La 6.1.2007 HPK - Blues

  • 19 317
  • 116

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Repe #51 kirjoitti:
Jep, aika laimeeta kannustusta kotiyleisöltä, blues ei oikein sytytä.

No ei auta sitten kuin ootella KalPaa ja Jypiä vierailulle...
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Oliko siellä maalissa Puurulan Joni, kun se tyhjän kauhaisu oli jotenkin niin tutun oloinen toiminta? No, Wiikman onneksi torjuikin muutaman, mutta ei se nyt ihan paras päivä ollut hänelle.

Japanialaisen loukkaannuttua Blues oli erittäin hampaaton. Ylivoimilla toki silläkin mahdollisuutensa oli ja johtoonkin meni uudestaan, mutta Kerhoa nyt ei nujerreta millään, jos ei viimeiseen erään ole kolmea maalia edessä.

Tibbettsin Billy iski paikoistaan maalit ja pelasi siis itsensä Rinkelinmäen yleisön sydämiin. Ilman tehojakin olisi ollut ihan hyvä esitys, mutta jatkoaikamaalin myötä käyrä näyttää suoraan ylös ja kun pelikunto jatkossa nousee, niin odotettavissa on vain parempaa.

Oliko se muuten Kirkan vai Strömbergin leija, kun Billy antoi syötön siihen varsinaisen peliajan loppuun? Kolmen pojon leija kuitenkin.

Milläköhän Jokelan Mikon saisi kuntoon? Kapteeni on ihan pihalla ja tekee virheitä toisen perään. Vaikka joku Ben-Amor ajelisikin kädet ylhäällä päähän, niin ei jumalauta voi kostaa ja ottaa idiootin jäähyä! Saatana!

Hallissa oli kiva tunnelma, vaikka espoolaiset koittivatkin sitä parhaansa mukaan pilata. Huono yritys silti heiltä, heh.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
JAN kirjoitti:
No ei auta sitten kuin ootella KalPaa ja Jypiä vierailulle...

Totta...Espoon Blues on vuodesta toiseen yhtä hajuton, mauton ja väritön...tausta-asiat olisivat kondiksessa, mutta ei se vaan ikinä oikein lähde. Monta vuotta Espoossa asuneena jaksoi todella harvoin lähteä Tapiolaan tsiigaan matsia.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Älkää nyt ruokkiko tätä yhtä trollia enempää.

Pakko kuitenkin sanoa, että on helppo piiloutua "Joukkue X ei sytytä" jutun taakse jos ei huvita kannustaa.
Itse en ainakaan mene koskaan tuollaisella periaatteella hallille peliä katsomaan. Minulle Blues on se nro. 1, ei vastustaja.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Kerhon eka maali oli aivan käsittämätön tumpulointi Kuoppalalta. Mäkkärin maalissa taas pakkeja ei näköjään se kakkoskiekko kiinnostanut. Muutenkin tuo pakisto on tällä hetkellä riskialtis; miestä ei oteta, samat äijät Pikkaraisen johdolla ottavat tyhmiä jäähyjä ja sokerina pohjalla vielä henkilökohtaisia virheitä a la Kuoppala. Sitten vielä kun tuomari vetää tarkalla linjalla kuten eilen niin ei ihme että boksissa istutaan.

Onneksi Wiikman hörppäsi kuten Tarkki torstaina joten pelissä pysyttiin mukana. Ei tuo Kerhon pelikään nyt ihan uomissaan ollut. Tibbetts tulee olemaan selkeä vahvistus. Miehestähän näkyi vielä että välillä pelasi itsensä ulos tilanteesta. Pelimiehen maali tuo ja-maali, se eka laukaus taas näytti mielestäni hieman epäonnistuneelta(?). Moravec taas vastasi muistikuviani, taitava mutta pehmeä, tyypillinen tsekki siis.

"Meiltä" Viitaluoma oli parhaimmistoa. Hitto että mä tykkään. Taitava, menee lujaa tilanteisiin, luo paikkoja ja viimeistelee itse kovalla prosentilla. Mukavaa myös että saatiin vähän "uusilta" äijiltä (Pikkarainen, Kalto) tehoja. Jos noista pakeista saisi vaikka Eskelisen ja Peltosen pelikuntoon niin olisihan meillä edellytyksiä mennä pitkällekin. Onhan tuolla piilevää potentiaalia hyökkäyksessä mm Tolsan, Rajamäen ja Uhlbäckin suhteen.

Kiva hallihan tuo on, täytynee tulla toistekin. Harmi vaan että meidän porukka kahteen eri osaan jaettiin mutta sattuuhan noita. Sille hodarimyyjälle meidän katsomon takana terveiset. Ja E:lle pahoittelut etten onnistunut järjestämään sitä pidennettyä iltavapaata.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Nikke kirjoitti:
Tibbetts tulee olemaan selkeä vahvistus. Miehestähän näkyi vielä että välillä pelasi itsensä ulos tilanteesta. Pelimiehen maali tuo ja-maali, se eka laukaus taas näytti mielestäni hieman epäonnistuneelta(?). Moravec taas vastasi muistikuviani, taitava mutta pehmeä, tyypillinen tsekki siis.

Lähti aika vaisusti se laukaus vaikka jotkut ovat sitä hehkuttaneetkin jo maailman kovimmaksi tykiksi ikinä, meni silti maaliin. Moravecista olen toista mieltä, kaveri taklaa aika hanakasti ja tilanne jossa maali kaatui Brucklerin päälle, ihailtavaa vääntöä herralta, pakki oli ihan kusessa.
 

d2uce

Jäsen
Brunberg kirjoitti:
pakki oli ihan kusessa.

Ai siinä oli pakkikin, jossain? Olen samaa mieltä Moravecin pehmeydestä, tai siis siitä, että sitä ei ole. Vertaa esimerkiksi suomalaiseen karjuun, Ville Leinoon, niin kyllä tämä meidän tsekkineiti vie fyysisyydessä 100-0. Kun taklaa niin taklaa melko kovaakin vielä, ainakin tsekiksi.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Juhaht kirjoitti:
Tuohon nyt et usko itsekään.
Uskonko siihen että tuo kaksikko ykskaks muuttuu maalintekijöiksi? En todellakaan, eiköhän mun mielipide ko kaksikosta ole tiedossa. Silti heidän pitäisi pystyä tekemään enemmän maaleja. Uhlbäckista nyt puhumattakaan. Summa summarum; ihan hyvältä näyttää.
 

tulppaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olin Ässäfanina katsomassa tämän pelin ja pidin näkemästänä. Mäkkäri on kyllä aikamoinen :) Sikaniska kultakypärä, kaikkea sitä näkee. Loistavaa peliä Tibbetsiltä ja erittäin hieno taklaus, joka sattuu heikompaa vastustajaa näköjään vieläkin. Kyllä se HPK osaa, onneksi olkoon.
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselle jäi mieleen tosta pelistä Vihko. Oli aikas pirteää esitystä jos vertaa esim: Tappara peliin.
Maalivahtien taiston vei Brückler aivan selvästi.
Salminen oli aivan surkea.(Tosin ei tullu yllätyksenä tietäen miehen esiintymiset Mestis tasolla...)
Blues on kyllä tän kevään yllättäjä keväällä. Sen verran nopealta näytti pelin kääntäminen/käynnistäminen omasta päästä. Tibbetsistä en mainitse mitään vielä....
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei Blues ole tämänkään kevään yllättäjä. Uskokaa nyt, että Espoolla on maaginen anti-Midaksen kosketus. Vaikka jengi olisi paperilla miten hyvä ja valmentajana ihan kuka tahansa, perseelleen menee. Jos runkosarja sujuu jotenkuten, kyytiä tulee viimeistään pleijareissa. Usein puhutaan voittamisen kulttuurista ja kuinka se kasautuu menestyksen myötä. Bluesin yhteydessä voisi puhua häviämisen kulttuurista. Summa summarum, ei mitaleilla tänäkään vuonna. Ensi syksynä voivat sitten taas Jääkiekkolehdessä aloittaa sen "joko nyt?" fullan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jussih kirjoitti:
Ei Blues ole tämänkään kevään yllättäjä. Uskokaa nyt, että Espoolla on maaginen anti-Midaksen kosketus. Vaikka jengi olisi paperilla miten hyvä ja valmentajana ihan kuka tahansa, perseelleen menee. Jos runkosarja sujuu jotenkuten, kyytiä tulee viimeistään pleijareissa. Usein puhutaan voittamisen kulttuurista ja kuinka se kasautuu menestyksen myötä. Bluesin yhteydessä voisi puhua häviämisen kulttuurista. Summa summarum, ei mitaleilla tänäkään vuonna. Ensi syksynä voivat sitten taas Jääkiekkolehdessä aloittaa sen "joko nyt?" fullan.

Tuohan se on Blues-fanien asenne ollut jo oikeastaan pitkään ja monet pitkän linjan kannattajat spekuloivat aina jo yhden tappion jälkeen tulevia säälipleijareita. "Joko nyt"-hehkutus tulee yleensä sieltä, missä ei ole seurattu seuran 15-vuotista liigataipaletta riittävän läheltä.

Bluesin kohdalla sitä on oppinut vuosien saatossa tyytymään loppujen lopuksi aika vähään ja itsekin lähinnä yritän vain nauttia tuosta pelistä, joka on espoolaisilla oikeasti tällä hetkellä aika hyvällä mallilla. Mitaleista puhuminen on tässä vaiheessa pelkkää haihattelua. Mahdollisuuksia siihen on varmasti, mutta niin on monella muullakin hyvällä joukkueella.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Rontti kirjoitti:
mutta jatkoaikamaalin myötä käyrä näyttää suoraan ylös

Toivottavasti ei liian ylös että pystyy vielä pelaamaan. Noniin se siitä mukamas hauskasta jutusta.

Mikähän siinä on että kaikki Heikkilän luotsaamat joukkueet harrastaa tuota tilanteen jälkeen tökkimistä ja kaikkea muuta jälkipeliä. Vai onko vika vain muutamassa pelaajassa kuten esim Tolsa...

Oksa maaliin kiits...

Missä se Hannu nyt on ja se meidän hieno projektori fläppitaulu putkitelevisio
 
Leija-La kirjoitti:
Mikähän siinä on että kaikki Heikkilän luotsaamat joukkueet harrastaa tuota tilanteen jälkeen tökkimistä ja kaikkea muuta jälkipeliä.

Heikkilä uskoo kuitenkin fyysiseen peliin ja harjoittaa joukkuitaan sen mukaan. Kun pelaa koko ajan kontaktia silmällä pitäen niin tuleehan näitä vihellyksen jälkeenkin. Ei Bluesilla mitää erikoisen törkeää vihellyksen jälkeistä peliä ole, kuuluu vain tyyliin. Sikäli mukava piirre suomalaisessa valmentajassa, vaikka eihän se tietenkään hauskaa ole kun omat mikkihiiret siinä lentelee sivussa (lue suosikkijoukkue). Vihellysten jälkeinen toiminta on p-amerikassa vähentynyt parissa vuodessa lähes nollaan(alasarjoista en tiedä), saapa nähä milloin trendi seuraa tänne?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös