Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2014–2015 – Juujärven uusi aika

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana Susi-Kustaa, 15.08.2014 klo 16.18.

 1. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKin kaksi ensimmäistä harjoituspeliä:

  KooVee - LeKi 1-5
  Peliitat - LeKi 0-3

  Tänään kolmas harkkamatsi Lempäälässä K-Vantaata vastaan
   
 2. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tällä hetkellä koossa 15 omaa sopimuspelaajaa:

  Maalivahti:

  Dominic Hrachovina

  Puolustajat:
  Toni Niemi
  Jimi Santala
  Petteri Friman
  Joonas Liimatainen
  Jimi Kuronen
  Vilho Virmavirta (pitkä Tappara-laina)

  Hyökkääjät:

  Antti Hilden
  Sami Laakso
  Olli Henriksson
  Jonatan Tanus
  Aleksi Luhtalampi
  Matias Simontaival
  Jesse Huhtala
  Valtteri Järviluoma

  Try-out -miehet, jotka ovat olleet harjoituspeleissä kokoonpanossa:
  Markus Jokinen
  Lauri Rämö
  Roope Nikkilä
  Sami Holappa
  Jere Rantala
  Niklas Kumpu
  Akseli Mattila
  Heikki Hälli
  Kim Pettersson
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Taitaa Susi-Kustaalla olla painovirhe tuloksissa. Peliitat voitti LeKin 3-0.
   
 4. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Juu, pahoittelen ajatusvirhettä. Kyllä Peliitat vei puhtaasti 3-0. Tänään kaatui K-Vantaa 6-2 loppua kohti parantuneella esityksellä.
   
 5. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  LeKiin tulee tryoutille Ranskan maajoukkuehyökkääjä Valentin Claireaux.

  Valentin teki Ranskan pääsarjassa viime kaudella enemmän pisteitä kuin vaikka Jouni Virpiö, Kim Nabb tai Ilpo Salmivirta. Taso Lempäälässä on todella kova, kun maajoukkuehyökkääjäkin joutuu koeajalle.
   
 6. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Toisaalta, eikös esim. Anthony Guttig tullut Hokkiin myös tryoutin kautta vai muistanko ihan väärin? Eli eipä nuo ranskalaiset maajoukkuepelaajat suoria sopimuksia saa oikein edes Mestikseen.
   
 7. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Ranskan maajoukkuehyökkääjä Lekiin? Eiköhän tässä kuitenkin ole takana se, että Leki testaa, onko miehestä pelimieheksi ja matka jatkuu sitten jompaan kumpaan manselaisseuraan. Näinhän ne on aina mennyt.
   
 8. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ranskalainen on ollut pelaamissaan harkkapeleissään sekä tehokas että näkyvä. Ollut Kisan parhaimmistoa. Toivottavasti jää!
   
 9. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Tässä vähän nopeasti mietittyä ketjuspekulaatiota.

  MV
  Hrachovina - Kaukinen (try-out)

  1. Holappa - Claireaux - Jokinen
  Niemi - Santala

  2. Työtön - Huhtala - Tanus
  Kuronen - Friman

  3. Liigalaina - Luhtalampi - Henriksson
  Virmavirta - Liigalaina

  4. Simontaival - Laakso - Hilden

  Reservi: Saarinen (p), Kumpu (p) (molemmat try-outilla), Järviluoma (h)

  Ykkönen ollut kovassa vireessä harjoituskaudella ja saivat viimein sopimukset. Pakkipari on aivan Mestiksen parhaimmistoa.

  Jos keskiviikon harjoituspelissä esiintynyt Miikka Männikkö on Lempäälässä pidempäänkin, on paikka kakkosvitjassa hänen. Kolmikko pelasi Jyväskylässä hyvin. Kuronen - Friman on hyvä yhdistelmä kokoa ja nopeutta sekä nuoruutta ja kokemusta.

  Joku liigamies tulee aina Lempäälään, sijoittasin hänet kolmoseen. Henriksson ollut LeKin tehokkaimpia, mutta paikkoja ylemmistä kejuista ei oikein aukea. Ketjun toimivuus voisi olla kysymysmerkki.

