La 26.11.2011 K-Vantaa - Jokipojat

  • 1 538
  • 1

Lohipoika

Jäsen
Se olisi sitten vuorossa Jokipoikien etelänkiertueen päättävä ottelu K-Vantaata vastaan. Normaalistikin K-Vantaan ja Jokipoikien väliset ottelut ovat täynnä jännitystä ja mielenkiintoa, mutta tämänpäiväisessä niitä on erityisen paljon.

Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, Jokipojat viisi pistettä edellä kaksi ottelua enemmän pelanneena. Kun kyse on vielä viimeisestä suoraan pudotuspeleihin oikeuttavasti sijasta, on selvää, että kumpikaan ei aio antaa tuumaakaan periksi.

Marraskuun aikana Kiekko-Vantaa on pelannut seitsemän peliä ja saanut niistä 16 pistettä, mikä tarkoittaa 2,29 pistettä/peli. Jokipojat on taas tässä kuussa seitsemässä pelissä tienannut 12 pistettä, 1,71/peli. K-Vantaan lukema on Mestiksen kovin, Jokipoikien sijalla neljä, joten molemmat ovat olleet hyvässä iskussa. Edellinen ottelu Joensuussa päättyi 2-4 vierasvoittoon, joten tämän päivän vierailla on taatusti revanssihenkeä. Kuuma kamppailu tiedossa, mutta eiköhän K-Vantaa hoida homman kotiin ja nappaa kolme pistettä.

Kiekko-Vantaa tänään:

Lindfors - Koivisto - Juntheikki
Karjalainen - Paunio - Mäkiaho
Teräväinen - Iossafov - Lehtinen
Aitero - Salmela - Åsten

Kivistö - Manelius
Tuohilampi - Teppo
Hovinen - Salmi

Hetényi (Tammi)

Eipä ole hirveästi muutoksi ketjuissa. Paunio on toipunut pelikuntoon ja Teräväinen on saapunut Hännikäisen tilalle. Maalissa jatkaa kenties hieman yllättäen Hetényi ja kakkosena on A-junnu Tammi, kun Kautto on tänään Jokereiden kakkosveska Lukkoa vastaan.
 

Simppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
No niin, ääni käheänä kämpillä. Ei vaan Jokipojat suostunut taaskaan häviämään täällä Tikurilassa. Kaksi ekaa erää oltiin pahasti alakynessä. Ruohomaan valtava pommi ekas erässä oli mahtava. Heh, meni aika monen pompun kautta. 3 erä oli Jokipon lopultakin. Jotta siin ei hätää, jopa hienoja maaleja tehtiin. Tiksin taika vaan säilyi. Nyt nautitaan voitosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös