La 9.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 95 812
  • 956
17-v jannu omaa maan parhaimman laukauksen ja repii jengiä väkisin mukanaan. Melkonen on kaveri kyllä, ei mitään ylihypetystä kuten Granlundin kohdalla.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
En mä tiedä enää miten tota Patea pitäis kommentoida.... Voi helvetti mikä pelaaja!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Ei jumalauta mikä jätkä toi Laine on. Ihan huikee äijä.
 

Ralph

Jäsen
Toki tiedän, että heitossa oli huumori mukana, mutta onhan siinä se 1% mahdollisuus, että oli pelkkää tyhmyyttäkin.
Nämä otteluseurantaketjut on otettava pelkällä huumorilla aina pudotuspelien aikaan. Muuten ei kestä järki lukea näitä. Parhaimmillaan puolivälierät, kun kahdeksan eri joukkueen kannattajat samaan aikaan itkevät tuomareista ja haukkuvat vastustajan kannattajia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella kaunista. Pelatkaa kiitos vaikka sellaiset seitsemän jatkoerää. Noin alkuun.

Kiitos King Patrik. Kiitos.
 

Kostas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, KooKoo
Uskomaton jätkä! Onko kaverilla hermoja ollenkaan?! Tapparan ja varmasti koko liigan arvokkain pelaaja tällähetkellä
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Huomionarvoista on muuten, että Aho tiesi itse, miten mokasi pelin lopun. Erittäin mielenkiintoista on nähdä reaktio tuohon, potentiaalia on tietysti ratkaista hyökkäyspäässäkin. Aina voi halutessaan miettiä, korostiko Aalto rikettä, mutta rike oli päivänselvä, ja mielestäni pelin linjaankin sopiva. Estää on saanut, mutta mailarikkeet on otettu tarkemmin pois.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jokohan Kärpät seuraavalla yv:llä pelaisi Laineen vedot pois? Iholle kiinni vaan sen sijaan että odotetaan kyykyssä laukausta. Ihan sama vaikka samalla avaisi muille maalipaikkoja.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On se hurjaa, miten leveät hartiat 17-vuotiaalla jannulla voi olla. Enemmän itseluottamusta kuin Tapparan muulla joukkueella yhteensä.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Melkonen on kaveri kyllä, ei mitään ylihypetystä kuten Granlundin kohdalla.
Vaan kuinka käy, jos Laine valitaan MM-kisoihin, joissa mies vielä onnistuisi? Silloin se hypetys kasvaisi roimasti vrt. nykyhetki.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lopun katsoin pelistä, Aholta todella tyhmä jäähy hyökkäyspäässä maalin johdossa ja vieläpä neljä omaa pelin alla. Näemmä erikoistilanteiden arvo on noussut erittäin suureksi.

Laineen omassa ketjussa Liigan puolella taidettiin jo Lukko-sarjan aikana puhua parin vaisumman pelin jälkeen väsymyksestä ym. miten on ollut raskas kausi. Näköjään ehtinyt kuitenkin jossain välissä levätäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös