La 23.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 92 515
  • 991
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kulpertto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
lässynlää ja kyynel perään
 

Soilworker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Preds
Eli Mäntylästä vaihtanut pelaaja joko taklasi kiekollisen kaverin tai antoi läpisyötön. Jos vaihto olisi tapahtunut sääntöjen mukaan tuota maali tuskin olisi tapahtunut
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Jos toi on puoltoista metriä niin on kyllä pikkasen verran kapeampi kaukalo kuin mitä olen ymmärtänyt. No, 5,18 sekuntia on sitten Liigan puolesta vielä ihan ok - jos siis törmää samalla tuomariin (tosin näistä tuomariin törmäämisistä on yleensä tullut ulosaja).
Nakkaa joku mutu-prosentti siitä, miten moni playoff-pelin kolmannen erän lentävä vaihto on mielestäsi prikulleen sääntöjen mukainen?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Tapparalle, Parempi voitti tänään.

Tuomari-ininät vittuun ja tiistaina tullaan päälle kuin tuhat jänistä.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
Miksi vitussa tätä ei katottu skriiniltä kun yllätys yllätys tampereella katsottiin mervi tapolan itkujen jälkeen
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Nyt ottaa Rantasella koville. Voi kyynel.
 
Vittu miten huonosti studio käy läpi tuota tilannetta... Laskee jotain pelaajien määriä. Kävisi läpi kuka oli kentälle tuleva pelaaja ja kuka vaihtoon menevä... Olihan ne yli 1,5m päässä... lähes 4m päässä ja vaihtoon menevä vielä kaatui tuomariin (eli oisi voinut viheltää). Edelleen. Jos kaikki yli 1,5m alueelaa tapahtuvat vaihdot otetaan pois niin montakohan väärää vaihtoa tästäkin ottelusta löytyy?
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mihin paikkaan? Maalin peli, maalin peli ja tuommoinen virhe 5 min ennen loppua ja mestaruus katkolle-
Mitä väliä sillä, milloin se virhe tulee? Vaikutus voi olla suurempi, mutta virheenä yhtä suuri. Ja en tiedä oliko sen tuomarin vastuulla katsoa väärä vaihto, joka joutui kaadetuksi vaihtoon menossa olleen pelaajan osalta.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Vittu toi Rantanen on pettynyt, kun HIFK ei voittanut :).
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Studiossa kovasti hiillostettiin otteluvalvojaa. Kiinnostaisi tietää oliko paitsiomaalin jälkeen samanlaista. Sinällään sillä ei ole väliä mutta paistaa aika selkeästi läpi Rantasen&Nyholmin puolueellisuus.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomarit oikeasti kerjäsivät tätä. Jos ollaan noin munattomia ja selkärangattomia, että vihelletään VAIN väärät vaihdot, niin ei peli ei ole mitenkään tuomareiden hyppysissä. Ja jos tapahtuu jotain epämääräistä, niin farssin mahdollisuus kasvaa.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uskomatonta kitistä tuosta väärästä vaihdosta. Jep joskus on 7-10 pelaajaa kentällä, mutta kiekko oli 100 km päässä ja vaihto oli menossa. Toki jos pelasivat pitkään 6:lla, se on eri juttu. Mutta sitä ei ainakaan televisiossa näkynyt missään kohtaa, vain tuo, missä pelaaja törmää dumariin vaihdon yhteydessä.

Sen maalin syntymisen kannalta tuossa ei ollut mitään merkitystä. Toki kiva tällä sitten löytää se selitys tappiolle.

Jupa
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tappara pelaaja kaatu tuomariin matkalla vaihtoaitioon, eikä osallistunut peliin, otteluvalvojalta asiaa.
Sen pelaajan olisi tuossa kohtaa pitänyt olla jo vaihtoaitiossa eikä 3 m päässä sieltä törmäämässä tuomariin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kivi puhuu asiaa, eihän Törmänen tuossa voi niellä sitä ihan tuosta vaan, ja surkea maku siellä on Kivelläkin tästä. Mutta purkakaa palstalaiset kaikki elämänne antipatiat nyt ja tässä IFK:hon, Törmäseen ja meihin faneihin. Tilanteen ymmärtäjille kiitos.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Sillä väärällä vaihdolla ei ollut yhtään mitään vaikutusta siihen maalitilanteeseen. Ramstedtin paitsiomaali oli esimerkki päinvastaisesta tilanteesta.

Törmäseltä naurettavaa touhua haastattelussa.
Täyttä sontaa. Ramstedt olisi ollut läpi vaikka luistin olisi ollut 10 cm alempana, Tapparalla oli 5 pelaajaa IFK:n pakkiparin alapuolella, joten Karjalainen pääsi ylimääräisenä hyötymään IFK:n viisikon pelatessa Tapparan viisikkoa vastaan
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Rantanen & Nyholm vetää ihan vähän Hifkin suuntaan :D poikia veettää, kun tuli tappio.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Aika moni näköjään sanoi Husson tilannetta filmiksi. Voin sanoa sillä kohdilla istuneena, että sen Tappara pelaajan olkapää kyl osu leukaan ja se vauhti oli melkoinen millä se siihen tilanteeseen tuli.

Tuomarilta oli muuten tyylipuhdas lonkkataklaus siihen Tapparapelaajaan joka sen takia juuttui kuudenneksi pelaajaksi jäälle. Ei varmasti siksi viheltänyt sitä liikaa pelaajia jäällä jäähyä.

Samaa mieltä molemmista. Kyllä Husso sai osuman päähän, eri asia sitten mikä on joidenkin sohvaperunoiden mielestä oikea sekuntimäärä keräillä tuollaisen jälkeen mutta voi siinä hetken nähdä tähtiä, vauhtia oli.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Vittu toi Tapola on pihalla. Luuseri. "Tää kuuluu urheiluun". Olet suurin syy, miksi toivon, että Tappara häviää neljännen kerran finaalit putkeen.

... Josko vähän Raumalta voittamisen mallia? Siellähän hävitään jo hyvissä ajoin ennen finaalia kuvasta, ettei sitten tuliskaan. Vittu sä oot pihalla. Raumalainen.

Karavaani kitisee, Törmänen kitisee, IFK-fanit kitisee ja yhdellä on jo Nakkikastikkeet lentäneet näppäimistölle aika lujaa. Kyllä näistä ihan tunnelmalliset vinaalit saadaan loppuun asti.
Kauheaa painimista toi pudotuspelikendo, mutta ainakin säännöt ovat yhtä hanurista molemmille.

Ps. Husso :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös