La 5.12.2009 RoKi - SaPKo

  • 3 215
  • 15

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Edessä jälleen mielenkintoinen ottelu. Molemmilla on varmasti mahdollisuudet voittoon. RoKi on viimeisestä neljästä pelistä voittanut kolme, eli kauden paras hetki on meneillään. Toisaalta jos otteluun lähdetään takkiauki, niin turpaan tulee armottomasti.

RoKin kannalta takana on melkoinen viikko. Alkuviikosta kaupunkiin saapui 201 cm pitkä Mad-Matt Maccarone, jonka ensimmäinen peli keskiviikkona oli voitokas. Ilmeisesti kävi niin, että Mattin näkyvästi jännittäessä ja kantaessa paineet, muu joukkue pelasi rennosti ja jännittämättä kuin riivattuna. Neloskenttä mm. mätti nolla-nollaa pelaamisen ohessa neljä maalia. Toivottavasti jatkossakin lähinnä korvien välistä kiinni ollut alisuorittaminen on historiaa.

RoKi on myös ollut mediassa Kärppien kanssa tehtävän yhteistyön takia. Kärppien osakeomistus RoKissa ei ollut se tie, jolla yhteistyö lähtee käyntiin seurojen päinvastaisista suunnitelmista huolimatta. Mediasotkussa saattoivat ottaa siipeensä tiedottajien lisäksi jotkut RuRyn jäsenet, joten tunnelma voi olla aavistuksen totutta hiljaisempi. Toivotaan kuitenkin, että tahdinlyöjiä paikalle saapuu runsaslukuisina.

Vielä osansa soppaan heitti Aurinkokuningas Tamminen, joka ilmoitti lehdessä, että rakastaisi mahdollisuutta päästä valmentamaan RoKia. Tämä ei liene ihan lähitulevaisuutta, mutta ilmeisesti jääkiekkoleijona #79 on havainnut RoKin mediapotentiaalin. Rollossa ei välttämättä kuitenkaan ihan lähiaikoina isä aurinkoista nähdä, sillä toistaiseksi ollaan tyytyväisiä Kokkoseen.

Saa nähdä realisoituuko mediahuomio suureksi katsojajoukoksi. Rovaniemellä on jostain syystä viikonloppuisin ollut vähemmän katsojia kuin viikolla olevissa otteluissa. Voi kuitenkin olla, että maakunnasta saavutaan katsomaan Maccaronen esityksiä. Itse veikkaan, että keskiviikon yleisömäärästä hieman jäädään. Toivottavasti olen väärässä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jatkoaika on jo saanut valmiiksi ennakon otteluun. Linkki siihen tässä.
Itseäni tulee kiinnostamaan Mathew Maccaronen ketjun peli. Äijässä on potentiaalia, mutta iso kaukalo saattaa vieläkin tuntua oudolta. Edellisen pelin jälkeen ei kauheasti ole treenattu, mutta toivotaan, että yhteispeli on jo astetta parempaa. Makaroonin aloituksiin toivoisi jo pakkien kehittäneen sellaisen kudin, että uppoa, sillä on varmaa, että vetopaikkoja tulee.
Neloskenttä saisi muuten taas värkätä neljä maalia, ja jos tehot jatkuu, peliaikaa tulee varmasti lisää.

SapKo tulee varmaan kauhealla taistelevalla ilmeellä ja ryminällä päälle, koska edellinen tappio ottaan varmaan päähän. Toivottavasti kestämme rynnistyksen, ja oma peli olisi kerrankin (ok, toisen kerran) omalla tasolla jo ottelun alussa.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jatkan täällä yksinpuheluani RoKin julkaistun kokoonpanon myötä. Ainoa muutos voitokkaaseen HokKi-otteluun on ketjujen järjestyksen muuttaminen. Edellisessä ottelussa 4 maalia tehnyt neloskenttä on nostettu ykköseksi. Kokkonenhan tapaa aina peluuttaa kenttiä tasaisesti, kunnes näkee ketkä ovat eniten pelipäällä, joten siirto on ennenkaikkea kiitos hyvästä työstä.

Joona - Tuunala - Kolhonen
Inkeröinen - Maccarone - Järvitalo
Kivioja - Vimpari - Silvander
Rautakoski - Sainio - Löfman
Pakit: Karhunen - Syrjä, Kauppila - Peltosuo, Joki-Erkkilä - Pohjalainen
Mv: Lindström (Norja)
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Kokkonenhan tapaa aina peluuttaa kenttiä tasaisesti, kunnes näkee ketkä ovat eniten pelipäällä, joten siirto on ennenkaikkea kiitos hyvästä työstä.

Niin vai kumpi peluuttaa hyökkäysketjuja? Kokkonen taitaa peluuttaa pakit. Korjatkaa toki jos olen väärässä.

Jännä nähdä, miten ketju Maccarone-Inkeröinen-Järvitalo saa pelin kulkemaan.

Toivottavasti joka jätkä on katsonut sarjataulukkoa ennen peliä ettei synny niitä harhakuvitelmia.

Veikataan SapKolle 4-7.

Mestis.fi ennakko.
 

Rollo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi Hockey
Kyllä Lapa peluuttaa hyökkääjät ja Arska pakit. Mr Maccarone lienee toipunut jetlagetista joten parempaa varmasti luvassa tänään, kunhan vaan Vesseki malttais kiekkoa lainailla.

Tätä peliä ei muuten hävitä! 5-2 kotio ja viiksivallu avaa maalihanat...
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Eiköhän tästä SaPKo onnistu taas perseilemään tappion. Johdetaan varmaan puolessavälissä maalein 0-5 mutta hävitään 7-5...

SaPKon peleissä AINA sattuu ja tapahtuu. Kun kannatat SaPKoa ei elämäsi ole enää koskaan tylsää. Joskus vaan tuntuu siltä että helpommallakin saisi joskus hommat sujua....

RoKi siis hirmuiskussa viime viikot ja SaPKolla paha paikka. Onkohan SaPKo matkannut Rovaniemelle jo eilen kuten viimeksi tehtiin. Suotavaa olisi, tosin totaalinen tyrmäys eka erässä olisi jotain uutta taas.

PS:Veikataan vielä illan erikoisena että joku SaPKolainen ajelee Maccaronen levyksi. Kotilainen tai Tiihonen.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Siellä varmaan jo innokkaimmat katsojat istuskelevat kirnun penkeillä. Allekirjoittanut sen sijaan taistelee jostakin syystä töksähtelevän nettinsä kanssa. Toivottavasti tulospalvelu toimii moitteettomasti! Pienenä vinkkinä mainitsen edelleen, että sillä STRIIMILLÄ olisi menekkiä! Laser:lla sellainen jo onkin. Mitä pienemmät edellä, sitä isommat perässä! ;)

Illan peli on jälleen kerran tärkeä molemmille joukkueille. Roki nousisi voitolla karsinatviivan yläpuolelle ja tiputtaisi SaPKo:n karsijan paikalle. Savonlinnalaiset säilytäisivät voitollaan hyvän iskuetäisyyden kahdeksan parhaan joukkoon.

Pelin ratkaisut nähdään lienee taas ottelun ensimmäisen erän ensimmäisillä minuuteilla. Jos Roki antaa vastustajan tehdä kaulaa muutaman maalin muodossa, niin ottelusta tulee vaikea. SaPKo:n tavoite on varmasti juurikin tämä alun onnistumisten saaminen. Toivotaan kuitenkin, että Sininen jatkaa "suomisarja" -menoa ja laittaa verkot tötterölle samaan tapaan kuin Hokkia vastaan ja vimeisellä Savonlinnan reissullaan!

Ennustetaan näin: Molemmat joukkueet tulevat ottelun alussa kovaa. Peli on tarkkaa ja sekä Limppu, että Nielsen tekevät tukun tärkeitä torjuntoja. Peli etenee 1-1 -lukemissa aina toisen erän loppuun, jolloin Konsti iskee YV:llä punaiset johtoon. Kolmas erä onkin sitten Rokin täydellistä hallintaa. ;), jota edesauttaa vierailijan jäähysuma (koukkaamisia ja kampituksia) Vastustajan jalka painaa.. Mad-Matt iskee tasoituksen erän ensimmäisellä puoliskolla laittamalla hurjan lämyn yläpesään. Hän on muutenkin tänään lennossa viljellen muutaman kovan keskialueen pusun ja voittaen lähes jokaisen aloituksensa. Sininen karkaa lopussa Järvitalon ja Kolhosen maaleilla ja kirnu raikaa! =D
 
Kumman hiljaista tässä ketjussa. Onko RoKi-kannattajat huuhtelemassa tappion karvasta kalkkia soittojuottoloissa, kun ei näy minkäänlaista pelin nähneiden kommenttia.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Kumman hiljaista tässä ketjussa. Onko RoKi-kannattajat huuhtelemassa tappion karvasta kalkkia soittojuottoloissa, kun ei näy minkäänlaista pelin nähneiden kommenttia.
Tappio vetää aina hiljaiseksi. Oskar Essen siis loukkasi olkapäätään ja tutkimukset luvassa. Tätä ei olisi todellakaan tarvittu.

Hienoa että muut jaksoivat silti painaa sata lasissa ja hoitaa kolme pistettä Savonlinnaan. Pitkä kotimatka varmasti tuntuu nyt mukavammalta.
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Näkemistäni kolmesta pelistä tämä oli RoKilta ehkä heikkotasoisin (Sport ja Hokki aiemmin). Jo ensimmäisessä erässä ihmettelin parin pelaajan luistellessa vaihtoon kun jalka näytti painavan yllättävän paljon lyhyenkin vaihdon jälkeen.

Itse ottelu oli tasainen alusta loppuun. Puolivälin jälkeen RoKille vihellettiin jokunen melko kyseenalainen jäähy ja ellen nähnyt aivan väärin, juuri ennen voittomaalia RoKin puolustaja koski kiekkoon, mutta peliä ei vihelletty poikki vaan kiekko kiersi viivan kautta Konstille joka pisti lähes tyhjiin siirretyn rangaistuksen aikana.

Lindström pelasi taas maalissa hyvän ottelun ja mm. toisessa erässä SaPKo-hyökkääjätkin auttoivat vetämällä pari kertaa hyvistä paikoista ohi. Myös RoKin puolustajat tekivät muutaman hyvän katkon poikittaissyöttöihin. Maalipaikkoja oli lopulta melko tasaisesti molemmilla.

RoKin jäätyä tappiolle suurin usko taisteluun näkyi hiipuvan eikä yleisökään jaksanut hiillostaa tuomareita aivan loppuun asti. Toki myös SaPKo sai kahdesta ensimmäisestä kolmannen erän osumasta itseluottamusta otteisiinsa. Maccaronea ei tosiaan lopussa tainnut näkyä kentällä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaPKo...ja lappilainen suomi-sarja kiekko...
vetipä hijaiseksi...

Tais SaPKo käydä sammuttamasaa totaalisesti valot rovaniemen kirnusta, tämä otteluketju "jääty" totaalisesti.

Ihmeellistä, sillä oon pitänyt näitä rovaniemen "kiekko-asiantuntijoita" suomen...ei kun koko maailman parhaimpina- ja aktiivisimpina kiekkotietouden ja totuuden levittäjinä.

Ihan vaan olisin ollut kiinnostunut, että sammuttiko SaPKo mahdollisesti sieltä ne revontuletkin...??? Kun ei tuo pelin analysointi tunnu ketään kiinnostavan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Täytyy vielä kommentoida jo taakse jätettyä elämää, kun en aikaisemmin ole koneelle ehtinyt. Olipa kyllä kaikkiaan huono peli. Huonoiten suoriutuivat tuomarikaksikko Pienimäki Kallio, joiden taito ei riitä edes suomisarja tasolle. Valitettavasti muut puhaltajat olivat estyneitä, joten noihin tunareihin oli tyytyminen.
Toiseksi huonoiten suoriutui RoKi. Väsynyttä oli pelaaminen. Vaikkakin on totta että tämmöinen uninen liike toiselta puolelta ei yhtään sovi RoKille, mutta pakkoko siihen jarrutteluun oli mukaan lähteä? Surkeista paras oli SaPKo, joka tällä kertaa otti voiton. Vieraskaan ei ansainnut voittoa sen paremmin kuin kotijoukkuekaan, mutta tasaisessa pelissä pienet asiat ratkaisevat. Oikeaan paikkaan tehdyt ylivoimamaalit veivät tärket pisteet Savoon. Näillä joukkuiella ei tällä kaudella ole kotivoittoon pystytty, toivottavasti sama jatkuu kauden viimeisessä kohtaamisessa.
 
Kiitokset Stonewallille vastauksesta. Ei kuitenkaan pidä olla masentunut tappiosta, koska yllättävää kyllä SaPKo on sarjan parhaita vierasjoukkueita (ilman Joensuun katastrofia muistaakseni olisi sarjan paras). Kotona vastaavasti SaPKo on sarjan selkeästi heikoin joukkue. RoKilla on punnuksien tasaus mahdollisuus Savonlinnassa, mikäli SaPKon kotipelien taso ei nouse nykytasosta. Tsemppiä RoKille, toivon menestystä kunhan se ei tule SaPKon kustannuksella!
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Kiitokset Stonewallille vastauksesta. Ei kuitenkaan pidä olla masentunut tappiosta, koska yllättävää kyllä SaPKo on sarjan parhaita vierasjoukkueita (ilman Joensuun katastrofia muistaakseni olisi sarjan paras). Kotona vastaavasti SaPKo on sarjan selkeästi heikoin joukkue.
Tämä on kyllä varsin outoa muistaen savonlinnalaisen kiekkoperinteen. Talvisalo on aikojen saatossa ollut vastustajille vittumainen paikka pelata, siellä on sonnittu housuun ennenkuin kiekko tippuu edes jäähän.

Mihin tämä Talvisalon pelote on oikein kadonnut? Nyt SaPKo jyrää vieraissa hyvin, kotona ollaan aneemisia ja otetaan ilman vastaväitteitä kuonoon. Missä SaPKo olisi jos kotipelit sujuisivat kuten ennenkin pitkässä historiassamme? Vastaus on lyhyesti: Sarjan kärkipäässä.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tämä on kyllä varsin outoa muistaen savonlinnalaisen kiekkoperinteen. Talvisalo on aikojen saatossa ollut vastustajille vittumainen paikka pelata, siellä on sonnittu housuun ennenkuin kiekko tippuu edes jäähän.

Mihin tämä Talvisalon pelote on oikein kadonnut?

Eikös meininki ollut melkolailla samanlaista nousukaudella 2005-2006? Ainakin Mestis-karsintojen alla SaPKon kohdalla pienenä kysymysmerkkinä pidettiin kotipelejä, sillä Suomi-sarjassa vieraskentillä oli homma toiminut paremmin. Voin toki muistaa väärinkin.

Naapurikaupungista voinee mainita esimerkkinä MP:n. Alkukauden joukkue pelasi vieraissa erinomaisesti, mutta kotona pelistä ei tahtonut tulla muuta kuin sanomista. SaPKossa ja MP:ssä on se yhteinen piirre, että joukkueet ovat keski-iältään todella nuoria. Kotiyleisön edessä pelaaminen on yllättävän iso juttu ja se jännittää. Lopultahan MP:kin sai pelin kulkemaan Urskissa ja syksyllä joukkue juhlikin nousua Ykköseen. Kyllä se siitä vielä SaPKollakin lähtee.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös