La 24.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 109 180
  • 1 478

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Åsten taas elementissään.
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Jos kiekkoa kuljettava pelaaja pitää päätään alhaalla, kun hän lähestyy taklaajaansa, taklausta ei rangaista päähän tai niskan alueelle kohdistuvana taklauksena, ellei taklaaja käytä ylöspäin suuntautuvaa liikettä vastustajaan tai iske vartaloaan ylös vastustajaan.
Ehkä joku tuomari olisi voinut tulkita että Fraser käytti ylössuuntaavaa liikettä Salmiseen. Mutta nää on näitä, hyvä ettei Salminen loukkaantunut.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Olet osittain oikeassa. Tosin Kärpät ei ole luokaton vaan kaukana edes keskiverto tasostaan. Ässät on ollut täysin luokaton. Typeriä jäähyjä, pyöritään omissa, syötöt ei mene perille, eikä yhtään kunnon maalipaikkaa. Kärppien yv ollut kyllä tässä pelissä luokatonta.

Kyllä Kärpätkin on ihan luokaton. Syötöt ei osu kohdilleen, ajoitukset pielessä, liike ei riitä karvaamaan.
 

Valmetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Bruins
Voi luoja, miten onnetonta ylivoimaa ässiltä, sinne päin läpsyttelyä. Missä on se tappamisen tahto ja veren maku? Ei ole montaa kertaa kärppäpakkejakaan päästy kunnolla taklaamaan. Onko eväät syöty?
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Salmiselta nätti napautus läpiajosta. Ohi vaan saatana!!!!
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Sikari 2-1!
 

Laksatiivi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karri Kivi
Salminen alistaa! 2-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös