Lauri Korpikoski TPS:ään

  • 692 596
  • 3 112

JJN

Jäsen
Ei TPS ole ollut tuppisuuna, vaan tiedottanut sen verran mitä tiedotettavaa on. Pelaaja x on päivämäärän x asti sairaslomalla ja jokainen täysjärkinen varmaan ymmärtää, että päivän x jälkeen sairasloma joko jatkuu tai ei jatku, työkunnosta riippuen.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Jo pelkästään oikeudellisesta näkökulmasta voi olla niin monta tekijää taustalla, ettei ole yksinkertaisesti järkevää lähteä tässä kohtaa avaamaan tilannetta. Oli se syy sitten sopimusneuvotteluissa ja/tai ihmisen terveydellisessä tilanteessa.

Edelleenkin, seura on ilmoittanut tietyn aikamääreen, jonka sisällä tilannetta hoidetaan eteenpäin. Oli syy mikä tahansa, oletan tiedotuksen olevan laajempaa vasta siinä kohtaa, kun asiat ovat oikeasti selvillä. Mikäli näin ei tapahdu, siinä kohtaa alkaisin kysellä seuran perään enemmän.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Minkä takia salaliittoteoriat lähtee liikkeelle? TPS aivan tuppisuuna ja siihen höystettynä noi kaikenmaailman aikaisemminkin luoteltut kapteenistosta poistaminen, chl:stä poistaminen jne. Ei tässä TPS ainakaan paljoa työrauhaa tähän asiaan saa tällä aivan täydellä radiohiljaisuudella. Tosin en tiedä miten tässä TPS:n pitäisi reagoida mikäli IL:n tarinat on totta. Siinä kohtaa onkin vaikeaa kertoa mitään fiksua ulos kun ollaan kohdeltu omaa kasvattia päin vittua.
Jos sulla on asiassa jotain epäselvää, eikä ilmeisesti muuta elämää tällä hetkellä kuin pähkäillä tätä asiaa niin meneppä kysymään suoraan toimistolta asiaa itse.
Ehkä saat sieltä rauhan sielullesi. Tällä hetkellä länkytyksesi on lähinnä yhtä huumoria kuin tietosi Pajuniemen varmasta sopimuksesta lukkoon täksi kaudeksi, jonka hän oli omien sanojesi mukaan itse juuri ja vain sinulle kuiskannut.
Jottei mene ihan ohi aiheen niin TPS on ilmoittanut pvm johon asti saikku on. Enempää ei tarvitse tiedottaa ainakaan sitä pv ennen, joten aika näyttää mitä tapahtuu.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Voisiko tämä saaga ratketa vaikka näin …. TPS vuokraa pelaajan eli Korpikosken 50% palkalla jonnekin ulkomaiseen seuraan, esim. Saksaan tai minne ikinä? Luulisi pelaajaa kiinnostavan koska tienesti on sama, pääsee pois ja saa pelata. Olettaen toki että Korpikoski on pelikunnossa vaikka parin viikon päästä tai milloin onkaan.

En tajua miksi TPS on lähtenyt taas Jonnen tyylisen laittoman irtisanomisen suuntaan. Korpikosken puolesta tajuan kyllä äärettömän hyvin miksi ei jousta omasta puolestaan yhtään laillisesta sopimuksesta.

On kyl tekemätön paikka kun alunperinkin palkasssa oli puolet liikaa ja puolet liian pitkä. Siis ennen sairastumisia. Viime vuosien sairaskertomuksella ikämiehelle 20-30 % palkasta voisi ehkä joku kelpuuttaa lainalle. TPS:lle jäisi silti maksettavaa suurin osa palkasta. Taloudellisesti tässä ei ole TPS:n kannalta järkeviä ratkaisuja. Korpikoski ei tule enään pelaamaan täysiä kausia, ja odottaminen, koska tulee kuntoon ja koska on taas pois on enemmän haittaa joukkueelle, kuin pelaajan tuoma hyöty. Tämä olkoon Niittymäen perintö. Kumma että Niittymäelle ei ollut täyttä luottoa ja vapaita käsiä enää häärätä. Kahden miljoonan pelaajabudjetilla tekee ikämiehelle suoran kuuden vuoden sopimuksen melkein viidesosalla koko pelaajabudjetista. Täysin mahdoton yhtälö.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tämä olkoon Niittymäen perintö. Kumma että Niittymäelle ei ollut täyttä luottoa ja vapaita käsiä enää häärätä. Kahden miljoonan pelaajabudjetilla tekee ikämiehelle suoran kuuden vuoden sopimuksen melkein viidesosalla koko pelaajabudjetista. Täysin mahdoton yhtälö.

Muistetaan nyt, että Niittymäki ei tätä yksin tehnyt. Johdolta tuli siunaus tälle, joten osoittava sormi menee sinne suuntaan myös.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tarkoitatko, että Korpikoski avaisi TPS:n edustajana nimenomaan TPS:n tekemisiä tässä? Minusta ei kovinkaan fiksu idea ja taitaa olla peräti kiellettyä jo ihan liigan pelaajasopimuksessa. Korpikoski ottaisi siis julkisuudessa kantaa miksi TPS jätti Korpikosken pois CHL-listoilta, miksi TPS sivuutti hänet kapteenistosta. Tai puhumattakaan niistä lehtijutussa esitetyistä väitteistä, jotka nimenomaan seuraa kohtaan en esitetty. Korpikoskea kohtaan en ole juuri nähnyt väitteitä, joita olisi tarpeen kumota.
En tarkoita sitä että Korpikosken pitäisi lähteä julkisuuteen avaamaan mahdollisia erimielisyyksiä kuten ei seurankaan. Tarkoitin vaan sitä että Korpikoskella itsellään on mahdollisuus avautua sairaslomansa syistä jos niin haluaa. Toivon vaan ettei se Korpikosken suolistosairaus ole tämän sairausloman taustalla. Siitä ei varmaan Late itsekkään halua enää puhua . Toisaalta se myös selittäisi tämän media hiljaisuuden ja myös sen miksi TPS johto haluaa tarkastella Korpikosken jatkoa seurassa. En usko että siihen mahdolliseen välirikkoon että syy löytyy siitä kun ei päässyt pelaamaan Finaaleita. Sen verran ammattilainen Korpikoski on että varmasti ymmärtää asian jos ei niin silloin kannattaa oikeasti pistää hokkarit naulaan. Tämä on vain mutuilua ja oikeasti turhaa sellaista.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Miksi TPS:ää pitää grillata? TPS toimii ihan oikein kun on vaiti jonkun sairauslomasta ja syistä. Ei TPS:llä ole oikeutta tiedotella niistä. Nythän se on tehnyt sen minkä on voinut eli ilmoittanut Lauri Korpikoski on sairauslomalla ja kuinka pitkään.
Tässäpä tämä tilanne lienee kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vaikka huhupaskaa lentäisi kuinka paljon, ei Tepsillä ole oikeutta avata lainkaan pelaajansa terveydentilaan liittyviä asioita julkisuuteen. Tällainen meikäläisen kaltainen ulkopuolinen seuraaja on saanut sellaisen käsityksen, että terveydentilaan liittyvistä asioista on kyse, kun pelaaja kerta sairaslomalla on.

Toki ymmärrän, että asiasta kiinnostuneiden on mukava monenlaisia päätelmiä tilanteesta kehitellä. Minä maltan odotella lisätietoja.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Taitaa muuten muutenkin se sairaspäiväraha olla aika paljon huonompi kuin oikea liksa.
Eihän se ero nyt kuitenkaan NIIN iso ole: 10 000/kk liksalla saa laskurin mukaan noin 3200 egee kuussa. Ei tossa ole bruttona kun 70% pudotus.

EDIT: oli pakko heittää 300k liksa laskuriin ja tuloksena on Kelalta 5800/kk. Ihan kiva raha mutta kova on leikkuri.
 

Finlandi_36

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä tämä voisi tarkoittaa? Korppari tulee tiedoittamaan jotain mutta mitähän se mahtaa olla?
 

Liitteet

  • Screenshot_20210901-192226_Instagram.jpg
    Screenshot_20210901-192226_Instagram.jpg
    974,5 KB · kertaa luettu: 371

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Harmillista, kun tilanne on tämä. Korppari on yksi lemppareistani ollut aina, vaikka ei mikään tähti ole ikinä ollutkaan änäritasolla. Eurooppaan olisi voinut tulla aikaisemmin luomaan uraa, mutta kai sitten halusi katsoa änärikortin loppuun asti?
Oma veikkaukseni on, että Korppari ei tule enää tepsin paidassa paljoa viihtymään, mutta ura ei suinkaan pääty vielä tähän. Terveenä hänellä riittää taso ainakin liigaan, eipä siinä paljoa voi väittää vastaan.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Siellä on Korpikosken harjoituspelipaitojakin myynnissä eli vaikuttaisi kyllä siltä, että hänen on ollut harjoituspeleissä tarkoitus pelata.

Koko ajan oudommaksi menee tää case. :D
 

Nati

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Eetu Liukas
No jos ei oikeaa Korpikoskea YouTube-iltaan saada niin kommenttiosiossa on sentään mitä todennäköisimmin paljon kysymyksiä Korpparista.
 

Defensor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Luvialta Paraisille
Koska toimisto ei tarttunut edellisiin tiedote-ehdotuksiini, laadin muutaman lisää.

Versio 5
Lauri Korpikosken tilanne ymmärrettävästi huolestuttaa kannattajiamme. TPS:n tarkoituksena on ollut tiedottaa asiasta yksityiskohtaisemmin, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut.Tiedotuksesta vastaava Heads and Tails of Marknadsföring und Communications osti korona-avustuksilla uuden kännykän, mutta ei ole vielä onnistunut löytämään siitä muita julkaisualustoja kuin Twitterin ja sen itkunauruhymiöt. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Versio 6
Lauri Korpikosken tilanne ymmärrettävästi huolestuttaa kannattajiamme. Pahoittelemme pidättyvää tiedotuslinjaamme asian suhteen, mutta juuri nyt emme voi kertoa enempää. Korpikosken juristit uhkasivat viedä raastuvassa tuhkatkin seuran pesästä, jos inahdammekaan asiasta. Korpikoskella on enemmän rahaa ja paremmat juristit, joten kyllä tässä nyt on paras olla hissukseen.

Versio 7
Lauri Korpikosken tilanne ymmärrettävästi huolestuttaa kannattajiamme. Tarkoitus oli tiedottaa asiasta tarkemmin, mutta tähän tuli nyt pari muuttujaa. Ajateltiin pehmittää Lauria ennen sopimusneuvotteluja ja suljettiin se pois joukkueen toiminnasta. No nyt kun olisi neuvottelun aika, niin Lauria ei löydy mistään. Herkästi veti herneen nenään, jos tämä nyt siitä johtuu. Eli jos Lauri satut lukemaan tämän tiedotteen, niin otapa yhteyttä, kyllähän työmies on palkkansa ansainnut ja katotaan ne kapteeninatsa-asiatkin sitten kuntoon samalla.

Versio 8
Lauri Korpikosken tilanne ymmärrettävästi huolestuttaa kannattajiamme. Käymme tällä hetkellä Korpikosken kanssa tarkentavia sopimusneuvotteluja, jotka ovat juuri nyt suvantovaiheessa. Neuvottelut ovat luottamuksellisia, mutta sen verran voimme kertoa, että HCTPS on tarjonnut Korpikoskelle seuraavan kolmen vuoden palkan sijasta seuran osakkeita, hallituspaikan ja kirsikkana kakun päälle selänpesukerhon ikuisjäsenyyden. Korpikosken leiristä ilmoitettiin, että Laurilla on nykyisissäkin ongelmissa tarpeeksi sietämistä. Siivu Supercellistä voisi kuitenkin kiinnostaa.

Se versio, mitä en haluaisi kuulla on, että Lauri Korpikoski joutuu lopettamaan uransa terveydellisistä syistä.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Laurilla oli hieno ura, mutta aikansa kutakin. Ukko on niin klesana, ettei tästä ole kummallekaan osapuolelle mitään hyötyä. Uran kunniakas lopettaminen on omasta mielestä ainoa järkevä ratkaisu tähän pitkään farssiin.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Minkä takia salaliittoteoriat lähtee liikkeelle? TPS aivan tuppisuuna ja siihen höystettynä noi kaikenmaailman aikaisemminkin luoteltut kapteenistosta poistaminen, chl:stä poistaminen jne. Ei tässä TPS ainakaan paljoa työrauhaa tähän asiaan saa tällä aivan täydellä radiohiljaisuudella. Tosin en tiedä miten tässä TPS:n pitäisi reagoida mikäli IL:n tarinat on totta. Siinä kohtaa onkin vaikeaa kertoa mitään fiksua ulos kun ollaan kohdeltu omaa kasvattia päin vittua.

Mitä tässä pitäisi niinkuin tiedottaa enempää Tepsin osalta? TPS on nimenomaan tehnyt fiksusti kun ei ole lähtenyt tämän enempää kommentoimaan Korpikosken sairauslomaa. Joku vitun iltapulu voi nyt vetää omat johtopäätöksensä mutta ne nyt on huoraklikkauksen aatelia muutenkin.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Mitä tässä pitäisi niinkuin tiedottaa enempää Tepsin osalta? TPS on nimenomaan tehnyt fiksusti kun ei ole lähtenyt tämän enempää kommentoimaan Korpikosken sairauslomaa. Joku vitun iltapulu voi nyt vetää omat johtopäätöksensä mutta ne nyt on huoraklikkauksen aatelia muutenkin.

Vaikka iltapulu miten olisi huoraklikkauksen aatelia, niin eivät hekään tyhjästä lähde juttua tekemään. Mikään media ei voisi tehdä juttuja ilman luotettavia lähteitä tai sellaisia mitkä olisivat täysin päästä keksittyjä. Ei edes IL.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Vaikka iltapulu miten olisi huoraklikkauksen aatelia, niin eivät hekään tyhjästä lähde juttua tekemään. Mikään media ei voisi tehdä juttuja ilman luotettavia lähteitä tai sellaisia mitkä olisivat täysin päästä keksittyjä. Ei edes IL.

Höpö höpö. He nimenomaan tekevät kärpäsestä härkäsen ja siitähän tässä Tepsin mustamaalaamisessa on kyse.

Muutenkin nuo kehä kolmosen sisällä olevat mediat on perseestä. HIFK ja Jokerit voi hyvin jne paskaa. Toinen on kesy kissamirri ja toinen ryssien talutusnuorassa.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Höpö höpö. He nimenomaan tekevät kärpäsestä härkäsen ja siitähän tässä Tepsin mustamaalaamisessa on kyse.

Muutenkin nuo kehä kolmosen sisällä olevat mediat on perseestä. HIFK ja Jokerit voi hyvin jne paskaa. Toinen on kesy kissamirri ja toinen ryssien talutusnuorassa.
Niinpä! Kovin on ollut mediassa hiljaista Iltalehden juttua lukuunottamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös