Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

  • 386 012
  • 2 227

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin jos nyt UTJ.nä olisi Kurri/ Vuorisen sijaan nuori Kekäläinen uusi goutsi olisi Toni Söderholm, mutta kun valinnan tekee Yari ja Yanne niin se on Jukka Jalonen.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos taas mennään ihan fantasia-tasolla, niin kun tuolta P-A:n suunnalta on siirtynyt sarjaan näitä männä aikojen tunnettuja valmentajia, niin tuon @Sämppäri heittämän Hartleyn lisäksi siellä olisi aikaisemminkin hassuteltu/fantasioitu Keenan tekemättä mitään tällä hetkellä ja Babcock yliopistovalmentajana. Toden näköisempää, että nimi ja tausta ei kuitenkaan tätä tasoa ole. Varsinkaan kun herroilla on niin sanotusti luonnepuolen taustaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Harjavallan keisarit päättävät että ruoriin astuu Don Cherry. Sopii tuo suorasukainen tyyli Venäläisille ja Jokereiden pukukopissa ei ole kivaa enää kenelläkään.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Sieltä tulee Nokka ykköskäskijäksi, Janne Pesonen mentaalivalmentajaksi ja Raipe palaa apukoutsiksi. Tuomo Ruudullekin voisi keksiä jonkin kivan roolin. Tuskin hävittäisiin peliäkään näillä herroilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös