Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

LeKin tulevaisuus – onko sitä?

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Porilaine miäs, 28.04.2019 klo 13.29.

 1. HockeyIsKING Jäsen

  LeKin halliin ei saisi 800 katsojaa mitenkään mukavasti sopimaan. Kun siellä viimeksi kävin, niin katsomo oli muistaakseni neljä riviä korkea toisella pitkällä sivulla. Toisella puolen oli kai kioski/ravintola. Makkarat piti ostaa toisin ulkona olleesta grillipisteestä. Huono halli, jos meinaa lipputuloilla mitään rahoittaa.

  Se vähäinen määrä katsojia kannusti kyllä ihan hyvin omiaan. Niitä vaan puuttui se 400-500...
   
 2. jh1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampere Saints
  Lainaus:
  Kesällä 2018 rakennetun uuden päätykatsomon myötä nuo mainitsemasi 800 katsojaa mahtuisi kyllä halliin, jos tulijoita vain olisi. (Helmikuussa paikallismatsi Kooveeta vastaan veti melkein 700 henkeä ja silloin istumapaikoillakin oli vielä hyvin tilaa)
   
 3. HockeyIsKING Jäsen

  Lainaus:
  My bad, sorry. Onhan se niinkin, että ei niitä uusia katsojia hetkessä saada. Jos on ollut muutama sata katsojaa pitkään, niin kestää ennenkuin uskollisia tulee toinen mokoma lisää. Etenkin nykyään kun virta on enemmän ruutukatsomisen suuntaan.

  Näissä jääkiekon yhdistysten konkursseissa taitaa yhdistävä tekijä olla useiden vuosien aikana kumuloituva velka, jonka korot ovat lopulta niin suuret, että pääomaa ei ole mahdollista lyhentää lainkaan vaan osa korosta päätyy pääomaan. Osakeyhtiöissä tilintarkastus vaikeuttaa velkakierteen syntyä ja etenkin pitkäaikaista kestoa. Kun oma pääoma on syöty, alkaa konkurssi kolkuttaa. Yhdistyksissä näköjään verottajakin on pitkämielisempi ja antaa velan vaan paisua. Näin kävi Hokkiakin pitkään pyörittäneelle yhdistykselle. Ja kun yhdistys menee konkurssiin, ei veloille maksajia löydy - yhdistyksen toimijoita ei helpolla kiikkiin saa verottajakaan.

  Olisikohan parempi, että yhdistyspohjalta ei edes saisi osallistua näihin "ammattilaissarjoihin"?
   
  Mustanaamio tykkää tästä.
 4. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Jets, Panthers
  Mitenköhän tämä yhdistysasia liittyy LeKi Hockey Oy:n talousongelmiin?
   
 5. Mustanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ei kai suoranaisesti mitenkään, muuten kuin velan kertymisen vertailu yhdistyksen ja Oy:n välillä? Hiukan toki OT, mutta tälläiseen pärinäännhän nämä kavavat on tarkoitettu. Minusta ihan ok heitto tähän asiayhteyteen ja vaikea on toisinkaan ymmärtää asioiden olevan.

  Itse kyllä suuresti hämmästelen, niitä jotka rahaa lainaavat tälläisille osakeyhtiöille tai yhdistyksille? Ei kai nyt sentään pankista tälläiseen divarihommaan rahaa, vaikka esittäisi, että minulla on 1/2 kunnallinen jäähalli johon mahtuu xxx-sataa katsojaa sillä minä sitten rahoitan lainat? Lienee ainoa mahdollisuus velkaantua ns. jättämällä lakisääteiset maksut rästiin? On kyllä samperin vaikea yhtälö saada tasapainoon. Heti kun bisnes yhtään pyöriin, niin maksut tulee niskaan samointein,

  Toisaalta Pirkanmaan talousalueelta / opinahjoista varmaankin saa aivan kelpo joukkueen Suomi-sarjaan ja jos nuo 400 käyvät edes osittain katsomassa, niin hommassa on ideaa ja tulevaisuudessa on taas mahdollista jatkaa siitä mihin tänä vuonna jäätiin (ilman lisenssiä / konkka?)

  Noiden syrjäisemmän suomen joukkueiden on varmasti vaikeampi houkutella pelaajia, luulisin? Kun tuota rahnan paskoo on pakko olla pelaajallakin, ainakin hitusen tai ainakin muijalle pitäis olla töitä vaikka ittestä ei niin väliä olisikaan. Kovasti pitää tykätä jääkiekosta tai vaihtoehdot olla aika vähissä, jos pelkästään Mestis-hommien varaan tulevaisuuttaan nykysysteemillä rakentaa.

  Tietysti minä pelinen katsojana pidän siitä, että mukana on kohtuu nohevia jannuja, enkä tuolloin mieti tälläistä.
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Vastaus otsikon kysymykseen: Ei näy olevan, sillä LeKi Hockey Oy on hakeutunut Lempäälän-Vesilahden Sanomien mukaan konkurssiin, jonka myötä yhdistykselle ei ole luvassa paikkaa edes Suomi-sarjaan.
   
 7. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Kerrotko Rock mitä tossa lukee tarkalleen
   
 8. aatu10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viihdyttävä kiekkojoukkue, taitokiekko kunniaan!
 9. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ihan tyhmänä, kun en tiedä, eikä tietoa ole, niin mitenkähän Lekin konkurssi eroaa aiemmista Hokin, Jokipoikien ja Espoon tapauksista? Vai oliko näissä kolmessa tapauksessa kyse konkursseista ollenkaan? Käsittääkseni näille kuitenkin Suomi-sarjaan paikka irtosi.
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Jos en ihan väärin muista niin Kiekko- Espoo sai paikan kun otti osan EU:n veloista kannettavakseen, muista ei käryä.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kertoisin, jos minulta löytyisi tunnukset kyseisen lehden uutisia lukemaan. Nyt vain katsoin mitä uutisen ingressissä lukee ja siinähän oli se kaikkein olennaisin tieto.
   
 12. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Aika lailla sama teksti LVS:n sivuilla on, kuin tuo Aamulehden juttu.
   
 13. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Luultavasti LeKillä (tai LeKin tulevalla taustayhtiöllä) pitäisi olla jokin suunnitelma talouden korjaamiseen. En tiedä onko sellaista esitetty tai aiotaanko sellaista esittää Suomi-sarjan lisenssikomitealle.
   
 14. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja tarvitsee myös sille uudelle taustayhtiölle pääomaa uuteen alkuun, tiedä sitten miten tässä tapauksessa ollut. Espoossa taidettiin ainakin myös olla valmiita maksamaan jotai vanhoja rästejä, olisiko ollut näitä pelaajien palkkoja/eläkerasteja. Suomisarjakin on lopulta melko kova sarja jos uuden yrityksen taustajoukot ei kokonaan ole tarpeeksi vakaalla pohjalla konkurssin jäljiltä.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 16. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  LeKi aloittaa uudelleen jääkiekkotoiminnan 2.divisioonasta. Saas nähdä kauanko Mörkö-buumi kantaa tätä uudelleensyntymää.
   
  Vanhaukko tykkää tästä.