  Nelosessa harjoituskauden lähes täysin missannut Antti Hilden täydentäisi sitä ja nousisi hiljalleen ratkaisurooleihin. Simontaival oli positiivinen harjoituskaudella, mutta paikat hyökkäävissä ketjuissa ovat tiukassa. Laakso on parhaita nelosketjun senttereitä ja taas kauden kokeneempi.

  Järviluoma voi ottaa Hildenin tai liigalainan paikan koska vain. Puolustuspäässä Saarinen ja Kumpu voivat pelata hajaotteluita.
   
 10. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
 11. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Dominatorhan torjui kiekkoja tosi hyvin Heinolassa. Toivottavasti jatkossa sama peli jatkuu. Ranskan Vallun pelikin näyttää hyvältä. Toivotaan, että olisi koko kauden Lekissä.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Leivotaankohan Lempäälässä tämän kauden Mestiksen "maalivahtikomeettaa"?

  Veikkaus: Dominic Hrachovina
  - Kuittaa ainakin yhden Kuukauden Pelaaja -tittelin.
   
 13. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tappara.fi uutisoi Masi Marjamäki tositoimissa tänään. Mina ja oletettavasti moni muukin kaipailee havaintoja Masi Marjamäen pelistä, joten kuka suuntaakaan kyseiseen K-Vantaa - LeKi peliin toivottavasti kertoilee huomioistaan koskien Masin peliä.
   
 14. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Marjamäki pelasi reilut 15 minuuttia, aloitti yhdessä Henri Tuomisen ja Miikka Männikön kanssa kakkosketjussa ja kun LeKi muokkasi ketjuja kolmanteen erään, vaihtui Masin ketjukaverit, en nyt muista keihin. Pelillisesti ei esittänyt ihmeitä, 3 vetoa, mutta ei kunnon maalipaikkoja. Luistelussa ja kaksinkamppailuissa ei ollut tuttua Masia, mutta asiat menevät ymmärrettävästi pitkän tauon piikiin, joten ei voi moittia. Ensimmäisessä erässä terävimmillään, viimeisessä erässä peliaika jäi vähiin, koska LeKi pelasi paljon alivoimaa. Marjamäki oli LeKin 1-yv:ssä, mutta koko joukkueen yv oli heikkoa. Alivoimaa pelasi muutamia vaihtoja hyvin. Yhteenvetona: tärkeää, että sai ensimmäisen pelin alle ja tulee varmasti parantamaan valtavasti jokaisessa pelissä, sillä alku oli ymmärrettävästi tahmea.
   
 15. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kahden voiton jälkeen tullut kolme tappiota putkeen. Kuten arvata saattoi, harjoituspelit eivät antaneet minkäänlaista osviittaa runkosarjan alusta. LeKi pöllytti JYP-Akatemiaa ja K-Vantaata melko selkeästi harjoituskaudella, mutta tosipelien käynnistyessä JYP johtaa Mestistä eikä ole vielä hävinnyt peliäkään ja Vantaa rokotti Kisaa 6-2.

  Harkkapeleissä loistanut ranskalaisvahvistus Claireaux on ollut melko yössä ensimmäisissä runkosarjapeleissä, tilillä vain yksi syöttöpiste ja -2 tehotilastossa. Ollut pettymys! Jotkut ihmettelevät, ettei Jussi Pesonen mahdu Ilvekseen. No, kannataa tulla katsomaan LeKin peli, niin huomaa miksi. Seniorin jalkanopeus ei ole lähelläkään Mestis-tasoa, joka vaikeuttaa muuta pelaamista.

  Onneksi maalivahtpeli on ollut kunnossa. Hrachovina ollut alkukauden paras Mestis-vahti tilastojen valossa ja pelillisesti vakuuttanut. Toivottavasti Tappara antaisi hänen kerätä kokemusta miesten peleistä Lempäälässä eikä istuttaisi jatkossa Tapparan penkillä. Otti Tappara-debyytissään 2-1 CHL-voiton!
   
 16. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  LEKI-HOKKI pelin kokoonpanoa katsellessani kiinnitin huomiota, ettei Jokista ollut nytkään mukana. Onko loukkaantunut, flunssassa vai jokin muu syy? Jokinen taitaa kuitenkin olla Lekin 3. paras maalintekijä, eli osuu niiden kolmen punaisen tolpan sisään.
   
 17. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 18. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kiitokset forrestille tiedotuksesta. Ei tule tuolta Lekin omilta sivuilta katsottua, kun on tottunut, että siellä niitä uutisia on säästeliäästi (ainakin ennen).
   
 19. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jokiselta kuulemma polvi rikki, Vilmavirralla kädessä murtuma, kuten Santalallakin.
   
 20. Ribari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolustava mestari
  Miten nuo maalivahdit nyt teillä pelailee. Viimeksi Peltonen oli maalilla JYP- akatemiaa vastaan ja pelasi todella hyvin, kuitenkin edellisessä pelissä pois vaihdettu Hratcsovina pelaa taas ja Peltonen ei ole edes kokoonpanossa.
  kenen päätöksillä tässä mennään ja kumpi maalivahti on Tapparalle se kakkonen.?
   
 21. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  En ole mikään LeKi-tuntija, mutta villi veikkaus on, että Tappara siinä maalivahtiasiassa suurin päättäjä on. Tällä hetkellä Tapparan kakkosveskari on nähdäkseni Hrachovina, mutta pelaa enemmän LeKissä, jotta saa pelejä alle, kuin että olisi Liigassa istumassa penkillä. Tosin vähän outoa, että edes on ollut penkillä Peltosen sijaan, joka ei kyllä vasempaan yläkulmaan kirjoittanutta ole vakuuttanut yhtään.

  Eli: Hrachovina on Tapparan kakkonen, mutta tulee pelaamaan enemmän LeKissä. Näin mä sen näen.
   
 22. Susi-Kustaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Alun perinhän diili oli sellanen, että Hrachovina on koko kauden Lempäälässä. Loistavat otteet alkukaudesta ovat kuitenkin näemmä nostaneet nuorukaisen osakkeita siinä määrin, että Tapola luottaa häneen enemmän penkillä kuin Peltoseen. Samalla häntä halutaan peluuttaa Mestiksessä ja LeKi haluaa hänet pelaamaan. Seuraavat viikot näyttää kumpi tulee enemmän pelaamaan Lempäälässä, Hracho ja Peltonen. Voi hyvin olla että Tappara ratkaisee asian lainamaalla toisen muualle, ainakin Hrachovinalle luulisi olevan ottajia. Toivottavasti ei, mutta pelkään että kun pudotuspelit alkavat, kumpikaan näistä herroista ei pelaa Kisassa.

  Miesten otteista: Hrachovina ollut loistava pois lukien romahdus JYP-kotipelissä vähän aika sitten. Peltonen ei ole korvannut yhtä hyvin, ei ole ollut samalla tasolla kuin viime vuonna Vantaalla, jolloin oli yksi Mestiksen parhaista. On paikoitellen ollut hyvä, mutta odotukset ovat olleet korkeammalla. Ei ole pystynyt pelaamaan LeKillä kovinkaan montaa pistettä omilla huippusuorituksillaan. Hrahcovinan arvosanaksi alkukaudeksi 9,5; Peltonen 8-.
   
 23. veekasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Katsos vaan mitä minä radiosta bongasin! Tuleeko sieltä VVV/ Ville-Vesa Vainiola hakemaan pelituntumaa Lekistä matkalla kirvesrintoihin?? Tämä kaverihan on aina osannut maalintekotaidon. Toivottavasti ei ole ruostunut liikaa "huilaillessa" alkukauden.
   
 24. Lainaus:
  Eiköhän se juuri näin ole. Tappara tarvitsee täydennystä keskikaistalle, joten LeKistä nostetaan tuttu Tuominen täytteeksi ja puolestaan VVV täyttämään Tuomisen aukon LeKissä. Näiden paikkojahan sitten voi vaihtaa päikseen, mikäli otteet sitä puoltavat.
   
 25. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Mikäs tämän Hildenin sopimuksen purun taustalla on? Onko pelilliset asiat vai jotainn muuta? Eikös tuo kuitenkin ole runkopelaajia ollut, kuten Jatkoajan uutisessakin mainitaan.