The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Illan soturit:

Titaanit

1. kenttä:
#21 Rämä - #26 Koidahl - #71 Essen
#81 Heinonen - #13 Jernberg

2. kenttä:
#78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
#24 Ruohola - #9 Gärdström

3. kenttä:
#17 Kovanen - #7 Kauppinen - #18 Häkkinen
#4 Haapalainen - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#55 Kolhonen - #15 Kansikas - #3 Kulmakivi
#44 Jäske (7.puolustaja) - #23 Seppinen (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#1 Tillanen (AK)
#30 Valkama

HeKi

1. kenttä:
#15 Kaskinen - #37 Kiiskinen - #26 Pylvänäinen
#2 Mielonen - #32 Heiskanen

2. kenttä:
#17 Väkeväinen - #11 Koponen - #21 Pöyhönen
#5 Piiroinen - #28 Keskinen

3. kenttä:
#13 Ruuska - #10 Inkinen - #12 Isomäki
#4 Nurminen - #40 Marklund

4. kenttä:
#50 Kivistö - #20 O. Sinkkonen - #27 Ritamäki
#23 Kopsa (7.puolustaja) - #22 Sihvonen (13.hyökkääjä)

Maalivahdit:
#39 Kurikka (AK)
#30 Rämö

Lähde: www.mestis.fi
 
Life is just a place where we spend time between games.

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Se punapaitainen joukkue pelasi tällä kertaa ihan jääkiekkoa vähän oltiin toisessa erässä alakynnessä, mutta onneksi Heki ei saannut kolmatta maalia aikaiseksi mikä oli todella lähellä. Jernbergiltä 3 suht identtistä maalia viivalta ranteella kilpipuolelle. Rämällä oli kanssa omat paikat hattutemppuun taisi olla 3 läpiajoa mistä mies ei saannut sisään. Illan päätuomarin otteista en edes viitsi kommentoida sen verran luokattomia ne olivat.

Sama meininki päälle vaan niin kyllä ne pässitkin keskiviikkona kaatuavat.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Katselin tilastoja aika epäuskoisena. Kultainen kiekkovakiomitali, tehot 3+1 ja 16 minuuttia jäähyjä. Jesse James oli vielä muutama peli takaperin ihan täysin turha tusinajenkki täällä Kajaanin vierailulla, mutta ilmeisesti on ottanut tänä iltana ratkaisijan viitan harteilleen! Aika hurja tasonnosto.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Katselin tilastoja aika epäuskoisena. Kultainen kiekkovakiomitali, tehot 3+1 ja 16 minuuttia jäähyjä. Jesse James oli vielä muutama peli takaperin ihan täysin turha tusinajenkki täällä Kajaanin vierailulla, mutta ilmeisesti on ottanut tänä iltana ratkaisijan viitan harteilleen! Aika hurja tasonnosto.
Tämä tasonnosto johtuu aika pitkälti siitä, että Isäntä oli saanut pitkään varsin rikki olleen jalkansa kuntoon sekä päässyt harjoittelemaan ehjän treeniviikon alle. Tässä sitten tulos, kun kiekkokin vielä pomppi suotuisasti maalipaikoissa.

Se kuitenkin on todettava, ettei ole mikään ihme jos ja kun Jernbergille niitä virheitä kentällä tapahtuu otteluissa. Mies kuitenkin vääntää kaukalossa sen reilut 30min illasta toiseen titaanipakiston johtonimenä.
 
Life is just a place where we spend time between games.

KooPee

Jäsen
Titaanit voitti, ei voi olla mahdollista?! Huumori sikseen, hienoa että diktaattori on saanut otettua Titaani pelaajia niskasta kiinni ja saanut muniin puhaltelijat pelaamaan jääkiekkoa. Niin kuin kuin rauhanen haastatelussa sanoi, ei Titaanit ole niin huono joukkue kuin alkukauden otteet antaisivat olettaa. Hyvä Titaanit, onneksi olkoon ensimmäisestä mestistason pelistänne.
 
Siinä nauravat Vilmos Gallón hampaat perinteistä unkarilaista naurua!

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Olipa jäällä tänään eri näköinen Titaanit, kuin aiemmin näkemissäni matseissa. Alusta asti oli havaittavissa suuri polte napata täydet pisteet ja laittaa piste tappioputkelle. Eipä HeKistä loppujen lopuksi ollut Titaanien vahvan ensimmäisen erän jälkeen tosissaan tappelemaan voitosta. Toinen erä oli jäähyjen ansiosta Titaaneilta vaisu, mutta kolmannessa johota puolustettiin esimerkillisesti. Kolmannessa erässä odotin vain saako Hekin Heiskanen Jernbergistä tappelukaveria vai ei. Ei saanut ja se lienee hänen onni. Onneksi James ei ottanut matsia ja säästyi näin ollen mahdolliselta ottelurangaistukselta. Yleisöä ei ollut paikalla kuin rapiat 600, joka ei ole mikään ihme alku kauden rämpimisen jälkeen. Toivottavasti keskiviikkona kotijoukkuetta saapuu kannustamaan jo suurempi joukko ihmisiä. Tänään hallissa oli vähäisestä lukumäärästä huolimatta välillä hyväkin tunnelma.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Oikeastaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kaukalossa nähtiin kurinalaisesti koko joukkueen voimin tasaisesti puolustanut sekä hyökännyt Titaanit. Uusi päävalmentaja oli selkeästi painottanut pelaajille, ettei höntyilyyn ole varaa ja se toden totta toimi.

Ottelun olisi jo ensimmäisen erän perusteella voinut lopettaa, sillä niin suvereeni Titaanit kaukalossa oli. Hieman paremmalla viimeistelytarkkuudella kiekko olisi voitu kaivaa useamminkin, kuin neljä kertaa HeKi-maalista. Tällä kertaa punanutuilla oli myös tuuri matkassaan, mutta kuten vanha viisaus sanoo - tuuri pitää ansaita ja se toden totta ansaittiin.

Toisessa erässä kotijoukkueen peli sekosi osittain HeKin pieneen piristymiseen sekä osittain linjansa totaalisesti kadottaneen päätuomari Marko Vepsäläisen antamiin jäähyihin, joissa ei osassa ollut mitään järkeä. Onneksi titaanipelaajilla ei käämit palaneet yhtä pahasti seepraan, kuin mitä kotiyleisöllä. "NUIJA, NUIJA!"-huudot lämmittivät kivasti mieltä, sillä pitkästä aikaa myös kotiyleisö reagoi kenttätapahtumiin eikä vain seurannut tuppisuuna ottelua.

Vika kaksikymppinen olikin sitten järkevää johdonvarjelua, eikä HeKi missään vaiheessa päässyt kunnolla edes lähelle. James Jernbergin 5-2-maali katkaisi lopullisesti vieraiden selkärangan ja oli myös hyvä huomata sekin, etteivät titaanipelaajat lähteneet HeKin selviin provoihin mukaan vaan pitivät päät kylminä loppuun asti.

Koko kotijoukkue pelasi todella onnistuneen pelin, mutta erityisesti haluan nostaa esiin nimet Jernberg, Markus Rämä (nosto ykkösvitjaan piristi selkeästi ja tulostakin tuli), Cole Koidahl, Kai Tillanen ja vahvasti koko pelin ajan vääntäneen, mutta ilman palkintoa duunistaan jääneen Jesse Pehun.

\o/ TITAANIT \o/
 
Life is just a place where we spend time between games.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy