Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 27.10.2007 Titaanit-HeKi

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 27.10.2007 klo 14.13.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Illan soturit:

  Titaanit

  1. kenttä:
  #21 Rämä - #26 Koidahl - #71 Essen
  #81 Heinonen - #13 Jernberg

  2. kenttä:
  #78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
  #24 Ruohola - #9 Gärdström

  3. kenttä:
  #17 Kovanen - #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
  #4 Haapalainen - #45 Jokiraita

  4. kenttä:
  #55 Kolhonen - #15 Kansikas - #3 Kulmakivi
  #44 Jäske (7.puolustaja) - #23 Seppinen (13.hyökkääjä)

  Maalivahdit:
  #1 Tillanen (AK)
  #30 Valkama

  HeKi

  1. kenttä:
  #15 Kaskinen - #37 Kiiskinen - #26 Pylvänäinen
  #2 Mielonen - #32 Heiskanen

  2. kenttä:
  #17 Väkeväinen - #11 Koponen - #21 Pöyhönen
  #5 Piiroinen - #28 Keskinen

  3. kenttä:
  #13 Ruuska - #10 Inkinen - #12 Isomäki
  #4 Nurminen - #40 Marklund

  4. kenttä:
  #50 Kivistö - #20 O. Sinkkonen - #27 Ritamäki
  #23 Kopsa (7.puolustaja) - #22 Sihvonen (13.hyökkääjä)

  Maalivahdit:
  #39 Kurikka (AK)
  #30 Rämö

  Lähde: www.mestis.fi
   
 2. -#22- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotkan Titaanit
  Se punapaitainen joukkue pelasi tällä kertaa ihan jääkiekkoa vähän oltiin toisessa erässä alakynnessä, mutta onneksi Heki ei saannut kolmatta maalia aikaiseksi mikä oli todella lähellä. Jernbergiltä 3 suht identtistä maalia viivalta ranteella kilpipuolelle. Rämällä oli kanssa omat paikat hattutemppuun taisi olla 3 läpiajoa mistä mies ei saannut sisään. Illan päätuomarin otteista en edes viitsi kommentoida sen verran luokattomia ne olivat.

  Sama meininki päälle vaan niin kyllä ne pässitkin keskiviikkona kaatuavat.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Katselin tilastoja aika epäuskoisena. Kultainen kiekkovakiomitali, tehot 3+1 ja 16 minuuttia jäähyjä. Jesse James oli vielä muutama peli takaperin ihan täysin turha tusinajenkki täällä Kajaanin vierailulla, mutta ilmeisesti on ottanut tänä iltana ratkaisijan viitan harteilleen! Aika hurja tasonnosto.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä tasonnosto johtuu aika pitkälti siitä, että Isäntä oli saanut pitkään varsin rikki olleen jalkansa kuntoon sekä päässyt harjoittelemaan ehjän treeniviikon alle. Tässä sitten tulos, kun kiekkokin vielä pomppi suotuisasti maalipaikoissa.

  Se kuitenkin on todettava, ettei ole mikään ihme jos ja kun Jernbergille niitä virheitä kentällä tapahtuu otteluissa. Mies kuitenkin vääntää kaukalossa sen reilut 30min illasta toiseen titaanipakiston johtonimenä.
   
 5. KooPee Jäsen

  Titaanit voitti, ei voi olla mahdollista?! Huumori sikseen, hienoa että diktaattori on saanut otettua Titaani pelaajia niskasta kiinni ja saanut muniin puhaltelijat pelaamaan jääkiekkoa. Niin kuin kuin rauhanen haastatelussa sanoi, ei Titaanit ole niin huono joukkue kuin alkukauden otteet antaisivat olettaa. Hyvä Titaanit, onneksi olkoon ensimmäisestä mestistason pelistänne.
   
 6. Juippi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun Palloseura
  Olipa jäällä tänään eri näköinen Titaanit, kuin aiemmin näkemissäni matseissa. Alusta asti oli havaittavissa suuri polte napata täydet pisteet ja laittaa piste tappioputkelle. Eipä HeKistä loppujen lopuksi ollut Titaanien vahvan ensimmäisen erän jälkeen tosissaan tappelemaan voitosta. Toinen erä oli jäähyjen ansiosta Titaaneilta vaisu, mutta kolmannessa johota puolustettiin esimerkillisesti. Kolmannessa erässä odotin vain saako Hekin Heiskanen Jernbergistä tappelukaveria vai ei. Ei saanut ja se lienee hänen onni. Onneksi James ei ottanut matsia ja säästyi näin ollen mahdolliselta ottelurangaistukselta. Yleisöä ei ollut paikalla kuin rapiat 600, joka ei ole mikään ihme alku kauden rämpimisen jälkeen. Toivottavasti keskiviikkona kotijoukkuetta saapuu kannustamaan jo suurempi joukko ihmisiä. Tänään hallissa oli vähäisestä lukumäärästä huolimatta välillä hyväkin tunnelma.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaukalossa nähtiin kurinalaisesti koko joukkueen voimin tasaisesti puolustanut sekä hyökännyt Titaanit. Uusi päävalmentaja oli selkeästi painottanut pelaajille, ettei höntyilyyn ole varaa ja se toden totta toimi.

  Ottelun olisi jo ensimmäisen erän perusteella voinut lopettaa, sillä niin suvereeni Titaanit kaukalossa oli. Hieman paremmalla viimeistelytarkkuudella kiekko olisi voitu kaivaa useamminkin, kuin neljä kertaa HeKi-maalista. Tällä kertaa punanutuilla oli myös tuuri matkassaan, mutta kuten vanha viisaus sanoo - tuuri pitää ansaita ja se toden totta ansaittiin.

  Toisessa erässä kotijoukkueen peli sekosi osittain HeKin pieneen piristymiseen sekä osittain linjansa totaalisesti kadottaneen päätuomari Marko Vepsäläisen antamiin jäähyihin, joissa ei osassa ollut mitään järkeä. Onneksi titaanipelaajilla ei käämit palaneet yhtä pahasti seepraan, kuin mitä kotiyleisöllä. "NUIJA, NUIJA!"-huudot lämmittivät kivasti mieltä, sillä pitkästä aikaa myös kotiyleisö reagoi kenttätapahtumiin eikä vain seurannut tuppisuuna ottelua.

  Vika kaksikymppinen olikin sitten järkevää johdonvarjelua, eikä HeKi missään vaiheessa päässyt kunnolla edes lähelle. James Jernbergin 5-2-maali katkaisi lopullisesti vieraiden selkärangan ja oli myös hyvä huomata sekin, etteivät titaanipelaajat lähteneet HeKin selviin provoihin mukaan vaan pitivät päät kylminä loppuun asti.

  Koko kotijoukkue pelasi todella onnistuneen pelin, mutta erityisesti haluan nostaa esiin nimet Jernberg, Markus Rämä (nosto ykkösvitjaan piristi selkeästi ja tulostakin tuli), Cole Koidahl, Kai Tillanen ja vahvasti koko pelin ajan vääntäneen, mutta ilman palkintoa duunistaan jääneen Jesse Pehun.

  \o/ TITAANIT \o/