La 3.10.2009 SaPKo - KooKoo

  • 5 274
  • 44

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Avataanpas ketju tällekin jännärille. Tosiaan vanhat ja perinteiset kohtaavat tänään Talvisalossa. SaPKo pelasi hyvän pelin Vaasassa ja piste tuli tuliaisina, kolmeenkin olisi ollut saumaa. KooKoo edellinen päättyi jatkoaikavoittoon HeKistä.

SaPKolta polvivamman vuoksi sivussa Miika Viinamäki. Ilkka Heikkilä(viime kauden Titaaneissa) tulee paikkaamaan "lyhyehköllä" try-outilla, ei ollut kelvannut Hokille ja samaa puuroa syödään meilläkin. HPK:lta ei tänään apuja luvassa, outoa varsinkin kun siellä saataisiin kohta kaksi joukkuetta rosterista kasaan.

Jos SaPKon luistin kulkee kuten Vaasassa ja Simon Nielsen pelaa huippupelin voi KooKoo kaatua. Muutoin lienee tappio taas lähellä. KooKoon ei ole pitäisi olla SaPKolle ylitsepääsemätön este. Ei sielläkään ole palikat kohdallaan, Vlado ei osaa vaan valmentaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon kokoonpano:

Liukkonen-Hokkanen-Mattila
Kultanen-Alastalo

Vilen-Vainiola-Baker
Niemi-Kiren

Veistola-Koponen-Julkunen
Hana-Sierman

Lehtonen-Miettinen-Lampinen

Korhonen (Härmä)


Hyökkäysketjut on siis pantu uusiksi Kouvolassa ja muutama muukin mielenkiintoinen huomio. Nelosen laidalle merkattu Lehtonenhan on siis puolustaja, mutta en pitäisi mitenkään mahdottomana jos aloittaisi tänään ketjussa. Jotenkin pelinsä on näyttänytkin siltä, että voisi sopia paremmin laitahyökkääjäksi kuin pakiksi.

Mattila palkittu yrittämisestään ja nostettu aiempaa kovempien pelimiesten seuraan. Hyvä kokeilu myös se, että toimimaton Baker-Hokkanen-akseli on rikottu. Kolmosen kokoonpanossa Koposen on tosin vaikea nousta esille.

Näytönpaikka on myös kauden ekan pelinsä pelaavalla Mika Korhosella. Jos tänään tulee heikko matsi, niin seuraavaa pelivuoroa voi joutua odottelemaan jonkin aikaa.

SaPKon kokoonpano näyttää rehellisesti sanottuna todella köykäiseltä. Eskelinen, Essen, Konsti ja Tiihonen ovat hyviä pelimiehiä, mutta muuten ns. Mestis-tason runkopelaajatkin ovat tosi vähissä. Mutta tämä toki vain paperilla.

Hyvä maalivahti ja arvatenkin Vaasan reissun jälkeen myös hyvä henki voivat siivittää SaPKon jopa voittoon. Etenkin kun KooKoolla on edelleen nihkeää. Tuskin nytkään kamalasti maaleja nähdään. Taidankin veikata, että jatkoajalle päädytään 2-2-numeroissa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Olinkin noita samoja huomioita kokoonpanoista postaamassa, mutta E ehti ensin. Ihan positiivista, että kokeillaan vähän muunkinlaisia kenttäkoostumuksia. Hieman kyllä tosin ihmettelen, että Iivo saa jatkaa ykkösketjussa, eikä esimerkiksi juuri Koposta kokeilla Liukkosen kanssa. Toisaalta jotenkin kuvittelisi, että ainakin ainekset parempaan tällä uudella ykkösellä on, kun roolitus on hieman muuttunut Mamban mukaantulon jälkeen. Onkos Empulla jotain vammaa, kun on kokoonpanosta ulkona? Lehtosen siirto ketjuun on myös varmasti kokeilemisen arvoinen asia, jos todella pelaa laidassa. Ulottuva pelaaja, jolla on kokoisekseen hyvät kädet, mutta juoksee vähän turhaan omassa päässä ja voimaakin voisi olla enemmän. Hyökkäyspäässä noilla ominaisuuksilla saa hieman enemmän anteeksi eli varmasti ihan kokeilemisen arvoinen homma tuo tämän iltainen.

SaPKon ja KooKoon pelit taisivat ratketa viime kaudella kaikki yhden maalin erolla ja eikös Talvisalossakin käyty häviämässä kerran jatkoajalla? Toivotaan nyt silti, että uudet ketjut hieman avaisivat peliä ja pahin nihkeily olisi takana. Hieman paremmalla miellä tätä kohtaamista odottaa kuin viime viikon Kupittaan reissua, jolloin huonot odotukset sitten myös realisoituivat.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SaPKon ja KooKoon pelit taisivat ratketa viime kaudella kaikki yhden maalin erolla ja eikös Talvisalossakin käyty häviämässä kerran jatkoajalla?

Yhden maalin erolla ratkesivat kyllä kaikki, mutta KooKoo voitti viime kaudella Savonlinnassa molemmat pelinsä. 2-3 ja jatkoajalla 4-5. Tuo jatkoaikavoitto tosin taisi olla melkoinen oikeusmurha: Lohtanderilla rapiat 30 torjuntaa vikassa erässä ja sitten se voittomaalikin kimpoili jonkun SaPKo-pakin kautta ineen. Kouvolasta SaPKo haki kaksi pistettä, kun se voitti yhden viime vuosien heikkotasoisimmista peleistä rankuilla 1-2.

Jokusen maalintekijän olisi voinut ottaa kyllä matkaan A-junnuista, kun SaPKollakin noita nuoria on mukanaan. KooKoon A nimittäin latonut jo neljä maalia* kahdeksan minuutin sisään Kotkassa...

*) linkin kuvaus vanhentuu todennäköisesti hyvin pian, mutta kyseessä on siis liiton tulospalvelun tilanneseuranta A-junnujen ottelusta Titaanit-KooKoo
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivotaan, että löytyisi noista ketjuita vihdoin ne oikeat koostumukset, mitä ei vielä alkukaudella ole löytynyt.

Hokkasen ykkösketjun paikkaa ihmettelen minäkin, että milä meriiteillä, kun esimerkiksi Koponen olisi siihen huomattavasti parempi vaihtoehto. No katsotaan miten toimii, kun Mamba pistetään siihen rinnalle. Koryn olisi muutenkin aika herätä nyt ja näyttää miksi hänet on KooKooseen hankittu. Unessa ollut kaveri alkukauden.

Korhoselle maalissa näytönpaikka entistä seuraansa vastaan.

Uskallan odottaa, että tämä hoidetaan kotiin varsinaisella peliajalla, mutta kaikki on mahdollista, kun kyseessä on KooKoo.
 

Smegoul

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aiemmin mainittuja ketjuja voi vielä tulla sekoittamaan Teemu Paakkarinen. Näin kerrotaan KooKoon kotisivuilla olevassa otteluennakossa. Otteluennakko nähtävissä tuosta. Eli Lehtosen hyökkääjän paikka liipaisemilla ja Sierman Lehtosen giljotiinissa?

Pelistä vaikeaa lähteä arvioimaan mitään kun ketjut on uudessa muotissa. Toivottavasti sieltä olisi nyt löytynyt edes jonkinlaiset toimivat kokonaisuudet ja peli ratkeaisi KooKoolle jo varsinaisella peliajalla ja muutaman maalin erolla.

Aiemmin mainittu Koposen siirtäminen ylempään kenttään olisi suotavaa ellei jopa pakollista, muuten joudutaan vain haaveilemaan viime kauden 11+25 tehoista..
 

Rankkari

Jäsen
Todennäköisesi tasainen peli. Sapko taistelee, ja pitää pelin tiukilla. Kookoo hallitsee ajoittan selkeästi, mutta maalinteko ontuu. Välillä taas Kookoon peli sekaisin. Kolek toteaa pelin jälkeen omiensa pelanneen ihan ok, mutta vastustaja pelasi myös hyvin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aiemmin mainittuja ketjuja voi vielä tulla sekoittamaan Teemu Paakkarinen. Näin kerrotaan KooKoon kotisivuilla olevassa otteluennakossa.

No eiköhän julkaistut kokoonpanot ole paremmin ajantasalla kuin aiemmin kirjoitetut ennakot.

Ottelusta muuten sellainen pieni huomio, että toinen päätuomareista on savonlinnalainen. Ilmeisesti siis vanhasta säännöstä on luovuttu samalla kun on siirrytty neljän dumarin systeemiin.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Momentum

SaPKon kokoonpano näyttää rehellisesti sanottuna todella köykäiseltä.

SaPKolla on tosiaan monta 70-kiloista nuorukaista, ihan hyviä jääkiekkoilijoita kaikki.

KooKoo:lla oli tosiaan tonnin verran elopainoa pelkästään puolustuspäässä. Jäähypenkki kuitenkin kesti parisataa kiloa kultaista ja mitä muuta siellä oli samalla kertaa.

Itse pelistä: hallissa kuului rusahdus 11. minuutilla, kun maalia ei tullut täydestä yhtäjaksoisesta hallinnasta, hurjasta paineesta ja monista tekopaikoista huolimatta. Sen momentumin näki se Reettakin.

Siihen ensin halpa maali, sitten SaPKon toisen erän alun tyypillinen jähmettyminen, Kouvolan militanttikomppanian katsomosta huutama jäähy ja toinen maali, siihen taas halpa maali, ja siinä se oli.

Kolmannessa erässä KooKoo näytti, miten liukas joukkue se on. Peli ei silti ollut pelattu ennen kuin 59. minuutilla.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
SaPKolla on tosiaan monta 70-kiloista nuorukaista, ihan hyviä jääkiekkoilijoita kaikki.

Varmasti näin ja jokusen vuoden päästä ainakin osa heistä voi olla vielä enemmänkin kuin "ihan hyviä". Mestis on kuitenkin miesten sarja, missä ei pitkällä juoksulla pelkillä pojilla pärjää.

Toisaalta SaPKo panee rahaa pankkiin peluuttamalla (osin pakostakin) omia junnujaan, mutta kyllä siinä vähintään vuosi tai kaksi menee, ennen kuin tuolta määräaikaistililtä voi nostella korkoja. Ja nykyisessä markkinapoliittisessa tilanteessa nuokaan sijoitukset eivät ole satavarmoja.

Joka tapauksessa sanoisin, että nuorten sekaan SaPKo kaipaisi ainakin pari kokeneempaa kaveria ykköskentän lisäksi. Muuten tuota vastuuta ja kuormaa kertyy näille hennoille harteille turhankin paljon. Siitä tulikin mieleen, että onko Mikko Silvennoinen laittanut hokkarit naulaan vai vetäytynyt vain miettimistauolle?


Itse pelistä sen verran, että tilastojen perusteella KooKoon puolustuspelaaminen on ollut jälleen hyvää. Kovin montaa vetoa parhoilta paikoilta ei laukaisukartasta SaPKolle löydy, vaikka pääsivät pelaamaan ylivoimaakin jonkun verran.

Vaikeuksia ollaan taas tehty kolmannessa erässä, kun jäähyjen myötä on annettu vielä saumat SaPKolle. Mika Korhosen debyytti sujui ilmeisesti ihan ok ja nähtävästi Olli Julkunenkin on ollut pirteä, kun on saanut palkintoja nollatehoistaan huolimatta.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Päänupista kiinni

Joka tapauksessa sanoisin, että nuorten sekaan SaPKo kaipaisi ainakin pari kokeneempaa kaveria ykköskentän lisäksi.

Noin varmasti on, varsinkin tässä vaiheessa, kun sarjataulukkoa katselee.
Ykkönen kestää minkä tahansa mestisvertailun.

Tosin väittäisin, että poikienkin peli aukeaisi, kun saisivat sen maalin. Päänupista se on kiinni. Maalille kyllä päästään.

KooKoolla OLI hyvä puolustus.

Mikosta ei tunnu kukaan tietävän. Ulkomaille pyrki, ainakin Ranskaan, mutta ei tainnut sopimusta syntyä.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Uho vastaan apatia

KooKoon faniporukasta tai pikemminkin sen ydinkuorosta vielä hieman.

Hyvää on se, että omaa joukkuetta kannustetaan voimakkaasti silloin, kun se on todella hätää kärsimässä niin kuin KooKoo oli ensimmäiset kymmenen minuuttia. Yksittäiset pettyneet kuoriämpärikommentit eivät varmasti kuuluneet jäälle.

Suorastaan vastenmielistä ja katsomossa istuvien lasten kannalta haitallista on esimerkiksi se, että tuomarien luistellessa jäälle ennen ottelun alkua heidät otetaan vastaan nuija-huudoin. Kai se on jonkun mielestä huumoria.

Vastenmielistä on sekin, että ottelun päättyessä poistuvalle kotiyleisölle huudetaan "Te voitte lähtee".

Se, että kotijoukkueen KooKoossakin pelanneille kärkimiehille niinsanotusti vitsaillaan, ei varmaan heitä haittaa, jos he nyt sen kuulevat. Luultavasti antoi lisää virtaa.

Vaasanmalliseen verbaaliaggressiiviseen, tosikkomaiseen militanttimeininkiin suhtautuminen ylipäätään on jo enemmän makuasia.

Aikuista lauantai-illan makua tuonsävyinen tunnelma ei miellytä, niin sosiologisesti ja sosiaalipsykologisesti mielenkiintoinen ilmiö kuin onkin.

Teiniuhomeininki myös vahvistaa sitä kumpujenyöstä-koulukuntaa, jonka mielestä urheilu on sotaa tai vähintään sotakasvatusta, osa sodanvalmistelua 1930-luvun tapaan, ei leikkiä ja viihdettä.

Tämän koulukunnan sinnittely sille oudossa uudessa ajassa on merkittävä lisäsytyke sille, että sponsoroinnin painopiste siirtyy 2000-luvun tieto- ja koulutusyhteiskunnassa urheilusta kulttuuriin kuten megatrendiguru Naisbitt sanoo.

Kuvaavaa on, että naisäänet eivät kuulu tämmöisessä tahditetussa machohurmoksessa, joka saattaa katsomossa istuvia lapsia jopa pelottaa. Jos joku tätä epäilee, ei ymmärrä lasten maailmasta mitään.

On ikävää, ettei Talvisalossa ilmeisesti ole osoittaa näille sotilaille parempaa paikkaa kuin seisoma- ja istumakatsomon välinen aita. Kymmenen minuuttia sitä vielä kestää kausikorttipaikallaan, kun komppania aidalla roikkuen huutaa suoraan korvaan, lähimmät kahdenkymmenen sentin päästä.

Työterveystarkastaja olisi keskeyttänyt heti.

Onneksi Sportin ja KooKoon keskinäiset matsit pelataan satojen kilometrien päässä Vaasassa ja Kouvolassa.

Siinä Kouvolan nuorisojengi erosi edukseen esikuvistaan vaasalaisista, että tiettävästi ei mitään fyysisiä aggressioita esiintynyt. Mutta ero lupsakoihin, huumorintajuisiin ja huippukorrekteihin joensuulaisiin on valtava. Eivät Vantaan kalamiestenkään huudot tympineet.

Ehkä Vaasalla ja Kouvolalla on kaupunkeina sen verran antiikkimilitantti tausta, että se kantaa hedelmää jopa 2000-luvulle asti.

Tietenkin ilmiön toinen puoli eilisessä Talvisalossa oli kotijoukkojen, siis yleisön, totaalinen flegmaattisuus, suoranainen apatia. Aivan kuin oman kylän poikien kannustaminen niinsanotusti ilettäisi. Nyt jos koskaan varsinkin kakkoskentän, kolmoskentän ja neloskentän nuorukaiset tarvitsevat tukea ja kannustusta. Talenttia heillä on kyllä. Apina pois niskasta.

Tämän kauden momentum ei ole aivan vielä, mutta lähestyy.
 
Ihan hyvä reissu - meininki katsomossa ehkä vähän vaisu, mutta onneksi kaikuu niin hemmetisti tuolla Talvisalossa.

Peli oli alkua lukuunottamatta ihan positiivisen näköistä. Paletti pysyi riittävästi kasassa ja kyllä tuolla pelillä otetaan Jokipojista voitto. Korhonen pelasi eleettömän pelin, ei sylkenyt kiekkoja eikä hermoillut. Toisinkuin Nielsen toisessa päässä, jolla kiekot pomppivat kunnolla.

Ainoa murhe on Bakerin kova lukko maalinteossa. Kovaa yritystä ei ole vielä palkittu, mutta eiköhän se siitä parane. Militanttiarmeija kuittaa..
 

McCourt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Suorastaan vastenmielistä ja katsomossa istuvien lasten kannalta haitallista on esimerkiksi se, että tuomarien luistellessa jäälle ennen ottelun alkua heidät otetaan vastaan nuija-huudoin. Kai se on jonkun mielestä huumoria.

Vastenmielistä on sekin, että ottelun päättyessä poistuvalle kotiyleisölle huudetaan "Te voitte lähtee".

Se, että kotijoukkueen KooKoossakin pelanneille kärkimiehille niinsanotusti vitsaillaan, ei varmaan heitä haittaa, jos he nyt sen kuulevat. Luultavasti antoi lisää virtaa.

Aikuista lauantai-illan makua tuonsävyinen tunnelma ei miellytä, niin sosiologisesti ja sosiaalipsykologisesti mielenkiintoinen ilmiö kuin onkin.

Siinä Kouvolan nuorisojengi erosi edukseen esikuvistaan vaasalaisista, että tiettävästi ei mitään fyysisiä aggressioita esiintynyt. Mutta ero lupsakoihin, huumorintajuisiin ja huippukorrekteihin joensuulaisiin on valtava. Eivät Vantaan kalamiestenkään huudot tympineet.

Siellähän on ollut totaalisen käsittämätöntä käytöstä! Käsittämätöntä, että pelkkä käsien läpsyttely ei voi enää riittää. Jossakin asiaa olisi toisaalta saatettu kommentoida tunnelman luomiseksi.

Sovitaanko, että jätät seuraavan KooKoo pelin väliin ja menet viettämään iltaa vaikka lupsakoiden joensuulaisten kanssa. Lions-Clubista luulisi löytyvän arvollesi sopivampaa seuraa.

Itse en KooKoo-fanien rettelöintiä ollut todistamassa, mutta iso peukku kaikille mukana olleille!
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo suosittelen kanssa, että diletantti vaihtaa vaikka tohon golfin seuraamiseen. Siinä yleisö ei turhia huutele...Kuulostaa kyllä aika "vastenmieliseltä" toi faniporukan toiminta...
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
Vaihdan paikkaa vain

Sovitaanko, että jätät seuraavan KooKoo pelin väliin.

Ei sovita. Vaihdan vain KooKoo-pelissä (ja tarpeen vaatiessa Sport-pelissä) miellyttävämpään miljööseen samassa hallissa.

Ymmärrän kyllä, että tekstin pääosa käy yli ymmärryksenne.

Yksi asia pitäisi teidänkin silti ymmärtää. Kausikortin lunastaneella katsojalla on oltava oikeus seurata peliä hänelle osoitetulla paikalla ilman, että yläpuolelta huudetaan suoraan hänen korvaansa sadan desibelin volyymilla.

En tietenkään ole tässä asiassa ainoa ja yksin. Kyllä keskustelin asiasta monen muunkin kanssa, enkä ollut ainoa, joka sai tarpeekseen jo ensimmäisessä erässä ja luopui maksetusta paikastaan.

Tämä on kieltämättä ennen kaikkea ottelunjärjestäjän asia. Kyllä sieltä varmasti jokin sellainen nurkkaus löytyy myös kouvolalaisille ja vaasalaisille, missä he voivat kannustaa haluamallaan tavalla muita häiritsemättä.

Vähimmäisvaatimus järjestäjille tässä asiassa on, ettei anneta roikkua siinä aidalla ja huutaa korvaan.
 
Siinnä ei juuri auta vikistä, kun kerran fanit on määrätty sinne kausarikatsomon yläpuolelle. Silloin vedetään täysillä omalle joukkueelle, eikä välitetä savonlinnalaisten mukavuudesta.

Eipä hirveästi organisointia ollut tuollakaan järjestäjän puolesta. Yhtään järkkäriä ei tainnut kovin lähellä olla. Teidän onneksi meno ei kerennyt äitymään kovinkaan kiimaiseksi, kun oli sen verran vähän jengiä.
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Ei siellä oikein muuta paikkaa taida noille vierasfaneille olla kun se kausarikorttilaisten pääty. Joten se siitä.

Ei niitä vierasfaneja voi oikein sijoittaa tuonne olutpubinkan päätyyn, sen tietää mitä siitä seuraa. Epäilen että siinä tapauksessa ei järjestysmiehet tule riittämään.

Edit: Niin, minun puolesta vieraat voi huutaa niin paljon kuin ääntä lähtee. Rivojakin. Itse harrastan samaa varsinkin kaljapäissäni.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka ylipäätään haluaa mennä päätyyn katsomaan jääkiekko-ottelua? Käsittämätöntä. Ammattilaiset tietenkin yrittävät sijoittua mahdollisimman keskelle pitkää sivua, jolloin näkemys ottelusta on parhain. Mutta, jos varsinainen matsi ei ole pääasia, niin sitten.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Itsekkin jätin kausikorttipaikkani tällä kertaa rauhaan, joka olisi ollut juuri siinä KooKoo-fanien alla. Tosin osittain sen takia, kun sieltä yltäältä näkee jopa paremmin.

Minulta kyllä tulee hatun nosto KooKoo-fanien toiminnalle.
Itse kuuntelin niitä kommentteja oikein mielelläni.

Tosin voisin kyllä joskus itseäni sivistää ja käydä katsomassa joskus jossain muuallakin peliä, kun Savonlinnassa.
 

diletantti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Liikunnan Riemu, KalPa U14, U12Etelä
ohhoh!

Teidän onneksi meno ei kerennyt äitymään kovinkaan kiimaiseksi, kun oli sen verran vähän jengiä.

Ohhoh! Jos siis jengiä olisi ollut enemmän, olisi nähty vielä jotakin aivan muuta?

Silkkaa lapsellisuuttahan moinen uho varmaan on, eikä sillä tasolla kannata keskustella.

Mutta eiköhän tuo 6. helmikuuta ole nyt merkitty järjestäjien kalenteriin punaisella. Toivottavasti, varmuuden vuoksi.
 

minarc

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Boston Bruins
Kuka ylipäätään haluaa mennä päätyyn katsomaan jääkiekko-ottelua? Käsittämätöntä. Ammattilaiset tietenkin yrittävät sijoittua mahdollisimman keskelle pitkää sivua, jolloin näkemys ottelusta on parhain. Mutta, jos varsinainen matsi ei ole pääasia, niin sitten.

Ei meidän "old time hockey" hallista mitään päätykatsomoita löydy.
Tällä tarkoitettiin sitä pitkän katsomon päätyä, mistä kyllä pelin näkee ihan hyvin.
 

McCourt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPL
Yksi asia pitäisi teidänkin silti ymmärtää. Kausikortin lunastaneella katsojalla on oltava oikeus seurata peliä hänelle osoitetulla paikalla ilman, että yläpuolelta huudetaan suoraan hänen korvaansa sadan desibelin volyymilla.
Huuda takaisin, äläkä täällä vikise. Tuskin kukaan on kuitenkaan huutanut "suoraan" sinun korvaasi. Käsittääkseni ottelulipun lunastaneella fanilla on oikeus ilakoida ja huudella niin paljon kuin virtaa riittää.

Jos tiesit jo ennakkoon Sportin ja KooKoon kannattajien häiritsevän mielenrauhaasi, pitikö se kausari ostaa kyseisille paikoille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös