La 9.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 95 719
  • 956

Stolypin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bunch of Jerks / Kärpät
Täysin valmistautunut juhlimaan kolmatta kiinnitystä ja mahdollista finaalipaikkaa, mutta sitten tuli Laine.

Tekis mieli sanoa, että tukehtukoot niihin hammassuojiinsa, mutta on niin ylivertainen kaveri ettei mitään jakoa. Muutama minuutti tasoteltu ja täytyy todeta, että on se vain kone! Mahtavaa nähdä vielä viimeisiä pelejä Suomessa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Vähän toki huolestuttaa, että viidestä viimeisestä Tappara-maalista Laine on tehnyt neljä.

Just meinasin ottaa samaan asiaan kiinni. Mitä jos Laine sairastuu?
No, sotahan ei edelleenkään yhtä miestä kaipaa mutta...
 

Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #44,
Suomikiekon tulevaisuus näyttää aika hyvältä. Tuollaista suomikiekon tulevaisuutta ei ihan hetkeen tulla näkemään liigakentillä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
On kyllä eeppistä.

Jos Pula-aho ei pelaa mm-kisoissa niin syön hattuni
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kolmas erä oli selvästi Kärppien. Tappara oli jopa yllättävän köysissä. Saa nähdä löytääkö Tapola lääkettä erätauolla. Toki Laine on sellaisessa iskussa, että voi napsauttaa ratkaisevan pussin mistä vaan. Muuten Tapparan hyökkäys aika jäässä.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Onhan tämä varsinainen junnuturnaus. Mistähän ensi kaudella pelimannit saadaan, kun junnut häipyvät rapakon taakse ?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
17-v jannu omaa maan parhaimman laukauksen ja repii jengiä väkisin mukanaan. Melkonen on kaveri kyllä, ei mitään ylihypetystä kuten Granlundin kohdalla.
Granlundista tuli ilmaveivinsä uhri ihan täysin, vaikka silloin junnuna oli toki Liigan tasolla poikkeuksillisen hyvä kiekkoilija, jota on edelleenkin peliälyltään. Pieni koko ja pieni kaukalo ei vain ole se paikka Granlundille olla kirkkain tähti.

Laineen touhu on sen näköistä, että tuossa voisi olla seuraava Ovechkin änäriin. Ei edes Suomen mittapuulla, vaan koko maailman.

Edelleen, aivan käsittämätön ukko 17-vuotiaaksi.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloin viimeksi on nähty tuollainen Laine Suomessa? Vastaan itse: ei koskaan. Jossain tiistain läpsyttelyssä kerran tuhannesta paikasta joku osuu noin. Ihan uskomaton kaveri, sanat loppuvat. Ihan sama, vaikka Tappara ja JYP kohtaisivat finaaleissa ja häviäisimme tuollaisen sankarin tämän tason laukauksiin. MM-kisoissa saattaa tulla aika hienoa jälkeä myös, jos kaveri pysyy kunnossa.

Jupa
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Laine pakko ottaa mmskaboihin. Ei suomen tasoisella joukkueella ole yksinkertaisesti varaa jättää tuommoista laukausta kotisohvalle.

No onko siitä jotain epäselvyyttä? Maaginen YV-jätkä ja toki muutenkin.
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eniten tässä harmittaa se, että jää sellaiset traumat Laineen kudista että tulee olemaan vaikea nauttia kaverin menestyksestä rapakon takana ja arvokisoissa muutamat seuraavat vuodet...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös