La 9.4.2022 Otteluseuranta (Liiga)

  • 27 461
  • 617
Tuli tossa kelailtua Mannisen taklausta Kinnuseen. Eiköhän sieltä ole Manninenkin seuraavan pelin poissa kun noin selkeästi päähän osuu. Täysin idioottimainen peli kuitenkin Kinnuselta yrittää kurottaa kiekkoon vielä kun kontrolli oli jo lavasta lähtenyt. Ei tuossa voi Manninen enää mitään kun on jo pari sekuntia aikasemmin päättänyt taklata
Eihän tuosta voi mitään tulla. Tai ainakaan Manninen ei voisi tilannetta puhtaammin pelata. Liigan päättäjiltä voidaan sitten odottaa mitä tahansa.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huono retoriikka. Playoffeissa on aivan eri linja, ja tuo ei ollut sopiva vihellys aikaisempaan. Toki jos kaikki vastaavat otetaan pois niin olen hiljaa, ja sitten se on benchmark ottelusarjan linjalle.
Juu, kovaa saa pelata, kunhan puhtaasti. Nuo mailahäröilyt saa jäädä, mailalla saa ikävää jälkeä. Niin yläpäässä kuin alapäässä.
Ja tosiaan, jos vihelletään, niin vihelletään kaikki, tasapuolisesti. Pelkään kyllä, että linja lipsuu ja itku alkaa täällä.
 

Kiuru

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897)
Parempi sekin kuin fanittaa venäläistä joukkuetta.
Onko? Urali on myös aika kaukana putlerin valtapiiristä vaikka "Venäjään" kuuluu kiitos valloitussotien. Mikäli Venäjä hajoaisi, miten villeimmät skenaariot, niin tuskinpa tämäkään osa enää venäjää on nyt toki on.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Siihen minä viimeisellä lauseella viittasinkin.

Yllättävän hyvillä vauhdeilla KooKoo pääsee toistuvasti keskialueelta läpi.

Ois kyllä kova ennakkotapaus jos tuo ei menisi kurinpitoon ollenkaan. Selkeä signaali siitä että itse maksat omasta pussista jos haluat riplailla kiekolla. Toisaalta vituttaa jo ajatuskin siitä että jos Kinnunen olisi loukkaantunut tai "loukkaantunut" niin aivan varma pelin kulkuun isosti vaikuttava 5+20 olisi tullut. Ja kurinpidot päälle.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Heljanko sulaa välittömästi, kun vastusta ymmärtää ampua muualle kuin suoraan paikallaan olevaan hanskaan.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Onko toisaalta isompaa kamikazen paikkaa kiekossa olemassa kun mitä Kinnunen suoritti tuossa? Täydellä vauhdilla viivan yli, katse alhaalla, KooKoon nelikko vastassa ja leikkaus ennen kaaria keskelle.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Harmillinen loukki Nikkilälle. Kannattaisi sitä poikkaria jakaa vähän vähemmän. Merelä saanee pelikieltoa jälkikäteen

Ei kai Merelä tuosta mitään saa, ellei sitä kaatoa sitten tulkita jalkapyyhkäisyksi.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Joku ihmeen Salmela pelaa Ilveksessä Allun numerolla #61. Hävytöntä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös