La 7.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 66 520
  • 779

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
A) kuoliko Eronen
B) meni ihan paskaksi
C) jatkaa peliä ihan normaalisti.


Ja kun se yksi j:llä alkava täällä pro"oilee niin annetaan hänen olla omissa maailmoissaan
 
Pakko sanoa että se on aina yhtä mukavaa kun tuomarointi on puoleellista tapparaa vastaan. Karma is a bitch

Juu. Aina kanssa itse nautin jälkeenpäin lukea KHL-tuomaritoiminnasta, kun Jokerit on pelannut Pietarin SKA:ta vastaan. Karma is a bitch. Joka rahasta antaa itseään kairata kakkoseen on jotain muutakin....
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Raksilassa aika hyvin HIFK:n hanskassa ensimmäinen erä. Ikävä kyllä Lankinen imaisi yhden. Kiistämättä Heshkalta hieno laukaus vaikeasta asennosta, mutta silti takakulma oli auki.

Iso ja suuri maali näissä maalin-kahden peleissä. Punaisten tulee toisessa erässä laukoa vain enemmän. Nyt on mennyt hieman hieromiseksi. Pari runnomismaalia toiseen erään kiitos.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt mennään näköjään näin päin, että hifk hallitsee ja kärpät puolustaa. Muutenkaan kärpät ei ota lähellekään niin ylhäältä kiinni kuin normaalisti. Ei kuitenkaan aivan hirveitä paikkoja hifk saanut ja kärpät vaihteeksi viimeisteli jäätävästi ja pienellä tuurilla. Veikkaanpa, että helsinkiläiset ei tätä tahtia jaksa koko peliä.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Ei miksikään. Siksi Rauhala ei niin tehnytkään. Eronen hätääntyi, koitti jarruttaa ja kaatui. Hyvin yksinkertaista.

Tuomarit sitten kollektiivina paskoivat
housunsa.
Rauhalan kädet ovat nimenomaan erosen selässä jo ennen horjahdusta ja uudelleen sen jälkeen eli ei pelannut puhtaasti. Näistä pitääkin sakottaa tyhmyyttä kuten nyt Rauhalaa.

Et ilmeisesti katsonut junnukisojen siellä lenti myös vastaavassa tilanteessa suihkuun ansaitusti.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Miksi pitää tökätä selästä jos pääsisi luistelemalla ohi? Huonoa tuuria, että Eronen kaatui mutta ansaittu jäähy kun pitää mennä tuollaisessa tilanteessa tökkimään selästä. Tuollaisista tilanteista kun karvaaja käyttää käsiään tai mailaa pitäisi tulla aina jäähy liigassa sitä ei vaan uskalleta tehdä.

Eli ihan tosissaan luulet että joku pelaaja olisi tossa ehtinyt pysähtyä kun Eronen kaatui?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rauhalan kädet olivat kiinni erosessa se oli syy mistä se ulosajo tuli, vastaava tilanne kuin junnukisoissa. Ansaitusti ulos nuo pitää pelata toisella tavalla kuin Rauhala pelasi.

Kannattaisikohan sinun @Jani82 siirtyä seuraamaan ringetteä, jos tietämyksesi jääkiekon osalta on tuolla tasolla? Tilanteessa ei todellakaan ollut mitään jäähyn arvoista. Jos tilanne oli niin törkeä, mitä täällä olet meuhkannut, niin kuinka pitkän pelikiellon veikkaat Rauhalan saavan?
 
Viimeksi muokattu:

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Voisi painua vittuun foorumilta nämä mukahauskat janipetteri nimimerkit. Jos muuta ei ole kun nähdä tilanteet tahalleen väärin niin pysykää poissa.
Juuri näin, ja kaiken lisäksi ainoa kommentointi on flametusta. Raportoikaa viestit, niin päästään eroon. Tässä on suuri ero siihen että väitellään erimielisyyksistä taklaustilanteessa, sillä tämä on niin selvä kaatuminen että pelkästään kaksi trollia vittuilee ja väittää että oli päivänselvä rike.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Juu. Aina kanssa itse nautin jälkeenpäin lukea KHL-tuomaritoiminnasta, kun Jokerit on pelannut Pietarin SKA:ta vastaan. Karma is a bitch. Joka rahasta antaa itseään kairata kakkoseen on jotain muutakin....
Ihanan originaalia sanailua ystäväiseni. Eipä SKA:kaan oo tehny maalia kuudella kenttäpelaajalla TAI ilman että kiekko käy edes maalissa.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Kannattaisikohan sinun @Jani82 siirtyä seuraamaan ringetteä, jos tietämyksesi jääkieon osalta on tuolla tasolla? Tilanteessa ei todellakaan ollut mitään jäähyn arvoista. Jos tilanne oli niin törkeä, mitä täällä olet meuhkannut, niin kuinka pitkän pelikiellon veikkaat Rauhalan saavan?
Ei se törkeä ollut mutta todella tyhmästi pelattu Rauhalalta. Olisi saanut kiekon jos olisi halunnut kun vauhti oli kovempi mutta piti päästä tökkäsemään kaveria käsillä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Älkää nyt jumalauta vastailko tuolle spedelle. Sanonut ihan itse että tietää itsekin puhuvansa täällä pelkkää paskaa.

Hohhoijaa. Äläpäs jaksa.

Toisen erän alku pitää ottaa nyt tarkasti. Helposti intensiteetti tippuu Tepsiltä ja tuohon ekaan vitoseen saattaa Tappara tulla lujaa. Setänen hereille varsinkin.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kyllähän tuo Rauhala-Eronen tilanne lähinnä paskaa mäihää oli. Eronen horjahtaa ja Rauhala antaa erittäin kevyesti vauhtia ja siitä Eronen voimalla laitaan. Nauratti tuo vilkaisu tuomariin jäässä maatessaan.

En tiedä oliko tuossa Rauhalalta tarpeeksi tuottamuksellisuutta edes 2min jäähyyn mutta vitonen on räikeä ylireagointi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös