Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Leijonat Inside Documentary

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana low prospect, 23.08.2016 klo 18.35.

 1. Kiekura Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja Ducks
  Lainaus:
  Jep ehdottomasti parasta. Toivottavasti näitä dekkareita nähdään jatkossa lisää, esimerkiksi olympialaisten aikaan
   
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Todella hyvä jakso kyllä!
  Kun tästä sarjasta tuli infoa, niin vähän epäilin että jaksoista tulee sellaisia, joissa käydään vaan pelit läpi ja tyyliin haastatellaan pelaajia, että mitä on kesällä tehty sun muuta pintapuolista raapaisua, mutta mitä vielä.
  Kamerat pukkarissa ja vaihtopenkillä ja kuulee mitä siellä puhutaan. Hyvä hyvä ja tosi mielenkiintoisia juttuja tulee.
   
 3. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Pakko myös kompata vaikka tuntui, että siellä on vähän reippaammin sensuroitu kuin HBO:n vastaavassa. Kirosanat loistivat poissaolollaan ja pelaajiltakaan kauheasti saatu juttua erätauoilla.
   
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Oli kyllä laatusettiä. Eniten pisti naurattamaan myös tuo kuin Late painotti hyviä erän alkuja Ruotsi sitten dominoi niitä täysin. Etenkin toka erä ja jatkoaika olivat ihan hirvittäviä ja niitä ennen piti kovimmat palopuheet. Yhtään ei tuntunut viesti menevän perille, mutta silti voitto. On se valmentajan touhu melkoista.
   
 5. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  Pidetään kuitenkin dokkareina, ettei liian jännäksi mene. Heh heh. Mutta juu, tykkäsin itsekin uusimmasta jaksosta erityisesti. Eka oli pohjustavana hiukan ohut, muutoin on ollut hyvää meininkiä ja varsinkin mikit pelissä ja kamerat pukkarissa olivat oikein jees. Itselleni hiukan yllättäen Jokinen oli ainakin tuossa harkkapelissä sekä kentällä, vaihdossa että kopissa paljon äänessä. Toki voi johtua mikeistäkin, mutta paljon se siellä huuteli kuitenkin.
   
 6. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Oli kyl herkkua nelosjakso, kannatti odottaa!
   
 7. Drewiske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans & Kekäläisen CBJ
  Kyllä muuten näkee tuosta kolmosjaksosta n. 18 minuutin kohdalla eron AHL-pakin ja NHL ykkösparin miehen välillä. Ristolainen täyttä rautaa ja Pokka näyttää pullukalta. Ei ilmeisesti ole treeni hirveästi maistunut.
   
 8. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ei se aina treeneistä ole kiinni. Sanoisin, että treenin laadusta paremminkin. Kyllä Pokkakin treenaa kovasti. Toisaalta osalla on kyllä kasvojen muotokin sen kaltainen, että näyttää lihavammalta, vaikkei välttämättä painona liikaa olisikaan.

  Mitä tuohon dokkarisarjaan tulee, niin aivan mahtavaa!! Nousee kunnioitus yhden levelin entisestään, kun näkee miten hemmetin kovaa rääkkiä pelaajilla on. Ei tee ton jälkeen mieli ainakaan kauheasti suolata heikommista tuloksista. Kaikkensa ne tekee voittaakseen, aivan varmasti.Aina ei vaan onnikaan ole läsnä.
   
 9. Sempervigilans Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  On kyllä ollit todella positiivinen yllätys tämä sarja!
   
 10. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Parasta oli kun Donskoi tohkeissaan kertoo 993:n rassauksesta. Ihan kuin kuka tahansa harrastaja.
   
 11. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Hyvä jakso oli kyllä. Yllätys oli sekin, että Marjamäki huutaa pelin aikana noin paljon. Piirtynyt kuva pelin aikana, että aika rauhallisen oloinen jätkä muutoin aitiossa. Vai onko tuo poikkeavaa verrattuna esimerkiksi Kärppä-aikoihin?
   
 12. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Viides jakso muuten löytyy jo YLE Areenasta, Viaplaysta ei.
   
 13. Noitarumpu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Sitä tuossa mietin ja tuli mieleen, että ajattelikohan Tami samaa eri lausein, kun puhui ylivalmentamisesta. Katselin näet sitä teoriapaperien muistiinpanomäärää ja funtsin, että oliko kaikki kuitenkaan tarpeen. Kuivahko luentotapainen ei välttämättä ole paras tapa. Porukka tietää kyllä homman muutenkin ja pitäisi saada paremminkin sellainen rento ja hyvä fiilis. Nyt oli tyypillinen luentoilmeinen, vakava opiskelusessio mun silmissä.

  Ymmärrän toki Laten keltanokkaisuuden ja sitä myöten tarpeen olla uskottava valmentaja. Luonteeltaan myös erittäin tarkka Marjamäki voisi ottaa vähän rennommin. Tuntuu, että ekat isommat kisat jännitti nuorta valmentajaamme ehkä enemmänkin kuin pitäisi ja varmisteli teoriaa teorian perään, eli katson sen siksi ylivalmentamiseksi.

  Mainio dokkarisarja itsessään. Mielelläänhän näitä katselee.
   
 14. godspeed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves alkoi kiinnostamaan
  Minulla meni totaalisesti maku katsoa tätä enempää kaiken konttaamisen takia.
   
 15. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Dokumenttia tehty isosti Ameriikan tyyliin ja sitten tällainen sukellus itse peleissä, en minäkään varmaa enää katso vaikka jaksoa tulisikin.
   
 16. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  On kyllä hyvä dokumentti, yllätti positiivisesti.

  Yllätti myös tuo valmistautumisprosessi, tai erityisesti noiden ex-pelaajien iso rooli joukkueen kokoamisessa. Marjamäeltä sinänsä fiksua kuunnella eri mielipiteitä, mutta välillä näytti siltä että siellä oli puoli tusinaa enemmän tai vähemmän tasa-arvoista ihmistä vaikuttamassa pelaajavalintoihin ja jopa pelitaktisiin asioihin. Väkisinkin tulee mieleen, että lähdettiinkö tekemään vähän liiankin monimutkaista sotasuunnitelmaa tähän turnaukseen? Tosin minulla ei ole tuon kummallisempaa käsitystä ammattivalmentajan jokapäiväisestä työstä, ehkä se on noin yksityiskohtaista hiomista kaikkialla. Joka tapauksessa, on se karua kun hirveän yksityiskohtaisen ja perusteellisen valmistautumisen jälkeen tuloksena on surkea avauspeli Pohjois-Amerikkaa vastaan ja nollille jääminen Ruotsia vastaan - ja turnaus ohi saman tien.

  Kesätreenien seuraaminen oli myös mielenkiintoista. Siinä olisi ihan oman dokumenttisarjan paikka, jossa ääneen pääsisivät myös fysiikkavalmentajat eri koulukunnista ym. Melkoista rääkkiä oli meno.
   
 17. Lämpö Jäsen

  Loppuks tää sarja jaksoon ennen World Cuppia? Onko tulossa jaksoja näistä itse turnauksen räpellyksistä? Vai onko ne jo tullut ja oon epähuomiossa poistanut tallenteista :D
   
 18. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Yksi jakso pitäisi vielä tulla. Totisesti toivon, että se sijoittuu Ruotsia vastaan käydyn pelin jälkimaininkeihin ja siitä eteenpäin aina Venäjä -tappioon asti.
   
 19. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  5. jaksossa käytiin läpi aikaväli ensimmäisen Ruotsi-harjoitusottelun jälkimainingeista USA-harjoituspelin tappioon asti. Viimeinen jakso taitaa olla melkoista selkäsaunaa.
   
 20. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nostetaas hieman sillä ainakin Viaplayihin on ilmestynyt 6. jakso.

  EDIT: Nyt kun tuli itse jaksokin katsottua niin täytyy kyllä sanoa, että Marjamäellä on erittäin hyvä visio siitä missä ollaan jäljessä ja mitä tulee tehdä sen eteen, että Suomi voisi joskus päättää arvokisansa siihen kultaiseen mitaliin muuallakin kuin MM-kisoissa.

  Vaikka kuinka saattoi olla paikoitellen käsikirjoitettua dialogia niin pidin silti perkeleesti, että tämmöisiä dokumentteja tehdään jossa katsojakin pääsee edes jossain määrin aistimaan sitä mitä kopissa tai pelaajien päässä liikkuu pelin sisällä.

  Näitä todellakin lisää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016 klo 23.42
 21. MegaForce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
  Itselläni tuli vaan dokumenteista mieleen, että Marjamäki yliananalysoi- sekä valmensi joukkueen. Varmasti halusi näyttää että on keltanokkana hyvä valmentaja, mutta mielestäni tähän turnaukseen olisi jokin kokeneempi valmentaja kaivattu.
   
 22. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Miettimättä esityksiä Word cupissa, voi ajatella, että kuinka idiooteilta valmennus-/johtoporukka nyt näyttäisi, jos Patrik Lainette ei olisi valittu mukaan turnaukseen.
   
 23. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Totta.

  Tuli katseltua dokkarisarja vasta nyt tässä duunipäivän ohessa ja olihan tuo laatua, vaikka osaltaan tuli avattua WC-haavoja. Ainoa ärsyttävä asia oli se kertoja, joka tuntuu nykyään vetävän kaikissa sarjoissa kerronnat.

  Yllättävän paljon Marjamäeltä tuli tosiaan ohjeita pelin aikana kentälle, mikä saattaa ajoittain sekoittaakin pelaajien pakkaa. Ei paljoa jätetä pelaajien reagoinnille tilaa, kun penkiltä tulee huutoa, mitä pitää tehdä. Tai sitten dokkari oli leikattu täyteen huutoa, ja antoi siitä epätodellisen kuvan.

  Anyway, iso peukku tekijöille!