La 26.3.2011 KalPa-Lukko, 6. puolivälieräottelu

  • 16 681
  • 57

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oli huikea peli, radiosta kuunneltuna varsinkin ja niinhän se kävi että KalPa siirsi ratkaisun maanantaihin Äijänsuolle. Eipä tuosta pelistä näkemättä oikein mitään osaa sanoa, kädet ristissä toivoin Lukon johtoaseman kolmannessa erässä pitävän mutta lopulta Salminen kuitenkin tuli kolmatta kertaa pelissä yksin läpi ja tasoitti. Laakso taisi olla jatkoajan sankarina.

Eipä tässä kummempaa. Maanantaina sitten katotaan kumpiko meistä toinen on.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kaikki avaimet olivat jo Lukon käsissä ja KalPalla oli noin kaksi minuuttia kesälomaan. Ties monenneko kerran tässä sarjassa Salminen yksin läpi ja vihdoinkin se maali tuollaisesta onnistui. Toisella jatkoajalla KalPa sitten ratkaisi ja kaiketi ihan oikeaan osoitteeseen voitto meni. Maanantaina jatketaan Raumalla tätä upeaa sarjaa.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Noniin, maanantaina sitten huipentuu, uskoisin että peli tulee Urhon kaapelista.

Kyllä Kalpa voiton ansaitsi, onnittelut siitä. Playoff hokia parhaimmillaan.
Todella miehekäs suoritus nousta eilisestä 0-5 nylkemisestä tänään voittoon.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvin taisteltiin b-joukkueellakin suurta ennakkosuosikkia vastaan.

G7 edessä ja siinä voi tapahtua mitä vaan.

Lukko oli aika jaloissa molemmissa jatkoerissä, alkaa väsy painamaan?

Tällä kertaa KalPa ei käyttänyt energiaa ylimääräisiin taklauksiin eikä jälkipeleihin vaan pelasi omaa peliään lähes koko ajan. Tulos luettavissa.
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Onnea niille onnekkaille jotka pääsevät maanantaina Raumalle. Aivan uskomaton sarja menossa. Paljon parjattu Laakkonen heitti hienosti lätyn Laaksolle joka iski kiekon takayläkulmaan. Pisteet Ari Ahoselle, loistavasti kokosi itsensä 5-0 nöyryytyksen jäljiltä. Maanantaina voi käydä miten vaan, ilman mitään provoamista uskoisin, että Lukolla on kovat paineet, oli mahdollisuus katkaista, mutta eivät siihen pystyneet. Uskomaton matsi tulossa maanantaina!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niinhän siinä kävi kuin vähän pelkäsinkin, eli KalPa tuli ihan erilaisella sykkeellä ja taisteli väkisellä sarjan seitsemänteen peliin. Hitto että se oli jo niin lähellä mutta yksi helvetin virhe päästi KalPan vielä tasoihin.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lukko oli aika jaloissa molemmissa jatkoerissä, alkaa väsy painamaan?

Lukko mitä ilmeisimmin laski homman kolmannen erän varaan. Pirun lähellä voitto olikin, mutta kuin varkain sieltä se läpiajo ja tasoitusmaali sitten tuli. Radioselostuksen perusteella peli oli tuossa vaiheessa kuitenkin aika selväsi Lukon hallussa. Joka tapauksessa oikeudenmukaisuus taisi tänään voittaa.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Joo eiku homma jatkuu vaan. Hieno on sarja ja siitä kiitokset molemmille joukkuelle.

Tästä illasta iso kiitos KalPalle, sieltä puuttui liigatasolla kohtuullisen kova kentällinen miehiä ja silti otteet oli varsin miehekkäitä ja voitto onnistuttiin lopulta naaraamaan. Kyllähän jatkoerät oli täysin kotijoukkueen hallussa, joten lopputulos kaiketi täysin ansaittu.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Oikea joukkue voitti tänään. Tätä fraasia ei ole tässä sarjassa kovin usein voinut käyttää. Lukollakin ne omat mahdollisuutensa olisi ollut varastaa voitto, mutta ne ratkaisevat vedot olivat erittäin luokattomia. Eipä tässä itku auta, maanantaina on sitten pakko voittaa.

