Lauri Korpikoski TPS:ään

  • 692 788
  • 3 112

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Mikä tässä oli niinku pointti? Et tiedä eikä kiinnosta mutta uskot asian olevan selvitetty vasta sitten kun näet Korpikosken kokoonpanossa?
Luetun ymmärrys vaikka ykköspointtina. Minua ei kiinnosta spekuloida asialla, ei tarkoita että minua ei kiinnosta kyseinen keissi :) Muilta osin ymmärsit lukemasi, hyvä sinä!
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Luetun ymmärrys vaikka ykköspointtina. Minua ei kiinnosta spekuloida asialla, ei tarkoita että minua ei kiinnosta kyseinen keissi :) Muilta osin ymmärsit lukemasi, hyvä sinä!

Elikkä tykkäät puurosta mutta et halua marjoja.

Täydessä kunnossa olevan Korpikosken paluu on Tepsille lottovoitto.
 
Viimeksi muokattu:

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos kaikille kommentoijille. Mä kirjoitan nyt enää tämän viestin ja palaan vasta sitten, jos on oikeasti jotain uutta kommentoitavaa. Yritän tässä nyt vetää yhteen monta eri viestiä ja monen palautetta. Keskustelua olisi helpompi käydä saman pöydän ääressä, koska kirjoittamalla on vähän vaikea tuoda kaikkia aspekteja ilmi ymmärrettävästi ja heittää nopeita vasta-argumentteja ja omia näkökulmia. Viestini ovat aina todella pitkiä, koska yritän jo niissä heti selittää, mitä ajan takaa ja miksi. Niitä on välillä varmasti raskas lukea, siitä pahoitteluni.

Tähän mennessä on siis käynyt selväksi ja on faktaa, että Lauri Korpikoskelle ei ole neuvoteltu uutta sopimusta, vaan vanhalla mennään. Sehän on Laurille erinomaisen hyvä asia, TPS:lle taas ihan yhtä huono asia kuin ennenkin. Seura ei ole missään vaiheessa yrittänyt purkaa sopimusta, eikä Lauria ole suljettu missään vaiheessa joukkueen toiminnan ulkopuolelle. Ei ole mikään salaisuus, että TPS on helisemässä Korpikosken kalliin sopimuksen kanssa ja jos saisi valita, koko sopimusta ei olisi olemassa. On väitetty, että TPS olisi toiminut niin, että Korpikoski olisi pakotettu itse purkamaan sopimuksensa, jolloin TPS:n taloudelliset velvoitteet poistuisivat. Yksi tällaisista keinoista on estää pelaajaa pelaamasta ja osallistumasta joukkueharjoituksiin. Sulkemalla pelaaja pois joukkueen toiminnasta on äärimmäinen keino saada pelaaja tajuamaan, että on kaikille helpompaa, että sopimus puretaan "yhteisymmärryksessä". Tällainen toiminta ei jääkiekkomaailmassa ole mitenkään poikkeuksellista. Mutta tällaista ei siis ole tapahtunut, koska TPS itse niin lausui.

Korpikoskella on mulkun maine, toisaalta hän on myös pidetty henkilö joidenkin henkilöiden keskuudessa. Shoking! Viime keväänä Korpikoski on kuulemma ollut tyytymätön kohteluunsa ja siihen, ettei päässyt pleijareissa edes yrittämään pelaamista ja olemaan joukkueen mukana. Moni viime kauden pelaaja väitetysti vetosi Korpikosken paluun puolesta. Joku/jotkut pelaajat jopa kommentoivat Korpikoskeen liittyviä asioita nimettöminä siinä IL:n alkuperäisessä, mutta täysin keksityssä jutussa. Korpikoski pysyi siis kevään kuplassa yhdessä junnujen kanssa, mutta valmiina hyppäämään kaukaloon, jos käsky kävisi. Se on tietysti aina helpompaa, kun ei vietä aikaa muun joukkueen kanssa lainkaan. Uraman mukaan Korpikoski oli joukkueen mukana startissa, joka oli "juhannusviikolla" normaalisti, kuten muutkin pelaajat. Juhannusaatto oli tänä vuonna perjantai, 25.6.2021 ja juhannusviikko alkoi 21.6.21. Korpikoski jäi sairauslomalle 21.6.21 ja on ollut siitä lähtien yhtäjaksoisesti saikulla. Korpikoski oli kuitenkin Uraman mukaan normaalisti mukana, vaikka hänen sairauslomansa on alkanut 21.6.2021.

Kesällä TPS:n nettisivuilta poistui Korpikosken pelaajakortti ja se oli pois "toiminnasta" useita viikkoja/kuukausia. Tässäkään ei ole mitään erikoista, vaikka tällaiseen ei ole kukaan aiemmin missään törmännytkään. Media kirjoittaa täyttä paskaa ja se saa tehdä niin, koska klikkiotsikot. Mitään vastuuta mistään ei ole. Tämä koskee vain tätä keissiä, muuten medialla on olemassa "jotain sääntöjä". Mikään jutussa väitetyistä asioista ei pidä ollenkaan paikkaansa. Paitsi se, että Korpikosken sopimus on älytön TPS:n kannalta. TPS ei voi kertoa pelaajan terveydellisistä ja sairausloman syistä mitään ilman Korpikosken lupaa ja siksi ei olekaan kerrottu yhtään mitään. Aiemmista sairausloman syistä on kuitenkin kerrottu aina, edes jotain. Btw, Anttalainen on pois arviolta n. 2 kk alaraajavamman vuoksi. Tästä on tiedotettu.

Edes silloin, kun media teki ison jutun asiasta, mikä siis on valetta, Korpikoski ei kommentoinut mitään, mutta sekin on normaalia, eikä kerro seuran ja Korpikosken väleistä mitään. Epäiltiin jopa, että Korpikoski ei ehkä mahdollisesti kykenisi kommentoimaan asiaa terveydentilansa vuoksi. On myös spekuloitu mielenterveyteen, käytännössä masennukseen, liittyvillä ongelmilla, mikä selittäisi sen, että sairauslomaa ei ole kommentoitu, koska kysymyksessä on vaikea asia. Ihmisten terveydelliset asiat eivät kuulu muille, mikä onkin ihan totta. Samaan aikaan ulos vuosi väitteitä, missä kerrottiin TPS:n ja Korpikosken välien totaalisesta tulehtumisesta. Korpikoskesta ei näy eikä kuulu lonkkaoperaation ja eilen päättyneen sairausloman välillä yhtään mitään, mutta se on normaalia, koska hän on sairauslomalla. Hän ei ole kommentoinut asiaa tai mitään siihen liittyvää sanallakaan, mikä on normaalia sekin. Korpikoski tuskin tulee kommentoimaan mitään muuta kuin "mahtavaa päästä taas pelaamaan, olen 100% fyysisessä kunnossa ja valmis palaamaan kaukaloon, mutta pelituntuma toki puuttuu, nyt pelataan täysillä tälle jengille", jne. jargonia.

TPS on kertonut teettäneensä ulkopuolisella taholla selvityksen väitetystä työpaikkakiusaamisesta eikä mitään viitteitä siitä löytynyt. Eli, nyt sekin on todistettu, että Lauria ei ole kukaan syrjinyt eikä kiusannut. Hänet pidettiin satojen NHL-pelien kokemuksesta ja pelikavereiden toiveista huolimatta pois joukkueen kauden tärkeimmiltä hetkiltä, koska joukkue ei vain treenannut tuolloin. Ja haluttiin välttää koronatartunnat, eli joukkueen ulkopuolisia henkilöitä oli syytä vältellä. Lauri Korpikoskihan ei mitenkään olisi voinut olla eristyksessä vaadittavaa aikaa tuolloin ja palata sitten joukkueen mukaan, vaikka sitten Kristian Kuuselan tyylisesti vaihtopenkille. Korpikoskella saattoi muuten perussairautensa vuoksi olla ensimmäinen rokotuskin tuolloin jo otettuna. Mutta iso riski, suurin mahdollinen. On arvuuteltu, että sopimuksen arvolla ja mahdollisilla mestaruusbonuksilla olisi ollut jotain tekemistä asian kanssa, mutta joku kertoi jossain, että seurasta oli sanottu, ettei tämä pidä paikkaansa.

Tähän jännittävään tarinaan kun lisää, että TPS purki laittomasti Jonne Virtasen sopimuksen pari vuotta sitten ja joutui maksamaan, niin tämähän vaikuttaa olevan ihan normaalia toimintaa. Turussa. Ja siis vaikka Turussa on aiemmin perseilty, niin tässä keississä toimisto ei ole tehnyt mitään väärin. Korpikosken sopimus vaan on aivan älytön eikä rahoille ole saatu vastinetta. Mutta nyt kaikki on taas hyvin ja ehkä se oli se toimari, joka sooloili...

Nämä em. käänteet on se syy, miksi mua tämä kiinnostaa. Ei mua varsinaisesti TPS tai edes Korpikoski kiinnosta, vaan nämä vaiheet. Tästä koko sopasta puuttuu täysin normaaliin loukkaantumiseen liittyvät "lainalaisuudet". Aikajana on outo ja Uraman selitykset ovat outoja. Jos kysymyksessä olisi Toivo Töppönen-niminen pelaaja, jolla on "normisopimus", eli pari vuotta ja 100k€/kausi, TPS olisi purkanut jo ajat sitten sen sopimuksen loukkaantumisten vuoksi. Iskenyt käteen sen, mitä sovitaan ja hankkiutunut eroon pelaajasta. Todennäköisesti Töppönen olisi ottanut sen, mitä TPS tarjoaa, eli vähemmän kuin sopimuksen todellisen arvon ja etsinyt itselleen uuden seuran ja jatkanut uraansa, jos terveys sen sallii. Mutta Korpikosken kanssa näin ei voida toimia, koska sopimus on pitkä ja järjettömän hintainen. On siis oltava luova ja mietittävä erilaisia keinoja, miten sopimuksesta pääsisi helpoiten eroon, koska se on selvää, että Korpikoski ei mihinkää paskaan tarjoukseen tule suostumaan. Siihen luovuuteen on sitten kuulunut nämä kuplauttamiset ja muut selitykset. Niillä on pyritty ostamaan aikaa ja saamaan Korpikoski antamaan periksi ja luovuttamaan itse. Kesällä olisi vielä ehkä ollut mahdollisuudet siihen, että Korpikoski olisi löytänyt itselleen jonkun pelipaikan muualta ja purkanut itse sopimuksensa, mutta Korpikoski ei siihen joko lähtenyt tai saanut muualta sopparia. Tässä asiassa ei olisi mitään spekuloitavaa, jos Korpikosken sairausloman syistä olisi kerrottu enemmän ja reaaliaikaisesti. Ei olisi tullut mitään huhuja mistään, jos kaikki olisi mennyt normaalin kaavan mukaan. Totta kai epäilykset herää, että mitä helvettiä siellä tapahtuu, kun alkaa miettiä kokonaiskuvaa ja eri vaiheita ja väitteitä, mitä tässä on ollut. Varmaan kaikilla oli keväällä se usko, että Lauri ei pystyisi pelaamaan, kun ei tuolla kokemuksella joukkueen mukana ollut, mutta elokuussa kävikin ilmi, että näin ei olekaan ollut. Toki, tämän saimme lukea IL:stä, mutta edelleen, mediat eivät vain keksi juttuja ja haastattele mielikuvituspelaajia, vaikka nimiä ei mainitakaan. Vaikka käyttäisi mitä suodatinta ja olisi kriittinen, moni siinä IL:n jutussa näin jälkikäteen tarkasteltuna vaikuttaa varsin järkeenkäypältä. Mutta joku uskoo, joku ei. Minä uskon, että siinä jutussa moni asia on totta.

Olen myös tietoinen siitä, että normaaleissa työyhteisöissä teetetään erilaisia tutkimuksia tämän tästä. Ja varmasti lätkäjengitkin näin tekevät. Pointti ei ole siinä, että selvitys teetettiin, vaan siinä, että ymmärrettävistä syistä emme tiedä, mitä on tutkittu ja miten. Tutkimus itsessään ei kuulu muille, tietenkään. Mutta TPS:n lausunto ei myöskään anna vastausta siihen, onko Lauri Korpikoskea kiusattu työpaikalla tai onko sitä edes tutkittu. Jospa on tutkittu yleisesti koetaanko TPS:ssä työpaikkakiusaamista ja siihen on saatu vastaus, että ei koeta. Ja hyvä toki niin. Jos Lauri, tai jopa osa hänen pelikavereistaan kokee, että Lauria on syrjitty tai "kiusattu", se ei muuksi muutu, jos muut kokevat, ettei sellaista ole tapahtunut tai että he eivät itse koe sellaista. Tätä taustaa vasten oli mielestäni erikoista, että tutkimuksesta mainittiin oikein erikseen, kun sillä maininnalla ei mitään lisätietoa saada.

Vähän meni teksti osaltani sekavaksi, pahoitteluni. Ehkä kuulemme joskus jostain lisätietoja asiasta. Tai sitten emme. Mutta tämä tästä asiasta osaltani.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Uraman mukaan Korpikoski oli joukkueen mukana startissa, joka oli "juhannusviikolla" normaalisti, kuten muutkin pelaajat. Juhannusaatto oli tänä vuonna perjantai, 25.6.2021 ja juhannusviikko alkoi 21.6.21. Korpikoski jäi sairauslomalle 21.6.21 ja on ollut siitä lähtien yhtäjaksoisesti saikulla. Korpikoski oli kuitenkin Uraman mukaan normaalisti mukana, vaikka hänen sairauslomansa on alkanut 21.6.2021.
Tästähän toki on kuvamateriaalia (kolmas ja kuudes kuva + video), että Korpikoski oli mukana normaalisti joukkueen startissa, joka muuten oli 14.6.2021...

Olisko jo korkea aika lopettaa se inttäminen ku vaikutat olevan ihan pihalla koko hommasta kokonaisuudessaan?
 

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Voi sua @BOL , viimeksi sanoin arvostavani sun tapaa kirjoittaa ja perustella asioita mutta olisit hyvä mies jättänyt tuon "ranteet auki tekstin" lähettämättä. Tuo on kuin maikkarin ja IS:n juttu, kopio edellisistä "faktoista".

Mitä jos tuo mielikuvituspelaajan haastattelu onkin mennyt näin. IL: Olisitko halunnut että Korppari olis ollut mukana finaaleissa? Mielikuvituspelaaja: Kyllä. Tästä saadaankin hyvät otsikot että pelaajat olisi halunneet Korpikosken joukkueen mukaan ja se kuulostaa taas siltä että Seura perseilee.
 

Khoenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat
Kiitos kaikille kommentoijille. Mä kirjoitan nyt enää tämän viestin ja palaan vasta sitten, jos on oikeasti jotain uutta kommentoitavaa. Yritän tässä nyt vetää yhteen monta eri viestiä ja monen palautetta. Keskustelua olisi helpompi käydä saman pöydän ääressä, koska kirjoittamalla on vähän vaikea tuoda kaikkia aspekteja ilmi ymmärrettävästi ja heittää nopeita vasta-argumentteja ja omia näkökulmia. Viestini ovat aina todella pitkiä, koska yritän jo niissä heti selittää, mitä ajan takaa ja miksi. Niitä on välillä varmasti raskas lukea, siitä pahoitteluni.

Tähän mennessä on siis käynyt selväksi ja on faktaa, että Lauri Korpikoskelle ei ole neuvoteltu uutta sopimusta, vaan vanhalla mennään. Sehän on Laurille erinomaisen hyvä asia, TPS:lle taas ihan yhtä huono asia kuin ennenkin. Seura ei ole missään vaiheessa yrittänyt purkaa sopimusta, eikä Lauria ole suljettu missään vaiheessa joukkueen toiminnan ulkopuolelle. Ei ole mikään salaisuus, että TPS on helisemässä Korpikosken kalliin sopimuksen kanssa ja jos saisi valita, koko sopimusta ei olisi olemassa. On väitetty, että TPS olisi toiminut niin, että Korpikoski olisi pakotettu itse purkamaan sopimuksensa, jolloin TPS:n taloudelliset velvoitteet poistuisivat. Yksi tällaisista keinoista on estää pelaajaa pelaamasta ja osallistumasta joukkueharjoituksiin. Sulkemalla pelaaja pois joukkueen toiminnasta on äärimmäinen keino saada pelaaja tajuamaan, että on kaikille helpompaa, että sopimus puretaan "yhteisymmärryksessä". Tällainen toiminta ei jääkiekkomaailmassa ole mitenkään poikkeuksellista. Mutta tällaista ei siis ole tapahtunut, koska TPS itse niin lausui.

Korpikoskella on mulkun maine, toisaalta hän on myös pidetty henkilö joidenkin henkilöiden keskuudessa. Shoking! Viime keväänä Korpikoski on kuulemma ollut tyytymätön kohteluunsa ja siihen, ettei päässyt pleijareissa edes yrittämään pelaamista ja olemaan joukkueen mukana. Moni viime kauden pelaaja väitetysti vetosi Korpikosken paluun puolesta. Joku/jotkut pelaajat jopa kommentoivat Korpikoskeen liittyviä asioita nimettöminä siinä IL:n alkuperäisessä, mutta täysin keksityssä jutussa. Korpikoski pysyi siis kevään kuplassa yhdessä junnujen kanssa, mutta valmiina hyppäämään kaukaloon, jos käsky kävisi. Se on tietysti aina helpompaa, kun ei vietä aikaa muun joukkueen kanssa lainkaan. Uraman mukaan Korpikoski oli joukkueen mukana startissa, joka oli "juhannusviikolla" normaalisti, kuten muutkin pelaajat. Juhannusaatto oli tänä vuonna perjantai, 25.6.2021 ja juhannusviikko alkoi 21.6.21. Korpikoski jäi sairauslomalle 21.6.21 ja on ollut siitä lähtien yhtäjaksoisesti saikulla. Korpikoski oli kuitenkin Uraman mukaan normaalisti mukana, vaikka hänen sairauslomansa on alkanut 21.6.2021.

Kesällä TPS:n nettisivuilta poistui Korpikosken pelaajakortti ja se oli pois "toiminnasta" useita viikkoja/kuukausia. Tässäkään ei ole mitään erikoista, vaikka tällaiseen ei ole kukaan aiemmin missään törmännytkään. Media kirjoittaa täyttä paskaa ja se saa tehdä niin, koska klikkiotsikot. Mitään vastuuta mistään ei ole. Tämä koskee vain tätä keissiä, muuten medialla on olemassa "jotain sääntöjä". Mikään jutussa väitetyistä asioista ei pidä ollenkaan paikkaansa. Paitsi se, että Korpikosken sopimus on älytön TPS:n kannalta. TPS ei voi kertoa pelaajan terveydellisistä ja sairausloman syistä mitään ilman Korpikosken lupaa ja siksi ei olekaan kerrottu yhtään mitään. Aiemmista sairausloman syistä on kuitenkin kerrottu aina, edes jotain. Btw, Anttalainen on pois arviolta n. 2 kk alaraajavamman vuoksi. Tästä on tiedotettu.

Edes silloin, kun media teki ison jutun asiasta, mikä siis on valetta, Korpikoski ei kommentoinut mitään, mutta sekin on normaalia, eikä kerro seuran ja Korpikosken väleistä mitään. Epäiltiin jopa, että Korpikoski ei ehkä mahdollisesti kykenisi kommentoimaan asiaa terveydentilansa vuoksi. On myös spekuloitu mielenterveyteen, käytännössä masennukseen, liittyvillä ongelmilla, mikä selittäisi sen, että sairauslomaa ei ole kommentoitu, koska kysymyksessä on vaikea asia. Ihmisten terveydelliset asiat eivät kuulu muille, mikä onkin ihan totta. Samaan aikaan ulos vuosi väitteitä, missä kerrottiin TPS:n ja Korpikosken välien totaalisesta tulehtumisesta. Korpikoskesta ei näy eikä kuulu lonkkaoperaation ja eilen päättyneen sairausloman välillä yhtään mitään, mutta se on normaalia, koska hän on sairauslomalla. Hän ei ole kommentoinut asiaa tai mitään siihen liittyvää sanallakaan, mikä on normaalia sekin. Korpikoski tuskin tulee kommentoimaan mitään muuta kuin "mahtavaa päästä taas pelaamaan, olen 100% fyysisessä kunnossa ja valmis palaamaan kaukaloon, mutta pelituntuma toki puuttuu, nyt pelataan täysillä tälle jengille", jne. jargonia.

TPS on kertonut teettäneensä ulkopuolisella taholla selvityksen väitetystä työpaikkakiusaamisesta eikä mitään viitteitä siitä löytynyt. Eli, nyt sekin on todistettu, että Lauria ei ole kukaan syrjinyt eikä kiusannut. Hänet pidettiin satojen NHL-pelien kokemuksesta ja pelikavereiden toiveista huolimatta pois joukkueen kauden tärkeimmiltä hetkiltä, koska joukkue ei vain treenannut tuolloin. Ja haluttiin välttää koronatartunnat, eli joukkueen ulkopuolisia henkilöitä oli syytä vältellä. Lauri Korpikoskihan ei mitenkään olisi voinut olla eristyksessä vaadittavaa aikaa tuolloin ja palata sitten joukkueen mukaan, vaikka sitten Kristian Kuuselan tyylisesti vaihtopenkille. Korpikoskella saattoi muuten perussairautensa vuoksi olla ensimmäinen rokotuskin tuolloin jo otettuna. Mutta iso riski, suurin mahdollinen. On arvuuteltu, että sopimuksen arvolla ja mahdollisilla mestaruusbonuksilla olisi ollut jotain tekemistä asian kanssa, mutta joku kertoi jossain, että seurasta oli sanottu, ettei tämä pidä paikkaansa.

Tähän jännittävään tarinaan kun lisää, että TPS purki laittomasti Jonne Virtasen sopimuksen pari vuotta sitten ja joutui maksamaan, niin tämähän vaikuttaa olevan ihan normaalia toimintaa. Turussa. Ja siis vaikka Turussa on aiemmin perseilty, niin tässä keississä toimisto ei ole tehnyt mitään väärin. Korpikosken sopimus vaan on aivan älytön eikä rahoille ole saatu vastinetta. Mutta nyt kaikki on taas hyvin ja ehkä se oli se toimari, joka sooloili...

Nämä em. käänteet on se syy, miksi mua tämä kiinnostaa. Ei mua varsinaisesti TPS tai edes Korpikoski kiinnosta, vaan nämä vaiheet. Tästä koko sopasta puuttuu täysin normaaliin loukkaantumiseen liittyvät "lainalaisuudet". Aikajana on outo ja Uraman selitykset ovat outoja. Jos kysymyksessä olisi Toivo Töppönen-niminen pelaaja, jolla on "normisopimus", eli pari vuotta ja 100k€/kausi, TPS olisi purkanut jo ajat sitten sen sopimuksen loukkaantumisten vuoksi. Iskenyt käteen sen, mitä sovitaan ja hankkiutunut eroon pelaajasta. Todennäköisesti Töppönen olisi ottanut sen, mitä TPS tarjoaa, eli vähemmän kuin sopimuksen todellisen arvon ja etsinyt itselleen uuden seuran ja jatkanut uraansa, jos terveys sen sallii. Mutta Korpikosken kanssa näin ei voida toimia, koska sopimus on pitkä ja järjettömän hintainen. On siis oltava luova ja mietittävä erilaisia keinoja, miten sopimuksesta pääsisi helpoiten eroon, koska se on selvää, että Korpikoski ei mihinkää paskaan tarjoukseen tule suostumaan. Siihen luovuuteen on sitten kuulunut nämä kuplauttamiset ja muut selitykset. Niillä on pyritty ostamaan aikaa ja saamaan Korpikoski antamaan periksi ja luovuttamaan itse. Kesällä olisi vielä ehkä ollut mahdollisuudet siihen, että Korpikoski olisi löytänyt itselleen jonkun pelipaikan muualta ja purkanut itse sopimuksensa, mutta Korpikoski ei siihen joko lähtenyt tai saanut muualta sopparia. Tässä asiassa ei olisi mitään spekuloitavaa, jos Korpikosken sairausloman syistä olisi kerrottu enemmän ja reaaliaikaisesti. Ei olisi tullut mitään huhuja mistään, jos kaikki olisi mennyt normaalin kaavan mukaan. Totta kai epäilykset herää, että mitä helvettiä siellä tapahtuu, kun alkaa miettiä kokonaiskuvaa ja eri vaiheita ja väitteitä, mitä tässä on ollut. Varmaan kaikilla oli keväällä se usko, että Lauri ei pystyisi pelaamaan, kun ei tuolla kokemuksella joukkueen mukana ollut, mutta elokuussa kävikin ilmi, että näin ei olekaan ollut. Toki, tämän saimme lukea IL:stä, mutta edelleen, mediat eivät vain keksi juttuja ja haastattele mielikuvituspelaajia, vaikka nimiä ei mainitakaan. Vaikka käyttäisi mitä suodatinta ja olisi kriittinen, moni siinä IL:n jutussa näin jälkikäteen tarkasteltuna vaikuttaa varsin järkeenkäypältä. Mutta joku uskoo, joku ei. Minä uskon, että siinä jutussa moni asia on totta.

Olen myös tietoinen siitä, että normaaleissa työyhteisöissä teetetään erilaisia tutkimuksia tämän tästä. Ja varmasti lätkäjengitkin näin tekevät. Pointti ei ole siinä, että selvitys teetettiin, vaan siinä, että ymmärrettävistä syistä emme tiedä, mitä on tutkittu ja miten. Tutkimus itsessään ei kuulu muille, tietenkään. Mutta TPS:n lausunto ei myöskään anna vastausta siihen, onko Lauri Korpikoskea kiusattu työpaikalla tai onko sitä edes tutkittu. Jospa on tutkittu yleisesti koetaanko TPS:ssä työpaikkakiusaamista ja siihen on saatu vastaus, että ei koeta. Ja hyvä toki niin. Jos Lauri, tai jopa osa hänen pelikavereistaan kokee, että Lauria on syrjitty tai "kiusattu", se ei muuksi muutu, jos muut kokevat, ettei sellaista ole tapahtunut tai että he eivät itse koe sellaista. Tätä taustaa vasten oli mielestäni erikoista, että tutkimuksesta mainittiin oikein erikseen, kun sillä maininnalla ei mitään lisätietoa saada.

Vähän meni teksti osaltani sekavaksi, pahoitteluni. Ehkä kuulemme joskus jostain lisätietoja asiasta. Tai sitten emme. Mutta tämä tästä asiasta osaltani.
Nyt oli kyllä kova veto... Ottamatta edes kantaa sisältöön, hattua päästä.

Yhteen asiaan haluan kyllä tarttua.
Korpikosken kusipäisyys.
Minulla ei ole tarpeeksi tietoa että tätä alkaisin kyseenalaistamaan, mutta alkoi kiinnostaa että miltä suunnilta tätä on sanottu ja millä tavalla Korpikosken kusipäisyys on ilmennyt?
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Jahas, taas mennään!


Näyttäähän tuo vähän huonolta, kun ollaan tekevinään tärkeää "sisäistä selvitystä" ja sitten paljastuukin johdon saunakaveriksi kyseinen kaveri.

Noh, ihan sama mulle mitä siellä ollaan selvitetty ja kenen kanssa, jos Korppari saadaan askiin ja kaikki on tyytyväisiä. Kyllähän tässä vieläkin pienoinen kysymysmerkki tilanteen yllä leijuu, mutta hälventynyt se on huomattavasti. Nyt Korppari kaukaloon, niin saadaan hommalle täysi piste.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Näyttäähän tuo vähän huonolta, kun ollaan tekevinään tärkeää "sisäistä selvitystä" ja sitten paljastuukin johdon saunakaveriksi kyseinen kaveri.

Yllättävän huonosti valmistautuneena Koskinen tuossa haastiksessa, joko ei ihan sanatarkkaan ollut lukenut mitä eilen tiedotettiin, tai eilisen tiedotteen tekijä ei ollut ymmärtänyt mitä piti tiedottaa. :D

Myöskin Korpparin oma lyhyt haastattelu seuran nettisivujen etusivulla, mutta ainakaan tuossa pätkässä ei kysellä hirveästi mitä viimeisen muutaman kuukauden aikana Laurille on kuulunut.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Myöskin Korpparin oma lyhyt haastattelu seuran nettisivujen etusivulla, mutta ainakaan tuossa pätkässä ei kysellä hirveästi mitä viimeisen muutaman kuukauden aikana Laurille on kuulunut.

Aika outo haastattelu kysymyksineen ja vastauksineen.

Mikä on tilanteesi tällähetkellä?
- Pikkuhiljaa JOUKKUEharjoitteluun mukaan.

Voiko tästä tehdä päätelmän, että yksilöharjoittelua ollaan tehty kokoajan?

Millä mielellä olet seurannut Seuran vahvaa alkukautta?
- Tietysti onnellinen PELAAJIEN puolesta.

Voi olla, että lipsahti ihan vahingossa ja tarkoituksettomastikkin, mutta olisiko pitänyt käyttää seuran puolesta tai organisaation?

Outoja kohtia löyty kyllä molemmista haastatteluista, mutta kaipa niitä löytyy kun on foliohattu päässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: tsei

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Eli siis selvitys ei ole mitenkään puolueeton, ja lisäksi sivussa tuli varmistus että lakimiesten voimin on riidelty Korpikosken kanssa. Kyllä ne roskalehdet on ihan hajulla olleet.

Missä lukee että lakimiesten voimin on riidelty vai oonks mä sokea?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JJN
Suosikkijoukkue
TPS
En ole kehonkielen asiantuntija, mutta kyllähän noista haastatteluista tietynlainen jäykkyys paistaa läpi. Ei mitenkään vapautuneen ja helpottuneen oloinen, jota voisi olettaa jos kyseessä olisi ollut tavallinen sairausloma. Ulkoiselta olemukseltaan mies vaikuttaa olevan tikissä.
 

tsipilai

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS
Kyllähän toi haastattelu aika väkinäisen oloinen on, saa kuvan ettei nyt ihan hirveen innoissaan ole pelaamisesta. Ehkä tuota ei olisi kannattanut laittaa sivuille.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Vittu mikä haastis. On kyllä jäätävän kokoinen tuo banaani Korpparin otsassa.

Tänään ensimmäistä kertaa joukkueen mukaan, mitkä fiilikset?

-....No joo.... joo... oli... oli vähän outoo tota... ajella tänne päin pitkäst' aikaa ni tota... mut ihan hyvät fiilikset siit jäi.

Ei jumalauta :D No, ehkä se siitä kun homma pääsee jotenkin käyntiin.
 

Smirnoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS #26
Voi paskan paska. Ehdin jo innostua, että Korpeedon ollessa kokkarissa naama lävähtää anthemin parhassa kohdassa kuutioon ja saan huutaa sydämeni kyllyydestä laten nimeä, mutta varjo laskeutui jälleen kasvoilleni.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Parturissa näköjään Korpedo on käynyt. Pitkä letti on muisto. Mutta kehonkieli ei nyt oikein näytä huokuvan innostusta pitkän tauon päätteeksi. Voisi sanoa, että näyttää ehkä vituttavan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös