Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

LeKi 2018–2019

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Petofani, 23.05.2018 klo 12.05.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Ei kaveri pötyä puhunut. Tällaisia uutisia ei tarvitse Mestis yhtään. Linkki ilta-sanomiin.

  https://www.is.fi/mestis/art-2000005859501.html?ref=rss
   
 2. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei ole kyllä hyvä merkki ollenkaan, jos jo tässä vaiheessa kautta on noin suuri pelko persauksissa, että rahat loppuu kesken. Onhan näitä toki ollut aiemminkin, mutta useimmiten tulleet julki vasta myöhemmin. Äkkiseltään tulee mieleen Dufvan kertomukset siitä, kuinka varusteita yritettiin fiksailla Forssassa, kun uusiin ei ollut varaa. Ja olikos se Matti Luoma, kun kertoi keräilevänsä pulloja, jotta voisi harrastaa jääkiekkoa Järvenpäässä...

  No, toisaalta puhuttaneen kuitenkin sen verran pienistä rahoista, että uskoisin esim. vakavaraisen Tapparan pystyvän jeesimään farmiseuraansa, jos oikein paha jama koittaisi.
   
 3. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Kevyesti kieltämättä tulee mieleen Espoon viimekautiset.... Toivottavasti saavat asiat kuntoon.
   
 4. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Hienoa Leki! Olosuhteisiin nähden hienosti pelattu. Hyvä yhteishenki porukassa. Taikuri Lucenius usein maali- ja syöttötehtailussa mukana.
   
 5. Hieno voitto tänään, mutta isoja pilviä on LeKin yllä. Valmennus lakkoilee ja rahat ovat ilmeisesti vähissä. En tiedä tarkemmin, mutta ajattelin jo aikaisemmin, että Lucenius ja Vuoti tuskin koko kautta LeKissä pelaavat, vaan tähyilevät ulkomaille/liigaan. Näiden viime aikaisten tapahtumien myötä uskon vahvemmin siihen, että helmikuussa ko. kaverit eivät LeKissä pelaa.

  Vaan kaikesta huolimatta toivon kaiken kääntyvän, LeKin pärjäävän taloudellisesti sekä kyseisten pelaajien pelaavan LeKissä koko kauden!
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onhan tuo vähän yllättävää että nimenomaan valmennus jo lakkoilee tässävaiheessa kautta vaikka palkatkin ilmeisesti hoidettu, ilmeisesti rahat on sitten muuhun toimintaan jo loppu että jotain herättelyä oli tehtävä. Ei kai ihan pienen syyn takia kukaan tahallaan lähde lakkoilemaan ja aiheuttamaan sekasortoa lisää.

  Olenaisinta taitaa olla että kunhan verottajalle ei jää velkaa ainakaan vielä tässäkohti kautta niin toiminta kyllä pystyy aika pitkälle kauden loppuun viemään. Palkatkaan ei varmaan lopulta ihan älyttömyyksiä ole että niihin saattaa kyllä rahaa kasaan saada jotain kautta. LeKin sarjaohjelmakin on vähän kömpelösti tehty kun vasta joulukuussa on Koovee vastassa, ainut ottelu jossa hieman käteiskassaan saattaa saada täytettä ja hieman nostetta joukkueen ympärille, olisi pitänyt olla heti avauskieroksella.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 8. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Minä taas veikkaan että vaikutus on todella suuri. Tanuksen viereltä lähti joukkueen aivot ja syöttökone. Vastaava tilanne Vantaalla jos ketjusta Saarelainen-Monto-Sund häviää yksi kaveri pois, ei tuon ketjun peli enää toimi. Vantaakin aivan riippuvainen tuon ketjun tehoista. Leki elänyt pääosin Luccen ja Tanuksen tehoista.
   
 9. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lucenius ja Tanus tehneet LeKin maaleista 17/71 = n. 23%. Kolmantena lenkkinä kaiketi ollut lähinnä Puistola tai Simontaival, joista Puistolalla 4 maalia.
  Kakkoskentästä Ollikainen & Vuoti -kaksikko 11/71 = n. 15%. Sentterinä useimmissa peleissä vissiin Seppänen (3 maalia).

  Merkittäviä lukemia kyllä, mutta näyttää kyllä samalla sen, että ei LeKi mitenkään yhden ketjun joukkue ole ollut. Toisin kuin mainitsemasi K-Vantaa:
  Sund, Saarelainen ja Monto 25/41 maalia = n. 61% ja kaikista tehopisteistäkin kolmikolla 61/115 = n. 53%
   
 10. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Pitää paikkansa ettei nuo prosentit niin suuret ole. En nyt niitä niinkään tuijottaisi, vaan taitaa olla niin että tämä kaksikko on ne yhden maalin pelit kääntäneet voitoksi. Harmi vaan sarjan kannalta että tuon tason pelimies häviää sarjasta. Vaik en kyllä muuten arvosta hirveästi, matkan varrella tullut kyllä älyttömiä aivopieruja.
   
 11. Jango Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Imatran Ketterä
  Minäkin kyllä näen että Luceniuksen lähtö on kovempi isku kuin mitä numerot kertoo. Ja vielä Otto Mäkinen on Tutossa joulutaukoon asti, mikä myös syö tuolta pois. Tiedä sitten mikä on hänen loppusijoitus paikkansa. Jännä silti nähdä lähteekö Leki tästä laskuun vai ei.
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Haloo Lempäälä!!! Leki kävi Imatralla pelaamassa, nyt täytyy sanoa HÄVETKÄÄ Lempääläise jääkiekon ystävät kun ette täytä hallia katsojilla siellä Lempäälässä. Oli nimittäin ilo seurata Lekin nuoriso-osaston peliä. Huikea taso kavereilla.

  Käsi pystyyn olin väärässä Luccen poislähdön vaikutuksesta.
   
 13. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  Tämä sama oli ainoita hienoja asioita myös Heinolassa. Simontaival ja vaikkapa Tanus, ilmiömäistä touhua! Oli kyllä mukavaa seurattavaa. Mitähän siellä Tampereen suunnassa jätkille syötetään kun noin kovia pelaajia tulee myllystä ulos?
   
 14. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Loppukausi Turussa. Vähän niinkuin vaihtokauppana Lehtoseen.
   
 15. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No mutta, mustaamakkaraa puolukkahillolla, tietäähän tämän.
   
 16. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Lainaus:
  No sehän sitten. Täällä vetävät ihan tavallista käyrää ni tietäähän tuon.