La 24.1.2009 Tappara - Lukko

  • 4 754
  • 31

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Tänään Tapparan kauden toiseksi viimeiseen lauantaipeliin saapuu vastaan ailahteleva Lukko. Sopiva vastustaja siis! Kokoonpanotkin ovat jo sm-liigan sivuille ilmestyneet ja kotijoukkue aloittaa täsmälleen samalla kokoonpanolla kuin paikallispelissä Ilvestä vastaan. Toivottavasti saadaan kuuma peli ja vaihteeksi vitosella alkavan yleisömäärän!

Keskustelu alkakoon!
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara.fi kokoonpano
Tappara - Lukko

Samoilla miehillä kuin viimeksi

26 Jonas Enlund - 21 Jori Lehterä - 22 Kim Strömberg
30 Ville Nieminen - 73 Niclas Lucenius - 11 Timo Koskela
12 Steve Saviano - 5 Mika Niemi - 85 Niko Nieminen
81 Jukka Peltola - 87 Tomi Peltonen - 17 Teemu Nurmi
(37 Timo Vertala)

20 Henrik Petré - 52 Lasse Korhonen
33 Miska Kangasniemi - 57 Duane Harmer
55 Janne Grönvall - 15 Jussi Halme
82 Atte Pentikäinen

34 Mika Lehto
(29 Harri Säteri)

Meikäläisellä peli jää väliin, sukulaisten luona vierailu tulee eteen. Noh spektaakkelia tuskin pelistä tulee, mutta tunnelmaa varmasti löytyy kiitos lauantailöylyjen ja täten hieman äänekkäämmin kannattavien katsojien toimesta. Mä luulen että yleisömäärä jäänee alle 6000 veikkaan 5843 katsojaa. Vedonlyöntiin ropojani en laittaisi tähän kohteeseen, liian epävarmaa kumpi voittaa. Nauttikaahan pelistä jotka halliin menee, mä nautin sukuloinnista.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Jaa Kovanen rikki taas vai? No ei välitetä siitä ja koitetaan ottaa voitto tapparasta. Kotimatsit ei nykyään suju joukkueelta tuloksellisesti lainkaan, vieraissa ehkä suhteessa vähän paremmin. Tappara tuskin montaa maalia tekee, joten jännitys tiivistyy siihen, saako Lukko hanat auki.

Voittoa toivon, mutta ei se tappio kovin suuri yllätys olisi. Saa nähdä kuin käy, toivottavasti ei ainakaan uusia loukkaantumisia vielä tule.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Hiljaista näyttäis keskustelurintamalla olevan...

Hallissa toivottavasti meteliä riittää, harmittavan hiljainen Tampereen jääkiekkopyhättö on aina ollut. Raumalta on tulossa 140 henkeä busseilla ja todennäköisesti omilla kyydeillä myös jonkin verran. Jos tamperelaisetkin innostuisivat möykkäämään kilpaa, hoppas so!

Matsista toivotaan tietysti tiukkaa, jännittävää ja vierasjoukkueen voittoa lopulta. Jatkoaika- sellainenkin kävisi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kovasta ei kokoonpanossa näy eli ilmeisesti kävi niinkuin Laitisen kanssakin että liian nopeasti palasi kaukaloon. Tätä pelkäsinkin. Harmi, nyt Lukko joutuu peluuttamaan sarjan paskinta puolustajaa Patrik Nevalaista enemmän.

Vieraspelit ovat Lukolta sujuneet viime aikoina kotipelejä paremmin, jostain syystä. Tietysti nyt kun näin menin kirjoittamaan, niin tulee turpiin vieraissakin tyyliin 4-0.

Vaikka en tietysti kenenkään loukkaantumiselle naura enkä sellaista toivo, niin Ojasen Jannen poissaolo Tapparalta on Lukon kannalta hyvä asia, nimittäin mikäli Ojanen pelaisi eikä vielä olisi piste-ennätystä nimiinsä yksin kaapannut niin tänään se tapahtuisi. Lukon kustannuksellahan näitä kaikenlaisia ennätyksiä tehdään, kuten nyt vaikkapa se maalivahdin tekemä maali taannoin Äijänsuolla.
 

