Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2014–2015 – Juujärven uusi aika

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Susi-Kustaa, 15.08.2014 klo 16.18.

 1. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Niin no, tällä kaudella pelannut siis 9 peliä ja saanut niissäkin ainoastaan yhden syöttöpisteen. Mulla ei ole tietoa, eli voihan toki vaikka ollakin suuntaamassa ulkomaille, mutta enemmin veikkaisin itse että aikoo keskittyä ennemminkin siviilielämään?
   
 2. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Evertonille tiedoksi, että Hilden teki sopimuksen Suomi-sarjassa pelaavan Nokian Pyryn kanssa. Pyryn kokoonpanossa tuntuu viilettävän iso kaarti ex-lekiläisiä.
   
 3. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Onpahan tähän asti ollut paha viikko Kisalle. Ensin lähti Tuominen ja kuten arvata saattoi Männikkö ei kauaa Lempäälässä viihtynyt päästyään huippuvireeseen. Ovat todella kovan luokan menetyksiä erikseen ja yhdessä vielä pahempi asia. Kova ykkönen hajoaa nyt täysin.

  Uusia vastuunkantajia ON LÖYDYTTÄVÄ. Kallela tarvii uuden tutkaparin, ranskalainen Claireaux voisi herätä unestaan ja juniori Laine pääsee toivottavasti nopeasti takaisin vanhaan pelivireeseensä. Nyt punnitaan materiaalin syvyys toden teolla, sehän on laajin mitä Lempäälässä on ollut pitkään aikaan, mutta nyt pitää löytyä laatua.
   
 4. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Toni Kallela on viime aikoina ollut melko kovassa lennossa, toki myös Kisakin on ollut hyvässä vireessä. Jokohan sais näyttöpaikan Tapparassa, mielenkiintoista että Patrik Laine nostettiin Liigaan ennen häntä, vaikka Lainekin on esiintynyt viime aikoina hyvin Mestiksessä. Onko muuten havaintoja kuinka Laine on pärjännyt Liigan puolella viime peleissä?
   
 5. HKoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolueeton tarkkailija
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni Kallela on LeKin mies loppukauden, ellei sitten joku liigaseura vie. Tapparassa ei enää pelanne.
   
 6. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tuohan on hyvä uutinen LeKin kannalta, että Kallela pysyisi täällä loppukauden. Siirtotakarajasta kun ei koskaan teidä, mitä jää käteen. Usein LeKissä käteen kun ei jää juuri mitään. Rautakorven aikana Tappara otti lähes kaikki miehensä Liigaan syömään poppareita pudotuspelien ajaksi, saa nähdä mitä Tapola tekee. Tämän hetken Tappara-lainoista yksi maalivahti olisi pakko jättää Lempäälään Kisan näkökulmasta. Uuden puolustajan hankinta muuttaa jälleen Aleksi Elorinteen tilannetta. Hyökkääjistä Da Costa ja Laine taitanevat pysyä ainakin loukkaantumisten ajan Tapparassa seuraavat viikot
   
 7. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jaahas, Lekin matsi tulee tänään veikkaus TV:stä Jyväskylästä.
   
 8. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
 9. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Roope Ranta on kyllä todella kova nimi tähän paikkaan, jopa yllättävän kova! Tosin kaverin tehot eivät ole alkukaudesta olut kovinkaan korkeita, mutta uskoisin että kotoisessa Mestiksessä iskee tehoja tiuhaan tahtiin.

  LeKillä on nyt hyvä tilanne laatupelaajien suhteen, moni ketju toimii hyvin:
  1. ketju Jokinen - Vainiola - Laine ollut viime peleissä loistava, etenkin Jokinen. Toivottavasti Vainiola pysyy Lempäälässä loppukauden.
  2. ketju Holappa - Da Costa - Tanus ollut myös jäätävä, tosin Da Costasta ei ole tietoa koska pelaa Lempäälässä, on yhä lainalla Lahdessa ja jos lopettaa kauden Tapparassa, tuskin annetaan hänen jäädä Lempäälään lainalle.
  3. ketju Claireaux - Luhtalampi - Järviluoma on muodostanut hyvän duunariketjun, joka on myös saanut tehoja aikaan.
  Kun tuohon vielä lisää loukkaantuneet Laakson ja Simontaipaleen, jokapaikanhyölän Huhtalan sekä nelosketjun luottomiehen Iso-Mustajärven, näyttää Kisa tällä hetkellä erittäin tasapainoiselta, kun kaikki vain ovat pelikunnossa.

  Jokerikortti on siis tuore istus Ranta. Hänen rooli voisi olla 2. ketjussa Da Costan paikalla, jos ranskalaista ei enää Hakkarissa näy. Uskon hänen tuovan todella ison palan lisää LeKi-hyökkäykseen.
   
 10. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Roope Ranta debytoi tänään LeKin paidassa, hänet on sijoitettu kakkosketjuun vasemmalle laidalle. Sami Holappa on sentterinä ja Jonatan Tanus totutusti oikealla, ketjussa viime peleissä keskushyökkääjänä häärinyt Teddy Da Costa yhä kaiketi lainalla Pelicansissa.

  LeKillä tänään KeuPaa vastaan muutenkin hyvä nippu, pitkästä aikaa täysi kokoonpano niin, ettei puolustajia ole hyökkääjinä. Liigasta normaalien Patrik Laineen ja Aaro Peltosen lisäksi Otto Rauhala ja Atte Mäkinen. Miro Hovinen näyttää palaavan sairastelun jälkeen. Ja tulikuuma ykkösketjukin jatkaa samassa koostumuksessa. Tämän päivän Aamulehdessä ennakoidut Mikke Levo ja Eero Savilahti eivät ainakaan Mestis.fi:n mukaan ole kokoonpanossa.
   
 11. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKi jatkaa hankintalinjalla: hyökkääjä Antti Mäkilä saapuu LeKiin ja pelaa näemmä jo tänään Heinolassa. Pelipaikka kolmosketjun oikea laita Huhtalan ja Iso-Mustajärven kanssa. Tärkeä leveyspelaaja, toivottavasti iloa myös pisteiden valossa.

  Vainiolan menetys Turkuun todella paha, mutta myös odotettavaa. Löytyisikö Claireaux'sta sama kärkisentterin siemen kuten harkkakaudella?
   
 12. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 13. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kovia hankintoja Noronen ja Tuomisto! Täytyy nostaa peukaloa Kisan toimistolle kovista hankinnoista ja satsauksista pudotuspeleihin, vaikka nyt onkin menossa kuuluisa "ei mitään merkitystä" -kausi - etenkin niille jotka eivät nousua tavoittele - kun sarjasta ei voi pudota. Roope Ranta, Antti Mäkilä ja Tomi Tuomisto olisivat jokaisessa Mestis-joukkueessat 1-2 ketjun kamaa. Juurikin kovaa sentteriä Kisa kaipasi.
   
 14. koohoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paris Saint-Germain
  Nortti pelaa tänään, mutta Tuomisto toipuu vielä mykoplasmasta. Juha Juujärvi kertoili oheisessa haastattelussa LeKin kuulumisia.
   
 15. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Tiedoksi kaikille Leki-faneille: Turun peli, keskiviikkona 11.03.2015 tulee veikkaustv:stä.