Otto saa ottaa piikkiinsä sen Salmisen tasoitusmaalin täysin kaksi minuuttia ennen loppua. Laakson voittomaalissa Otto oli jossain puolessa kentässä ja Aalto joutui yksin puolustamaan. Siellä kapteenin paikallahan oli kaveri vapaana ja peli poikki. Vähän peiliin katsomisen paikka tänään #44:llä. Toinen selkeä epäonnistuja tänään oli Rantanen (käsi ylös yllättyneet). Näistä ei onneksi enempää kolissut omissa, mutta potentiaalia oli. Nämä kaverit tekivät kyllä silmiinpistäviä ja alokasmaisia virheitä ihan tarpeeksi tänään, vaikka muutenkin oltiin vaikeuksissa.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Tarkoitus ei ole kääntää veistä haavassa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, kun en peliä nähnyt: Miten helvetissä on mahdollista että johtoasemassa oleva joukkue päästää pelaajan yksin läpi 2 minuuttia ennen ottelun loppua play offeissa?
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Tarkoitus ei ole kääntää veistä haavassa, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn, kun en peliä nähnyt: Miten helvetissä on mahdollista että johtoasemassa oleva joukkue päästää pelaajan yksin läpi 2 minuuttia ennen ottelu loppua play offeissa?

Se on mahdollista sillä että on vaikkapa väsynyt. Siihen se oikeastaan ratkesi, Honkaheimon henkilökohtaiseen virheeseen. Karmeaan sellaiseen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Otteluseurantaketjussa kyselin parin muun äijän mukana noita tasoitusmaalin ainana kentällä olleita Lukon pakkeja. Rantasen vaikeudet tulivat radioselostuksen perusteellakin selväksi ja etukäteen epäilinkin että se oli Anssi joka oli taas ottavana osapuolena tuossa maalissa. Mutta Ottohan se oli.

Lukosta kun on kyse niin kaikki on mahdollista. Jopa se että päästetään yksi ja sama äijä (Salminen) kolme kertaa varsinaisella peliajalla yksin läpi ja neljännen kerran vielä jatkoajallakin.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten helvetissä on mahdollista että johtoasemassa oleva joukkue päästää pelaajan yksin läpi 2 minuuttia ennen ottelun loppua play offeissa?

Lukko on ennenkin tehnyt mahdottomista asioista mahdollisia. Voittaminen on vaikeaa kun siihen ei ole tottunut.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Melkoinen tasonnosto KalPalta eilisen farssin jälkeen. KalPa pelasi tänään sitä omaa kiekkokontrolliaan ja pyöri paljon kulmissa väsyttäen Lukon miehiä. Enemmän saisi tulla laukauksia ja joku hyökkääjistä maalin kulmalle.

Salmisella tosiaan ollut ainakin 5-6 läpiajoa tässä sarjassa ja aina laittanut kiekon patjaan. Nyt nosti kerrankin ylös ja oikealla hetkellä.

Mikäli Lehtivuorikin loukkantui tänään niin KalPalta alkaa rosteri käymään kapeaksi. Toivottavasti Mashur ja Kauppinen olivat vain huilivuorossa tänään.
Missä oli kuopiolaisyleisö tänään? Hiihtoja seuraamassa?
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kolmannessa erässä kyllä meinasi usko täällä loppua, kun näytti pahasti siltä että käy taas perinteiset. KalPalta kun ei ratkaisijoita tunnu löytyvän millään ja Lukko painaa väkisin ohi. Kolme minuuttia ennen loppua taisi KalPan aikalisä tulla. Omalla alueella neppailun jälkeen Salminen pääsee yllättäen läpi ja jatkot kutsuu.

Jatkoerät alkaa KalPan osalta aika hermostuneesti ja erittäin turha jäähy väärästä vaihdostakin otetaan. Av:t kuitenkin kestetään ja pikkuhiljaa painopiste siirtyy täysin Lukon päätyyn. Paikkoja oli erässä molemmilla ihan riittämiin. KalPalta jäi mieleen Salmisen sooloilut ja Pesosen laukaus suoraan syötöstä.

Toisessa jatkoerässä sitten Rissanen esittää hyviä otteita, mutta vanhanaikainen ei onnistu. Lopulta sitten Laakkonen vapauttaa Laakson ja peli selvä. Oikealle miehellä kyllä onnistuminen, ei jäänyt vielä miehen vikaksi peliksi KalPa-nutussa.

KalPalta ilmeisesti Lehtivuori jätti pelin kesken ja Riekkinen paikkasi pelaten pakin paikalla.

Ja tosiaan erittäin kova suoritus KalPalta eilisen jälkeen. Ehkä se Virta kuitenkin oikeat kokoonpanot löysi tälle illalle ;) Ei paljon eiliset turpakäräjätkään pelissä näkyneet, siisti ja hieno peli kaikinpuolin.
 
Viimeksi muokattu:

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
huhhuh.

Tulee ottelulipuille kyllä katetta koko sarjassa, niin hurjia pelejä putkeen puolin ja toisin. Tämä kuudes kohtaaminen oli todella uljas nousu eilisestä, tuossa peliä seuratessa ei loppupuolella pelikellon näyttäessä jättilukuja edes potuttanut mahdollinen lopputulos puoleen tai toiseen enää paljoakaan koska jätkät taisteli asenteella ja kunnialla.Raumalla siis jatketaan ja tulee melkoinen hornankattila, lukolla on valmis kattila ja tuodaan me sinne sitten se horna.ja jos oikein pelihammasta kolottaa, pelataan kaksi matsia jatkoaikaa kaupan päälle.Sehän oikeastaan sopisi tähän jo ennakkoonkin veikattuun seitsemän putkeen- maratonille.
 
Suosikkijoukkue
Kuhmon Kiva, KalPa, LA Kings
Mahtava sarja! Kyllä meinasi jo usko loppua KalPaan eilisen p*skan jälkeen, mutta niin vaan peli kääntyi lopulta KalPan eduksi - hienoa!

Itseäni kiinnostaisi kovasti tietää ketkä olivat KalPalta Kiiskisen ja Miettisen poissa ollessa varakapteeneina?
 
Suosikkijoukkue
KalPa
game 7 it is

Eilen sain livenä pärseraiskauksen ja tänään vasta laukesin! Enää ei pelota kuin alkolukko. Huikee suoritus koko joukkueelta, mut erityismuistimerkki dominaattorille ja pakistolle. Toivottavasti virta ja ennenkaikkea salo jaksaa sparrata saman taisteluilmeen suolle.
 

slapshot83

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Loistava sarja menossa ja Raumalla maanantaina tulossa aivan huikea peli!

1. Erä meni selvästi KalPalle mutta toinen ja kolmas erä olivat selvästi Lukon.

Uskoi alkoi olla jo mennyt, mutta niin vain Salminen kerrankin laittoi kiekon reppuun jotain 2min ennen loppua, sillon kyllä tärähti, ja toisen kerran tämä "aliarvostettu" #71 teki voittomaalin.

Toivottavasti vilttiketjussa tänään olleet Masuhr ja Kauppinen tunsivat piston rinnassan, kun näinkin vajaavaisena ollut joukkue taisteli voiton eilisen 5-0 tyrmäyksen jälkeen.

Kuopiolais-yleisölle isot rukkaset, 3652 on säälittävä määrä puolivälierä peliin, ei omia hylätä vaikka heikosti menisikin! Onneksi paikallaolleet sitten tosissaan myös kannustivatkin!

Kiitos KalPa !
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaksi sanaa: Kiitos KalPa!

Mä myönnän ihan suoraan, etten uskonut tähän voittoon. Tunnelma eilisen pelin jälkeen oli niin karmea, ettei siihen löytynyt edes sanoja. Tämän päivän kokoonpano eivät paljoa luvanneet, mutta KalPa pelasi neljä kokonaista hyvää erää ja vielä yhden puolikkaan. KalPa teki työt ja korjasi myös sadon, täysin ansaitusti. Erikoismaininta täytyy antaa joukkueen nuorimmalle pelaajalle, Riikolalle. Oli aikaisempiin otteisiinsa verrattuna todella varma, samoin Kukkonen ja pakiksi siirtynyt Riekkinen.

KalPalle aikamoinen voitto ja nimenomaan henkisellä tasolla. Ensin johdetaan melkein koko peli, sitten takaiskumaali ja tilanne jälleen Lukon hallussa. Siinä vaiheessa vähän meinasi loppua se usko, minkä kaksi hyvää erää olivat sytyttäneet, mutta mitä vielä! Salmisen harjoittelu tuottaa tulosta ja peli tasan! Ei muuten tapahdu liian usein että KalPa tasottaa aikalisän jälkeen.

Jatkoerät täysin KalPan hallintaa - tai olisivat olleet ilman niitä saatanan seeproja. Olivat kyllä täysin kujalla. En halua nähdä Favorinia kompastelemassa KalPan pel(e)issä enää tänä keväänä. Laakso kiitti C:stä rinnassaan ja näytti vähän viime keväältä tuttua mallia, miten joukkuetta johdetaan edestä.

Tämä oli iso voitto, eikä vähiten siksi, että se tuli KalPan omalla pelityylillä. Katsokaa noita maalintekijöitä. Mä kiitän ja kumarran, tää oli hyvä päivä.

Niin ja tänään eroteltiin Kuopiossa kannattajat satunnais-fanittajista. Reilu kolmetuhatta tosifania oli paikalla ja se näkyi ja kuului! Itse ainakin huusin ja hypin kuin hullu, mutta niin tekivät kaikki muutkin! Mitä me niistä pettureista, ilmankin pärjätään ja hauskaa on!
 
Otto saa ottaa piikkiinsä sen Salmisen tasoitusmaalin täysin kaksi minuuttia ennen loppua. Laakson voittomaalissa Otto oli jossain puolessa kentässä ja Aalto joutui yksin puolustamaan. Siellä kapteenin paikallahan oli kaveri vapaana ja peli poikki. Vähän peiliin katsomisen paikka tänään #44:llä.

Minusta suurin syyllinen KalPan voittomaaliin on Lindgren, joka hukkasi oman miehensä. Lindgren yritti polkea Laakson perässä, mutta ei pysynyt alkuunkaan ja kaiken kruunasi kaatuminen suorasta luistelusta ja näin ollen Laaksolle kunniakujan jättäminen aina maalintekoon saakka. Nythän Laaksolla oli aikaa ja tilaa vaikka kuinka paljon. Jos Lindren olisi luistellut loppuun saakka miehen kannoilla, niin ainakin maalinteko olisi ollut huomattavasti haastavampaa. Muutenkaan ei Lindgren ollut puolustuspelin suhteen terävimmillään sen noin puolentoista erän aikana kun seurasin.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin ja tänään eroteltiin Kuopiossa kannattajat satunnais-fanittajista. Reilu kolmetuhatta tosifania oli paikalla ja se näkyi ja kuului! Itse ainakin huusin ja hypin kuin hullu, mutta niin tekivät kaikki muutkin! Mitä me niistä pettureista, ilmankin pärjätään ja hauskaa on!

Näinhän tuo. 3600 katsojaa ihan hirvitti ja jotenkin aina kun katsoi hallin toiseen päähän niin se kummitteleva tyhjä katsomonosa ihan "ällötti". Itsekään kun ei oikein voi jakautua, mutta meteliä meistä faneista kuitenkin lähti. Musta verkosto johti hyvin orkesteria ja nämä oikeat fanit lähti heti mukaan huutoon. Mieletön fiilis Laakson maalin jälkeen.

Seuraavaksi taistelemaan Raumalle. Ollaan ehkä altavastaajia, mutta tällä taisteluasenteella joka tänään löytyi, niin voidaan menestyä. Upeaa. Tästä pelistä sen verran että Pesoselle annan erityismaininnan, sillä loistavia otteita ja esimerkillistä varakapun toimintaa: ottelun alussa pari upeaa pusua, ronskisti meni maalin eteen ja jaksoi painaa molemmissa päissä esimerkillisesti. Eikä syöttö Super-Sakarin maaliin ollut huono.

Vaikka vähän enemmän uskoa tämä voitto antoi niin silti pelottaa, vituttaa, jännittää, ilostuttaa, naurattaa.... mitähä vielä? Kauppisen ottaisin kyllä ihan mielelläni kokoonpanoon seuraavaan peliin pakistoa täyttämään, sillä minusta hänen otteet on juuri ollut varsin hyviä. Voisiko kuitenkin kyseessä olla äkillinen sairastuminen? Ehkä kuitenkin viltitys kuten täällä ennakoitiin. Kyllä oli sekavaa paskaa koko kirjoitus mutta ei haittaa, tämä upea sarja jatkuu vielä maanantaina!
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Miten paikallaolijat muuten näkivät tuon KalPan 2-2 -maalin? Entä näytettiinkö Urhon lähetyksessä hidastusta eri kulmista? Vihdoin kun on vitutuksesta selvinnyt, niin tuli nuo maalit Iltalehden sivuilta kelailtua. Videolta ei näe sitä hetkeä milloin Salminen saa kiekon, mutta aika tiukka tilanne se viivalla kyllä on.

Sinänsä jälkikäteen yhdentekevää, kun tulos on KalPalle kirjattu ja nopeassa pelitilanteessa tuomarit joutuvat ratkaisunsa tekemään.

Tuossa vielä linkki ottelun koosteeseen: Netti-tv | Iltalehti.fi
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miten paikallaolijat muuten näkivät tuon KalPan 2-2 -maalin? Entä näytettiinkö Urhon lähetyksessä hidastusta eri kulmista? Vihdoin kun on vitutuksesta selvinnyt, niin tuli nuo maalit Iltalehden sivuilta kelailtua. Videolta ei näe sitä hetkeä milloin Salminen saa kiekon, mutta aika tiukka tilanne se viivalla kyllä on.

Tuossa vielä linkki ottelun koosteeseen: Netti-tv | Iltalehti.fi

En tiedä, eipä tuosta linkistä sitä ainakaan osaa sanoa. Taisihan siinä Lukko jotenkin protestoida, mutta näin rehellisesti paikanpäällä olleena: En tiedä oliko paitsio, keskityin Salmisen kynäilyyn, joten unohtui tuommoiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös