Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

La 22.4.2017 Tappara - KalPa (finaalien 3. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana verikuut, 22.04.2017 klo 00.58.

 1. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Oon niin kännissä ettei tästä rekalla ajosta enää meinaa tulla mitöö. Mutta silti, peli on auki! Varma mestari alkaa pelata ja jätönjätöntötönhöttömyttynen tekee mitä nyt savolaiset tekkee. Joku kritisoi kaukalon ulkopuolella tapahtuvien ihmetekojen puintia, Jeesus jääkööt siis jammailemaan koska Jumala itse on messissä. Kohta tippuu!
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En sano että Tapparalla olis pakkovoiton paikka... mutta nyt olis melkein pakko ottaa voitto. Jännä nähä, mikä on Tapparan cock on pano nyt kun Savonainen on pelikiellossa. Tiukka matsi on varmasti tämäkin. Ja enemmän maaleja tehnyt voittaa melko varmasti. Jos ei tule #haamumaalia.

  p.s. kännissä on mäkin. LENTÄVÄ KALAKUKKOOO!!
   
 3. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Tarviiko joku ilmaiseksi 2 lippua. Olen ehkä 20 min koneella ,heitä yv .
   
 4. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jaa ei se Sebokki oo vieläkään kokoonpanossa, vaikka SS vähän lupaili muuta...
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ei ole eija minusta tämä on melkeimpä vain hyvä juttu. Luostarinen on omiinpäin parempi ja toimii hyvinn tuossa Mutasen ja Junnilan kulmarallissa. Muut kentät saavat sitä tulosta sitten tehdä. pl Jyri "Jumala" Junnila. 2+1 finaaleihin.
   
 6. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Kyllähän se niin on että ennakkosuosikilla kotiedun turvin iskun paikka. Samoin myös KalPalla vierasryöstön paikka. Erikoistilanteisiin nämä pelit joissain vaiheessa ratkeaa, tänään epäilen tätä vaihtoehtoa. Tänään mitataan KalPan kykyä puolustaa Kilpeläisen nenän alle tai takatolpalle liukuvaa Kuuselaa.
   
 7. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pelipäivä!

  Uskon ja toivon ett tänään luistellaan jo oikeasti. Tapparan muutaman päivän pidempi huili alkaa olla KalPan jaloissa lusittu ja nyt tästä eteenpäin alkaa Tampereenkin jalat väsymään. KalPa on ilmeisen kovassa fyysisessä kunnossa ja nähtävästi tätä ihmetellään joka pelin jälkeen ett "eihän niiden enää pitäny jaksaa". Tänään KalPalle ei riitä 3 maalia voittoon - jos nyt jää edes aikaa luoda kolmelle maalille paikkoja - sen verran tulista on musta makkara tänään.

  Kulmia:

  1) Tapparan 6. kenttäpelaaja » pitäytyykö kotiyleisö huudahtamaan tuomaritoiminnasta "HEI" ja maalista "HEI", vai joko ääni aukeaa? Niin ja kaipa hallikin on täynnä?

  2) Kilpeläinen vs. Hrachovina » kumman päivä on tänään?

  3) Tapparan ketjumuutokset » saako Tappara lisävirtää ollessaan pakotettuna muuttamaan ketjujaan vai sataako tästä jotain KalPalle?

  4) Ehjä peli » onko molemmat joukkueet alusta asti hereillä? KalPalle ei riitä enää alkaa pelaamaan vasta 25. minuutin kohdalla ja Tapparalle ei ehkä riitä aloittaa (mahdollinen) kiri 50. minuutin kohdilla.
   
 8. Lainaus:
  Johan ensimmäisen pelin voi laskea ratkenneen niihin. Tänään toki taas mahdollista. Tappara sai KalPan ylivoiman hyydytettyä Kuopiossa, tänään on saman jatkuttava ja omaan ylivoimaansa on löydyttävä tehoa, jos mielii voittaa.
   
 9. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pelit on olleet kyllä niin tasaisia, että eiköhän nyt ole Tapparan vuoro saada ne ratkaisevat onnistumiset. On kyllä niin pienestä kiinni nämä hommelit.
   
 10. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Kuulostaa hallitsijalta.
  Lainaus:
  KalPan ylivoima on ollut melko onnetonta tänä(kin) keväänä, onneksi joukkue on kyennyt menestykseen ilman yv-tehoja. Niiden varassa jos oltaisiin oltu, niin ei olisi mitaleista pelkoa.
   
 11. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Toiveissa onkin pari alivoimaa Tapparalle, yleensä niistä on saatu porukka suurinpiirtein hereille.
  Eiköhän tässä jatkoille mennä.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Eiköhän se voita tänään, kumpi tekee enemmän paikoista maaleja.
   
 13. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kämmenet hiessä: [x] Kyllä [ ] Ei

  Pelottaa: [x] Kyllä [ ] Ei

  Valmiiksi kännissä: [ ] Kyllä [ ] Ei
  x


   
 14. Apa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja persoonat (Mourinho,Beckham etc.)
  Parempi joukkue voitti tällä kertaa. Rantakarin "polvitaklaus" oli siinä ja siinä, mutta Ruutun tasoisen pelaajan menetyksellä ei jatkoon ole mitään merkitystä. Rantakarin joutuminen pelikieltoon sen sijaan vaikuttaisi voimasuhteisiin. Toivottavasti itkut ei auta ja Rantakari pysyy peleissä mukana. Maanantaina jatketaan hienoa sarjaa.
   
 15. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Sehän näytti taas ihan finaalikiekolta. Pitää kyllä jaksaa ihmetellä minkälaisessa liidossa KalPa menee. Siellä isoja poikia leikkivät porkkanapöksyt tarjoilee hanskaa naamaan joka tilanteen jälkeen, mutta senhän ei anneta menoa haitata vaan kahta kovemmin väännetään, kun kiekko taas tippuu jäähän. Tasoituksen jälkeen näytti jo vähän liiankin hyvältä ja homma kääntyi hyvää vauhtia, mutta jäähythän sieltä saatiin vielä sekoittamaan hommaa. Ei muuta kun kotona taas ne pienet erot oikeaan suuntaan, tasainen on kyllä sarja.

  Lyytiselle kevyin kymppivihellys pitkiin aikoihin ja polvitaklauksesta nyt ei tarvitse edes sanoa mitään.

  Lainaus:
  Hienoa että pystyt noin kiihkottomasti ja vastustajaa kunnioittaen asiasi tuomaan esille.
   
 16. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Polvitaklaus oli aika selvä, eiköhän siitä Otsolle napsahda penaltia.
  Käsittämättömän hyvin KalPa vetää, liikkuu ja on aktiivinen. Tapparan yv:kin on ihan jumissa kun tulevat välittömästi päälle ja meillä kiekko ei liiku heti ja lujaa. Hienoa kiekkoa ja älyttömän hienoa että fyysisyys tuli mukaan taklausten ja kokousten muodossa. Viihdyttävää peliä.
   
 17. Tänään erilainen peli aiempiin verrattuna. Tappara oli fyysinen ja KalPa oli paikoitellen helisemässä sen kanssa. Se ei kuitenkaan liiemmin rikkonut kuopiolaisten peliä, vaan saivat silti kiekkoa pidettyä. Muutoin samaa tarkkaa, hyvää peliä molemmilta kuin aiemminkin. Lopulta homma sitten ratkesi vähän yllättäen omnipotentti-Kilpeläisen hörppyyn.

  Maanantaina jatkuu ja mielenkiintoista nähdä kuinka KalPa asian käsittelee. Savinainen tulee takaisin, mutta väistyykö Luoto? Nurmelta tänään hyvää vääntöä, joten hän jatkanee. Nähtäväksi jää kuinka Rantakarin käy, ei se nyt mikään järisyttävä teko ollut kuitenkaan. Ja samoin toki nähdään ovatko sekä Sebok että Ruuttu taas kehissä.
   
 18. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Mitä helvettiä. KalPan rosteri on niin ohkainen, että kyllä siellä "Ruutun tasoinsen pelaajan menetys" tuntuu. Jos Sebokkikaan ei pääse takaisin kaukaloon maanantaina, niin Knuutinen on varmaan seuraavana kärkkymässä paikkaa kokoonpanossa. Ei KalPalla ole Luodon tasoisia pelaajia syömässä poppareita. Toki samaan hengenvetoon on sanottava myös se, että ei KalPan ohkainen rosteri ole millään tavalla Tapparan vika. KalPa on itse joukkueensa rakentanut.


  Itse peliin. Onnittelut Tapparalle voitosta. Dominik voitti tänään Eeron. Jälleen on sanottava "olisihan se ollut "vääryys" jos KalPa johtaisi sarjaa 3-0. Niin tasaista vääntöä nää matsit ovat olleet." Kenttä tapahtumat olivat vähän "mixed bag". Tuomarit veti homman ihan vihkoon. Rantakarin piti olla suihkussa jo ekan vitosen jälkeen, mutta niin vain herra iski "helpon" voittomaalin. Rantakarin vikahan se ei ollut, että kukaan tuomarinelikosta ei tuota tilannetta nähnyt. Molemmat joukkueet pelasivat hyvin. KalPan kohtaloksi tuli se, että joukkue otti viimeiseen neljään minuuttiin 2 jäähyä. Vaikka Riikolan jäähyssä oli Peltolan värikynää, niin kyllähän se piti viheltää pois. Mutta se väärä vaihto KAKSI minuuttia ennen loppua oli anteeksiantamatonta. Tietyllä tavalla KalPa kaivoi oman kuoppansa.

  Maanantaina jatkuu. Rantakarille 2 ottelua pelikieltoa, koska loukkaantumislisä.
   
 19. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vieläkin kyselen Tapparan suunnalta kommentteja tuomaritoiminnasta tämän päivän pelistä. Kovasti kommenttia on tullut kahdesta edellisestä pelistä, nyt vähän hiljaisempaa?
   
 20. Lainaus:
  Sekavaa oli edelleen, mutta molemmat kärsivät varmaan saman verran. Rantakari ei levittänyt jalkojaan tuossa Iltalehden "kohutaklauksessa", joten nähtäväksi jää tuomio. Ei se vielä ainakaan väärin ole. KalPa repi paljon, kaikkea ei vihelletty, Tapparaltakin jäi jäähyjä viheltämättä. Siinäpä se.
   
 21. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Luuletko ihan oikeasti, että sieltä tulee? :D tuo on farssi, jos Rantakari ei saa 1-2 peliä kakkua.
   
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  On ihan ok taklata vastustajaa polviin ja selvitä siitä rangaistuksetta.

  Ellei Haapala ole KalPan kohde tulevissa peleissä, organisaatiossa on jotain vikaa. Sääntöjen mukaan mennään ja Haapalaa on ihan ok ajaa polviin.

  Jokanen yhtään kilpaurheilua tunteva on samaa mieltä.

  HAAPALA - ON - KOHDE
   
 23. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Varsinkin kun Tapparan peli näytti taas tosi vaikealta. Olin ihan varma, että KalPa rokottaa. Sitten tulivat nuo jäähyt ja maali.

  Ei kyllä harmita (juuri) yhtään, jos pytty Kuopioon menisi. Todella hienoa kiekkoa KalPa pelaa - ero aikaisempiin vastustajiin on huikea. Myös täällä Jatkoajassa.
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ehkä kannattaisi suunnata kyselyt Kissanmaankadun officelle jos Tapparalta kommentteja haluat. Torstaina Tappara oli parempi mutta hävisi, tänään KalPa oli tasoituksen jälkeen parempi mutta hävisi. Tänään huomattiin sekin asia että Kilpeläinenkin on tavallinen kuolevainen. Jännä juttu että pelaajat äänestävät Japa Levosen vuodesta toiseen parhaaksi tuomariksi mutta Virran Pekka ei tunnu tykkäävän.
   
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Taklatkaa vaan, saadaan ainakin sitten tuo YV parempaan kuntoon, kun Järvinen nousee ykkösen playmakeriksi.