La 6.4.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 33 726
  • 872

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Onneksi Tanus on kunnossa suomalaisranskalaisen mällin jälkeen.

Tuossa kun kelaili uusintaa, niin onpahan taas täyttä järjen köyhyyttä peluuttaa Tanusta se 5min töötin jälkeen. Takaraivo kolahti jäähän ja kädet hetkellisesti reporankana osuman jälkeen. Ei tarvita mitään uusia Kariya-tarinoita Liigaan.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
"Sankarit syntyvät keväällä" sanoo ainakin Kuopion hallin televisio. Paskan marjat. Sankaritarinat ei synny, ne tehdään. Valitettavasti tänään ei jostain syystä kiinnosta.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Älkää hakatko sitä läpsytintä suoraan ohimolle, vaan reiteen muiden tavoin. Aiheuttaa selvästi vauriota päähän toi teidän tapa.

Hengitysharjoituksia suosittelen, niin ei tarvitse ihan joka tönäisystä kilahtaa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kärpät ei luovuta, komea kavennus.
 

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olen pahoillani @jypinfani mutta tämä Tappara ei mestaruutta juhli. Oli pelillisesti välillä Tepsiäkin jäljessä, mutta Heljanko pelasti paljon.

Nyt vastustajalla on tasavertainen molari, vedot 35-14 ja maalit 4-1 ei jätä kysymystä siitä kummassa päässä kenttää on tänään pelattu
Ei todennäköisesti juhli. Mutta täytyy muistaa, että Tapparalla on kotietu joka sarjaan. Jos kevään ensimmäinen peli kotona hävitään jossain kohtaa, niin ehkä sitten voi jo huolestua.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Varmaan juu, mutta onhan toi melkoista riman alittamista Tapparalta. Koko aja ukkoo vapaana ja kiakkoon mennään liukumalla.

Samalta näytti puolivälierissä välillä Tepsiäkin vastaan, kuitenkin jatkoon kampesivat ansaitusti. Toki Kalpa on tepsua laadukkaampi joukkue, joten ehkä Tapparan kannattajana olisin aavistuksen huolissani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös