La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

VJH1897

Jäsen
Hetkonen, mennyt ohi tuo, että Venäjällä on maajoukkuepaidassa mainos. Pirelli. Onko muilla ja mistä lähtien? Miksi Venäjä haluaa mainostaa jotain Pirelliä eikä jotain kunniakasta hiilikaivosta Siperiassa?
Pirellin mainoksesta saa euroja maksusaarron ulkopuolelle ja voi ostaa länsimaisia vaaleja, Siperian hiilikaivoksesta saa ruplia.
 
Samaa mieltä. Tosin Jukka Jalosen aikana nuo Suomen hitaat viivelähdöt olivat myös aidosti vaarallisia ja hyvin toimivia. Nykyään isot maat hätistelevät Suomea yleensä nopeammin liikkeelle ja Suomen puukätinen puolustus selviää tuosta painostuksesta vaihtelevalla menestyksellä, vaikka teoriassa tuo vastustajan aktiivinen karvaus avaisi Suomelle heti automaattisen ylivoimahyökkäyksen.
Jep, aina sanotaan, että pakit joutuu vaikeuksiin, kun annetaan painetta. Tämä on yleensä se hätävale, mikä keksitään, kun ei löydetä jostain joukkueesta muita heikkouksia. Jos kuitenkin tarkastellaan kotoisia esimerkkejä, niin Jukka Jalosen Leijonia ja Jussi Tapolan Tapparaa vastaan päätylautaan paineistaminen oli nähdäkseni taktinen itsemurha. Marjamäen Leijonilla on joko kädettömiä pakkeja, tai sitten ei ole riittävästi hallittuja karvauksenpurkuvaihtoehtoja. Nyt on pakko sanoa, etten ole riittävän tarkalla silmällä katsellut, jotta voisin kommentoida Suomen kiekottoman nelikon tarjontaa hyökkäyksiinlähdöissä, mutta muistaisin, että ihan kohtalaisesti siellä on alhaalta haettu kuitenkin?
 

Wiljami

Jäsen
Halvahko päähänkohdistunut 2+10 venäläisille. Korkeasta mailasta olisin veikannut kakkosta tilanteesta.
 
Yleensä en itke tuomareista koskaan, mutta onhan tässä pelissä vähintäänkin "omituisia" vihellyksiä. Viimeisimpänä tämä Belovin 2+10
 

erku

Jäsen
No hohhoijaa mikä tuomio Beloville.

Scheifelelle perään ansaittu jäähy.
 

Ralph

Jäsen
Scheifele sai jäähyn.. jostain? Mutta mistä, sitä tietää tuskin kukaan.
 
Mertsi ei ole vielä toipunut f-sanasta.
 
Kanadalle myös jäähy? Mikä oli syy? Saukkosen mielestä vain Kanada sai jäähyn. Vaikka jatkaakin yv:llä.
 

Niksi

Jäsen
Saukkonen selostanut yli 20 vuotta ja edelleen yhtä kujalla kiekosta kuin ennenkin, ei ymmärrä yhtään mistään mitään. Saavutus sekin. Ei voi kuin hattua nostaa.
 

Zoidberg

Jäsen
Siis vasta nyt Saukkonen tajusi että myös Kiselevich sai rangaistuksen.
 

Wiljami

Jäsen
Jäänyt vähän auki että miksi Venäjä jatkoi alivoimalla vaikka tuossa ilmoitettiin ainoastaan Scheifelen maalivahdinläimintäjäähy. Toki siitä jälkipainista tuli venäläiselle mutta olisivat voineet tuon grafiikassa kertoa ettei Saukkosen olisi tarvinnut selostaa peliä kuin täysillä viisikoilla pelattaessa vaikka kanukkien yv jatkui.
 

Eeyore

Jäsen
Peli on todella paljon viihdyttävämpää, kuin NHL kaukalossa meneillään olevat pudotuspelit. 60x30 kaukalot kaikkialle, kiitos.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös