La 24.9.2011 Pelicans-TPS

  • 8 107
  • 35

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Suurimmat ongelmat eivät ole mv-osastolla. Kyllä ne ovat kenttäpelaajiston puolella.

Tuo on varmasti totta, mutta kyllä Schwarzin torjuntatyöskentely oli merkillistä räpiköintiä. Välillä ihan huvittavaa.
Etenkin nyt, kun Tepsin suurimmat ongelmat ovat kenttäpelaajiston puolella, olisi isoja torjuntoja tekevä maalivahti tarpeen.

Ike
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko täällä ihan oikeasti joku sitä mieltä että Stonen saama rangaistus meni oikein, tarkoittaen sitä että mitä vastaavista tilanteista yleensä tulee. Mielestäni max. 2 + 10 min olisi ollut oikein. Oli meinaan aika ratkaiseva vihellys.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Onko täällä ihan oikeasti joku sitä mieltä että Stonen saama rangaistus meni oikein, tarkoittaen sitä että mitä vastaavista tilanteista yleensä tulee. Mielestäni max. 2 + 10 min olisi ollut oikein. Oli meinaan aika ratkaiseva vihellys.

Selkeä selkään ajaminen ja siitä Sopasen loukkaantuminen, joten ihan oikein meni. Ratkaisevuudesta voidaan olla montaa mieltä.

Muita huomioita pelistä.

- Hodgman alkaa piristyä. Wärn ja Jormakka sopivat kaverin rinnalle hyvin. Myös Sihvosta voisi koettaa Wärnin tilalla.
- Lasch on vakuuttava. Tämä kaveri on saatava kiinnitettyä myös ensikaudeksi kunnon euromäärällä.
- Seikolalta vihdoin pistetili auki. Jokohan tästä lähtisi.

Vähempi kuin kolme pistettä ei olisi riittänyt, joten kolme pistettä tuli.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Oli se liian kova tuomio, mutta 2+10 arvoinen kuitenkin. Vielä kun siitä seurannut maali tuli 20 sekkaa jäähyn alusta ja kohta tuli sm-liigan tyyliin paikkojäähy, niin ei se maailman suurin oikeusmurha ollut. Kyllä minä syytän tilanteesta Stonea enemmän kuin tuomareita. Kosketus oli heikko, mutta niin oli Pelikaanin tasapainokin, josta komea naamalleen mätkähdys ja tuomarilta nopea liian kova ratkaisu.

Kun vielä seuraavakin maali lahjoitettiin ihan itse tasakentällisin, niin ei tästä tuomareille hampaankoloon jää. Mitä muuta joukkuetta vastaan kaveri voi vähän häirittynä laukaista maalin edestä, ottaa itse oman riparinsa, kiertää maalin ja nostaa kattoon ilman että yksikään puolustava ukkeli ehtii edes lähelle mistään suunnasta?
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Joo kyllähän se Stonen tönäisy oli idiotismia. Mutta perkele sä et voi mennä laidan viereen vielä metrin verran irti siitä, pikkasen kääntyä ja räpeltää kiekkoa tollasella tasapainolla. Eli Sopanen sinne saatanan peiliin tuijottamaan, jos joskus käy oikeesti pahasti, eikä selvitä aivotärähdyksellä, niin tiedetään missä syy on. Joku pommikone kun saattaa tulla pikkasen kovempaa. Stonelta tyhmä ajo, hiljasella vauhdilla 2+10 ois riittänyt, mutta kun täällä ei tekoja arvostella. Tuomareilta yleensäkin melko mielenkiintoinen linja. Kiekotonta sai railaakkaasti estää, toisia juttuja ei saanut lainkaan tehdä.

Pelistä ei oikein mitään sanottavaa, parempi voitti.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
J Stonelta tyhmä ajo, hiljasella vauhdilla 2+10 ois riittänyt, mutta kun täällä ei tekoja arvostella. Tuomareilta yleensäkin melko mielenkiintoinen linja. Kiekotonta sai railaakkaasti estää, toisia juttuja ei saanut lainkaan tehdä.

Eikös vielä ne idiotismin säännötkin päde, että jos pelaaja loukkaantuu rikkeestä, niin ainoa oikea tuomio on 5+20, joten vaihtoehdot tässä oli olla antamatta jäähyä tai ulosajo. Siltä väliltä ei ollut mahdollisuutta.

Edit: Taklaukseen en ota kantaa, koska en ole edes katsonut sitä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Surkeaa peli kyllä on, mutta tuosta mv-pelistä hieman eri mieltä. Kyllä suurimmat ongelmat ovat puolustuksessa liian paljon tulee harhasyöttöjä vastustajalle avopaikkaan ja näissä tilanteissa saa olla maailmanluokan maalivahti, että pitäisi pystyssä. Mistä tämä väite ettei edes omia pelaajia vakuuta?

En mä tarkoittanutkaan, että mv peli olisi suurin ongelma. Kuten kirjoitin, että "TPS:n peli on surkeata", ja tarkoitin kokonaisuutena. Tarkoitin, että joka osa-alueella on ongelmia.

Maalivahtipelistä kirjoitin vain tämän pelin ja tilastojen pohjalta. Ahlqvist pelasi yhden hyvän pelin, mutta muuten ei maalivahdit ole kovin paljoa ilmeisesti onnistuneet (ja tämä on lähinnä kysymys)?
Eilen Schwarz oli ainakin minun silmään ennenkaikkea todella epävarman oloinen. Edes helpot vedot eivät tuntuneet tarttuvan ja liikkuminen maalilla (ja sen takana) oli jotenkin sen tuntuista, että ei ole itseluottamus kohdallaan. Ja sellainen kyllä helposti näkyy myös joukkueen pelissä.

Aiheuttaako joukkueen huono puolustuspeli maalivahdin epävarmuuden vai lisääkö maalivahdin epävarmuus entisestään puolustuspään virheitä "ylipelaamisen" muodossa?

Mutta summa summarum, en tarkoittanut, että maalivahtiin TPS olisi kaatunut, mutta ei maalivahtipeli myöskään parantanut voittomahdollisuuksia lainkaan.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Pelin kuva tiivistettynä

Mitä muuta joukkuetta vastaan kaveri voi vähän häirittynä laukaista maalin edestä, ottaa itse oman riparinsa, kiertää maalin ja nostaa kattoon ilman että yksikään puolustava ukkeli ehtii edes lähelle mistään suunnasta?

Et ole todellakaan ainoa, joka ihmetteli tuota samaa tilannetta. Olihan se nyt todella hienosti taisteltu Pelicansin mieheltä, mutta olisi luullut nyt sentään TPS:n pelaajienkin jotain pystyneen tekemään.
 

Pavosen Heska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Et ole todellakaan ainoa, joka ihmetteli tuota samaa tilannetta. Olihan se nyt todella hienosti taisteltu Pelicansin mieheltä, mutta olisi luullut nyt sentään TPS:n pelaajienkin jotain pystyneen tekemään.

Jos muistan oikein niin ennen Laschin maalia oli pelattu noin minuutin verran ylivoimaa TPS:n päädyssä jonka jälkeen vielä puoli minuuttia tasavajaalla ilman pelikatkoa tai purkua. Eli taisi kentällä olla kaikki muut jannut aika hapoilla paitsi palosammuttimen kokoinen Lasch. Sikäli en ihmettele ettei TPS:n pelaajilla potku enää riittänyt Laschin kiinniottamiseen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo kyllähän se Stonen tönäisy oli idiotismia. Mutta perkele sä et voi mennä laidan viereen vielä metrin verran irti siitä, pikkasen kääntyä ja räpeltää kiekkoa tollasella tasapainolla.


Tuossa ei kyllä ollut kysymys mistään viime hetken käännöksestä. Sopanenhan käänti syötön ylivoimalla kulmaan Immoselle, joka sai kiekon haltuunsa, ennen kuin Stone tuli kaksin käsin Sopasen niskaan. Aivan saatanan tyhmä jäähy Stonelta.

Tuosta sen voi kaikki käydä toteamassa -> Pelicans TV | Pelicans
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans TV | Pelicans

Tuolta n. 2 minuutin paikkeilla näkyy Stonen "taklaus". Ihan suoraan vetää Sopasta poikittaisella, eikä selkään vaan suoraan niskaan. Se siitä toisen pelaajan kunnioittamisesta.

Tuossa Laschin maalissa tämä TPS:n kultakypärä oli kyllä jo aivan puhki, eikä toinen pakkikaan jaksanut mitään. Toisaalta Mojzis pelasi varmaan kentällä olleista eniten, joten ei ihmekään ettei jaksanut aina lähteä Lascherin perään.

Hienoa, että Pelsu pystyi tällä viikolla ottamaan 8/9 pistettä. Eilinenkään peli ei kyllä kovin vakuuttavaa ollut, mutta riitti pisteisiin hyvin. Peruslahtelaisella viimeistelyllä oltaisiin oltu hätää kärsimässä.

Hovisen ja Schwarzin tasoero oli kyllä iso. Urpolla on vielä paljon töitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös