Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Lauri Korpikoski TPS:ään

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana Urmas Kulkunen, 08.10.2012 klo 14.35.

 1. Urmas Kulkunen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Eivät olleet posket enää niin kaposet kuin syksyllä eli senkin puolesta näyttää ihan hyvältä.
   
  kone82 tykkää tästä.
 2. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Late on ollut fyysinen veistos aina ja huoltanut kroppaansa pieteetillä. Lihasmuisti on herkkä, joten kyllä se hauberi jne. on tikissä melko nopsaan. Hyvää treeniä päässyt vetämään, eikä takapakkia ole tullut. Kevääksi kuntoon ja sen jälkeen kapu on arvokas.
   
 3. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nyt vaan huolettaa se, että miten kaksinkamppailut ja muut vaikuttavat. Ehkä onkin kunnossa kohta, mutta pelaamattomuus ja kova fyysinen peli.....
   
 4. agee81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Kova ja fyysinen peli. Mitä sarjaa seuraat? Et ainakaan kotoista Liigaa...
   
  Kanada-malja tykkää tästä.
 5. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  No kai sitä joku haluaa ajella kunnolla.
   
 6. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Helmikuussa askiin pienillä minuuteilla. Kuntopohja kuntoon ja askelmerkit kohdilleen. Pleijareissa sokka irti ja micke maxit, miskat ym. noubadit laidasta läpi!
   
  iSing, Förttiströpö, agee81 ja yksi muu tykkäävät tästä.
 7. markusst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Käynyt niin sanotusti käänteiset Shattenkirkit?
   
  Rosvosektori tykkää tästä.
 8. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Päällisin puolin vaikutti tosiaan hyvältä. Näyttää siis siltä että voisi hypätä askiin vaikka huomenna. Luultavasti kuitenkin fysiikka ja tuntuma vielä hakusessa ja halutaan tehdä pohjia vielä kunnolla eikä hätäillä pelaamisen suhteen. Mikään oire siis tuskin estäisi miestä jo pelaamasta. Tältä se siis päälle näyttää, mutta spekulaatiota vain on tämä.
   
  Finlandi_36 tykkää tästä.
 9. Pyydys Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  M&M Kuntotalolla olen Korpparin nähnyt useaan otteeseen Rautalan opeissa. Alkaa tempauksessa painot olemaan reippaasti yli sadassa kilossa joten kyllä sieltä ainakin vähän voimaa alkaa löytyä. Laihalta poika vielä näyttää, mutta eiköhän se massa sieltä melko nopeasti palaudu. Tosiaan, kun asianomaisesta herrasta on kyse, voimme olla melko luottavaisia sen suhteen että fysiikasta on kokoajan huolehdittu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Peukut pystyssä että ukon pumppu kestää ja pelikunto löytyy nopeasti.
   
  apsi71 ja Förttiströpö tykkäävät tästä.
 10. Black Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Pirun hyvältä kuulostaa että on päässyt jo tosissaan treenaamaan. Nyt pitää vaan olla malttia treenaamisessa ettei mene yli.

  Hienoa jos Korppari saadaan kaukaloon tällä/ensi kaudella. Pelatkoon vaikka nelosketjun laidassa loppu-uransa, kunhan äijä on kondiksessa ja pystyy vetämään normielämää. Kaikki sen lisäksi on plussaa.
   
 11. Kärkimoukari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, RNK
  Kuulemani mukaan Lauri pelaisi ensi viikon keskiviikkona kotiottelussa Jyppiä vastaan.
   
  Numero 11, Tony Clifton, FutureHockey ja 14 muuta tykkäävät tästä.
 12. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Lainaus:
  Jossain vaiheessa oli tarkoitus jo yrittää pelaamista perjantaina Kertsiä vastaan, mutta ilmeisesti se tulee sitten liian nopeasti. No, pääasia, että Korpedo alkaa olla pelikunnossa. Siitä pikku hiljaa rakentamaan kevättä kohti.
   
  Förttiströpö tykkää tästä.
 13. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Korppari siis alkaa olla siinä vaiheessa että paluuta askiin pohditaan oikeasti päivä kerrallaan, mikä aiheuttaa jokseenkin toiveikkaita, mutta samalla joitain ristariitasia fiiliksiä. Jos nyt kaikkien vastoinkäymisten jälkeen pystyy pelaamaan vahvuuksillaan liigaa, eli vauhdilla ja fyysisyydellä, niin se on juuri mitä tuo jengi nyt kaipaa. Samalla Korppari voi olla se joka joukkueen tuosta herättää, mutta varjopuolena sitten mietityttää jos vähänkin on puolikuntoinen eikä voi vahvuuksillaan pelata, niin paljonkohan herrasta oikeasti on hyötyä joukkueelle siinä kohtaa. Varmaan melkoista tasapainoilua kuinka paljon uskaltaa kropasta ottaa irti pidemmän pelitauon jälkeen. Tärkeintä että ylipäätään on jossain vaiheessa valmis hyppäämään askiin ja siinä kohtaa käyrä peliesityksissä näyttää ylöspäin. Täydellistä sen ei tarvi heti olla, mutta kyllä muutamat röyhkeät maalille nousut kelpaisi ilmoittamaan että kapteeni on kaukalossa.
   
 14. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Kyllä mä epäilen, että jos Korppari saadaan runkosarjan puolella jo askiin, niin tosipeleissä Korpikoski on Tepsille iso etu jo kokemuksensa vuoksi kovemmista peleistä. Nuo runkosarjan pelit ovat vain sisäänajoa ja totuttelua pelin intensiteettiin. Vaikkei maisema vaihdu enää kuin ammoisina aikoina, niin väkivahvat maalille ajamiset ovat edelleen niin vahvaa dna:ta tämän miehen kohdalla, että ne eivät unohdu. Ja niitähän TPS myös kaipaa, kieputtajia on jo omasta takaa.
   
  Anrii ja Juippi tykkäävät tästä.
 15. Suurmestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vaikka Korpikoski ei enää parhaiden vuosiensa vireessä olisi, niin kyllä hänestä olisi paljon iloa joukkueelle. Jos on edes lähelläkään omaa hyvää tasoansa, niin on vahvistus ja tuo sitä kaivattua suoraviivaisuutta ja maalille menemistä. Voimahyökkääjiä Tepsissä ei liikaa ole. Näitä sirkustaiteilijoita on sitten sitäkin enemmän, eikä tämä nyt ole mitenkään ilkeilyä. Molempia pelaajatyyppejä tarvitaan.
   
 16. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Pahaa pelkään että voimahyökkääjä Korpikoskesta on jäljellä enää hyökkääjä.

  Riittäisikin, kun pysyisi ekat viisi geimiä muiden vauhdissa. Välttäisi uudet loukit. Loppu runkosarja voidaan tarkkailla nouseeko taso, jotta käyttöä tosipeleissä.
   
 17. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Matt Maccarone, Suurin Johtaja
  Lainaus:
  Tämä on juuri se olennainen pointti. Paljonko mahdollisesti fyysisesti aiempaan verrattuna vajaa Korpedo auttaa SM-liigatasolla joukkuettaan? Ei välttämättä ison satsauksen mukaisesti nyt ainakaan. Riittääkö se joukkueelle, pelaajalle itselleen, yleisölle? Jos ei riitä, mikä on vastareaktio? Mutta tietenkin jos akut on ladattu ja ukko täydessä iskussa, on jälki skaalan toisessa päässä yhtälailla jäätävää.

  Hankala tilanne ennakoida joka tapauksessa. Tunnetasolla toivoo paluusta kaikkea parasta, rationaalisella puolella näkymä on haasteellisempi. Onko mitenkään mahdollista, että suorituskyky on entisellään? Aika paljon helppaa jos ja kun ukko on askissa ja kiekko löytyy melko hemmetin sassiin vihun verkosta hänen toimestaan.
   
 18. charlieglide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Lainaus:
  En ole lääkäri, mutta sydänlihastulehdus ei vaikuta sellaiselta joka uusiutuisi pelatessa. En siis usko että tässä olisi sellaista riskiä mitä on esim. polvensa tai kätensä loukanneilla pelaajilla.
   
 19. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Paitsi, että tuohon Korpikosken sairauden lääkitykseen liittyy lisääntynyt riski sydänlihastulehduksesta. Pieni riskihän se on, mutta olemassa kuitenkin.
   
 20. Anrii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, JarPa
  Lainaus:
  Tosiaan todella vaikea ennakoida etukäteen. Luotan kuitenkin aika paljon siihen että Lauri itse tietää milloin on oikeasti kunnossa, sillä jos näin kauan on itseään kuntouttanut, niin ei tässä vaiheessa ole järkeä enää kiirehtiä. Jos kiekko alkaa upota hyvällä prosentilla nuottaan ja fyysisellä puolella ei ole ongelmia, niin olen positiivisesti yllättynyt. Itse haluan pitää odotukset alhaalla ja antaa ajan näyttää pelikunnon.