Nikke84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Manchester United, Three Lions
Matsista toivotaan tietysti tiukkaa, jännittävää ja vierasjoukkueen voittoa lopulta. Jatkoaika- sellainenkin kävisi.

3 pistettä ja voitto varsinaiselta peliajalta olisi suotavaa. Muuten 6. sija saattaa karata ulottumattomiin. Varsinkin jos HPK ja Kärpät ottavat tänään täydet pisteet. Tampere on viime vuosina ollut Lukolle paha paikka, mutta tällä kaudella molemmat pelit Ipaa ja Tapparaa ovat päättyneet voittoon. Maalivahtipelissä Lukko ei ainakaan tule tänään häviämään. Kunhan vain maalinteko sujuu, niin ei pitäisi olla suurempaa hätää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tapparan viime viikkojen vireellä tänään joko voitetaan tuurilla tai sitten hävitään ansaitusti. Lukolle näytti olevan tarjolla aika hyviä kertoimia, enkä kyllä tajua miksi.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Tappara voittaa tänään loistavien yksilösuoritusten, loistavan maalivahtipelin, hullaantuneen kotiyleisön ja huonon tuomaroinnin ansiosta. Ainoastaan Lukon karmivan pelottava ylivoima voi pilata kaiken.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kaiken kaikkiaan huikea kiekkoilta! Radiosta kuultunakin erittäin jännittävä ja tapahtumarikas peli. Lukolle pitää nostaa hattua, kun nousi pari kertaa tappioasemasta johtoon ja lopulta väkisin voittoon vaikeuksien kautta. ERITTÄIN TÄRKEÄT PISTEET! Varmaankin hieno tunnelma Lukkofaneilla, joita oli mielin määrin Tampereella.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipas melkoisen tapahtumarikas peli. Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä, ja eiköhän lopullinen pistejako ollut oikeudenmukainen. Lukolta Haataja teki kaksi upeaa maalia, ja oli muutenkin pelipäällä. Myös Viinanen pelasi tänään hyvän ottelun, ja teki hommia oikein urakalla. Saarela oli puolestaan jäässä ja otti idioottimaisen jäähyn ottelun loppuhetkillä. Jatkoajalla Tapparalla oli ensin rankkari, jonka Koskela missasi, ja loppuhetkillä Laaksonen ampui tulisen rannarin ylärimaan. Rankkarikisassa sekä Virtala että Saarela osuivat tolppaan, kunnes Cook laittoi kiekon Säterin längistä sisään ja varmisti kaksi pistettä Lukolle. Tapparasta on pakko nostaa esille Ville Nieminen, joka on suorastaan vittumaisen hyvä pelaaja, jollaista Lukkokin joukkueeseensa kipeästi tarvitsisi. Ville painaa aina vähintään sata lasissa, tekee helvetisti duunia ja siinä sivussa maalejakin.

Suurimmat ongelmat Lukolla tuntuivat tänään olevan puolustuspelaamisessa, sillä varsinkin Lehikoinen ja Nevalainen olivat vaikeuksissa omassa päässä. Jos Pettinen tai Cook loukkaantuu, niin kusessa ollaan keväällä. Kaikesta huolimatta tämän voiton jälkeen on mukavampi lähteä kohti haastavaa ensi viikkoa, jolloin taistelu pudotuspelipaikoista kuumenee entisestään.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Olipa erikoinen peli. Lähes kaikki Lukon maalit tuli tapparavirheistä. Harmerin vois pistää pihalle samantien. Samoin hajoittaa ykköketju heti paikalla kun herrat Enlund-Lehterä-Strömberg ei osaa kukaan puolustaa. Kaikki oli jatkuvasti myöhässä joka tilanteesta. Saarinen herätys. Ja sitten nämä rankkariampujat. Koskela oli kujalla koko pelin ja 2 surkeaa rankkaria. Siitä saa valmennus ottaa piikkiin ison osan.

Tapparan paras sentteri oli tänään Mika Niemi ja on varmaan ollut useassakin pelissä koska ukkoo kiinnostaa myös puolustaminen ei muuta kuin jatkosopimusta siihen suuntaan.

Eräs Petri Kääriäinen toimitsijaosastolta voisi ottaa päänsä pois paikasta mihin aurinko ei paista kun ei noteerannut Taitoluistelumitaleja mitenkään kun meidän Kiira ei pärjännyt. Sekä mafiaotteet frisbee-kisassa alkaa ärsyttämään.

Lukosta täytyy sanoo ettei ollu Vehasella paras päivä. Irtokiekkoja tuli aivan liikaa ja epävarmaa työskentelyä paitsi rankkareissa joissa Petu oli huikee.

Haataja oli kentän paras ukko vaikka Nieminen 2+1 saikin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukosta täytyy sanoo ettei ollu Vehasella paras päivä. Irtokiekkoja tuli aivan liikaa ja epävarmaa työskentelyä paitsi rankkareissa joissa Petu oli huikee.

Ainakin selostajamme mukaan esim. Koskela veti nuo molemmat rankkarinsa päin Vehasta, sen jatkoajan alussa tulleen sekä itse rl-kisassa. Tiedä sitten miten se on, mutta niinikään selostajamme mukaan se Tapparan 3-2 maali meni helposti.

Mutta mitäpä tuosta. Tärkeä voitto ja taas vieraskaukalosta. Mitenkähän nuo kotipelit saataisiin nyt taas käännettyä voitollisiksi?
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tiedä sitten miten se on, mutta niinikään selostajamme mukaan se Tapparan 3-2 maali meni helposti.

Läpiajosta tarkka kuti yläkulmaan, joten ei kyllä mennyt helposti. Pete pelasi mielestäni ihan peruspelin, pomputteli kyllä välillä helponnäköisiä kuteja, mutta oli rankkareissa maaginen nollaten viidesti tapparalaisen.

Vehasen pelaamista enemmän huolestuttaa puolustuspelaaminen tällä hetkellä. Herrat Nevalainen ja Lehikoinen eivät tällä hetkellä ole liigatasoa, myöskään Rantasesta ei ole kiekollisena mihinkään. Vidgren ylös, jos Kovasta tai Laitista ei saada sairastuvalta lähiaikoina.
 
Viimeksi muokattu:

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Läpiajosta tarkka kuti yläkulmaan, joten ei kyllä mennyt helposti.

Juu, samaa mieltä. Ripalle taisi tulla tuossa maalissa arviointivirhe selostuksessaan. Hieno veto suoraan yläkulmaan läheltä maalia. En laittaisi Vehasen piikkiin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kolme pistettä olisi pitänyt ottaa, mutta kaksikin kelpaa. Haataja teki pari hienoa maalia ja samoin tuo Tapparan kolmas oli hieno.

Tapparan 4-4 tasoitusmaali näytti tulevan 2-4 av hyökkäyksestä ja sen lisäksi Vehanen pomputti vielä helpon kiekon parhaaseen maalintekopaikkaan. Joten voisi sanoa ettei puolustuspelaaminen mennyt ihan nappiin tuossa tilanteessa.
 

Gee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Puikkarit, LeKi
Jälkikasvun kanssa pelissä, joten seuraaminen hiukan pätkittäistä. Pelihän oli tasainen, mutta Lukolla oli monta hyvää yv-hyökkäystä joissa maalin synty oli pienestä kiinni ku vimonen kiekko tuli syötöstä jalkoihin eikä lavan ulottumiin.

Tapparan paikat oli usein toisessa päässä joten niistä ja niiden vaarallisuudesta en osaa oikein sanoa. Ihan perusviihdyttävä peli kuitenkin omaan silmään. Haatajaa ei pysty liikaa suitsuttamaan. Ainut peluri joka ehti omaan silmään huolimatta tyttären aiheuttamista keskittymishäiröistä.
Hän myös kyseli et miksi noi huutaa niin kovaa. Tarkotti vieressä olleita meikäläisiä eli sopivasti oli huutojuomaa imeskelty. Hyvä meno ja näytti kyllä Tapparan fanipäädyssäkin olleen hyvä wiiwis.

Monta kertaa näin Lukon pakin omassa kulmassa pelaavan kiekkoa ja Tapparan hyökkääjän kiertävän sen ku reimarin. Näytti jotenkin alokasmaiselta mutta nimiä en osaa sanoa. Se näytti pahalta.

3-2 maali muuten ei tosiaan ollu Vehasen maali. Hieno kuti yläpesään.

Ei mitään, tasanen peli jonka onnekkaampi voitti.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Huhhuh! Kauden viihdyttävimpiä matseja kyllä sai nähdä ne 5800 ja rapiat ihmisiä, jotka paikalle saapuivat! Fanipuolelta heti alkuun kiitokset koko Tapparan C-päädylle! Jokainen, joka hallilla tänään oli, varmasti kuuli, että kyllä täällä Mansessakin kannatuspuuha onnistuu. Meteli oli kyllä Tapparan nykyvireeseen nähden hirmuinen. Ja kiitokset Lukko-faneille hienosta vastuksesta! Varsin mukavasti teitäkin paikalla oli, vaikka kakkoseksi jäittekin! ;)

Ensimmäisessä erässä oltiin alkuun perhanan teräviä ja saatiinkin maali. Niko Nieminen Savin hianosta passista! En kyllä käsitä, kuinka Savi ei saa enempää peliaikaa, vaikka tänään sitä jatkoaikaa lukuunottamatta suht mukavasti tulikin. Täytyy kyllä heti alkuun kehua JP Haatajaa! En kyllä ihmettele, miksi mies maalipörssiä johtaa! Miehelle kaksi paikkaa ja kaksi maalia! Tosin täytyy todeta, että Tapparan pakistolle voisi jakaa mukavasti syöttöpisteitä Haatajan maaleihin.

Tapparan toisen erän kirous jäikin sitten ekan ja kolmannen erän tasolle, sillä toinen erä meni otteisiin nähden melko siististi vielä. Vihdoin nähtiin sitä hirmuista yrittämistä ja oikeen ''vanhaa kunno Tapparan duunarikiakkoo!'' Tämän ansioista ei jäänyt paha tappiokaan niin hirveästi kirvelemään. Lucelle onnittelut hienosta pesäpallomaalista.

Viimeinen erä olikin sitten melkoista henkien vääntöä. Ensin hitaat hämäläiset saatiin kiinni housut kintuissa ajassa 40.51! Sen jälkeen ote siirtyikin kotijoukkueelle, vaikkei Lukkokaan heittopussina ollut. En tiedä miten tämän sanoiksi kuvailisin, mutta Tapparassa pelaa kyllä Suomen hienoin kiakkoilija, Ville Niäminen! Tänään aivan hirmuisissa liekeissä! Vehanen kaatui jo Nimon nähdessäänkin ja Nevalainenkaan ei mustelmitta selvinnyt painista. Suu auki ja 150% asenteella jälleen koko peli! Tehojakin hienosti. Hankki myös yhden rankkarin ja tasoitti pelin. Ihailtava pelimanne! Kaikkea taklauksista, maaleihin ja hienoihin passeihin. Jatkoajalla kieltämättä Lukko sai henkisen otteen Tillun epäonnistuttua siinä rankkarissa. Muutenkin kaikki Tapparan rankkuyritykset ponnettomia.

Ja vielä loppuun erityiskiitokset Tom Laaksoselle ja Mikko Hakkaraiselle! Säälittävin tuomariesitys Hakametsässä tällä kaudella! Ja täällä on käynyt Laaksonen, Vuohtoniemi, Ringbom, Keränen ja Sorakangas useampaankin otteeseen! Lukko-fanien sietää kyllä kiittää miehiä. Niin monta jäähyä ja ainakin yhden täysin selvän rankkarin miehet kumosivat.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja vielä loppuun erityiskiitokset Tom Laaksoselle ja Mikko Hakkaraiselle! Säälittävin tuomariesitys Hakametsässä tällä kaudella! Ja täällä on käynyt Laaksonen, Vuohtoniemi, Ringbom, Keränen ja Sorakangas useampaankin otteeseen! Lukko-fanien sietää kyllä kiittää miehiä. Niin monta jäähyä ja ainakin yhden täysin selvän rankkarin miehet kumosivat.

Kaikesta muusta olen samaa mieltä paitsi tuosta lihavoidusta kohdasta. Kyllä niitä Tapparankin rikkeitä jätettiin viheltämättä oikein urakalla, joista räikein jatkoajalla hieman ennen rankkaria. Tuosta vieltämättä jätetystä rankkarista olen samaa mieltä, kyllä siitä tosiaan olisi rankun voinut viheltää...
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ja vielä loppuun erityiskiitokset Tom Laaksoselle ja Mikko Hakkaraiselle! Säälittävin tuomariesitys Hakametsässä tällä kaudella!.

Tuomari lienee kuitenkin Jukka Hakkarainen. Tuomariesitys oli ihan ok vaikka Tomppa ei olekaan suosikkituomari. Sanotaan näin etteivät tuomarit onnistuneet pilaamaan hyvää kiekkoiltaa. Tai tarkemmin sanottuna se Niemisen estämisjäähy mistä tuli Lukko-maali niin sai vihat pintaan. Tosin kuitattiin aika pian kun heppoinen jäähy ja kyseenalainen luistinmaali jonka olin itse hylkäämässä oitis.
 

Pekkis

Jäsen
Vehasen pelaamista enemmän huolestuttaa puolustuspelaaminen tällä hetkellä. Herrat Nevalainen ja Lehikoinen eivät tällä hetkellä ole liigatasoa, myöskään Rantasesta ei ole kiekollisena mihinkään. Vidgren ylös, jos Kovasta tai Laitista ei saada sairastuvalta lähiaikoina.

Tämä tulee olemaan Lukon osalta se tärkein asia kevään peleissä. Laitinen ja Kovanen ON SAATAVA rosteriin, ja Vidgrenin sivussapitoa en todellakaan ymmärrä.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Tappara olisi vienyt pelin ilman käsittämättömän törkeitä henkilökohtaisia virheitä. Toisen erän Tappara pelasi virheittä, eikä Lukko pystynyt luomaan ainuttakaan maalipaikkaa.

Lukon avausmaalin lahjoitti kaksikko Harmer-Koskela (mitähän vittua tolla Harmerillakin tehdään?). Lukon toisen tarjosi Peltonen, Grönvallin avustuksella. Lisäksi Lukon kolmas tuli sen jälkeen, kun Tappara epäonnistui kolme kertaa purkukiekossa. Mainiota pelaamista...

Tappara oli ensimmäisen kerran noin kuukauteen viisikkopelissä vastustajaansa parempi, mutta henkilökohtaiset virheet maksoivat voiton.

Lukko oli suuri pettymys. Lukon hyökkäyspelaaminen oli surkeaa, eikä Vehanenkaan kovin vakuuttava ollut. Kuinkahan paljon tuohon, ihan sympaattiseen raumalaisryhmään pitää ladata rahaa, että se joskus tosissaan taistelisi mitaleista?

Lopuksi voisi mainita, että Mikko Saarinen on ulkona kuin lumiukko. Kaukalon surkein ilmestys: Harmer pelaa yv:tä ym. niin paljon kuin jaksaa. Lisäksi illan heikoin hyökkääjä Timo Koskela laitetaan vetämään rankkari sekä jatkoajalla että rankkukisassa.

Nappivalintoja, hyvä Saarinen...
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Näin puolueettomin silmin, erittäin jännä peli. Eka Tappara meni johtoon, Lukko tuli rinnalle ja ohi. Sitten oli Tapparan vuoro ja maalin verran etumatkalle. Ei kuitenkaan riittänyt, vaan oli Lukon vuoro. Jne. jne.

Varsinaisen peliajan Lukon neljästä maalista kolme oli Haataja-Saarenheimon tekemiä ja neljännessäkin kaksikko oli syöttäjinä! Playoffseissa kaksikon johtaman Lukon hyökkäyspelin kanssa saa olla vastustaja kuin vastustaja todella tarkkana.

Maalivahdit eivät kyllä vakuuttaneet illan pelissä.

Viihdyttävä peli.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Voitettiin ilmeisesti taas paskalla pelillä matsi. Miettikääpä kuinka hyvä Lukko on, kun jätkät pelaa sata lasissa.
Huh huh, varokaa.
Hauskinta on että tältä se todellakin vaikutti.
Muutamia pointteja:
-Lukkolaiset tuntuivat pelaavan täysin puolilla valoilla ja varsinkin hyökkäyspeliä leimasi kummallinen neppailu-mentaliteetti. "Tarpeelliset maalit ja sitten kotiin."
-Huonotasoinen, tukkoinen ja varsin sekava peli muutenkin, löysin rantein vaihdosta toiseen.
-Ville Nieminen ainoa joka vaikutti olevan tunteella mukana.
-Vehaselta melko vaatimaton peli, pomppii pomppii...
-Lukolta neljä todella hyvää rankkaria (jos nyt näin voi sanoa kun vain yksi meni maaliin) ja Tapparalta neljä lähes surkeaa yritystä.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara olisi vienyt pelin ilman käsittämättömän törkeitä henkilökohtaisia virheitä.
Tappara ei olisi tehnyt ekaa maaliaan JOS Lukon pelaajat olisivat koittaneet edes vähän puolustaa, Luceniuksen maalia ei olisi koskaan tullut JOS kaveri ei olisi onnistunut once in a lifetime pesislyönnissään, N.Nieminen ei olisi koskaan päässyt läpi JOS Lukon pakisto ei olisi sekoillut ja hidastellut vaihdossaan ja Niemisen 4-4-maalia ei olisi koskaan tullut JOS Vehanen olisi ottanut helpon ensimmäisen laukauksen haltuunsa.

Lukko olisi siis voittanut eilisen matsin 0-4 JOS ei olisi tapahtunut noita mainittuja pikkuseikkoja.

Jepjep...

Mutta pitää oikeasti ihmetellä Tapparan surkeutta aikaisemmissa matseissa, jos tuo peli oikeasti oli parasta Tapparaa? Maalipaikkoja ei juuri joukkue saanut rakennettua, vaikka muutaman kerran kulmissa hieman pörräsivät. Eikä tuo Tapparan joukkue oikeasti ole kuin ehkä yhden pelaajan verran halvempi mitä Lukolla, että niikseen voi kyllä tamperelaistenkin rahojen käyttöä pohdiskella.

Lukolta ei tosiaan ihan parasta peliä, etenkin puolustuspäässä miesten annettiin tosiaan pyöriä aika vapaasti. Lehikoinen, Nevalainen ja Rantanen siellä eniten kujalla olivat, tosin näköjään kaksi ensin mainittua jotenkin taikoneet tilastoihin itselleen pelkästään plussia.

Hyökkäyspelissä keskityttiin normaaliin vieraspelin tapaan nopeisiin iskuihin ja ajoittaiseen vahvaan karvaukseen, ja hyvin toimi. Hitaissa lähdöissä edelleen ajoittain ongelmia, varsinkin silloin kun kiekko jostain syystä pelattiin Rantaselle ja hänen tuli avata peliä...

Mutta kaiken kaikkiaan todella mielenkiintoista ja jännittävää seurattavaa, hieman ihmetyttää Jatkoajan raportin asenne ottelua kohtaan. Itse en tuosta mitenkään saa aikaan mitäänsanomatonta ja ponnetonta pelailua. Ei ehkä sitä valmentajien toivomaa "pelikirjakiekkoa", mutta paljon tilateita ja useita jännittäviä käänteitä. Tasapeli oli varmasti tilanteisiin nähden ansaittu tulos, ja lopulta taitavampi joukkue sitten sai lisäpisteen plakkariinsa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös