La 23.11.2013 Kärpät - Ilves

  • 15 325
  • 62

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Kärpät tänään:

Pyörälä-Viuhkola-Komulainen
Huml-Maxwell-Aaltonen
Donskoi-Kemppainen-Junttila
Suoranta-Keränen-Alikoski


Kukkonen-Niemelä
Ohtamaa-Pokka
Vallin-Lehtonen


Rynnäs (Karhunen)

Kiekko tippuu klo:17
 

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Ilves tänään

Kantola - Sandell - Keränen
Jekimovs - Asplund - Pesonen
Ruuttu - Kangasniemi - Veistola
Välimaa - Rajala - Korhonen

Järventie - Peltola
Gysbers - Kukkonen
Kivistö - Näppilä

Kolppanen (Järvenpää)

Ainoa muutos torstaista on se että Corso tippuu ulos kokoonpanosta ja Rajala nousee tilalle.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Kärpillä ollut vakuuttava vire viimeiset 17 ottelua, mutta vielä tylympää jälkeä Kärpät ovat tehneet kotona. Ilves on tuorein joukkue joka on kaatanut Kärpät, mutta silloin oli joukkueiden kuntokäyrät aikalailla päinvastaiset mitä tämän hetkinen tilanne on.

Kärpillä oli eilen peli ja Ilveksellä ei, mutta en silti nää siinä hirveän ratkaisevaa eroa. Tilastappio tulee jossakin vaiheessa, mutta en silti usko, että sitä tänään tulee kotiyleisön edessä.

Mielenkiintoinen taistelupari Rynnäs vs. Kolppanen. Molemmat ovat pelanneet loistokauden ja keikkuvatkin maalivahtitilastojen kärkipaikoilla.
 

Wyrneri

Jäsen
Onko Kähyllä vammaa vai leputus kyseessä? Voi kostautui loppuen lopuksi ihan hyväksi muutokseksi, koska Komulainen on pelannut koko kauden mielestäni hyvää peliä ja Kähy taas on viime pelit ollut aika pimennossa.

Ihan mielenkiintoinen matsi taas tulossa. Molemmilla hyvät pelit alla ja joukkueiden tasoeroa kaventaa Kärppien eilen pelattu peli, joka varmasti näkyy ainakin viimeisessä erässä. Matsissa kohtaa myös liigan tämän hetken parhaimmat maalivahdit.

Kyllä tämä Kärppien huikeat otteet ovat nostaneet mielenkiintoa Liigaa kohtaan. Marraskuu & vastassa Ilves ja silti kauhea kiima ja odotus matsia kohtaan.

Tulosveto: 4-3 (Pyörälä 2x, Huml, Kukkonen)
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kähkösellä kuulemma pikku vammaa. Sen takiahan hän on joutunut treenejäkin välistä jättämään. Onhan Kähy ollut hyökkäyspäässäkin hieman vaisumpi, joten Komulainen tuo varmasti virtaa sille osastolle.

Kemppaisen ketju on todella liekehtinyt ja odotan heiltä vahvaa peliä tänään. Voittoputki jatkuu. 5-1 ja Kemppaisen kenttä iskee kolme häkkiä. Ykkös- ja kakkosketju tekee maalin kumpainenkin.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ehkä kauden odotetuin peli allekirjoittaneelle lässähtää jo etukäteen, kun Corso ei pelaakaan.Olisi ollut niin mielenkiintoista nähdä Corso tänään tässä pelissä.Ehkä Tuokkola pelkäsi Corson latauksen menevän sitten yli realisoituen ulosajon muodossa tms.Viime peli oli joka tapauksessa häneltä ihan hyvä, että sen perusteella ei kokoonpanosta tiputtamista voi perustella. Varsinkin kun ”tilalle” tulee Juuso Rajala.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Corson olisin mieluusti nähnyt itsekin tässä pelissä. Muutenkin, ellei ole kyse ulkopelillisistä syistä, turha tätä on istuttaa katsomossa niin kauan aikaa, kun parempiakaan pelaajia ei ole nostaa tilalle.
 

Up089

Jäsen
Suosikkijoukkue
FLA, JYP, KeuPa HT
Jokohan tänään katkeaisi Kärppälauman voittoputki? Itse haluaisin uskoa että Ilves tulee tänään paremmalla jalalla ja hiljentää kotiyleisön 1-3 vierasvoitolla. Kolppanen pelannut vahvasti, ja uskon että tulee tänäänkin avittamaan Ilveksen voittoon.
No offense Kärppäfanit, mutta tekisihän se nyt hyvää loppu runkkariakin ajatellen saada tuo putki poikki jossain välissä.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Perkele! Hienoa olisi ollut nähdä lempipelaajani jälleen Raksilassa.
Maalivahtien taistoa odotan itse tästä pelistä, Kärpillä eilinen peli painaa vielä hieman jaloissa ja täten tuskin mitään edellisten viiden kotimatsin tapaista ilotulitusta tullaan näkemään.

3-2 Kärpille, Aaltonen liekehtii jälleen.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Corson olisin mieluusti nähnyt itsekin tässä pelissä. Muutenkin, ellei ole kyse ulkopelillisistä syistä, turha tätä on istuttaa katsomossa niin kauan aikaa, kun parempiakaan pelaajia ei ole nostaa tilalle.

Vahva sama!

Mikäli kaupat eivät ole käytännössä sovittuna ja pelätään kaiken kaatavaa pahaa loukkaantumista, on Corson jättäminen Tampereelle oikea Ilveksen perinteistä kiinnipitävä kardinaalimunaus.

Corso olisi vanhassa kotihallissaan voinut näyttää ne kuuluisat kärpän munat. Rajala tulee jälleen kerran pelaamaan kuin kylmällä ruispuolukkapuurolla täytetty lapanen.

Kyllä nyt hävettää kun tulin heittäneeksi heti aamusta pitkävedon Ipalle!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No offense Kärppäfanit, mutta tekisihän se nyt hyvää loppu runkkariakin ajatellen saada tuo putki poikki jossain välissä.

Putki menee ennemmin tai myöhemmin poikki, joten eipä siihen sen enempää ajatuksia kannata uhrata. Uskon ja toivon että joukkue keskittyy jokaiseen peliin täysin miettimättä mitään voittoputkia. Nämä pisteet joita nyt kerätään, ynnätään yhteen runkosarjan lopussa joten millään voittoputkilla ei loppupeleissä ole mitään merkitystä.

Vaikka Ilves torstaina voittikin niin pelin taso oli mielestäni aika heikko. Kaukana esim eilisestä Kärppien IFK -väännöstä, ja tokkopa Kärpät kotonaan huonommin pelaa kuin eilen vieraissa.

Ei ole siis tarkoitus hehkuttaa omia kun veikkaan Kärpille selkeää voittoa vaan mietin asiaa ihan joukkueitten edellisten pelien näkövinkkelistä. Mielenkiintoista nähdä miten Komulaisen tulo ykköseen muuttaa ketjun peliä. Hieman on Pikun ketju ollut tehoton viimeaikoina joten saattaa hyvinkin piristää kentän peliä.
Kakkonen varmaan jatkaa siitä mihin eilen jäi. Tuo trio värkkää tänään takuuvarmasti maalin tai kaksi.

Tarkemmin kun ajattelee tuota kärppien kokoonpanoa niin varmaan yksi keskeinen tekijä (menestyksessä) on se että joukkueesta löytyy kolme loistavaa kentällistä ja siihen vielä bonuksena liigan kovin neloskenttä (ainakin omasta mielestä). Vai onko kellään muulla joukkueella esimerkiksi heittää meikäläisten kolmoskenttää vastaan kovemman nipun jäälle ? Anteeksi jos kuulostan leuhkalta mutta kun tuota Kemppaisen kentän peliä on katsellut niin on se sekin vaan niin perhanan kova kentällinen.

Ei mulla muuta. Kärpät voittaa 5-2. Putket voi katketa joskus myöhemmin.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
. Vai onko kellään muulla joukkueella esimerkiksi heittää meikäläisten kolmoskenttää vastaan kovemman nipun jäälle ? Anteeksi jos kuulostan leuhkalta mutta kun tuota Kemppaisen kentän peliä on katsellut niin on se sekin vaan niin perhanan kova kentällinen.
Vaikkapa Tapparalla? Nieminen-Green-Kuusela Tapparan kolmosketjuna.


Mikäli Ilves pelaa samalla tavalla kuin alkukaudesta, tulee tiukka peli. Mikäli Ilves ei ole hereillä, tulee kylmää kyytiä. Yv:tä näille ei kannata antaa.

Huml ottaa tapansa mukaisesti tänään ulosajon.

2-3 päättyy, toivotaan. Ilvekselle tarjotaan muhkeaa kerrointa.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
putki poikki jossain välissä.
Tottahan toki se menee poikki jo melko piakkoin, mutta ennätykset on tehty rikottavaksi ja nälkä kasvaa syödessä. HPK:n kauden 2002-2003 ennätys 21 ottelun tappioton putki kiinnostaa, ja tietenkin Jypin kauden 2010-2011
129 pisteen runkosarjan piste-ennätys olisi myös maukas.


Nämäkin ovat loppupeleissä toki aivan sivuseikkoja, ja kausi on saanut jo tähän mennessä aivan mahtavan startin! Tietenkin tärkeintä on pleijarit ja mitä siellä tapahtuu, mutta on hyvä olla myös haaveita ja unelmia myös runkosarjan osalta.

Itse illan ottelusta odotan tiukkaa koska Ilves on saanut hyvin valmistautua otteluun ja Kärpät pelasivat eilen. Alku on tärkeä molemmille ja skarppina pitää olla heti alusta. Maaliin olisin taas odottanut peäkkäisten päivien otteluun Karhusta, mutta toivottavasti Jussi jaksaa painaa duunia loppuun asti. Tuskin Karhunen tulee maaliin ennekuin putki on poikki.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vielä löytyy ippu, jota vastaan on tältä kaudelta todellakin kalavelkoja maksettavana. Edellinen tappio siis Ilvestä vastaan ja pelin paikan päällä nähneenä sitä ei hevin unohda. Eikä unohdu Lasse Kukkosen olemus pelin jälkeisessä fanitapaamisessa Hakametsän käytävällä. Niin hajalla ollutta urheilijaa en ole kyllä muulloin nähnyt.

Noista hetkistä onkin sitten tultu pitkä ja tarunhohtoinen matka. Ilves on lepäillyt Oulussa Kärppien huhkiessa vielä Helsingissä. Pieni etu Ilvekselle siis ja viimeksihän tilanne oli sama, silloin meillä oli alla Kerho-peli. Noin muutoin Ipan lento on tyssännyt pahemman kerran, vaikka Blues kaatuikin torstaina. Sääleihinkin tekee tiukkaa, jos kurssi ei muutu.

Tänään kurssia ei muuteta ja pisteet jää Raksilaan. Pelissä tulee vaikeita hetkiä ihan vaan tuosta lepoedustakin johtuen. Mutta tekemisen taso Kärpillä riittää silti. Komulainen tuo ykköseen levänneenä lisävirtaa ja onneksi eilen ei menty jatkoille, eikä IFK aivan kaikkia mehuja jätskistä irti puristanut.

Niin ne ajat muuttuu siltäkin osin, että Corso on viltissä. Kyllä olisi otettu avosylin kärppäfanien puolesta mies vastaan Ouluunkin syksyllä ja ehdittiin joukkueenjohto haukkua, kun ei miestä meille otettu. Nyt sitten ollaan tässä. Corso oli muuten tuossa edelliskohtaamisessakin vaisu, sen muistan, vaikka Ilves noin muuten oli aivan suvereeni siinä pelissä.

Mutta tänään on toinen peli. Eilistä kun miettii, niin Aaltonen osoitti kyllä, miksi on niin kohtuttu pelaaja, sitä samaa tänään kiitos. Huml ei saanu eilen sisään, mutta hei, tsekki ja kultakypärä heittäytyy kiekon eteen, huh huh! Kertoo kyllä kaiken joukkueen sitoutumisen tasosta.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En nopeasti löytänyt mistään tietoa..mistä syystä Corso ei ole kokoonpanossa? Eikö peli kulje, onko loukkaantunut vai onko vaan sukset ristissä valmennuksen kanssa?
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä oli peli eilen - ei voi olla näkymättä. Lisäksi molemmilla loistavat veskat. Jos olis rahhoo niin laittasin joko x tai 2 lappuun isolla panoksella...mutta kumpi-x vai 2...siinäpä olis pulma, jos ois rahhoo.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En nopeasti löytänyt mistään tietoa..mistä syystä Corso ei ole kokoonpanossa? Eikö peli kulje, onko loukkaantunut vai onko vaan sukset ristissä valmennuksen kanssa?

Hiukan parempaan päin Corson otteet mielestäni ovat olleet, joten veikkaisin että taustalla on joko:

a) epäily, että Corsolla menee lataus yli kun palaa Ouluun -> Rotaatio
b) taso on ollut sen verran matalalla, että on tiputettu rotaatioon
c) joko pikkuloukkaantuminen tai kiukuttelua

SaiPa-pelissä Corso jätti loukkaantumisen takia pelin kesken, olisiko tuolla jotain vaikutusta asiaan?

Pisteitä ei tältä peliltä uskalla toivoa. Mutta pelillisesti pitää pysyä mukana ja välttää niitä yksittäisiä oman pään virheitä, joista on tullut valitettavan paljon paikkoja tällä kaudella. Tärkeintä on kuitenkin karsia ne turhat jäähyt, joita Ilves on tällä kaudella ottanut paljon. Niistä Kärpät rankaisee armottomalla prosentilla. Kärpissä on niin paljon taitoa, että ylivoima on todella helpon näköistä.

Veikkaisin parin maalin kotivoittoa.
 

Weasels

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärpillä oli peli eilen - ei voi olla näkymättä. Lisäksi molemmilla loistavat veskat. Jos olis rahhoo niin laittasin joko x tai 2 lappuun isolla panoksella...mutta kumpi-x vai 2...siinäpä olis pulma, jos ois rahhoo.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hiukan parempaan päin Corson otteet mielestäni ovat olleet, joten veikkaisin että taustalla on joko:

a) epäily, että Corsolla menee lataus yli kun palaa Ouluun -> Rotaatio
b) taso on ollut sen verran matalalla, että on tiputettu rotaatioon
c) joko pikkuloukkaantuminen tai kiukuttelua

Kyllä noista a) ja b) voidaan poissulkea. Corso ei ole pelannut sellaista sentteripeliä, mitä Tuokkola haluaa, mutta kyllä taso riittää komeasti kokoonpanoon, jossa viilettävät Veistola, Rajala, Korhonen ja Välimaa. Corso menisi komeasti laiturinakin maalintekijöitä huutavassa Ilves-hyökkäyksessä. Kiukuttelua voi hyvinkin olla.

Veikkaisin, että tämän siirto muualle on lähes valmis ja nyt ei oteta loukkaantumisriskiä.
 

sierramies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vituttaa, myös sekin.
Aijai, kun on kiva matsi tiedossa. Kärpillä maaginen voittoputki takana, ja koko joukkue ja sen peli jyrää jokaisella rintamalla. Ilveksen edellisestä megavoittoputkesta taitaa olla varusmiehen iän verran aikaa. Olikos kaudella -89-90 ollut joku muikea 14 ottelua? No, noin kauaksi ei monenkaan muisti jaksa. Kärppien tilastotappio on varmaankin lähitulevaisuudessa, olisiko tässä pelissä? Veikkauksen kertoimet sykkivät komeasti riskipelaajalle, 5.5 on kiva kerroin. Jos Ilves on saanut takaisin alkukauden sykkeen ja huiman nätti-kiekon, on Ilveksellä mahdollisuus. Varsinkin, jos tässä vaiheessa mahdollinen ylimielisyys vaivaisi isäntäjoukkuetta. Todennäköisyys on kuitenkin pieni, mutta tässä ottelussa olisi yllätyksen mahdollisuus. Jos Kolppanen pitää ja kotijoukkueen alkupaine hoidetaan, on yllätyksen mahdollisuus olemassa. Se vaatisi kuitenkin myös 1-2 rumaa tuurimaalia alkuun. Mukava lauantai-ilta tiedossa (toivottavasti).

ps. joko Ilves voittaa tiukasti 2-3 tai Kärpät jyrää vaikuttavasti 5-1.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Ilves sen sitten teki. Onnea vaan Tampereelle. Mutta jos tässä sarjassa jollekin joukkueelle pitää hävitä niin olkoon se sitten Ilves.

Täysin ansaittu voitto se Ilvekselle oli. Ei siellä kovin montaa paikkaa Ipalla ollut, mutta murhaavalla teholla ne sitten käytettiinkin.

Kärppien voittoputken perustana ovat olleet loistava erikoistilannepelaaminen ja maalivahtipeli. Tänään nuo osa-alueet ei ole toimineet, ja varsinkin tuossa yv- ja av-pelaamisessa on mietinnän paikka. Alivoima on lähtenyt menemään vituralleen jo muutama ottelu sitten, ja ylivoima nyt parin viime matsin aikana. Ilves puolestaan näytti nyt mallia, miten yv:llä tehdään maali ja kuinka av-pelissä puolustetaan omaa maalia, joten sieltäpä se ratkaisu löytyi.

Mielenkiinnolla odotellaan mitä tämä tappio Kärppien pelille tekee.
 

Imuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos Ilves, että lopetitte meidän voittoputken. Pelkäsin jo pahinta, että oltais voitettu kaikki loput runkkari-matsit ja hävitty sit takki auki ekalla poff kierroksella.

Tilastotappio? ehei, paljon merkittävämpi, positiivisessa mielessä nimenomaan.

Ilves oli parempi joukkue, ja se yleensä voittaa.

Vielä kerran, kiitos Ilves.
 

Teroin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaukokiikarin lopputili
Aika samanlainen peli kuin Lukkoa vastaan. Vastustaja tekee melkein jokaisesta ylivoimastaan maalin ja peli on silkkaa painimista ja miekkailua tuomarilinjan ansiosta. Erotuksena Lukko-peliin se, että Kärpät ei tällä kertaa osannut tehdä maaleja.

Putki meni, aivan sama. Laitetaan erikoistilannepelaaminen edes sinne päin kuntoon ja uusi putki tulille.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Ilves voitti loppujen lopuksi aika helposti oululaiset.
En missään kohtaan uskonut Kärppien voiton puolesta, joten odotetusti Ilves voitti.

Ilves oli viimeisin joukkue, joka oli voittanut Kärpät ennen voittoputken alkua ja Ilves sai myös kunnian katkaista sen putken.

Viikkoarvosanaksi Ilvekselle annan 9½, koska liikaa jäähyjä (huom. tuomarit) ja välillä lepsua pelaamista. Viikon saldo: voitot 2/2, pisteet 6/6 ja maaliero 10-3.

Tästä on hyvä jatkaa turkulaisten kaatoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös