Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

La 22.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Roger Moore, 22.04.2017 klo 17.00.

 1. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  No.en mutta Suomessa ei ikinä tule sitä tilannetta et 90 %lla ois fanipaidat päällä
   
 2. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Ei varmasti tule. Ja sitten niillä perkeleilllä on vielä stobe toisessa kädessä ja hodari toisessa. Se kyllä harmittaa. Kaljaa ja lihaa katsomossa!
   
 3. Lainaus:
  Kertoo siis siitä, että pelin ollessa paskaa, joutuvat keskittymään johonkin fanitouhuun. Siinähän ei peliä edes seurata. Kunhan saa laulaa jotain paskaloilotuksia ja heiluttaa huivia.
   
 4. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kuopion tuomaripari sai kehuja molemmilta puolilta. Miksi ne piti vaihtaa? Nyt meni lasien väreistä riippumatta ihan vihkoon, pahimpana tuo Rantakarin polvitaklaus.
   
 5. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Oli päätetty kuulemma 3:een ekaan peliin tuomarit ennen sarjan alkua
   
 6. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Joo mitä ulkomailla on käynyt hokia katsomassa niin niillä on vielä tuopin paikat penkkien selkänojissa. Kaljakin maksaa 1/3 osan siitä mitä meillä ja sitä jopa myydään katsomossa.
   
 7. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minä olen nähnyt Pohjois-Amerikassakin katsomoissa aika monia tällaisia hassuja viritelmiä:
  http://www.robthehockeyguy.com/wp-content/uploads/2013/12/racist.jpg

  Väärin kannatettu ilmeisesti.

  Lainaus:
  Air Canada Centerissä maksoi syksyllä kalja 17 dollaria. Barclays Centerissä ja Wells Fargo Centerissä tän vuoden helmikuussa olut kustansi 13 dollaria. Jos olisi pitänyt Ipa-Tappara-puolivälierässä maksaa kaljasta kolme kertaa enemmän kuin tuo, kyllä olisi jäänyt juomatta.
   
 8. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Ethän tosissasi rinnasta noita päähineitä tapparan pahvikypäriin?
   
 9. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Molemmat menevät Skoda Cupia vihaavien, NHL:ää jumaloivien tositietäjien halveksumaan kategoriaan "hassu hattu", vaikka Chicagon jätkien päähineet ovatkin paljon näyttävämpiä.
   
 10. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Silloin harvoin kun minä halliin pääsen, niin tulen ihan tavallisissa vaatteissa, istun hiljaa jännittäen ja taputan Tapparan maaleille (en käytä läpsytintä). Siinä teille fanikulttuuria.

  Ei kai kannattamaansa seuraa edes voi kannustaa väärin, paitsi jos tekee jotain laitonta tai muuten kiellettyä.

  NHL:ssä ne näkyy pyörittävän jotain rättejä ilmassa. Ja eturivissä taotaan pleksiä tahmaisilla kämmenillä. Onks noi nyt sitten paljonkin coolimpia tapoja kuin hassun hatun pitäminen?
   
 11. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti mielestäsi SHL:ssäkin peli on paskaa Suomen liigaan verrattuna, koska Ruotsissa katsojat laulavat?

  Lainaus:
  Ainakin noi halleissa jaettavat sponsorien logoilla koristellut pyyhkeet voittaa läpsyttimet sata-nolla sikäli, että niiden pyyhkeiden takia ei joudu kuuntelemaan kahta tuntia jotain helvetin vihtomista. Itse olen onneksi toistaiseksi törmännyt noihin vain nuorten MM-matsissa Suomi-Kanada viime vuonna.
   
 12. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Täsmälleen sama homma, tai siis samat kisat, mutta eri matsi. Aivan uskomattoman korvia vihlova, muovinen, vastenmielinen soundi. Ja kova vielä. Olen 100% käsimies. Ja en tarkoita sillä sitä mitä joku saattaa kuvitella.
   
 13. Lainaus:
  En ole katsellut. Katsomolaulut ainakin Suomessa ovat typeriä. Varmaan Ruotsissakin.
   
 14. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Yrität siis väittää että esimerkiksi HIFK:n peleissä satunnaisesti käytetty laulu: "Juntti mikä juntti, shaa-la-la-laa-la-laa, juntti mikä juntti!" on typerä?
   
 15. Lainaus:
  En ole kuullut, mutta siltä vaikuttaa.
   
 16. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  No kylläpä vaatimustasosi on korkealla. Oma suosikkini repeertuaaristamme on kyllä tämä:

  "Kun katsoo historiaa kauneimman seuran
  Niin nähdä voi sen rakkauden
  Kun sua taas seurata saan
  Voin nähdä sateella auringon ****
  Voin nähdä sateella auringon (ei taputuksia)"
   
 17. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Minäkin olen 100% käsimies, ja tarkoitan sillä juuri sitä mitä joku saattaa kuvitella.

  Mutta tosiaan NHL ei ole se paikka, josta fanikulttuuriin kannattaa lähteä oppia hakemaan. Melko vaatimatonta kun se meininki siellä on, vaikka porukalla fanipaidat onkin päällä. Ihan tuosta länsinaapuristamme löytyy monin verroin parempia esimerkkejä. Tämän keskustelun innoittamana eksyin taas YouTubeen katsomaan videoita, joissa vertaillaan eurooppalaista ja amerikkalaista katsomokulttuuria. Näiden Euroopassa korismatsiin eksyneiden amerikkalaisturistien ilmeet menevät kategoriaan "priceless" ja kertovat samalla kaiken siitä, että kummalla puolen Atlanttia nämä hommat osataan paremmin:
  American tourists' reaction to European sports fans - YouTube
   
 18. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  Tämä ei varsinaisesti ole oikea ketju tästä keskustella, mutta en voisi olla enempää samaa mieltä. Kuten totesin, on hienon näköistä kun katsomo on samaan väriin pukeutunut. Mutta se varsinainen kannustushan usein NHL-matsissa puuttuu. Yleisö kohahtelee välillä ja maalin tullessa osataan kyllä jenkkiläiseen tapaan heittää ylävitosia innoissaan. Tokihan tämä vaihtelee eri paikoissa. Ja etenkin yleisön ymmärrys itse pelistä vaihtelee hyvinkin suuresti eri kaupunkien välillä, Väitän että Liigan keskivertokatsoja tietää lätkästä enemmän kuin NHL:n keskivertokatsoja? Suomalainen lähtee matsiin enemmän sen pelin ja joukkueen vuoksi, kuin tapahtuman. Pois lukien tietysti KHL-jokerit, mutta se on taas toinen tarina.
   
 19. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Täähän nyt on ihan itsestäänselvyys. Hesa taitaa olla täällä eteläisin liigapaikkakunta, ja sielläkin pääsee ulkojäille joka vuosi. Mutta pistäpä ihmiset jossain Dallasissa, Losissa, Anaheimissa, Phoenixissä, Nashvillessä, Tampassa tai Miamissa jäälle luistimet jalassa. Eivät pysy kauaa pystyssä. Onko silloin mikään ihme, ettei lätkästä ymmärretä juuri mitään.
   
 20. muaddib Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Neutraalit Tarkkailijat
  Lainaus:
  Ei ihan hirveästi yllätä.

  muaddib
   
 21. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Lainaus:
  Harvemmin on tullut Tampereella / Tapparan matseissa käytyä, mutta tässä kaksi peliä olen naureskellut kuuluttajannnn tapaa lausua se viimeinnnnnennnn nnnnn pitkänä. Komedia-arvoa ei ainakaannnn vähennä se, että KalPa:nnnnn avauskentällisennnnn viidestä jätkästä neljällä sukunimi päätyy tavuun nnnnnennnnnn
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2017 klo 23.20
 22. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  minkä sille voi, että kuuluttaja toivoo koko kentällisen olevan nen päätteisiä. Mutta niitä Miettisiä on Tampereella niin vähän niin perille meno vähän jotain muuta verrattuna Kuopioon.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2017 klo 02.18
 23. Knight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs
  Jopas nyt. Fanikulttuuriin ei kannata NHL:stä lähteä ottamaan mallia? Kannattaa käydä katsomassa Kanadassa edes yksi matsi ennen kuin moista shaissea tulee huutelemaan.

  Sitten täällä on tämä yksi James Bond näyttelijä jonka antipatiat Tapparaa kohtaan ovat aivan uskomattomassa mittakaavassa, kun tiedetään Kärppien voittaneen Tapparan finaaleissa kaksi kertaa game 7:n jatkoajalla. Viimevuotinen tappio välierissä taitaa ottaa todella koville kun täällä pitää aukoa päätään ja olla ylivoimaisesti rasittavin kirjoittelija koko palstalla. Mielenkiintoista nähdä, miten Kärpät menestyy ensi kaudella ilman kahta "ikoniaan". Suikkanen ja Junnon Juha.

  Kalpa on pelannut hienosti koko kauden ja on pelannut itsensä mestarisuosikiksi. Hieno joukkue.
   
 24. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Ei kait sitä ole pakko kuunnella? Voit katsella peliä mutella, tai vaihtoehtoisesti jättää kokonaan Tampereen pelit väliin, jos niin koville ottaa.
   
 25. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joo tsori. Olin pilottiryhmässä, hossa kokeiltiin jatkoaika.comin käyttöä alkolukon kanssa. Eli ei ollut eilen mitään asiaa sivustolle