Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

LeKi 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Petofani, 23.05.2018 klo 12.05.

 1. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Kausi 2018–2019 on edessä ja avataan LeKille oma ketju. Täällä seurataan LeKin menestystä.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2018 klo 12.17
 2. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Miltä LeKin tuleva kausi näyttää? Minkälaisia haasteita Kooveen todennäköinen nousu Mestikseen tuo?
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Olisi kyllä mielenkiintoista tietää kuinka nousu vaikuttaa LeKin puuhiin. Ovatko Saukot jatkossa vain porkkanapöksyjen varassa?
   
 4. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Onhan siellä myös HPK.

  Kova pöhinä kyllä käy LeKin ympärillä ainakin tämän ketjun perusteella.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eiköhän siellä pelaa jokaisen seuran pelaajia kunhan vain ylläpidon ja kustannukset maksavat. Kun kuitenkin vietetään kesäkuuta eikä ole yhtään pelaajasopimusta joukkueella niin kyllähän se aika vakuuttavalta vaikuttaa. Eikä myöskään kukaan taida ylläpitää joukkueen kotisivuja kun vanhoja mainoksia näkyy ja muuta. Tuo meininki Kooveen nousun jälkeen näyttää siltä että kuinkahan varmaa edes ensikausi on ?
   
 6. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  No johan on kumma, kun on kirjoitettu, että Leki ei kiinnosta ketään. Tuntuu kiinnostavan. Tässä nyt uteliaille uutisia (Lempäälän sanomat 30.5.2018). Joukkueen kokoaminen on käynnissä, valmennus- ja pelaajasopimuksia viimeistellään kaiken aikaa. Edelliseltä kaudelta tuttuja pelaajia on tulevassakin joukkueessa. Joukkueenjohtaja Jukka Laakso uskoo, että kesäkuun alussa julkaistaan ensimmäisiä sopimuksia. Leki kokoaa iskukykyisen ja urheilullisen joukkueen. Lekin takana liigaseuroista jatkavat Tappara ja HPK. Ilveksestä on ennakkotietojen mukaan tulossa KooVeen kumppani. Lempäälän jäähallin remontti on edennyt, mm. uusi katsomo, videotaulu ym. muutoksia. Laakso kertoo myös, että pelitapahtumat tulee uudistumaan ja myös aitioita saadaan lisää.
  Muutenkin hallilla tuntuu olevan hyvä pöhinä. Ykköshalliin on laitettu rullakiekkoalusta kesän ajaksi ja kakkoshallissa on jää.
   
 7. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Antti Kangasniemi lopettaa uransa. Hieno pelaaja, harmi että paloa ei ole enää, vai mistä ikinä johtuikaan lopettaminen.
   
 8. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Aika hyvä imu näyttäisi olevan Lempäälästä Kooveen suuntaan. Viime kauden Lekin A:n Alex Hukki, Rissanen, Ilvessuo ja Ahopelto laittaneet nimensä Kooveen paperiin. Ahopelto ja Ilvessuo toki Ilveksen junnupolkua tallanneet, joten olisiko Kooveen ja Ilveksen yhteistyösopimus jollain tavalla kytkynä näihin kahteen?

  Aika mielenkiintoista on tuo 15 vaadittua sopimuspelaajaa. Lekillähän ei ainakaan ennen edellisen kauden alkua ollut omia sopimuksen alaisia pelaajia tuota määrää, joten tuon kasaan saamiseksi on koko kauden lainojen melkeinpä muututtava sopimuspelaajiksi ainakin osittain. Kesäkuun alkukin tuli ja meni ja mennään jo näillä näppäimillä kesäkuun puolivälissä, eikä pahemmin uutisia pelaajasopimuksista ole, puhumattakaan valmennuksesta. Oma veikkaus on, että viime kauden sopimuspelaajista löytyy pohja myös noille 15:lle vaadittavalle sopimukselle ja siihen päälle loput sitten Tapparan ja Kerhon junnuista. Toki olisi hienoa, jos omasta A:sta löytyisi nostettavia pelaajia.

  Hallilla painetaan halliyhtiön toimesta hommaa ihan kiitettävään malliin ja remontti etenee. Iso muutoshan Lempäälän "Ice Palaceen" tulee tuon rempan myötä, varsinkin joustokaukalo on enemmän kuin tervetullut. Toivottavasti nuo tehtävät muutokset ja parannukset poikisi myös sen, että kauden runkosarjapeleissä päästäisiin toisenlaisiin katsojamääriin, kuin se normaali Lempäälän 200-250.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tuntuu hieman oudolta että Lekillä on joku antamassa välillä hyvää pöhinää eri lehtiin, esim. Kooveen nousun yhteydessä ja tuo uutinen mutta sitten ei saada edes päivitettyä nettisivuilta ja facebookissa toukokuun kausikorttimainoksia pois ja mennään kuitenkin kesäkuun puoltaväliä eikä yhtään pelaajauutista ole tehty. Ulkoa päin näyttäisi että hommat ei etene mutta onko vain huonoa tiedottamista vaikea sanoa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2018 klo 15.56
 10. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ihan samaa mietin eilen, kun yritin löytää uutisia uusista sopimuksista.
   
 11. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllähän tämä tiedottaminen on erikoista. Eilisessä Tamperelaisessa (13.06.2018) Juha Pajuoja ilmoitti, että Kooveessa ei ole vielä yhtään pelaajaa, mutta aikaa on riittävästi. Maalivahti Tomi Ristelille on merkitty sopimus, mutta se on tehty Suomi-sarjaan. Ja esim. viime kauden mestari KeuPa HT ei harjoittele yhdessä ennen elokuuta. Eli jäitä hattuun vain hätähousuille.
   
 12. Zone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Toki oot ihan oikeassa, aikaa on vaikka kuinka paljon. Kuitenkin kun on ilmoitettu, että kesäkuun alussa tulee jotain infoa, eikä sitten tulekaan, niin alkaahan sitä hähähousu hätäillä. Olisin odottanut, että valmentaja tai valmennus olisi jo julkistettu, pelaajasoppareita on muutenkin julkaistu hyvinkin myöhään.
   
 13. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eihän sitä kerralla tarvitse koko joukkuetta julkaista, pitää vain faneja ja yhteistyökumppaneita ajantasalla että seura on vielä olemassa. Nyt tosiaan jos joku innostuisi seuraan Lekin tekemisiä niin somessa ja kotisivuilla on vain vanhoja kausikorttitarjouksia, osakeantia ja huutonet linkkejä jossa myydään pelipaitoja eikä moneen kuukauteen mitään tiedotettu joukkueen toiminnassa, vain rahankerjäystä ja hiljaisuutta niin kai se vähän antaa heikkoa kuvaa, varsinkin jos lehdissä kuitenkin jotain kerrottu ja sanottu että kesäkuun alussa tulee pelaajauutisia. Luulisi nyt kun Koovee nousi sarjaan että kahta kovemmin taisteltaisiin näkyvyydestä. Jos ei ole kertoa sopimus uutisia niin ehkä vaikka kertoa jotain hallista tai muusta asiasta, kirjoittaa someen, LeKi on hengissä jos ei muuta keksi.
   
 14. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Voihan olla mahdollista, että esim pelaajasopimusten kohdalla Kooveen nousu on oman haasteensa Lekille tuonut. Ennemmin pelaajat menee joukkueeseen missä edes varusteiden hommaamisen kanssa ei olisi ongelmia. Ainakin Tampereella mitä olen jääkiekkokeskusteluja huhujen osalta kuunnellut ja ehkä itse kommentoinut niin ainakaan Kooveehen siirtyneet LeKin pelaajat eivät niitä paljoa himmennä.

  Ainakin olemme saman pöydän ääressä tulleet siihen tulokseen, että tässä vaiheessa ei ainakaan kannattaisi jo kirjoitettuja sopimuksia pantata, jos niitä edes on. Sentään niin pitkälle ei ole menty, että olisi uhattuna se 15 oman sopimuspelaajan raja, mutta itse olen käsityksessä, että Koovee vetää täällä päin paremmin ja LeKiin tulisi he ketkä jäävät yli. Toki siinä on oman mausteensa antamassa, että LeKillä on käsitykseni mukaan Tapparan kanssa farmisoppari ja Kooveella Ilves, ja noista Liigajoukkueista ei paljoa tarvitse arpoa kummalla on enemmän imua.

  Noista jutteluista ja huhuista täältä päin olen jo muutaman kerran esim SaPKon osion eri keskusteluissa sanonut, että ei ihan kaikkea kannata uskoa mitä kuulee.
   
 15. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Facebookin mukaan tiistaina on luvassa ensikauden valmennus ja ekat pelaajasopimukset. Sinällään ihan jännä nähdä missä mennään, kun hiljaisuus on ollut käsinkosketeltavaa ja mainostettu vaan lähinnä osakeantia sekä muita rahankeräysjuttuja, eikä oikein muuta.
   
 16. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Otteluseuranta

  Ihan hyvin lähti liikkeelle, KooVee nurin 1-8.

  Tappara-ketjut Moilanen-Mäkinen-Lehtonen ja Puistola-Tanus-Simontaival tekivät melkoista tuhoa.

  Kokoonpano oli:

  Lahtinen - Seppänen - Ollikainen
  Moilanen - Mäkinen - Lehtonen
  Puistola - Tanus - K.Simontaival
  M.Simontaival - Aalto - Lavonen

  Mäkelä - Väkiparta
  Hugo Has - Kukkonen
  Virtanen - Lemmetty

  Rautiainen
   
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 19. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  V-Suomi, En Gång IFK, Alltid IFK, KAPA
  Tuli TUTOn osioon postattua sama, niin laitetaan tännekkin, kun teidänki cuptaivalta koskee. Eli:

  Todella kova Karhu HT:n joukkue tulossa Cupissa vastaan. Facebookissa kertoivat, että mukana ovat Juha Kiilholma ja Iiro Vehmanen. Nyt Ässien sivulta bongattuna tieto, että Ässät lainaa heille maalivahti Henri Kiviahon, puolustajista Teemu Vuorisalon, Juuso Ketolan ja Aleksi Varttisen ja hyökkääjistä Mikael Sahan, Matias Varttisen, Tommi Laakson ja itsensä Aki Juuselan.

  Mukana myös Liigasta tutut Kasperi Nuto, Samuli Virkkunen, Ville Valli sekä Atte Valli.

  ÄSSÄT JA KARHU HT SYVENTÄVÄT YHTEISTYÖTÄÄN
   
 20. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  MTV:n sivuilta lainattua: Ässien pelaajia nähdään jo keskiviikkona Karhu HT:n riveissä, kun joukkue kohtaa Suomen Cupissa Lekin. Toisin sanoen, ei kannattais lähteä ihan junnuporukalla Poriin, voi tulla kylmää kyytiä.
   
 21. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Viimeksi muokattu: 19.09.2018 klo 09.09
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei varsinaisesti mikään yllätys. Kova tehoduo, mutta en löisi kovin suuresta summasta vetoa, että molemmat (tai kumpikaan) pelaa koko kautta Lempäälässä. Molempia voisi kiinnostaa esim. ulkomaan pesti, jos sopiva mahdollisuus tulee eteen.
   
 23. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Knap kirjoitti 22.09.2018 voimasuhteet Mestiksessä-osiossa "rankinglista"
  "Leki tippui noin alas vain maalivahdin takia, Arttu Kulmala ei ole vakavasti otettavan Mestis-seuran ykkösmaalivahti."

  Olen toista mieltä, ainakin pelatuista otteluista päätellen, mies on ihan kelpo veskari.
   
 24. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  HPK-sentteri Erkka Seppälä pelaa LeKissä marraskuun maaottelutaukoon saakka. Maalivahti Antti Karjalainen sen sijaan ilmeisesti tällä erää vain tänään.
   
 25. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Pitääkö tämmöinen (inttitermein) tornihuhu paikkansa että LeKin valmennus on lakkoillut? Paikalliselta kaverilta vaan kuulin että siellä olisi pelaajat vetäneet keskenään treenejä useamman kerran.
   
  Viimeksi muokattu: 10.10.2018 klo 17.48