Leime vaihtoon?

  • 230 588
  • 715

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tulosruudussa juttua Tepsin tilanteesta. Luvassa liirumlaarumia Leimeltä ja Kivenmäeltä mutta Tamilta voisi odottaa asiallisia kommentteja. Mitenkähän tuonkin lähetyksen voi katsoa menettämättä mielenterveyttään.. Leime selittelee ja Mave suoltaa ainaista kiekkojargonia!
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Hyvä markkinamies on muttei valmentaja. Se on nähty.

Tami on monesti pilannut menestyksen mahdollisuudet valmentajana suunnattomalla meuhkaamisella ja taivaanrannanmaalailulla sekä mediassa että joukkueen keskellä. Jos hän saisi hiukan rauhallisuutta otteisiin ja huomiota pois itsestään niin olisi aivan varmasti hyvä valmentaja vaikka Tepsille.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Tulosruudussa juttua Tepsin tilanteesta. Luvassa liirumlaarumia Leimeltä ja Kivenmäeltä mutta Tamilta voisi odottaa asiallisia kommentteja.

Leimeen haastattelu on katsottavissa jo nyt kokonaisuudessaan MTV3:n urheilusivuilla. Aika lunkisti tuntuu Unski ottavan. Sinänsä ei mitään uutta, loukkaantumisiin, toipilaspelaajiin ja huonoon tuuriin viitataan edelleen...
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaha, Leime potkittu pihalle. Valmennusvastuun ottaa toistaiseksi R-P Lehtonen.

Loistavaa, vihdoin tapahtuu jotain. Tosin riittääkö R-P:n kokemus, auktoriteetti ja taidot kelkan kääntämiseen?
 

Quagmire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, SoJy
TPS facebook sivulla seuraavaa: "Valmennusvastuun TPS-Tappara ottelussa kantaa Riku-Petteri Lehtonen. Leime vapautettu tehtävästään."
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
No jo oli aikakin perkele, kantaako R-P vastuun loppukauden? Ei ole tähän mielestäni valmis.

Pitäisikö tähän nyt laittaa "kiitos Heikki Leime"?
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Todella mielenkiintoista nähdä saako TPS tästä hengen päälle seuraavaan peliin vai onko kuviot vain niin sekaisin että valmentajan vaihto ei auta mitään.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Leimeen haastattelu on katsottavissa jo nyt kokonaisuudessaan MTV3:n urheilusivuilla. Aika lunkisti tuntuu Unski ottavan. Sinänsä ei mitään uutta, loukkaantumisiin, toipilaspelaajiin ja huonoon tuuriin viitataan edelleen...

Koskakohanko tuo tulosruudun juttu mahdettiin tehdä? Hyvä ottaa lunkisti ja luulla, että on vielä johdon tuki, Tainnut olla johtokunnan palaveri tänään ja enemmistö päättänyt, että nyt lähtee koutsi vaihtoon! Lehtonen on aika kokematon, mutta uskon että pelaajat on ehkä vapautuneita Leimeen lähdöstä ja pelaavat huomenna Lehtoselle voiton!
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Leime sit lähti, R-P korvaa ainakin toistaiseksi, mikähän on toistaiseksi, viikon kaks vai loppukausi. No jospa tää nyt sit herättäis pelaajat.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Noniin. Löytyihän ne munat jostain. Tosin voidaan kai sanoa, että miksi helvetissä piti odottaa näin pitkään? Ja toivottavasti tuo RPL on vaan väliaikaisratkaisu.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Koskakohanko tuo tulosruudun juttu mahdettiin tehdä? Hyvä ottaa lunkisti ja luulla, että on vielä johdon tuki, Tainnut olla johtokunnan palaveri tänään ja enemmistö päättänyt, että nyt lähtee koutsi vaihtoon!

Haastattelussa mainittiin, että on keskiviikko ja eletään puolta päivää. Tepsi ilmoitti asiasta klo 22, niillä on Maikkarilla kiire leikata uusi insertti Tulosruutuun...

Kiitos Unski panoksesta ja yrityksestä, toivottavasti tää lähtee tästä oikeaan suuntaan.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Mulle kelpaa loppukaudeksi jos peli tästä muuttuu.

Saa kyllä paljon tapahtua, että peli tuosta merkittävästi muuttuu. No, ehkä tämä kausi on taas sitä kuuluisaa välimallia, jonka jälkeen heijataan Bergit yms helvettiin ja katsotaan uusiksi pelaajilla, joita jääkiekko kiinnostaa.

No, huomenna on loppukauden ensimmäinen päivä.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Tulosurheilua on

Ja kun tulos ei kovin kaksinen ollut, niin joku toinen sitten yrittämään.
Kun nyt saisi selkeämmän ja suoraviivaisemman pelitavan aikaiseksi, niin sillä potkisi jo hiukan pitemmälle.

Henk.koht aika sama kuka sinne tulee, sillä potkuista ei nyt jaksa suuria riemunkiljahduksia revittää. Pelaajat ovat kuitenkin edelleen samat eli toivottavasti heräävät hekin tähän päivään ja tilanteeseen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Tästä sitten turkulaiset paremmalla onnella kohti uusia haasteita. Aika synkeä rekordi jäi Heikille.

Toisaalla veikkaisin ikään kuin isojen kertoimien siivittämänä että Baxter olisi potkittu pihalle ennen Leimettä, mutta eipä hessumeininki jättänyt paljoa vaihtoehtoja Palloseuralle. Aika pitkään jaksoitte katsella touhua, mutta eipä voi myöskään sanoa, etteikö olisi annettu Leimelle edes mahdollisuutta. Ei voi oikein syyttää mestaruuskrapulaakaan.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Kylläpä oli vapauttavaa lukea tuo Jatkoajan uutinen! Vihdoin! Ei tämä voi huonomminkaan mennä Lehtosen kanssa.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vallitsevassa tilanteessa ainoa oikea ratkaisu.

Toivottavasti kuitenkin Leimeelle löytyy vielä töitä joskus jostain.

Ei tämä tarpominen pelkästään yhden miehen vika kuitenkaan ole, mutta päävalmentaja on orkesterin toimivuudesta vastuussa ja tulos tämän orkesterin valmentajana on nyt nähty.

Huomisesta pelistä voinee odottaa aivan mitä tahansa tämän jälkeen...

Seuraavaksi kyllä antaisin RPL:lle muutaman pelin aikaa näyttää että kääntyykö kurssi mihinkään, ennen mitään paniikinomaista uuden koutsin hankintaa...

Käydäänköhän tässä nyt kuitenkin kulissesissa jotain vääntöä myös Tamin kanssa, vai miksi tuo linssilude aurinkokuningasitsensä oli tuohon tulosruutuun saanut tungettua.. No aika näyttää.. Ehkö jo alkuviikosta ollaan viisaampia...
 
Viimeksi muokattu:

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Onneksi olkoon! Jokohan alkaa TPS nousemaan?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos Unski panoksesta ja yrityksestä, toivottavasti tää lähtee tästä oikeaan suuntaan.

Joku raja kiittelemiseenkin. Täysin kädetön valmentaja, jota ei olisi koskaan edes päästää Tepsin valmentajaksi.

TPS-johto voi kyllä vetää vitun päähänsä. Ensin valitaan täysin kädetön valmentaja sitten vetkutetaan valmentajan vaihtoa niin kauan, että ainoa tavoite on liigakarsintojen välttäminen. Noh, toivottavasti TPS-johto ei nyt tee enää sitä virhettä, että alkaisi maksamaan jollekin uudelle valmentajalle kauheita summia liigapaikan säilyttämisestä. Kyllä se onnnistuu R-P:ltäkin, jos R-P on hiukankaan pitänyt korviaan ja silmiään auki Suikkasen aikana.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joo-o kiitoksia Leimeelle käynnistä. Harmi ettei natsannut Tepsissä mutta toivottavasti ura jatkuu paremmalla onnella jossain muualla.
 
Noni. Mitä tuntemattomimmat ja oudoimmat nimimerkit ovat satojen viestien ajan sitä tahtoneet, ja nyt sen saivat.

Helpoin uhraus ja yksiuloitteisin ratkaisu on nyt tehty. Harmittaa Unskin puolesta, ei edelleenkään ole mun mielestä valmentajan vika että pelaajat perseilee ja tuhlailee, toivottavasti saa uusia hommia muualta.

Ketjun otsikoksi voisi vaihtaa "Kenestä Unskin korvaaja?" ettei tarvitse uutta tehdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös