Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Leijonat Inside Documentary

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana low prospect, 23.08.2016 klo 18.35.

 1. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Minä ainakin olen maksanut tästä, sillä Yle osti oikeudet näyttää nämä.
   
 2. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
 3. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Tänään piti tulla kolmas jakso Viaplayhyn? Eipä näy vielä. Olisiko jollain tallessa ne kaikkien jaksojen lähetysajat? Ihmeen epäsäännöllisesti tuntuisi tulevan jaksoja eetteriin.
   
 4. Kiprusoff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Piti piti, vaan eipä tullut. Twitteristä luin jostain, että joidenkin vastoinkäymisten takia tuleekin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen huomenna (tai siis tänään keskiviikkona).

  edit:

  Jakso 3 - ensiesitys 6.9.

  Jakso 4 - ensiesitys 17.9.

  Jakso 5 - ensiesitys 20.9.

  Jakso 6 - ensiesitys 16.10.
   
 5. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Hyvä jakso oli kyllä. Koivun fillarointia katsellessa tuli jo hiki ihan sohvalla ollessakin.

  Mukavaa myös, että kuten nimestä "inside" voi päätellä, niin ollaan oikeasti sisällä eikä anneta sellaista pintapuolista kaikki on hyvin ja kaikilla on kivaa fiilistä vaan johtoryhmän keskusteluista kuulee myös negatiivisempia asioita pelaajista.
  Eikä tuo ihme ole, että Suomen maajoukkue on aina niin pirun yhtenäinen ja pelaa toisilleen, kun tuossakin laitettiin pelaajat tekemään ryhmätöitä kuin koulussa konsanaan ja sitten lähdettiin yhdessä saunomaan.
   
 6. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Ei ainakaan mulla näy viel kolmososa, sais jo tulla.
   
 7. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Hieman aihetta sivuten, mutta minulta on jäänyt aiemmat osat välistä, enkä ehdi katsoa Suomen huomista peliä livenä. Kuinka pitkään dokumentin jaksoja ja urheilulähetyksiä pystyy katsomaan Viaplaylla jälkikäteen?
   
 8. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Lainaus:
  Luulisi, että sen vuorokauden ainakin kun nuo varsinaiset pelitkin tulee yöllä. Nuo kaks ekaa jaksoa on vieläkin tuolla, eli varmaan turnauksen loppuun asti.
   
 9. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  48 tuntia urheilulähetykset on nykyään katsottavissa Viaplayssa. Noista dokumenteista vaikea sanoa mitään tarkkaa aikaa, mutta tuskin moneen kuukauteen vielä poistuvat. Ainakin viime talvisia Road to The Winter Classic -jaksoja pystyy edelleen katsomaan ja löytyy sieltä jotain parin vuoden takaisia Pelipäivä -studioitakin.
   
 10. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  On kyllä mielyttävää katseltavaa. Apinoitu tietysti ameriikoista tämä formaatti, mutta mitä väliä? Ihan hyvin ollaan saatu kuulla sisältäpäin asioita, vaikka toki paikoitellen tulee näissä keskusteluosioissa itsestäänselvyyksiä, niin se on ihan normaalia. Olisihan se perseestä, jos vuosikymmenien intohimoisen kiekon ja etenkin leijonakiekon seuraamisen jälkeen tulisi yhdessä dokumentissa hirvittävästi maata mullistavia asioita.

  Mukavaa, että ovat (viasat ja miksi ei YLE myös) tällaisen dokumentin tehneet ja huomioineet tällä tavoin maksavat asiakkaansa. Seuraavaa jaksoa odotellessa.
   
 11. Skoger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko 3. jakso nähtävissä missään?
   
 12. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:

  Ainakaan Viaplayssa ei ollut äsken, tuleekohan tänään ollenkaan...
   
 13. Tiedote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Wild
  Mitähän helvettiä, ei vieläkään jaksoa Viaplayssa? :D
  Ilmeisesti tullut kuitenkin Viasatin kanavilta tänään, porukan kommentoinnista päätellen?
   
 14. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Lainaus:
  Mä soitin eilen Viaplaylle ja olivat hukassa kuin käet. Sanoivat että tulee ihan pian... No ei ole näkynyt.
   
 15. koukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Miten voi hukata jonkun dokumenttijakson diginykyaikana? Vai onko noita jaksoja edes kahta enempää, rupeaa kohta epäilyttämään sekin...
   
 16. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Ei näy ei. On tää nyt uskomatonta. Toi Viaplayn World Cup -sivukin on ihan perseestä, koko ajan tarjoaa "tilaa paketti" vaikka olen kirjautunut sisään. Luulis että osaisivat rajata nuo mainokset pois tilaajilta. Toki löytyy urheiludokumenttien alta suoraan mutta miksi tehdä tilaajille joku mainossivu..
   
 17. rosba70150 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikan Boltsi, Philly
  Vihdoinkin uusin jakso Viaplayssä.
   
 18. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Hyviä ovat olleet nämä kaksi viimeisintä jaksoa. Eka oli vähän pintaraapaisu, ihan ymmärrettävästikin, mutta näissä kahdessa viimeisimmässä, on päästy vähän enemmän kulisseihin. Lyhyt jaksojen kestoaika tekee sen, että edelleen mennään vähän laukalla, mutta mielenkiintoisia juttuja siellä kuitenkin on seassa ketjukoostumuksista ja varsinkin noiden ex-pelaajien kommentit eri nykypelaajista kiinnostaa.
   
 19. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Sain vihdoinkin tähänastiset jaksot katsottua. Ensimmäinen jakso tosiaan oli aika pintaraapaisua. Ihan ok, mutta jäi aika perinteiseksi ja kliseiseksi dokumenttijaksoksi. Toinen ja kolmas jakso olivat sitten huomattavasti parempia. Oli hienoa kuulla, millä perusteella 7 viimeistä pelaajaa valittiin joukkueeseen, ja Marjamäen "Otetaanko me joukkueellinen topitunnollisia mitä me tiedetään, vai otetaanko me pieni tommonen joka voi tuoda meille just sen ratkaisevan osaamisen, ja pikkasen että koutsitkin ja kaikki ollaan välillä varpaillaan, ei tiedetä mitä tulee... joskus tuntuu että yksi semmoinenkin, jos meinataan jotain voittaa tai pärjätä" -kommentti nosti valmentajan osakkeita silmissäni. Nyt meillä on valmentaja, joka osaa ottaa riskejä eikä aina pyri aravirtamaisiin äärimmäisen tuttuihin ja turvallisiin ratkaisuihin. Lopputekstien kuittailu Sakua kohtaan pisti hymyn huulille.

  Kolmannessa jaksossa tykkäsin siitä, että kahdenkeskisissä haastatteluissa näytettiin suoraa ja kaunistelematonta puhetta Marjamäen ja kahden kesken tavattavien pelaajien välillä. Hyvänä esimerkkinä vaikka se, kun Late oli jo pääsemässä Teuvon ihon alle toteamalla, että edellisellä kaudella kaikki ei mennyt putkeen, taso ei välttämättä riitä ja luvassa voi olla paikka 13. hyökkääjänä. Hauskana sivuhuomiona Leksaa ei ole näytetty kertaakaan treenaavan tosissaan, vaan aina on ollut jotain hauskanpitoa pilke silmäkulmassa.
   
 20. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  Koskahan se uus jakso taas tulee?
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kolmosjaksossa oli taas lisäpuhetta noista kentällisistä. Nyt ajankohta ei ollut enää huhtikuu vaan heinäkuussa juhannuksen jälkeistä aikaa.

  Marjamäki jaksoi puhua Lehterästä edelleen Barkovin laiturina. Saa nähdä onko harkkapelit vedetty mentaliteetilla että "todista teoriani vääräksi" ja Laine testataan Barkovin kanssa viimeiseen asti. Mike Babcock on usein tällaista logiikkaa harrastanut Detroitissa ja Marjamäki on myös pariin kertaan Babcockia siteerannut. Myös nelosketjusta oli puhetta muodossa Korpedo-Haula-Aho. Ja samaan syssyyn Marjamäki kertoi haluavansa neljä pelaavaa kenttää.

  Eli onko sitten harkkapelit kuitenkin uhrattu pienille kokeiluille ja oikeat pelit aloitetaan teoriassa parhaiksi mietityillä ketjuilla, jos nämä kokeiluketjut ei toimi? Vaikka kuinka on puhuttu että ketjut lyödään lukkoon jo alusta lähtien. Nythän niitä jo muuteltiin. Granlund-Koivu-Donskoi myös mainittiin dokkarissa yhtenä ketjuna, ja sehän on toiminut nyt hyvin.

  Hauska nähdä onko turnauksen alkaessa (nyt Barkovin ja Filppulan laitureiden ongelmien takia) käytössä sitten ne erilaiset, dokkarissa mainitut kentälliset? Eli nämä:

  Granlund - Koivu - Donskoi (minulle tämä on se aito ykköskenttä)
  Jokinen - Barkov - Lehterä (tästä Late tuntui olevan hyvin tosissaan ja itsekin haluaisin tämän nähdä)
  Laine - Filppula - Komarov
  Korpedo - Haula - Aho

  Eli Aho olisikin lopullisissa tuossa nelosessa (kuten kesäsuunnitelma oli) tuoden siihen lisää käsiä ja luovuutta. Leksa taasen nousee kolmoseen ja ketjuun saadaan loistava roolijako. Jos Laine edelleen on vaikeuksissa, Teräväisen voi nostaa tuohon takaisin.
   
 22. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Tosi hyvännäköset ketjut!!! Tuo kolmosen roolitus sopisi mahtavasi. Filppulalla tuntui olevan päällä melkoinen syöttömoodi, eikä vetoja ainakaan liikaa lähtenyt. Filppula näytti olevan iskussa jalka liikkui ja syötöt oli teräviä.
   
 23. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Wild, Leijonat
  On kyllä turhaa maksaa tällaisesta skeidasta. Torstai eikä lähetystä tule, vaikka joka tiistai? luvattiin.
   
 24. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  En tiedä mitä on luvattu ja missä, mutta kyllä minulle on ollut aika selvää, että seuraava jakso esitetään lauantaina. Lauantain jaksossa käydään läpi ensimmäistä harjoitusottelua, joten varmasti menee hetki aikaa koostaa palasista sopivia kohtia dokumenttiin.

  Täällä nähtävissä ensiesitysten ajat ja mitä jaksot pitävät sisällään.
   
 25. low prospect Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, support KooKoo & Jokerit
  Neljäs jakso oli huippukamaa. Helvetin hienoa nähdä, miten koutsataan, mitä pelin aikana pelaajat juttelee ym.