en jaksa uskoa, ei sen takia, ettei taidot riittäisi, vaan sen takia, ettei vain tunnu olevan Jalosen mieleen.

Kuten ei ollut Olli Jokinenkaan, mikä on yksi aika suuri syy siihen, ettei OJ enää maajoukkueessa pelaa. Tietysti kaikilla valkuilla on suosikkinsa, mutta jos vielä Lennu jää joidenkin koutsin suosikkien taakse, niin Jalonen haistakoon pitkät ja kisoilla ainakin yksi katsoja vähemmän.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Kuten ei ollut Olli Jokinenkaan, mikä on yksi aika suuri syy siihen, ettei OJ enää maajoukkueessa pelaa.

No jopas on taas kommentointia. Toki Jalonen otti jokseenkin yskähtelevän startin NHL-miesten kanssa, mutta Jokinen sai niin paljon paskaa niskaan medialtakin, että tämäkin taisi olla yksi syy lopettamiseen. Jokinen on sellainen pelaaja, että toimivaa ketjukokonaisuutta on vaikea löytää. NHL:ssäkin meni 4-5 kautta, ettei homma oikein toiminut missään Jokisen potentiaalin mukaisesti.


Tietysti kaikilla valkuilla on suosikkinsa, mutta jos vielä Lennu jää joidenkin koutsin suosikkien taakse, niin Jalonen haistakoon pitkät ja kisoilla ainakin yksi katsoja vähemmän.

Lyhyt on muisti. Jalonen sanoi viime keväänä, että Petrell olisi ollut kisoissa, jos ei olisi loukkaantunut.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Lyhyt on muisti. Jalonen sanoi viime keväänä, että Petrell olisi ollut kisoissa, jos ei olisi loukkaantunut.

Tämän Lennu- kommentin voin vetää takaisin. Kirjoitin sen viime kevään Lennu kirkkaasti mielessä, mutta kahdessa näkemässäni EHT- pelissä ei hänestä näkynyt varjoakaan. Kuten maajoukkuepuolella totesin, näillä otteilla poisjättö oli täysin oikea päätös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös