massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaikki tarpeellinen täällä on sanottu. Marjamäki on peura on ajovaloissa. Kurrin holy trio: Marja,Konna,Niemi esitti taas parastaan tänään. Mutta onhan se hei hankalaa ja ikävää puolen miljoonan palkalla nyt sunnuntaiaamuna pelata jääkiekkoa. Lentomatka takana ja kaikkee. Ja nyt hei otetaan opiksi, vedetään happea, harjoitellaan laadukkaasti ja. Mitä sitten? Jep. Sama uudestaan.

Kurri ilmainen vihje. Pysy hpj:n roolissa. Heitä valmennus ja Vuorinen helvettiin. Tilalle ammattilaiset ja jotain toivoa voi ollakin.
 
Tää jengi on tässä!

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"-Olimme tuloksessa kiinni, kunnes peli ratkesi siihen Stretsin saamaan kyseenalaiseen jäähyyn. Heikot hetket on peleissä aina kestettävä ja nyt emme kestäneet. Joka tapauksessa suorituksemme jätti paljon parantamisen varaa niin pelaajilla kuin valmentajilla, päävalmentaja Lauri Marjamäki harmitteli.
-Tiedettiin, että lähtökohdat ovat tosi haastavat, kun aamuyhdeksältä pelataan ja paljon on reissattu. Esitys oli tänään kauttaaltaan aika heikko. Ei monta syöttöä saatu perille ja sitä kautta pelistä tuli vaikea, hän mietti."

Late vaihda jo kasettia. Eikä voi mennä tuon kellonajan taakse on siellä aikaisemmillakin kausilla käyty. Peli on yhtä paskaa Ilmalassa klo 18:30-21
Missä helvetin tuloksessa? Peli oli tuossa vaiheessa 1-1 ja tekeminen kentällä pelkkää paskaa. Vai oliko tavoitteena hakea se kunniakas yksi piste varsinaisen peliajan tasapelillä?

(boldaus oma)
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Matza187 kyllä tätä lausuntoa itsekin hiukan ihmettelen. Peli on niin täyttä kuraa ja tilanne oli 1-1 idän mikkihiirtä vastaan. Rakenteelliset ja asenteelliset ongelmat joukkueessa on sitä luokkaa että ei tässä pitäisi olla Jarilla montaa vaihtoehtoa. Eli ensi viikolla tulee joku uusi, JV:n - tuon aikamme mattivirmasen skauttaama, laitahyökkääjä sisään.
 
Tää jengi on tässä!
Peli Suomen aikaa ysiltä. Marjamäki ois voinu ladata tiimin niin, että hakataan kolme ekaan erään ja sumputetaan Amur pihalle pelistä loput 40min, ja lähetään voiton kanssa takaisin länteen, mutta ei...
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Himamatseissa voidaan laittaa pahvinen Late tonnin seteli ilmeineen penkin taakse, ei se tästä juuri huonommaksi voi enää muuttua.
Kohta on kolme kuukautta menty tätä kautta, eikä joukkueella ole edelleenkään mitään pelisysteemiä. Ainut mikää näkyy kauas on valmennuksen apaattisuus, heittäkää vaikka se fläppitaulu jäälle tai jotain, nyt tuo hemmetin flegmaattisuus on saatu tartutettua myös pelaajiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: gcz_

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Iso ongelma on se, että Marjamäki ei uskalla penkittää ns. ykköskorin heppoja, jotka ovat joko keskenkuntoisia, eivät syystä tai toisesta halua laittaa kroppaa likoon, peli ei vaan nappaa ja/tai pelitavan suorittaminen ei kiinnosta. Näyttäisi siltä, että valta kopissa on jollain tai joillakin muilla kuin Marjamäellä. Rosterista löytyisi jätkiä joille pelaaminen maistuisi, mutta peluuttamalla heitä Marjamäen pahin painajainen kävisi toteen. Konna & Co. saattaisi katsoa pahasti.

Pelin rakenteessa on perustavaa laatua oleva ongelma jos Jokerit on koko KHL:n vähiten ampuva joukkue.
 
Viimeksi muokattu:
Noin!

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Himamatseissa voidaan laittaa pahvinen Late tonnin seteli ilmeineen penkin taakse, ei se tästä juuri huonommaksi voi enää muuttua.
Kohta on kolme kuukautta menty tätä kautta, eikä joukkueella ole edelleenkään mitään pelisysteemiä. Ainut mikää näkyy kauas on valmennuksen apaattisuus, heittäkää vaikka se fläppitaulu jäälle tai jotain, nyt tuo hemmetin flegmaattisuus on saatu tartutettua myös pelaajiin.
Onhan sitä aiemminkin nähty kaiken maailman pahvi-Ahoja, pahvi-Puljuja ja pahvi-Laineita Hartwallilla, niin mikä ettei pahvi-Latekin onnistuisi. Ja nimenomaan kädet puuskassa tonnin seteli -ilme kasvoillaan.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, The Sir Token Fläppitaulu
Mä olen jo hyväksynyt että tämä kausi mennään Laten johdolla kadotukseen. Ensi kaudella onkin sitten oltava uusi valmennustiimi penkin takana. Hinnasta viis, Marjamäki ja KHL-Jokerit ei vain ole toimiva kombo, kuten on nyt puolitoista kautta saatu todistaa. Samalla saadaan räjäytettyä tuo ikääntynyt ja mukavoitunut pelaajarunko tuusan paskaksi.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Kaksi viimeistä erää oli niin synkkää tekemistä. Pelissä ei toimi mikään. Ei sitten vittu mikään. Ajoitukset ja syötöt aivan vituillaan. Jokainen kaksinkamppailu siis Jokainen hävitään. Missä on intohimo? Hyökkäykset päätyvät kulmiin ja maalille ei mene kukaan muu kuin Joensuu. Ylivoimassa ainoa variaatio tuntuu olevan Lehtosen veto viivasta. Niin helvetin hidasta on sekin. Jotenkin tässä on yrittänyt pysyä positiivisena, mutta ihan oikeasti tällä kaudella ollaan pelattu tasan yksi hyvä peli Moskovassa ja ehkä jokunen muu ok-peli. Vaikea tässä on nähdä mitään muuta kun 4-0 turpiin Cskalta ekalla rundille poffeissa. Hyvä jos sinne edes päästään.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En lähtisi liikaa huutelemaan, ellei sinulla sitten ole omakohtaisia kokemuksia aikaeroista ja huippu-urheilusta, ja olet pelannut loistavasti kaikilla maapallon aikavyöhykkeillä kaikkina kellonaikoina.

Kyllä siitä kotijoukkue etua saa. Onko iso vai pieni, se on toinen juttu.
Ei ole kokemusta, enkä tarvi sitä. Tarkotin että onko peli sun mielestä ollut erilaista aikaerorasituksen myötä tai ilman sitä? Kotijoukkue saa yleensä edun jo siitä et se on sitä.
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Tuo että ollaan oltu tuloksessa kiinni jossain vaiheessa ottelua on nerokas tokaisu. Yleensä ottelut alkavat tasatilanteesta, eli Jokerit on tuloksessa kiinni jokaisessa ottelussa! Minusta ottelu näytti siltä että Jokerit oleskeli laiskanpulleasti kentällä sen pari tuntia mitä paikalla on pakko olla ja että vastustaja teki tarvittavat maalit kunhan pikkaisen nosti tempoa ja tahtotilaa. Pelin rakenne aivan olematonta, tahtotila alta nollan ja erikoistilanteet silkkaa paskaa. Mutta hei, tuloksessa oltiin kiinni ja kaaduttiin yhteen kyseenalaiseen jäähyyn!

Mitä aikaeroon tulee niin varmasti se vaikuttaa. Mutta sen takia joukkueella pitäisi olla selkäytimessä varma pelisysteemi, joka toimii riippumatta ajasta ja paikasta. Ja luulisi, että vanhimmat ja paskimmat alisuorittajat huilaavat, eivätkä hyvin luistelevat nuoret, jotka ovat esiintyneet hyvin.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
@Aake näpytteli aika pitkälti saman viestin mitä olin alkamassa itsekin rustailemaan.

Menee ihan komiikan puolelle nämä kellonajoista höpisemiset - siellähän se on ollut kesästä 2013 saakka Jokereiden officen tiedossa että idän liigassa pelataan välillä aamustakin. Samat joukkueet tulevat myös länteen rundille ja pelaavat ne pelit ties mihin kellonaikaan omassa ajassaan. Jos Marjamäen Jokerit pelaa TsSKA:a vastaan yhdeksän erän ottelun pudotuspeleissä ja häviää sen, onko häviön syy yöllä vai aamulla pelaamisessa?

Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, Jokerit pelaa hyvän ottelun Traktoria vastaan ja hetken sitä taas uskoo, että Lauri ja tämä joukkue vielä näyttää epäilijöilleen. Sitten pelataan 3-4 melko onnetonta peliä, kunnes tulee jonkinlainen kasvojenpesu taas. Siltä tämä kausi ainakin tähän asti on tuntunut.

Tuolla joukkueessa on kuitenkin kundeja, joilla tuntuu olevan sydän kohdallaan voittamisen ja yhteisen parhaan tuloksen tavoittelemisen suhteen. Tarkoitan kavereita kuten O'Neill, Lauridsen, Joensuu tai Regin. Ihmetyttää, ettei edellämainittujen asenteesta tunnu tarttuvan osaan edes ripaustakaan. Iso osa joukkueesta näyttää siltä, ettei voisi vähempää kiinnostaa päättyykö kausi runkosarjaan vai ei.

Joukkue luovuttaa aivan liian helposti kuten kävi tänäänkin. Valmennuksella on vastuunsa joukkueen lataamisesta, mutta kyllä luulisi joukkueessa olevan sen verran johtavia pelaajia, että alkukauden otteet hävettävät joukkuetta. Nyt se ei siltä näytä kun vain osa antaa oikeasti kaikkensa pelistä toiseen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Menee ihan komiikan puolelle nämä kellonajoista höpisemiset - siellähän se on ollut kesästä 2013 saakka Jokereiden officen tiedossa että idän liigassa pelataan välillä aamustakin. Samat joukkueet tulevat myös länteen rundille ja pelaavat ne pelit ties mihin kellonaikaan omassa ajassaan.
Ensi viikolla tiistaina vastassa on Amur. Timezoneconverter näyttäisi, että matsi alkaisi 2:30 heidän aikaansa. En halua vähätellä Jokerien haasteita pelata idässä, mutta sata kertaa sadasta aloittaisin ottelun ysiltä aamulla kuin pilkun aikoihin yöllä. Ei kumpikaan aika optimaalinen ole, mutta siinä missä ysiltä pitäisi jo kohtuullisen skarppina kellon puolesta olla, joku taklauksien väistely neljältä aamuyöstä tuo kolmannen erän sijasta mieleen snägärin.

Jatkossa jos/kun näitä kaukaisimpia pelejä vielä kalenterista löytyy, niin yhtenä vaihtoehtona näkisin rotaation. Joku kentällinen rivimiehiä Kiinaan viikoksi treenaamaan, parit kärkiäijät himaan "vammoja parantelemaan" ja enemmän peliaikaa vähemmän pelanneille. Nyt kun tuolla vedetään käytännössä ykkösmiehistöllä hyvin pitkälti samoilla peliajoilla kun muuallakin, niin käytännössä jo kuormittuneimmille pelaajille tuodaan lisää kuormitusta. Ei varmasti palvele sitä, kentällä olisi freesi Jokerit, eikä myöskään helpota paluuta lännemmäksi. Ei välttämättä olisi pitkässä juoksussa ollut nytkään huono, jos esimerkiksi Leinonen ja Nelli olisi jätetty himaan "pistämään pieniä vammoja kuntoon" kaukaisimpien pelien ajaksi, lennätetty tiistaiksi Siperiaan ja esimerksi Hirvonen, Halme, Räsänen ja Kivistö lähetetty Kiinaan jo maajoukkuetauon aikana totuttelemaan aikaeroon ja valmistautumaan isoon näytönpaikkaan.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Tää parhaiden sivuun laittaminen ei käy koska nyt kuset housussa pelataan Laten työpaikan puolesta. Olkoonkin että lopputulos ei välttämättä ole parempi. Perjantaina himassa Dynamo, sunnuntaina Loko. Molemmat ns. neljän pisteen pelejä. Molemmissa nähtäneen kaksi erää flegmaattista hiihtelyä ja sitten kolmannessa kun peli meni jo, otetaan joku näennäinen kiri. Ja Laten kommentit voidaan kopioida viimeisen vuoden ajalta melkein mistä pelistä vaan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen Jokerit, canes
Tällaiselle ainaiselle optimistillekin osuu kyllä silmään, miten innottoman oloinen Marjamäki esikuntineen tuolla penkin takana on.

Joukkuehan kykenee pelaamaan ihan kelvollista Marjukkakiekkoa ja varmaan Laten taktinen osaaminen riittäisi pelitavan kehittämiseenkin, mutta sehän edellyttäisi edes auttavaa otetta joukkueesta. Nyt sitä ei näy millään, siis yhtään millään tasolla.

Toki vastuu on aina myös pelaajilla, mutta nyt pelitavan toteutuksen onnistuminen, henkinen valmistautuminen ja reagointi pelin sisällä on täysin pelaajiston harteilla - näinhän se ei saisi olla. Aivan absurdi tilanne. Taaperrusta olisi paljon siedettävämpi katsoa, jos ulospäin näkyisi jotain halua korjata asioita ja valmennus antaisi edes jotenkin ymmärtää, että jokin ei nyt onnistu, mutta yritetään korjata ja kehittää ja kaikki uskotaan, että kyllä tämä tästä ja kova tsemppi on päällä.

Nyt mitään tuollaista signaalia ei tosiaan ainakaan ulospäin näy ja Marjamäellä ei näytä olevan mitään tarttumapintaa joukkueeseen peluuttamisen lisäksi.
Palataan siihen loistavaan TSKA-peliin. Silloin marja oli niin aktiivinen, että sen huomasi lähetykseen asti. (Minusta ainoa aktiivinen peli tällä kaudella.) Taisi olla potku-uhka päällä. Voitto siitä pelistä ja meno penkin takana sekä kentällä palautui entiseksi.

Rahasta on nuusaa, kun pitää leikellä kuluja kotimatsien tanssitytöistä. Late tulee vetämään pääkoutsin liksaa seuraavat kaksi vuotta. Mitkä on todennäköisyydet valmentajan vaihdolle? Niinpä, aika pienet.( Vinkki toimistolle: A:ssa on voittava valmentaja; on kustannustehokasta pistää Late A:han ja sieltä ukko edustuksen penkin taakse.)

Lätkä on itseluottamuspeli. Vaan mitä tekee itseluottamuksella, jos tahto puuttuu? Naamasta päätellen MArjamäli miettii ankeita kotiasioita ja murjottaa. Tietysti se heijastuu pelaajiin. Juokkuekemia on kummallinen juttu.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi kunpa pian tulisi se päivä, kun Marjamäki poistuisi Jokereiden valmennuksesta. Mitä nopeammin sitä parempi. Muuten tämä on yhtä kärsimysnäytelmää Marjamäen kanssa. Toki se siinä vissiin on hyvä asia, että pelaajatkin pääsevät aikaisin kevät talvella Rukalle laskettelemaan, kun muut vielä pelaavat, niin Jokereissa alkaa varhainen kesäloma.
 
Gonna Fly Now

AaWikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HPK
Kyseinen nimimerkki taitaa olla eräs vanha tuttu joka lopulta poistettiin lukuisten asiattomien viestien vuoksi. Miten lie saanut uuden mahdollisuuden..
Varmaan minua tällä tarkoitit @MR8 ? Sen voin sulle kertoa, etten ole ja lisäksi sen että yhtään asiatonta viestiä en kirjoittanut tähän viestiketjuun jossa vaadittiin Marjamäelle kenkää. Puolustin vain, ettei tuossa kohtaa olisi ollut järkevää kenkiä.
Piti jo aikasemmin tulla tänne kuittailee, että mitenkäs täällä on ”kenkijöiden” ja ”tilastoseuraajien” mielipiteet muuttuneet kun kausi ylittänyt puolivälin?
Joku taisi jotain vedonlyöntiäkin tämän kauden lopputulemasta ehdottaa? No nyt kieltämättä ollaan sellaisessa liidossa johon en uskonut itsekään.
Aavistelen vain, että tässä saattaa tulla pieni synkkä hetki vielä ennen poffeja ja toisaalta olisi hyvä jos tulisi tässä tammikuun puolella tai viimeistään helmikuun alkuun. (Tietenki toivon että ei tulisi, mutta joskus kadotettu tatsi vähän väärään hetkeen) Joukkue vaan osoittanut sen, että vaikeuksista kasvetaan isosti, niin ennen pleijareita tällainen kasvu vielä vahvemmaksi olisi lopullinen niitti sille, että tästä tulee paras KHL-kausi.

Nyt tulee tähän ketjuun monen ketjun kamaa, mut en jaksa ripotella sinne tänne kirjoitteluja.

Lapa pystyyn virheen merkiksi, kun alkukaudesta mollasin Reginiä ja olin valmis ottamaan tältä kapteenin natsat pois. Täs jengissä on nyt lähes jokainen nostanut tasoaan syksystä ihan älyttömästi ja se kyllä nyt näkyy tekemisessä tuolla kentällä. Ainoa mistä olen huolissani ja varmasti veli venäläinen myös tietää Jokereiden akilleen kantapään ja se on meidän kakkosveska. Aika moni täällä näyttää myös olevan tästä huolissaan mikäli meidän Jänis jostain kumman syystä loukkaantuu niin loppukaudesta tulee tässä kohtaa pannukakku. Mietin vaan ensimmäistä playoff vastustajaa, kun tällä vauhdilla se on paikoilta 6-8 ja näillä jengeillä ei ole muuta saumaa voittaa meitä kuin se, että Niemi on maalissa eli tässä kohtaa ajetaan meidän maalille sata lasissa sillä mentaliteetilla että Janis saa tällin ja pahimmassa tapauksessa loukkaantuu jotta Jokerit joutuu laittamaan Niemen maaliin.

Ps. Vieläkö täällä on henkilöitä jotka haluaa Marjamäen ulos jengistä?

-Hyvää alkanutta vuotta vaan kaikille tasapuolisesti!-
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ps. Vieläkö täällä on henkilöitä jotka haluaa Marjamäen ulos jengistä?
Jep! Viime kuukausien menestyminen ei ole minun mielipiteeseeni Latesta vaikuttanut. Hyvä tietysti, että jengi pärjää, mutta silti joku osa minusta epäilee että menestys olisi Laten ansiota.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jokerit ja sarjakärki Leeds ottivat kuokkaansa viime kierroksella. Kevät jo tulossa? Kyllä vielä saa vettä virrata Vantaassa ennen kuin luotan menestykseen pleijareissa.
 
Mies menee ja mies tulee ja mies vastaa itse kulkemisestansa.
- Koskela

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ps. Vieläkö täällä on henkilöitä jotka haluaa Marjamäen ulos jengistä?
Heikoista tuloksista syksyllä pelin osalta kirjoitin, että kenkää saisi antaa. Heikoista tuloksista keväällä kirjoitan, että kenkää saisi antaa. Viime kevään surkeat otteet jaksoin vielä ymmärtää odottaen, että Marjamäki korjaa kurssinsa syksystä alkaen. Ihan näin ei mennyt...

Eiköhän nämä mene muillakin peliesitysten mukaan ja jos tuleva kevät on samanlainen kuin viime kevät, monoa pikaisesti. Jos taas menestystä vihdoin Marjamäelle tulisi vuosien jälkeen ja seurana olisi Jokerit, olisin enemmän kuin onnellinen, kun vain Jokerit on kontekstissa.

[Jotta ei jäisi mahdollisuutta turhaan vääntämiseen ja olkiukkoiluun, 100 % kaipaan Jokereita Suomeen ja irti Venäjästä. Tämä ei muutu koskaan, paitsi yhteisen mahdollisen Eurooppa-liigan osalta]
 
Viimeksi muokattu:

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itsekin aika paljon posia tuonut Jokereiden ympärille, mutta ei tuo peli kovinkaan vakuuttavaa ole pitkästä voittosarjasta huolimatta ole ollut... siis meinaan, että aika tasaisia pelejä joista Jokerit on käsittämättömällä prosentilla painanut paikoista maaleja ja vastaavasti oma maalivahti peli ollut loisteliasta.

Oma usko Kalninsin jäätävään suorittamiseen pleijareissa ei vain riitä... mielestäni niissä peleissä on aina mennyt pari helppoa ja vaikea uskoa että nyt tänä keväänä joku muuttuisi.

En siis halua ottaa mitään tästä hienosta putkesta pois vaan todeta, että tällä pastalla aika usein negatiiviset asiat kääntyvät tosi negatiivisiksi ja vastaavasti posaripuolen asiat järjettömäksi hehkutukseksi (esim. että nyt on hyvät mahdollisuudet marssia finaaliin saakka, on toki mutta aika pienet ne mahdollisuudet on silti).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy