Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

La 22.4.2017 Tappara - KalPa (finaalien 3. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana verikuut, 22.04.2017 klo 00.58.

 1. Aleksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara & Teppo Numminen
  Lainaus:
  Ymmärtääkseni toisen pelin tuomaritoiminnassa ei ollut mitään vikaa. Molemmissa Tampereen peleissä sen sijaan on mennyt vihkoon. Rantakarin polvitaklaus nyt selkein, mutta taisi siellä joku korkea mailakin jäädä viheltämättä ennen sitä. Toivottavasti Favorin ja Salonen saavat puhaltaa loput pelit.
   
 2. Aatos Jäsen

  Lainaus:
  Järvistä kopautettiin korkealla mailalla. Olisi pitänyt viheltää, kuten tuo polvitaklaus. Ruuttu kaiken lisäksi loukkaantui. Saattaa mennä jatkokäsittelyyn.

  Musta on alkanut tuntumaan että Levosesta on aika ajanut ohi.

  Favorin ja Salonen juurikin kehiin kiitos.
   
 3. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Aika vahvassa humalassa tuli peli nähtyä. Jos jtn tulee pelistä mieleen niin liian helposti pääsee KalPa Tapparan träpin läpi.

  Ei Kilpeläiselläkkään joka ilta jumalmoodia tule päälle.
   
 4. Sassa Barkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Nurmi oli tänään ja on ollut koko playoffsit Tapparan heikoin lenkki mielestäni. Yv:llä vedot kestää ja suoraan logoon. 5vs. 5 ei käyttöö, jalat ei toimi. Taisi tänään pudota kolmannessa erässä vilttiin, kun eka Peltola ja sitten Kuusela tuurasi. Luulen että Luoto korvaa Nurmen nelosessa. Tänään Järvisen kenttä Tapparan paras ja siihen ei pidä koskea.
   
 5. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kiitos kommentista. Luonnollisesti olen eri mieltä tuosta polvitaklauksesta. Jos polvet ja vain polvet kohtaavat, on mielestäni kyse polvitaklauksesta.
   
 6. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:

  Virtahan ei haukkunut Levosta ollenkaan. Salonen kyllä sai täyslaidallisen. Iltalehdestä: "Virta sanoi, että Jari Levosta vastaan hänellä ei ole mitään."
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Jaa, no Salosta saakin haukkua, huono mikä huono.

  Se olikin Teemu Salminen jota Virta ryöpytti.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 22.07
 8. Lainaus:
  Siinähän oli myös pieni osuma olkapäillä, hyvin kevyt tosin. Mutta eiköhän videonpyörittäjät huomenna kerro miten meni.
   
 9. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  No niinpä olikin, by bad.
   
 10. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ehkä pitäisi provosoitua, mutta vastataan nyt kumminkin jotain:

  HAAPALA - ON - OLLUT - KOHDE - JO - ENSIMMÄISESTÄ - PUDOTUSPELIOTTELUSTA - LÄHTIEN

  Kultainen kypärä on vetänyt puoleensa koukkuja, kahvaa ja päällä istumista joka ottelussa. Suurimmasta osasta ei ole tullut rangaistusta, koska "ei näitä sääntöjen mukaan vihelletä"...

  Sitä paitsi Kuusela, Savinainen, Kemiläinen, Lajunen ja Hrachovina nyt ainakin ovat Haapalaa tärkeämpiä pelaajia. Ja vielä, jos molemmat joukkueet oikeasti lähtisivät jahtaamaan toistensa tähtiä vahingoittamistarkoituksessa, niin Tapparan vilttiketju on Kalpaa kovempi. Tappara voittaa varmasti jos molemmilta poistetaan kolme-neljä parasta pelaajaa...
   
 11. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Ai tuomareista kommentteja? No kyllä alkupelissä KalPa sai selvää hyötyä että linja oli varsin salliva, niin paljon estettiin Tapparan hyökkäyspäässä kiekotonta ja kiekollista. Tätähän ei tietenkään kuitata muulla kuin sillä, että ei ole Tapparan kannattajilla varaa estämisestä blaa blaa blaa. Joo ei valiteta, tuomareista valittaminen on surkeinta hommaa tässäkin lajissa.
  Ei ne ketään suosi, niin kummalliselta kuin se joistakin kuulostaa.

  KalPa on kyllä pirun hyvä. Ei olis häpeä hävitä näille. Tykkään jopa pelistänsä hyvin paljon. Täysillä joka tilanteeseen ja heti kiekolliseen painetta.
   
 12. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Savinainen ja Komarov Ässissä teki kaiken. KAIKEN!

  Onko KalPasta siihen. Tappara sen tekee kuitenkin.

  Tykkään Vellusta...kun pelaa omissa. Kuten Krissestä. Nyt KalPaa vastaan toivon jotta polvitaklataan jos se tuo etua vs Tappara, jos se kerta on sallittua.

  Sori. En oo ihan näin ikävä epä-urheilijainen tyyppi, itseasiassa oon vanhanliiton pelaajien terveyttä kunnioittava tyyppi, mutta lätkässä tää on aika venyvä käsite. Ottelusarjan jälkeen muistetaan vain voittajat, ei likasten temppujen tekijöitä.

  Eli jos polvitaklaukset on ok, Haapalaa 'vahingossa' polviin vain.
   
 13. tapparammies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Polvitaklaukset eivät ole OK. Tahallisesta polvitaklauksesta ja jalan levityksestä aina pelikieltoa.

  Taklaukset, jotka hyvästä yrityksestä huolimatta vahingossa osuvat polveen eivät nekään ole OK, kuten tämä Rantakarin tapaus. 2min jäähy tuosta olisi ollut oikein, mutta jos pelikieltoa tulee, se on aika härskiä.
   
 14. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kalpa pelasi hienosti ja avasi Tapparan trapin kerta toisensa jälkeen. Tapparan pakit laskevat tälläkin kaudella aivan liian alas ja siniviiva luovutetaan ilmaiseksi. Näihin seikkoihin nähden Kalpa sai hämmästyttävän vähän maalipaikkoja.

  Peltolalta komea potku pakkiin ja filmit päälle. Eikun mitä vittua? Luikertelee maalipaikkaan, Eero jumissa toisella tolpalla ja viime hetkellä Kalpan pakilta desperatehockey ja jalat suoriksi vastustajan jalkoihin. Kai tuokin olisi ollut puhdas jos kiekko olisi jalkaan jäänyt ennen miestä.

  Ihmettelinkin hallissa miksei Rantakarin kontaktista annettu jäähyä. Vaikka paikkani olikin sijainniltaan epäedullinen tilanteen näkemiseen olisin kyllä odottanut jäähyä. Siellä meni myöhemmin pari Tapparan jalkakamppia myös ohitse.

  JMJ filmasi muutaman kerran näyttävästi kuopiolaisia katolleen. Miksei aina pelaa noin?

  Kolmannessa erässä oli jo tuskaista, kun tuntui ettei Tapparalle pompi yhtään hyökkäyspäässä ja Kalpa sai tasoituksensa puoli-ilmaiseksi. No, nyt Domi ei sentään eteensä torjunut.

  Ja Rantakari veti vihdoin sen ässän hihasta. Kalpa pelaa Tapparan yv-haun jättöä kahdella pelaajalla ja olen ihmetellyt miksei hakua muuteta. Kemiläisen jalka ei ole riittänyt, mutta Otso jätti ne kaksi tunnustelijaa kuin tikku paskaan ja pääsi laukomaan melko läheltä pakin jaloista.

  Huomenna 2-2 ja jännätään millaisia viestiketjuja on pelistä availtu
   
 15. TuleeEnnenaikaisesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mää luulen että jokainen jäkistä vähänkin pitempään seurannut kalpafani myöntää, että Kalpa oli eilen tuomarilinjasta hyötyvämpi osapuoli. Aikas monta tuomarivirhettä eilen tuli nähtyä kuopiolaisten eduksi. Mutta ihmisiä tuomaritkin ovat.

  Mitä helvettiä tapahtui taas Tapparan pelaamiselle ottelun puolivälissä? Sanoin siinä mammalle, että nyt alkaa Tappara vetään taas passiivivaihdetta päälle ja niinhän siinä kävi. Ensin viedään toveria kuin litran kukkoa ja yhtäkkiä vedetään housut nilkkoihin ja kumarrutaan. Ei ummarra, ei.
   
 16. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tuosta Rantakarin oletetusta polvitaklauksesta...polvet osuu aika suoraan vastakkain, miten siis voidaan olla varmoja kumpi taklasi kumpaa, siitäkö kun Ruuttu loukkaantui?

  Rantakarilta 2-1-maalissa juuri niitä elementtejä, joita olen mieheltä odottanut..potku ja lämäri sisään, bonuksena Domille syöttöpiste.

  Kiitos Tappara ja huomenna sarja tasoihin!
   
 17. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Yksi sellainen helpohko muistisääntö on, että se pelaaja on taklaaja, jolla ei ole hallussaan sitä pientä vajaa parisataa grammaa painavaa mustaa kumiesinettä jota ammattikielellä kutsutaan kiekoksi. Tuolloin tilannetta kutsutaan estämiseksi.

  Jos nyt oikein fundamentteihin mennään niin taklaamisen pointti on usein nimenomaan tuon kiekon irroittaminen pelaajalta, jolloin kiekottoman pelaajan taklaaminen ei ole kovin tarkoituksenmukaista.
   
 18. Lainaus:
  No ei aivan näinkään. Mikäänhän ei estä kiekollista pelaajaa taklaamasta. Toki siitä pitäisi sitten viheltää se estämiskakkonen. Joskus taasen kiekollinen taklaa yhtälailla kuin taklaamaan tuleva kiekoton, kutsutaan vastataklaukseksi.
   
 19. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  No tuo kysymys vielä epäselväksi jäi niin taklaajan tunnistaa myös siitä että hän on osapuolista se joka pyrkii osumaan vastustajaan kun taas taklattava usein pyrkii väistämään osumaa. Näin tässäkin tapauksessa.