La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Sim_Sam

Jäsen
Aivopeseekö Mertaranta taas kansaa cmorella? Ei kyllä tuomareihin taaskaan kaaduttu. Kyllä nuo toiset oli vaan parempia tänään.
 

Laitela

Jäsen
Mä taas veikkaan että esim. Rautakorpi olisi saanut vähemmän irti.
Huono vuosi suomalaiselle jääkiekkoilulle. Ensin Rautakorven fiasko ja nyt Marjamäen ei nyt sysipaska suoritus, koska Jenkit pudotettiin, tosin oliko Suomen hyvyyttä vai Jenkkien huonoutta, mutta ei kyllä hyväkään. Välttävä.
 

Oldtimer

Jäsen
Muistanko ihan väärin, mutta oliko Marjamäen JMAn valintaperuste joukkueeseen...."aavistelen jotain...." tms. Ei mielestäni kovin ammattimainen valintaperuste? Saa olla erimieltä. ; )
 

oiler99

Jäsen
Ei mene.
 
Jaa siellä on Antero taas itkenyt. Lopettaisi sekin iso mies moisen, munat ja kaikki.
 

Trimmer

Jäsen
Säterin kehujat voi nyt katsoa mikä ero on huippumaalivahdilla ja maalivahdilla
 

arvee

Jäsen
Helvetin hienoa rummutusta, ainakin suomalaisittain. Savinainen on hyvä.
 
Materiaalierosta kertoo paljon sekin että viime hetkillä Suomella on nimet Savinainen ja Pyörälä. Kyllä tämä peli kaatu ihan täysin materiaalieroon.
 
Noh, aika oikeutetut luvut kenttätapahtumiin nähden. Paremmalle hävittiin ja muut latteudet.
 

Knap

Jäsen
Aivopeseekö Mertaranta taas kansaa cmorella? Ei kyllä tuomareihin taaskaan kaaduttu. Kyllä nuo toiset oli vaan parempia tänään.
No ei hävitty ei. Mutta kyllähän se pilli herkemmässä oli Suomelle. Ensimmäisessä erässä ainakin jäi ihan selkeitäkin viheltämättä Ruotsille, mutta sitten 2.Erässä Suomi istuikin boksissa koko erän, jopa lievemmillä rikkeillä. Parempi voitti, mutta miksi ennakkosuosikin pitää saada vielä tuomarietu?
 
Pelasiko Ruotsi oikeasti rikkeittä tämän pelin? Tuomaristo haistakoon visvaisen vitun.
 

pancor

Jäsen

DR_J

Jäsen
Herää nyt vittu.

On se kumma jos on noita kaikkia tehnyt ja silti olla jokapelissa Suomen top 3 kiekkovarmuustilastoissa, joita urheilulehdellä Lehkonen perkaa.

Filppula on sysipaska maalipaikoissa, mutta vastaavasti syöttöjä laatu ja kaksinkamppaiut hoituvat jäätävällä prosentilla. Aloitukset myös 60% tekemistä.

Vituttaa lukea tuollaisia älyvapaita kommentteja.
Älä nyt pelihousujasi revi. Tämä oli vain minun mielipiteeni, saat vapaasti olla eri mieltä. Odotin vain Vallelta enemmän, kuin mitä on nähty.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös